- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.021
Evet bu konuda mahcubum çok çok haklısın,sali günü misafirim gelecekti,kızımın düştüğü gün,geldiler kızımla ilgilendiğim için yemek yapamadım,iç hazırladım lahmacun yaptırdık,bir de mezeler falan vardı.O gün üç oarca lahmacun yiyiverdimŞu yazmadığın menüleri görebilseydik nedenleri üzerine konuşabilirdik aslında canım
Bence sen iyi vermişsin canım zorlama kendini inşallah haftaya mezun olursunBu hafta kabaklara ragmen anca bu kdar kizlar wcye cikamadim onunda etkisi var
Sen daha iyisini yaparsın kendine gelBen de şu sporsuz dikkatsiz menülerin üstüne çok da iç açıcı olmayan kilo bildirimini yapayım
Geçen cuma 62.35
Bugün 62.00
Fark -350 gr
Yüzde 0,561
Eki Görüntüle 2853700
Baska yere gidince ben de sorun yaşarım hep, wc çok etkiliyorBen iki gün annemlerdeydim benim bi huyum var bi yere gidince tuvalete çıkamam,iki gün cıkmadım bugun üçüncü gün kahvaltıdan sonra cıktım ama önce tartılmıştım. 200 300 gr daha aşağısıydı bence çünkü hiç kaçamak yapmadım sadece çok az bi dondurma yedim bir hafta boyunca cok dikkat ettim
Geçen hafta :91.1
Bu hafta 89.6
Fark:500
Yüzdeyi dediğin gibi yaptım yine de yanlıs cıkıyor U UcanSupurge
@Melek963
Canim inan pazartesi +1 kg gördüm çarşamba sabah sabit gördüm ama kalan 2 günde 200 gr gitti o kadar dıkkat etmeyeSadece sen değil ki canım en fazla arada bir 100, 200 gram artı görüyorduk kilo kilo görmeye başladık yine de ekside olman güzel
benim ki duygusal biliyorum. mutlu olsam da mutsuz olsam da yemeye vuruyorum kendimiZaten kilo problemi olan çoğu kişi fiziksel acligindan yemiyordur bence,duygusal açlığa çözüm bulmak lazım.Hatta bunun için terapi alanlar var.Bununla ilgili kitaplarda var,bir ara almayı düşünmüştüm.
Çok doğru,dışarı çıkmak,ortam değiştirmek çok mantıkli.Su beni kesmiyor ya
İnşallah ama tuzlu olduğu için ödem olur mu korkusu oldu yoksa bir avuctan bir şey olmaz da.Bakalim yarın gorucez artık
öyle yapacağım canım makineye atacağım yağ yok kir yok sadece toz oda 35 dk yeterOnları da bas makineye gitsin ya ben baharatlık vs elimde yıkıyordum makine dururken
Uygulamalar var canım onlardan birini indir canım
İnşallah canım suyu artır biraz
Aradaki fark 500 g canım. Ancak hesaplamalar kilo cinsinden yapıldığından 0.5 kg olur. 100 ile çarpıp sonucu geçen haftaki kilona bölüyorsunBen iki gün annemlerdeydim benim bi huyum var bi yere gidince tuvalete çıkamam,iki gün cıkmadım bugun üçüncü gün kahvaltıdan sonra cıktım ama önce tartılmıştım. 200 300 gr daha aşağısıydı bence çünkü hiç kaçamak yapmadım sadece çok az bi dondurma yedim bir hafta boyunca cok dikkat ettim
Geçen hafta :91.1
Bu hafta 89.6
Fark:500
Yüzdeyi dediğin gibi yaptım yine de yanlıs cıkıyor U UcanSupurge
@Melek963
Harika menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menu.
Boya badana zor iş Allah kolaylık versin ama o boya kokusu herşeye değer sanki
İns yarına iner canim. Yeşil çay falan iç olmadi
4 bardak bitki çayı çok degilmi canim dokunmasın menü güzel afiyet olsun
Tek öğün ve baya az acikmadinmi canim
Bence güzel canim afiyet olsun.
