- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.121
eee nasılız bakalım..
selam kızlar günlük menümü yazayım :) sonra spor yapıcam :)
sabah:
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu su
kahvaltı:
2 dilim ekmek ( kepekli tost ekmeği)
60 gr. beyaz peynir
öğlen:
4 yemek kaşığı susuz zeytin yağlı ıspanak
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
1 köfte ( yağsız pişmiş)
ara1:
1 greyfurt
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay bardağı beyaz leblebi ve badem
ara2:
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim etimek
ara3:
1 kase tatlandırıcılı kakaolu puding
akşam:
4 yemek kaşığı ıspanak
3 yemek kaşığı pilav
1 köfte
1 köfteden daha az tavuk
ara4:
1meyve (henüz yemedim)
ara5:
1 meyve (henüz yemedim)
su:
2 litre
spor:
27 dakika jillian
5 dakika ip atlama
30/45 dakika genel kasların çalıştırılması ( sitedeki egzersizler)
normalde akşamki meyvelerimin yanında 2 şer kaşık yoğurt vardı ancak gün içerisinde puding yediğim için yoğurtları çıkartıp 1 tane fazladan ara öğün yapmış bulundum.
cadı yardımcı yumuşama gösterdi ehehehheyufka yürekli busiş..
büşraaaaanam her dakika yiyorsun kız. insan yemekten yorulur. ben okurken yoruldum valla. bunları yiyebilmek de marifet. aslan büşraaa helal sanaaa
kara haber duyulur, belki hiç gelmez. yalancının mumu yatsıya kadar yanar. yandım allah yandım yandırma beni. ve dahasııııııııııı
gitti diyet bugün. mahvoldum. 6 tatlı kaşığı hoşmerimi mideye indirdim. çok pişmanım.
spora gidiyorum. :18:
sorma yaa sabah 10 akşam 10.30 bir fiil yiyorum :)
ciddi olamazsın??? senden hiç beklemezdim mis gibi dukanlıyordun sen ne güzel ne oldu şimdi canımcım yaaaolmadı yakışmadı sana hemen dukanına dönüp devam ediyorsun :)
kara haber duyulur, belki hiç gelmez. yalancının mumu yatsıya kadar yanar. yandım allah yandım yandırma beni. ve dahasııııııııııı
gitti diyet bugün. mahvoldum. 6 tatlı kaşığı hoşmerimi mideye indirdim. çok pişmanım.
spora gidiyorum. :18:
ivet kaçamak yaptım ilk kezhoşmerim hiç yememiştim ve çok merak ediyordum. kadın balıkesirden geldi bi daha bulamazsın, bi tadına bak bence dedi içinde ne var dedim. peynir, süt, yumurta, şeker, un dedi kadın. içimden peynir, yumurta ve süte iznim var zaten diye kendimi kandırdım. bi tatlı kaşığı aldım. çok beğendim. duramadım 5 tatlı kaşığı daha aldım. ama çok güzeldi yaa, aşırı güzeldi allahım anlatamam, fırın sütlaça bayılırım ondan bile güzeldi.
ivet kaçamak yaptım ilk kezhoşmerim hiç yememiştim ve çok merak ediyordum. kadın balıkesirden geldi bi daha bulamazsın, bi tadına bak bence dedi içinde ne var dedim. peynir, süt, yumurta, şeker, un dedi kadın. içimden peynir, yumurta ve süte iznim var zaten diye kendimi kandırdım. bi tatlı kaşığı aldım. çok beğendim. duramadım 5 tatlı kaşığı daha aldım. ama çok güzeldi yaa, aşırı güzeldi allahım anlatamam, fırın sütlaça bayılırım ondan bile güzeldi.
bi daha yapmayacağım. tabi ki aynen devam ediyorum. bu ilk ve son kaçamağım olacak.
al sana busegeldim eve 1 sa ekstra spor yaptım. dukanda bi kadeh şarap için 1 saat yürüyeceksiniz diyordu. leslie ile yürüdüm bi saat bende :26: inş yarın tartıda artıda çıkmam. ama çıkcam kesin. :18:
kaçamak yaptım diye akşam yemeği de yemedim zaten. o andan sonra hiçbir şey yemedim hala
oooff
kan olan görgüsüz birisi şöförüne sorar. Şöför söyle bakalım eşekle
şöför arasında ne fark vardır?
Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir sekilde; Bilemedim bakanım diyor bakan cevap olarak: Eşeğe çüs diyince, şoföre ise dur diyince durur demiş.
