- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.141
Boşver Busecim nazarlık olsun.Neticede hepimiz kaçamak yapmaktan kendimizi alıkoyamadık bir dönem.
Ayyyyyyyyy sen düşük kalori yazınca bir okuyayım dedim.bak neler de yapıyormuş bu karnıbahar..Bundan sonra daha sık yeek istedim nedense..
İçerisinde A, C, B1 ve B2 vitaminleri barındırır.Ayrıca potasyum, fosfor, kalsiyumü fosfat ve demir açısından zengindir.Besleyici bir sebzedir.Yorgunluk giderici bir özelliği vardır.Sinirleri güçlendirir.Beynin çalışmasını destekler.Kolestrolü düşürür.Şeker hastalığına karşı yararlıdır.Mide ekşimesine iyi gelir.Bağırsakları çalıştırır.İdrar söktürür.100 gram karnıbahar 32 kalorilik bir enerjiye sahiptir.
:) :) arada neşelendiricem sizi..şoföre güldüm oldukçakız gadın sen baya baya sarmışsın bu fıkralara bak ne güzel eğlenceli ağlenceli benimde hoşuma kaçtı :)
kizlarrrr sonunda tasindikk size yeni gicir gicir evimden sesleniyorum
isler daha bitmedi tabi, hersey kutularin torbalarin icinde simdi tek tek yerlestiricem en azindan yatak odasinin bitmesi lazim bugun.
sonra yine ugrarim, hadi gorusuruz
canlar dahada fakire döndüm :) dakika paketimde bittüüü... şu dershane açılsada kontör yüklesem. gezmelere gittim bugün
ohh ne güzeelben de akşam oturmasına yengemlere gitcem ama dün ki kaçamağımdan sonra kararsızım. gitmesem mi diye düşünüyorum. gerçi akşam yemeğini yedim tok olacağım ama işte orda şunu bunu ye der şimdi yengem. azıcık al bari falan der. dukan yaptığımı söylemek istemiyorum. bayaadır da görmüyor beni. nolmuş sana diyecek yedirecek bana gidersem nasıl baş ederim kırmadan onu düşünüyorum. :26:
egzersiz yap hayatım :) :) başını bir sağ yanına bir sol yanına 3 kez çevir ..
diyetkolik hareketleri falan vaayhem takıma bomba gibi sıçrayarak döneceksin, hem de takım şortuna mis gibi gireceksin bu gidişleeeee
helaaalll
ip bende de var ama yapmıyorum. alt bacaklarım çok kasılıyor benim. :26:
canlar dahada fakire döndüm :) dakika paketimde bittüüü... şu dershane açılsada kontör yüklesem. gezmelere gittim bugün
egzersiz yap hayatım :) :) başını bir sağ yanına bir sol yanına 3 kez çevir ..
bugün wc ye çok çıktım vallayarına bu +300 gitmiş bile olabilir. öyle hissediyorum. :26: gitmiş olsun yaaaaaaaaa
emineeeeeeeeee kız napıyorsun hiç gelmiyorsun? kaçamakçı buse yi gel de bi azarla.
en son az önce maden suyu içtim. yengemlere de gitmediiiimhele bi şu 2 günü atlatayım, nereye gideceksem giderim o zamaan
maşallah maşallahgidecek yarın o 300 göeceksin pozitif düşün pozitifff..ommm zayıflamak istiyommmm :):)) ben şimdikn spor yapcam hatunlar sevdicekle telefonda konuşmaktan bişi yapamadım
ommm gidecek kilolar.. ommm...bu arada menünü okurken yine yoruldum. aferin hadi spora bakalım. ihmal etme hadi marşşş
tavsiyene uydum işe yaradı
olsun canım güle güle giy :) ben hallederim düşünmen yeterlitöhhh ben sana bana haber vet demedimmiii.. sendende ses çıkmayınca bende gittim harcadım o parayı gömlek aldım kendime 2 tane
ay çok güldüm kız ben okudum önce dedimki bak yaa ben kıza egzersiz yapma diyorum eciş ne demişne oluyor derken cümlenin devamıyla kahkaha atmam bir oldu
kızlar ben sabah 8 akşam 8 dershanedeyim yarın bilginiz olsundiyetisyenim bütün yiyeceklerimi yanıma almamı söyledi bir çanta dolusu yiyecek taşıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?