Patates kızartması olmamış canim hem tartı günü hemde akşam öğünü değilde kahvaltıda olsa yakardım belki. Afiyet olsun canim
Ben bennnnn aynı benn. Canı sıkılınca usulünce iştahı kesilenleri kıskanırım hatta. Şu bir hafta baya berbat geçti benimde. Çok saçma yasa ufak bir mevzu kafamda kocaman mesele olabiliyor . Ve sonra kendimi mutfakta yada abur cubur çekmecesi de buluyorum.
saol canımÇok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun , canım gün içinde 4 bardak bitki çayı böbreklerinı ve vücudunu çok yorabilir, kahve de iciyorsun fazla idrara çıkardığı için bunlar vücudun elektrolit kaybedebilir tabi bünyeni sem daha iyi bilirsin
Canım salatadan olabilir güzel yikanmadiysa
Çok güzel canm afiyet olsun
Kız motive olmamış halinde bile güzel menü
Canım akşamın perşembeye göre kalabalık olmuş, yasaklı şeyleri tartı yakınken tuketmiyoruz
Belki de canım bakalım regl mi olacağım yoksa
Kolay gelsin bizim de bu yaz boya işimiz var
saol canımAynen canım, birde tümgğn evdeyiz gergin aynı işler, saolasın canım
Teşekkür ederim canımçok uzun süre aç kalamıyorum ben. Bu sebeple listeleri kendime göre ayarlayıp günü tamamlamaya çalışıyorum. Sen ne şekilde bir beslenme düzeni uyguluyorsun.
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. İnşallah önemli bşrşey yoktur
Ohhhh afiyet olsun, çok iyi yapmışsın canım
Afiyet olsun canım, çok iyi menü. Maydanozun etkisini tartıda görürsün görürsün inşallah
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Su çok iyi. Badana işi zor ama mis gibi oluyor ev. Güle güle oturun canım.
Afiyet olsun canım. Bitki çayı bünyeni etkilemiyor mu.
Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım.
Dönem dönem oluyor canım. Geçer inşallah bir an önce. Afiyet olsun.
Patates kızartması göz kırpıyorafiyet olsun canım.
Zaman zaman oluyor canım. En güzeli kendini dışarı temiz havaya atmak. Bazıları böyle durumlarda bşrşey yiyemez. Kıskanıyorum onları
En iyisi bu canım. Yürüyüş çok iyi geliyor insana.
Kolay gelsin canım. Kendin yapınca çok yorucu oluyor gerçekten. Biz hep kendimiz yaptık bu zamana kadar. Geçen yıl usta tutacaktık güya, bir heves yine kendimiz yaptık badanayı.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok şanslısın canım. Keşke bizimde böyle bağ bahçe imkanımız olsa.
Çok iyi canım
Harika canım
Tesekkür ederim canım
Evet yazarken bende öyle düşünüyorum. Ana yerken ölçülü yemeye gayret ediyorum canım. Teşekkürler
Tesekkür ederim canım
Tebrik ederim canım, darısı 6 lara olsun inşallah
Üüfff valla en can sıkıcısı öyle keyifsiz olurum ki reglde hiç bir şey yapasım gelmeztünaydın kızlar ben öldüm bittim galiba. tam regl dönemime geldi bu boya badana işi. tamam demiş bulundum. her yanım ağrıyor
Çok güzel geçen haftaki artı hemen hemen gitmişGeçen hafta :71.2
Bu hafta :71.1
Fark :-1.100
Yüzde : 1.54
regl olmasaydım herhalde daha az çıkardım.
Eki Görüntüle 2853818
bugün öğlen yürüdüm dışarıda, hafif tempoda, birazcık tıkandım ama hastalığı ilk atlattığım günlerdeki gibi değildi şükürÖnce 5 10 diye başla dene bakarsın ona göre çoğaltırsın
Listede olmanın sorumluluğunu biliyorsunuz canım sözüm bir tek sana değil çoğunluk kötü durumdaEvet bu konuda mahcubum çok çok haklısın,sali günü misafirim gelecekti,kızımın düştüğü gün,geldiler kızımla ilgilendiğim için yemek yapamadım,iç hazırladım lahmacun yaptırdık,bir de mezeler falan vardı.O gün üç oarca lahmacun yiyiverdimbu hafta için kendime bir plan olusturacagim inşallah ona hore hareket edeceğim.Buraya da yazarım,eksiğim ya da düzeltmem gereken şeyler olursa sizlerde fikir verirsiniz
İnşallah canımCanim inan pazartesi +1 kg gördüm çarşamba sabah sabit gördüm ama kalan 2 günde 200 gr gitti o kadar dıkkat etmeyeinşallah haftaya telafi edeceğim, ama dediğin de haklısın önceden artı çok az görürüm iki haftadır takım olarak cok kötüyüm kendimiZe gelmemiz lazım...
Neyin var canımbugün öğlen yürüdüm dışarıda, hafif tempoda, birazcık tıkandım ama hastalığı ilk atlattığım günlerdeki gibi değildi şükür
akşam büyük kızım istiyor spor yapmak azıcık da onunla deneyeyim bakalım ne olacak
Onun için tüm listenin sonuçlarının paylaşması gerek canım free listenin çoğu bildirim yapmadı daha bir de Ela kaldı
Çokkk teşekkür ederim, ne mutlu banaEki Görüntüle 2852513
asliogretmen 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (700. Etap) : 82,60
Bitiş Kilosu (726. Etap) : 67,40
Verilen Toplam Kilo : 15,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 18,40%
Toplam Süre : 27 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,68%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 563
Sevgili asliogretmen 11 Kasım 2020 (700. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 704. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 14 Mayıs 2021 (726. etap) tarihinde toplamda 15,2 kilo vermiş olarak ve 68 kilo olan hedefini 104% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Rabbim ayağına taş, gözüne yaş değdirmesin Zehra Kaptanım.asliogretmen hayırlı olsun mezuniyetin canım iyi ki tanıdık seni çok güzel kilolar verdin maşallah inşallah dilediğin gibi koruyabilirsin
İnşallahhhh Leylağım. Çokça amin diyorum. Çokkk tatlısın hepasliogretmen mezuniyetin hayırlı olsun canım inşallah burada bulunmak için tek sebebin sohbet muhabbet olur umarım verdiğin kilolar bir daha asla gelmez karadeliklerin uzayda ışığı yuttuğu gibi sağlam iradenin içinde kaybolup giderler
inşallah HafizeciğimMezuniyetin hayırlı olsun cnmasliogretmen bı daha kilo problemin olmaz inşAllah
Teşekkür ederim canım Haticem benim. İlk ekürim.asliogretmen canim benim mezuniyetin hayırlı olsun. Birdaha kilo gibi bir problemin olmasın ins. Ayrılma buralardan gerçi listenin birini yapıyım hep burda ölüyüm gibi birşey demiştin sanki. Ayrıca hiç izin kullanmadan mezun olmanda super
Karbonhidratta miktarına göre zararlı gerçekten canim. Ama fazlaya kaçan herşeye hepimiz olmamış gibi yorum yapıyoruz genelde. Günü baya hofif geçirsende kola sağlıksız olduğu için oyle demistir arkadaşlar. Listeden ayrılacak bişey yok canim benim. İnan daha ne acimasiz yorumlar yapıldı hala da yapılabiliyor . Ama hiç tanimadigimiz birine kimse artniyetle bir yorum yapmıyor burdaki amacımız belli hepimizin. U UcanSupurge Zehranin amacı hedefe en çabuk şekilde ulaşabilmemiz.
Surda ne kaldı mezuniyetine ayrılma biryere
Teşekkür ederim canımmmmmasliogretmen tebrikler canım.Darısı başıma
Afiyet olsun canım.zero da olsa kolayı tervch etme bence
Afiyet olsun canım.Allah kabul etsin
Afiyet olsun canım
Ben stajdayken ibnisina hastanesine bir çocuk gelmişti.çocuğun köprücük kemiğinde erime vardı.Kolayı çok içtiğinden şüphelenmşti dr. Ayrıca Tuvalete dök temizliğine bir bak tertemiz yapıyor neden asitinden sanırım. Bir de novzaradan var tlc de o tarz içeceklerin mideyi büyüttüğünü ve sağlıksız olduğunu söyler hep.Biliyor musun canım ben de çok severdim artık eve sokmuyorum.Tercih senin burada sadece uyarırız o da seni sevdiğimizden
teşekkür ederim canımmmmmasliogretmen mezuniyetin hayırlı olsun
Güzel afiyet olsun
Patates ve ekmek bir arada olmasa daha güzel olurdu
Güzel canım afiyet olsun
Burda yediklerimize yorum yaparken birbirimizi yargilamiyoruz ki se çok yanlış anlamışsın, insan kendi yediklerinin eksiğini her zaman göremez ve o yüzden uyariyoruz, hepimizin menüsü eleştiriliyor burası bü yüzden var zaten, bence alınganlık yapıyorsun ve karşındaki insanı haksız yere uzuyorsun
Güzel canım ama salam sosis çok yagliymis hem de sağlıksız yağlar bilgin olsun
Çok geçmiş olsun canım paikiyatrilik bir durum yok hepimiz ayniyiz, kızım düştüğü gün kafayı yemiş tim şimdi rahat anlattıma bakma üstünden zaman geçti birsey olmadı ya ondan, annelik böyle yapacak birşey yok
Ishal halsizlik yapar canım bol su içmeye çalış, tuzlu ayran iç iyi gelir
Güzel canım afiyet olsun
Allah kolaylık versin canım, helal olsun tartıda peşinde
çokkk teşekkür ederim canımTebrik ediyorum canımbundan sonraki yaşamında kilo problemi olmadan sağlıkla yeni halinin keyfini çıkar anı diliyorum
Afiyet olsun canım
Allah kabul etsin canım, afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Menüde eleştirilen sadece sağlıksız olan içecek. Sakın pes etme canım. Burada birbirimize destek olarak zor olanı başarıyoruz.
Çok hafif menu afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, spor süper
Bazen oluyor canım, ev işi zaten nankördün evin yarısını süpürdü, bugün diğer yarısını süpürmeyi ümit ediyorum.
Geçmiş olsun canım. Bununla atlattınız. Çocuklar böyle büyüyor. Annelik içgüdüsü. Bende de var bir atom karınca, Allah can sağlığı versin. Herkes çok üzerine düşüyorsunuz derdi kızardım. Hop oturup hop kalkardık.düşe kalka büyüttük şükürler olsun.
Sen kendine ve bebeğine dikkat et canım benim. Havalar iyiden iyiye ısındı. Gelen sana yardımcı olsun.
Geçmiş olsun, şimdi nasılsın canım
Geçer canım, stres yaptın belkide
Afiyet olsun canım
Kolay gelsin, süpersin canım
Afiyet olsun canım
Aynen canım, birde tümgğn evdeyiz gergin aynı işler, saolasın canım
Teşekkür ederim canımçok uzun süre aç kalamıyorum ben. Bu sebeple listeleri kendime göre ayarlayıp günü tamamlamaya çalışıyorum. Sen ne şekilde bir beslenme düzeni uyguluyorsun.
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. İnşallah önemli bşrşey yoktur
Ohhhh afiyet olsun, çok iyi yapmışsın canım
Afiyet olsun canım, çok iyi menü. Maydanozun etkisini tartıda görürsün görürsün inşallah
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Su çok iyi. Badana işi zor ama mis gibi oluyor ev. Güle güle oturun canım.
Afiyet olsun canım. Bitki çayı bünyeni etkilemiyor mu.
Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım.
Dönem dönem oluyor canım. Geçer inşallah bir an önce. Afiyet olsun.
Patates kızartması göz kırpıyorafiyet olsun canım.
Zaman zaman oluyor canım. En güzeli kendini dışarı temiz havaya atmak. Bazıları böyle durumlarda bşrşey yiyemez. Kıskanıyorum onları
En iyisi bu canım. Yürüyüş çok iyi geliyor insana.
Kolay gelsin canım. Kendin yapınca çok yorucu oluyor gerçekten. Biz hep kendimiz yaptık bu zamana kadar. Geçen yıl usta tutacaktık güya, bir heves yine kendimiz yaptık badanayı.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok şanslısın canım. Keşke bizimde böyle bağ bahçe imkanımız olsa.
Çok iyi canım
Harika canım
Tesekkür ederim canım
Evet yazarken bende öyle düşünüyorum. Ana yerken ölçülü yemeye gayret ediyorum canım. Teşekkürler
Tesekkür ederim canım
Tebrik ederim canım, darısı 6 lara olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?