Bunun üzerine şöför çok sinirlenmiş ama karşıdaki bakan oldu ğu için
birşey söyleyememiş. Belirli bir süre sonra bu defa şöför bakana: Bir
soru sorabilir miyim bakanım? der. Bakan da: Sor bakalım der. Şoför
sorar: Eşekle bakan arasında ne fark vardır? Bakan bir süre sonra:
Bulamadım şöför söyle bakalım diyor. Bunun üzerine şöför de: Vallahi
bakanım ben de bulamadim :)
Bandırma
Denizli ve Bandırma spor kulüpleri maç yapmaktadırlar.
Denizli taraftarları tezahurata başlarlar:
DENİZLİ! DENİZLİ! DENİZLİ!
Bandırma spor taraftarları altta kalırlarmı onlarda
başlarlar:
BANDIRMA! BANDIRMA!
Denizlili taraftarlardan hemen cevap gelir:
BANDIRCEZ! BANDIRCEZ!
Adam barda gördüğü güzel bir bayanla konuşmanın yollarını arıyordu.Sonunda cesaretini toplayarak kıza yaklaştı ve,
- "Biraz konuşabilirmiyiz acaba?"
dedi. Kız birden haykırdı:
- "Terbiyesiz!Ben senin bildiğin kızlardan değilim!"
Adam utancından yerin dibine girmişti.Herkes ona bakıyordu, gitti ve masasına oturdu.
Bir süre sonra kız ona yaklaştı, gülümseyerek,
- "Az önceki olay için özür dilerim.Ben psikoloji öğrencisiyim ve utandırıcı durumlarda insanların nasıl davrandıklarını inceliyordum."
dedi. Adam avaz avaz bağırarak cevap verdi:
- "Ne? Gecesi 200 dolar mı? Deli misin sen?"
bozulmadı bozmadın sen diyeti sadece kaçamak yaptın. ama bi de ne gördüüüün içinden böcük çıkmış sakın salmıyorsun kendini..
dime kııız acıktım zatiii
heh laf söyledi dövsem mi sövsem mi acaba bilemedimal sana buse. kaçamak yatın diye öğün atlamak var mıydı ayrıca hoşmerim e bende bayılırım çok çok severim güzeldir ve yapımınıda çok iyi bilirim az şeker kullanılıyor sana un ve şekerin sakıncası var sadece orada onlarda sıkıntı yaratacak kadar değil yavrucanım sen rahat ol öyle öğün atlarsan sabaha kadar dert edersen kendine o kadar ödem toplar kilo alırsın... sakın yapmatamam mı birşeycik olmaz bak...
günaydın kızlaaargünümü gördüm. tartı +300 gösterdi 6 tatlı kaşığı hoşmerimin sonu +300 ve tarifsiz bir şişkinlik. emineeeeee sen sen ol sakın ha sakın kaçamak yapma. şimdi duraklamaya girmemek için 2 gün atak yapmalıymışım kaçamak yüzünden ve de sporu arttırmalıymışım.
moralim berbat çöktüm resmen.
bi daha mı aslaaaaaaaaaaa
salmadım salmadım. kendime cezalar veriyorum.
artık çok geeeeeeeçççççççç :18:
al işte ben sana dedim demi sen korktuğun kendini tartıda +++++ göreceğine inandırdığın için ödem topladın bütün gece emin ol hoşmerimin o kadar + çıkartacak tarafı yok çıkartsa çıkarsa 100 gram oda ki sen ondan sonra ne sporlar yaptın çooookkkk daha fazlasını yaktın. onu bile çıkartmazdı benim duruma düştün sende hatırlıyor musun şiştim ben kilo aldım diye inandırırdım kendimi moralimi bozardım ve her gün dahada + görüyordum tartıda diyetisyene gidince ne çıkıyordu yağ azalmış parçalanmış ama ÖDEM toplamışım psikolojik olarak oluyor bu meret. şimdi bugün normalde içtiğinin 2 katı su içiyorsun sporunuda yap ama çok yüklenme ekstra yapma yani normal rutinin neyse onu yap birde en az 3 bardak yeşil çay iç anında ödemi at.... sürekli burda ol takip edicem seni..
