Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Boşver Busecim nazarlık olsun.Neticede hepimiz kaçamak yapmaktan kendimizi alıkoyamadık bir dönem.
Ayyyyyyyyy sen düşük kalori yazınca bir okuyayım dedim.bak neler de yapıyormuş bu karnıbahar..Bundan sonra daha sık yeek istedim nedense..
İçerisinde A, C, B1 ve B2 vitaminleri barındırır.Ayrıca potasyum, fosfor, kalsiyumü fosfat ve demir açısından zengindir.Besleyici bir sebzedir.Yorgunluk giderici bir özelliği vardır.Sinirleri güçlendirir.Beynin çalışmasını destekler.Kolestrolü düşürür.Şeker hastalığına karşı yararlıdır.Mide ekşimesine iyi gelir.Bağırsakları çalıştırır.İdrar söktürür.​
100 gram karnıbahar 32 kalorilik bir enerjiye sahiptir.

eveet 32 kalori hiç bir şey değilll. yemeği 1 yk yağla, salça, soğan vs. yapsan, bir tabağı 60 kalori falan eder ancaaaaaaaaaa süper yaniiiiiiiii boş veremedim valla hilalcim. yani neden bilmiyorum ama aklımdan çıkmıyor. :26: çok dikkat ediyorum bugün. bakalım yarın 100 gr bile ekside görsem kendimi, kendime gelirim ben. eksiye inmeden kendime gelemem. biliyorum huyumu.

Bugün gitsin kaloriler diye temizliği biraz abarttım galiba feci bir karın ağrısı hissediyorum.Gidip su torbamı alayım inşallah geçer.Pazar günüm rezil olsun istemiyorum:44:

şoföre güldüm oldukça kız gadın sen baya baya sarmışsın bu fıkralara bak ne güzel eğlenceli ağlenceli benimde hoşuma kaçtı :)
:) :) arada neşelendiricem sizi..
kizlarrrr sonunda tasindikk size yeni gicir gicir evimden sesleniyorum
isler daha bitmedi tabi, hersey kutularin torbalarin icinde simdi tek tek yerlestiricem en azindan yatak odasinin bitmesi lazim bugun.
sonra yine ugrarim, hadi gorusuruz

güle güle oturun canım. hayırlı olsun..

canlar dahada fakire döndüm :) dakika paketimde bittüüü... şu dershane açılsada kontör yüklesem. gezmelere gittim bugün

canlar dahada fakire döndüm :) dakika paketimde bittüüü... şu dershane açılsada kontör yüklesem. gezmelere gittim bugün

ohh ne güzeel ben de akşam oturmasına yengemlere gitcem ama dün ki kaçamağımdan sonra kararsızım. gitmesem mi diye düşünüyorum. gerçi akşam yemeğini yedim tok olacağım ama işte orda şunu bunu ye der şimdi yengem. azıcık al bari falan der. dukan yaptığımı söylemek istemiyorum. bayaadır da görmüyor beni. nolmuş sana diyecek yedirecek bana gidersem nasıl baş ederim kırmadan onu düşünüyorum. :26:

Son düzenleme:
SeviyorumLanSeni, Erkek , 32 , İstanbul 4 gün 7 saat önce gönderdi.

Psikopat anne ile hain evlat
Birkaç ay önce birlikte olduğum ve köpek gibi sevdiğim kız arkadaşımla evlilik planları yapıyorduk ve artık iş kız isteme safhasına yaklaşıyordu. Ama annem, "Ben bu kızı gelin olarak istemem!" diye tutturdu. Kıza evlenme teklif etmişim, seviyormuşum hiç umursamadı. Sonuçta iş bozuldu ve ayrılmak zorunda kaldık. Geçen ay artık yaşımın da ilerlemesinden gocunmuş olacak, baktım akrabalarla oturup bana bir kız bulmuş. Ben de bozmadım falan derken işi ciddiye bindirdi, kız isteyecek bana. Hazırlanıldı, süslenildi, çikolataydı çiçekti evden çıkarken, ben pijamaları giyip televizyon başına kurulmuştum bile. "Hadi oğlum, insanlar bekliyor!" diyen anneme cevabım, "Yolunuz açık olsun, ben o kızı gelin istemem." oldu. Anam da olsa aşkıma saygı, tercihime anlayış beklerim! Yoksa son dakikada çakarım kontrayı…

idrakyolları, kadın , 32 , İstanbul 14 gün 3 saat önce gönderdi.

Al sana
"Giyimime kuşamıma, saçıma makyajıma, hareketlerime konuşmalarıma karışacak erkek daha anasından doğmadı!" derdim. Bizzat kendim doğurmuşum...

whoisthat, kadın , 29 , Ankara 9 gün 4 saat önce gönderdi.

Süper kahraman
Siz o başvuru formunda "İnsanüstü bir yeteneğiniz var mı?" diye sorarsanız; ben de "Evet, uçabiliyorum. Ayrıca gözlerimden ışın çıkıyor." diye yazarım sayın yetkili. Hiç bana öyle gözlerinizi devire devire bakmayın. O ne biçim soru yahu! İşe mi giriyoruz süper kahramanlar kulübüne mi?

çoookçaresizim, kadın , 28 , Bursa 29 gün 6 saat önce gönderdi.

evlilik-özgürlük
Salona girdiğimde kocamı pilotlar ve uçaklarla ilgili bir program izlerken buluyorum. Yanına uzanıp, sarılıyorum, programı seyretmeye başlıyorum. Bir ara "Kimbilir ne kadar özgür hissediyorlardır kendilerini..." diyorum, kocacığımdan cevap gecikmiyor: "Yoo, hepsi evli barklı adamlar..." Susuyorum, susuyorum, susuyorum.

PötürgeliTornavidaTevfik, kadın , 25 , İstanbul 17 gün 6 saat önce gönderdi.

Kapanırız
Geçen sene bir görücü gelmişti bana, ben istemediğim halde. Bizimkileri kırmamak için kabul ettim. Kaynana adayım, sanki ben yalvarmışım da çağırmışım gibi giyimime, kuşamıma, makyajıma varana kadar laf soktu. En sonunda da "Kızım evlenince kapanırsın değil mi?" dedi. Yanındaki, benden 2 yaş küçük ve açık kızını gösterip "Kızınızla beraber kapanırız artık!" dedim. Geliş o geliş oldu.

keklikEFEM, kadın , 34 , İzmir 27 gün 12 saat önce gönderdi.

Hareket
Oldukça kel olan kocam, en son "hareketli bukleler" sağlayan şampuan almış, kullanıyor. Artık neyi hareketlendirecekse...

şhulem, kadın , 26 , İzmir 10 gün 12 saat önce gönderdi.

Heyecanlı damat
Düğünün yapılacağı salona giderken, kendisi çok heyecanlı olduğu için gelin arabasını geline kullandıran damat, en hasından benim kuzenim olur.

scary-angel, kadın , 24 , Kocaeli 7 gün 8 saat önce gönderdi.

Mutlaka
İlişkimizin yeni başladığı sevgilimle konuşuyoruz. Acaba ciddi mi gidiyor anlamak için "Sence evlenir miyiz?" diyorum. Canım cevabıyla "eski" sıfatına hak kazanıyor: "Birbirimizle olması şart değil ya, mutlaka evleniriz."

Şeytanınpatiği, kadın , 29 , Ankara 11 gün 16 saat önce gönderdi.

Yukarı tükürsem mi
"Kimse lafımı dinlemiyor, bu gidişle sakal bırakacağım!" şeklindeki haykırışıma, babamın aksisedası çok koydu be... "Bıyıkların da mı kar etmiyor?" Bitirdin beni baba!

pass_ion, Erkek , 34 , Kayseri 28 gün 10 saat önce gönderdi.

Fanteziler
Karımla fanteziler üzerine konuşuyoruz. Yapmayı en çok istediğim fantezimi soruyor. "Aynı anda iki kadınla birlikte olmak istiyorum, tabii biri sen olacaksın." diyorum. Gözlerimin içine anlam veremediğim bir ifadeyle bakıyor ve ekliyor, "Tabii aşkım, iki erkekle birlikte denedikten sonra onu da yaparız, birisi sen olacaksın elbette". Birden değiştiriyorum konuyu. Yok fantezi falan!

şöfer, Erkek , 25 , İstanbul 17 gün 23 saat önce gönderdi.

Şöfeeeer şöfeer
Söz kesmek istediğim kızın babası ''Ben şoföre moföre kız vermem!'' demiş, ve kız istemeye gelmemizi reddetmiş. İşim mi? Profesyonel ralliciyim! Acaba yılda kaç para kazandığımı duysa fikri değişir mi bu adamın? Tabii belki o zaman da ben istemem!

mavipalio, kadın , 34 , İstanbul 20 gün 2 saat önce gönderdi.

Çilekli süt
Malum oyunu oynarken "Baaak pembe ineklerden çilekli süt sağıyorum." diye müjde verdiğim annemin cevabı ile kendime geliyorum: "Kızkardeşin kendi sütünü sağıyor, bebeğine içiriyor. Bilgisayarın başından kalk da bir torun da sen doğur. Varsın sütün çileksiz olsun!"

arcadia06, Erkek , 32 , Ankara 8 gün 10 saat önce gönderdi.

Ayrılık
Ayrıldığım sevgilimin cep telefonunda kayıtlı resmine bakıp ağlarken bir yandan da diğer telefonumdan o arıyormuş gibi kendi telefonumu çaldırıp sonra da meşgule alıyorum. Ağlamaya devam.

serçekonşimento, kadın , 27 , İstanbul 16 gün 13 saat önce gönderdi.

Şatafat
Yeni aldığım şatafatlı yatak örtüsünü gören kocamın yorumu: ”Ne o, Bülent Ersoy’un kıyafetini mi serdin?”

egzersiz yap hayatım :) :) başını bir sağ yanına bir sol yanına 3 kez çevir ..

kızz ben şortun içine zaten giriyorum :) 12 yıldır bizzat o şortun içerisindeyim valla alt bacakların gelişiyorda ondan kasılıyor yavrucanım ben atlıyorum valla hatta 45 dk sonra bi 150 tane daha + jillian yapacağım

töhhh ben sana bana haber vet demedimmiii.. sendende ses çıkmayınca bende gittim harcadım o parayı gömlek aldım kendime 2 tane

egzersiz yap hayatım :) :) başını bir sağ yanına bir sol yanına 3 kez çevir ..

ay çok güldüm kız ben okudum önce dedimki bak yaa ben kıza egzersiz yapma diyorum eciş ne demiş ne oluyor derken cümlenin devamıyla kahkaha atmam bir oldu

menümüde yazayım :)

sabah
3 kuru kayısı
1 bardak limonlu su

kahvaltı
2 dilim tost makinasına basılmış kızarmış ekmek
45 gr. peynir
patlıcanlı salça

öğlen
2 küçük havuç
2 kaşık yoğurt
1 köfte

ara1:
1 greyfurt
2 kaşık yoğurt

ara2:
1 fincan türk kahvesi
1 saat sonra
1 kase (ufak) yüksük çorbası

akşam:
80 gram mantı
2 yemek kaşığı yoğurt
3-4 kuşbaşı et
karnabahar

ara3
kivi 1 adet orta boy

ara4
1adet kivi / greyfurt / elma ( karar vermeedim ne yesem diye :)

spor:
hafta sonraları izinliyim :)
öğlen 150 ip atlama
birazdan 150 ip daha atlarım
diyetkolik egzersizlerim var 30 dk civarında onları yapıcam
annemle alışveriş ile gecen 2 saat yürüyüş

su:
henüz 1.5 litre ama 2 yapıcam

bugün wc ye çok çıktım valla yarına bu +300 gitmiş bile olabilir. öyle hissediyorum. :26: gitmiş olsun yaaaaaaaaa

emineeeeeeeeee kız napıyorsun hiç gelmiyorsun? kaçamakçı buse yi gel de bi azarla.

en son az önce maden suyu içtim. yengemlere de gitmediiiim hele bi şu 2 günü atlatayım, nereye gideceksem giderim o zamaan

bugün wc ye çok çıktım valla yarına bu +300 gitmiş bile olabilir. öyle hissediyorum. :26: gitmiş olsun yaaaaaaaaa

emineeeeeeeeee kız napıyorsun hiç gelmiyorsun? kaçamakçı buse yi gel de bi azarla.

en son az önce maden suyu içtim. yengemlere de gitmediiiim hele bi şu 2 günü atlatayım, nereye gideceksem giderim o zamaan

maşallah maşallah gidecek yarın o 300 göeceksin pozitif düşün pozitifff..ommm zayıflamak istiyommmm :):)) ben şimdikn spor yapcam hatunlar sevdicekle telefonda konuşmaktan bişi yapamadım

maşallah maşallah gidecek yarın o 300 göeceksin pozitif düşün pozitifff..ommm zayıflamak istiyommmm :):)) ben şimdikn spor yapcam hatunlar sevdicekle telefonda konuşmaktan bişi yapamadım

ommm gidecek kilolar.. ommm... bu arada menünü okurken yine yoruldum. aferin hadi spora bakalım. ihmal etme hadi marşşş

kızlar ben sabah 8 akşam 8 dershanedeyim yarın bilginiz olsun diyetisyenim bütün yiyeceklerimi yanıma almamı söyledi bir çanta dolusu yiyecek taşıyacağım

tavsiyene uydum işe yaradı
nasıl yani kız :)
olsun canım güle güle giy :) ben hallederim düşünmen yeterli iyiydi ama de mi :)
kızlar ben sabah 8 akşam 8 dershanedeyim yarın bilginiz olsun diyetisyenim bütün yiyeceklerimi yanıma almamı söyledi bir çanta dolusu yiyecek taşıyacağım

annemde az birşey sms varmış yarın ordan atarım bir iki

Günaydın bayanlar :) sabah sabah yine otobüste yolculuk etmekten nefret ettiğimi hatırlatan bir serüven başlamış durumda bugün yemek saatlerimi erken e aldığımız için tüm yemeği yanımda taşıyorum sadece kahvalti yanımda değil :) 1 poset dolusu yiyecek ve ben :)

ece mesajını bekliyorum annene sevgiler...
Not: burada şu sevgi dolu kalp pıtırcıgi ifade olmalı ama telefondan girince olmadı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…