- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.001
bugün zaten mutlaka 3-3.5 litre içmem gerek başım dönüyor 2 gündür ihmal ettim diyeTebriklwr çok güzel eksi canım
İlaçlardan kaynaklı ise gayet normal artı bence cnm çok degil geçmiş olsun
Biraz fazla mi kaçamak olmuş ki suyu iç cnm ödeme en iyi gelen su
Saol cnm
Canım bence de toparlaman gerek hem kendin hem takım içinhaftaya toparlarım canım yaz geliyor zaten toparlamam gerek
Ben elimde şişe geziyombugün zaten mutlaka 3-3.5 litre içmem gerek başım dönüyor 2 gündür ihmal ettim diye
yanıma dizesim var benimdeBen elimde şişe geziyomyoksa unuturum dün kp giderken de yanımda götürdüm
Aman Allahım şenlik de şenlik13.05.2021
Sabah 10:00
3 dilim sucuktan sucuklu yumurta
4 dilim patates kızartması
2 dilim kömbe (patatesli ekmek gibi bir şey)
1 gubate (patatesli börek gibi)
Tulum peyniri-örgü peynir-Çeçil peyniri
Yarım salatalık- yarım domates
2 zeytin
1 çay bal
Akşam yemeği 17:30
2 sigara böreği
1 dilim güllaç
Ay çok mutlu oldum genel olarak sonuçlar kötü benim moralim sıfır sıfır sıfırdı iyi geldi buGEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 74,00
FARK: 1,00
YÜZDE: 1,333
Dün 74,8 çıktım tartıda. Fakat WC’ye çıkamamıştım. Dün o kadar kaçamağa rağmen WC çıktım ve bugün sonuç bu olduÇok mutlu oldum.
Bu hafta çok fenayızSelam kızlar
Dün regl oldum çok ödemim vardı sabah hala inmemişti ne yazık ki
geçen hafta: 59,10
Bu hafta: 59,30
Fark: +200
Yüzde: 0,34
Eki Görüntüle 2849062
Bu hafta biraz asilmamiz lazım,ceza sistemi mi getirsen acabaAy çok mutlu oldum genel olarak sonuçlar kötü benim moralim sıfır sıfır sıfırdı iyi geldi bu
Bu hafta çok fenayız
Cezayı ipleyen var mı ki ? Eksik menülere spor cezası veriyordum yapılmıyor üstelik ertesi hafta yine eksik menüyle geliniyor diskalifiyeye geçsem direkt daha iyi olur sanki takım kuralları , diskalifiye kuralları belli aslındaBu hafta biraz asilmamiz lazım,ceza sistemi mi getirsen acaba
Evet haklısın canım,ben şimdilik her hafta eksi geliyroum ama menulerim hep eksik,o cezalardan bej de hak ediyorumCezayı ipleyen var mı ki ? Eksik menülere spor cezası veriyordum yapılmıyor üstelik ertesi hafta yine eksik menüyle geliniyor diskalifiyeye geçsem direkt daha iyi olur sanki takım kuralları , diskalifiye kuralları belli aslında
Saol canimGünaydın canım MaşAllah süper eksitebrikler
İnşallah canimBravo meleğim maşallahdayandın 60lara az kaldı haftaya 6ya iniyorsun inşallah
Tebrik ederim canım eksi eksidirGünaydın kızlar
Geçen hafta: 82.80
Bu hafta: 82.50
Fark: -300
Yüzde: %0.362
Yediklerime göre artı olmadığına sevindim şükür çok acıktım bekleyemem daha fazla akşam menü yazdıktan sonra da birşeyler yedim bu arada itiraf edeyimbı dahası olmaz insAllah 2 tereyağlı gevrek, 2 minik çikolata ve yarım süt mısırı fazladan
Bu hafta dikkat edelim ekurim eski formumuza geri dönelim hatta bu hafta kaçamak bile yapmayalım ben kaçamak yapmayı düşünüyorumMasallah ekürim yine cok iyisin ben sadece 200 gr vermişim ama dün artı cıkmıstı en azından bugun artı değilim
Eksi eksidir canım tebrik ederimGeçen hafta :90.3
Bu hafta :90.1
Fark :200
Yüzde :9.478 Cıktı ben bu yüzde işinin işinden cıkarıyorum yanlıs oldu galiba
U UcanSupurge
Tebrikler canım
Vayyy gulsumcum baya iyi tebrik ederim canımGEÇEN CUMA: 75,00
Dün 74,8 çıktım tartıda. Fakat WC’ye çıkamamıştım. Dün o kadar kaçamağa rağmen WC çıktım ve bugün sonuç bu olduÇok mutlu oldum.
Enazindan eksidesin canım önümüzdeki hafta daha dikkatli olalımGeçen hafta :90.3
U UcanSupurge
Yüzde bayaa bi yanlis canım ama olsun alışırsınGeçen hafta :90.3
U UcanSupurge
Çok iyi sonuç canım MaşAllah tebriklerGEÇEN CUMA: 75,00
Çok değil halledersin canım insAllahSelam kızlar
Eki Görüntüle 2849062
Saol canımTebrik ederim canım eksi eksidir
Canım çok artı değil haftaya halledersin inşallahSelam kızlar
Eki Görüntüle 2849062
Teşekkür ederim zehracımAy çok mutlu oldum genel olarak sonuçlar kötü benim moralim sıfır sıfır sıfırdı iyi geldi bu
Bu hafta çok fenayız
Çok teşekkür ederim melekcimSaol canim
İnşallah canim
Tebrik ederim canım eksi eksidir
Bu hafta dikkat edelim ekurim eski formumuza geri dönelim hatta bu hafta kaçamak bile yapmayalım ben kaçamak yapmayı düşünüyorum
Eksi eksidir canım tebrik ederim
Tebrikler canım
Vayyy gulsumcum baya iyi tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?