büşüüüm çok sağ olkız bana azarla oohh oley. tamam öyle yapayım, su içeyim sporda normal yapayım. sabah yeşil çay içtim bi bardak. her öğünden önce içcem çok taktım doğru diyorsun. aklımda hala gitmiyor aklımdan. her şeyi berbat ettim gibi düşünüyorum tüm emeklerimi falan. :18:
canım bak karşında canlı örneği var bu dediğimin blmiyor değilsin sıkıntıdan ağladığımı kaçamak yapmadığım halde sıkıca tuttuğum halde kilo aldığımı sonucundada ödem topladığımı en iyi sen fully ve seng biliyorsunuz. ağlamıştım resmen yaa.. şimdide sen aynı durumdasın ufacık bir kaçamak hiç birşeyin sonu değil bak diyetisyenin sayılan dukan amca ne demiş olabilir kaçamak demiş ama 2 gün atak yapıcaksın demiş yap atağını 2 gün :) adam bile anlamış yani dukan sıkı bir diyet kaçamaksız geçmesi neredeyse imkansız sen daha başlarda sayılırsın yavrum niye bu kadar üzüyorsun kendini. etraftaki herkes diyette değil ki yada herkes dukana özel beslenmiyor kaldıki bizim damak tadımız hiç bir memlekette yok. yedirme içirme huyumuza girmiyorum bile. al bunu ye aa sen az yedin demeler falan dukan amca bunların çok daha azının olduğu memlekette yazmış o kitabı ve orada o şartlarda bile kaçamak olabileceğini düşünmüş. kaldıki sen TÜRKİYE şatlarında yapmışsın bunu çok mu???? sakın moralini bozup ödem toplatma kendine. bak böyle düşünürsenyarın çok daha fazlasını görürsün tartıda bilgin olsun hemen sakinleş ve atak yap...
menüye bak maşallah canım yaa bak gördünmü anında topladınçook sağ ol büşüm yaadediğin gibi yapıyorum. yeşil çayımı içtim az önce öğle yemeğinden önce. yarın daha da artıda çıkmazsam o bana yeter :26: atak yapıyorum dukan amcanın dediği gibi. benim yaptığım şey dukanda büyük kaçamak olarak geçiyor malesef ama moralimi bozmayacağım, millet neler yapıyor, her gün tereyağlı yemek bile yiyor. ben bi defa yaptım o da bi kase bile yemedim. menümü de paylaşayım.
sabah
1 fincan yeşil çay
1 yumurtalı dukan krep (yulaf kepeği hakkımla)
1 tatlı kaşığı peynir
1 adet yağsız hindi salam
1 tatlı kaşığı domates sosu (yağsız)
ara yok (acıkmıyorum yulaf kepeğinden dolayı)
öğlen
1 fincan yeşilçay
dilediğim kadar yağsız, baharatlı tavuk
2 yk yoğurt
ara belirsiz
akşam
1 fincan yeşil çay
dilediğim kadar yağsız dana kıymadan baharatlı köfte
2 yk yoğurt
ara belirsiz
2,5 lt su
27 dk jullian
kizlarrrr sonunda tasindikk size yeni gicir gicir evimden sesleniyorum
isler daha bitmedi tabi, hersey kutularin torbalarin icinde simdi tek tek yerlestiricem en azindan yatak odasinin bitmesi lazim bugun.
sonra yine ugrarim, hadi gorusuruz
kizlarrrr sonunda tasindikk size yeni gicir gicir evimden sesleniyorum
isler daha bitmedi tabi, hersey kutularin torbalarin icinde simdi tek tek yerlestiricem en azindan yatak odasinin bitmesi lazim bugun.
sonra yine ugrarim, hadi gorusuruz
menüye bak maşallah canım yaa bak gördünmü anında topladınen meyvemi yemeye gidiyprum gelebilirimde akşama kadar olmayabilirimde :) bende 150 tane ip atladım her öğünden 1 saat sonra 150 adet atlayacağım pop ve bacak kaslarında oldukça etkiliş hem maçlara kadar sıçrama boyumda yükselir biraz daha takım adına da iyi olur birde akşamları jillian + diyet kolik hareketlerim var onları yapıcam dün yaptım ama dün jillianı 15 20 dk kadar yaptım sonrasında diyetkolik hareketlerimi yaptım kaslarım bayram etti yaa yinede jillianı bitirmediğim için suçluluk duydum olsun yinede bir sürü hareket ettim :)
Merhaba kızlar.Herkes burdadır acık kaynatırız dedim ama yanlış saatte geldim heralde
Evdeki işleri bebişin işlerini çamaşırları vs hakladım bugün..Yk konusundada evde insanın kendini ayarlaması daha zor oluyor yahu:S
Vallahi fren fren fren akşam ettim.
Perşembe ve cuma gevrek ve sütle kahvaltı ettim.
İki günde yemeklerimi bebiş ağlıyor diye telaşa kapılıp evde unuttum.Ofiste kzılarla makarna haşlayıp yoğurt ve mısırla yedik.Yağsız fln.
Akşam yemekleri sebze ve yeşil mercimekle iyi geçti.
Bugün sabah bi tost yedim.Ara öğün de kızıma yatığım ama yedireediğim sebze çorbasını içtim.öğleden sonra ilk acıktığımda da karnıbahar yemeği..Akşamda hiç yemek yapamıycam çok yoruldum sanırım.Yine karnıbahar yer kapatırım bu günü umarım.
öptüm kızlar hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?