- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.981
Günde en fazla 3 bardak öneriyorlarAnladım canım yesilcayin da fazlası zarar diye okumuştum sanki biryerde ondan demiştim içerikler farklıdır zaten afiyet olsun
Güne yayarak içtiğimden pek etkilemiyor canımAynen canım, birde tümgğn evdeyiz gergin aynı işler, saolasın canım
Teşekkür ederim canımçok uzun süre aç kalamıyorum ben. Bu sebeple listeleri kendime göre ayarlayıp günü tamamlamaya çalışıyorum. Sen ne şekilde bir beslenme düzeni uyguluyorsun.
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. İnşallah önemli bşrşey yoktur
Ohhhh afiyet olsun, çok iyi yapmışsın canım
Afiyet olsun canım, çok iyi menü. Maydanozun etkisini tartıda görürsün görürsün inşallah
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Su çok iyi. Badana işi zor ama mis gibi oluyor ev. Güle güle oturun canım.
Afiyet olsun canım. Bitki çayı bünyeni etkilemiyor mu.
Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım.
Dönem dönem oluyor canım. Geçer inşallah bir an önce. Afiyet olsun.
Patates kızartması göz kırpıyorafiyet olsun canım.
Zaman zaman oluyor canım. En güzeli kendini dışarı temiz havaya atmak. Bazıları böyle durumlarda bşrşey yiyemez. Kıskanıyorum onları
En iyisi bu canım. Yürüyüş çok iyi geliyor insana.
Kolay gelsin canım. Kendin yapınca çok yorucu oluyor gerçekten. Biz hep kendimiz yaptık bu zamana kadar. Geçen yıl usta tutacaktık güya, bir heves yine kendimiz yaptık badanayı.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok şanslısın canım. Keşke bizimde böyle bağ bahçe imkanımız olsa.
Çok iyi canım
Harika canım
Tesekkür ederim canım
Evet yazarken bende öyle düşünüyorum. Ana yerken ölçülü yemeye gayret ediyorum canım. Teşekkürler
Tesekkür ederim canım
Tebrik ederim canım, darısı 6 lara olsun inşallah
Ben koyde bikmistim bag bahce islerinde geldik burdada koca bahceli ev aldik bi yandan cok guzel toprala ugrasmayi bisiler ekmeyi cok severim ama cocuk zaman vermiyo isteYa o da bi çeşit spor canım ben çok severim toprakla uğraşmayı keşke bizim de öyle bi alanımız olsa ilerde hobi bahçesi düşünüyoruz
Saol canimAfiyet olsun canım.
Insallah b bun oda olur canim rabbim herkese istedigini versinok şanslısın canım. Keşke bizimde böyle bağ bahçe imkanımız olsa.
Cok guzel eksi canim tebrik ederimUnutmadan bildirimimi yapayım yoğunum işyerinde sonra çıkar aklımdan
geçen hafta: 59,30
Bu hafta: 58,30
Fark: 1
Yüzde: 1,69
Eki Görüntüle 2853616
Gayet güzel ve normal canım. Kilo düştükçe az gider
Bel ağrım devam ve kaşık ağrım da var muhtemelen erken regl olacağımAynen canım, birde tümgğn evdeyiz gergin aynı işler, saolasın canım
Teşekkür ederim canımçok uzun süre aç kalamıyorum ben. Bu sebeple listeleri kendime göre ayarlayıp günü tamamlamaya çalışıyorum. Sen ne şekilde bir beslenme düzeni uyguluyorsun.
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. İnşallah önemli bşrşey yoktur
Ohhhh afiyet olsun, çok iyi yapmışsın canım
Afiyet olsun canım, çok iyi menü. