Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şu yazmadığın menüleri görebilseydik nedenleri üzerine konuşabilirdik aslında canım
Evet bu konuda mahcubum çok çok haklısın,sali günü misafirim gelecekti,kızımın düştüğü gün,geldiler kızımla ilgilendiğim için yemek yapamadım,iç hazırladım lahmacun yaptırdık,bir de mezeler falan vardı.O gün üç oarca lahmacun yiyiverdim bu hafta için kendime bir plan olusturacagim inşallah ona hore hareket edeceğim.Buraya da yazarım,eksiğim ya da düzeltmem gereken şeyler olursa sizlerde fikir verirsiniz

Bu hafta kabaklara ragmen anca bu kdar kizlar wcye cikamadim onunda etkisi var
Bence sen iyi vermişsin canım zorlama kendini inşallah haftaya mezun olursun
Ben de şu sporsuz dikkatsiz menülerin üstüne çok da iç açıcı olmayan kilo bildirimini yapayım

Geçen cuma 62.35
Bugün 62.00
Fark -350 gr
Yüzde 0,561
Eki Görüntüle 2853700
Sen daha iyisini yaparsın kendine gel
Baska yere gidince ben de sorun yaşarım hep, wc çok etkiliyor
Sadece sen değil ki canım en fazla arada bir 100, 200 gram artı görüyorduk kilo kilo görmeye başladık yine de ekside olman güzel
Canim inan pazartesi +1 kg gördüm çarşamba sabah sabit gördüm ama kalan 2 günde 200 gr gitti o kadar dıkkat etmeye inşallah haftaya telafi edeceğim, ama dediğin de haklısın önceden artı çok az görürüm iki haftadır takım olarak cok kötüyüm kendimiZe gelmemiz lazım...

benim ki duygusal biliyorum. mutlu olsam da mutsuz olsam da yemeye vuruyorum kendimi

Onları da bas makineye gitsin ya ben baharatlık vs elimde yıkıyordum makine dururken

Uygulamalar var canım onlardan birini indir canım

İnşallah canım suyu artır biraz
öyle yapacağım canım makineye atacağım yağ yok kir yok sadece toz oda 35 dk yeter

Aradaki fark 500 g canım. Ancak hesaplamalar kilo cinsinden yapıldığından 0.5 kg olur. 100 ile çarpıp sonucu geçen haftaki kilona bölüyorsun

saol canım benim

saol canım

saol canım

Önce 5 10 diye başla dene bakarsın ona göre çoğaltırsın
bugün öğlen yürüdüm dışarıda, hafif tempoda, birazcık tıkandım ama hastalığı ilk atlattığım günlerdeki gibi değildi şükür
akşam büyük kızım istiyor spor yapmak azıcık da onunla deneyeyim bakalım ne olacak

Listede olmanın sorumluluğunu biliyorsunuz canım sözüm bir tek sana değil çoğunluk kötü durumda
İnşallah canım

Neyin var canım

Çokkk teşekkür ederim, ne mutlu bana
İyi ki sizleri tanımışım. İyi ki burayı keşfetmişim. Rabbim sizlerden razı olsun. Tek başıma asla başaramazdım.
asliogretmen hayırlı olsun mezuniyetin canım iyi ki tanıdık seni çok güzel kilolar verdin maşallah inşallah dilediğin gibi koruyabilirsin
Rabbim ayağına taş, gözüne yaş değdirmesin Zehra Kaptanım.
Bana güvendiğin ve hep yanımda olduğun için çokkk teşekkür ederim.
iyi ki varsın, hep ol
İnşallahhhh Leylağım. Çokça amin diyorum. Çokkk tatlısın hep
Mezuniyetin hayırlı olsun cnm asliogretmen bı daha kilo problemin olmaz inşAllah
inşallah Hafizeciğim Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım Haticem benim. İlk ekürim. Buralardayım hep bu hafta adım sayılarını ben alacağım.
Teşekkür ederim canımmmmm
senin de mezuniyetini kutlayacağız hem de en güzelinden
teşekkür ederim canımmmmm
çokkk teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…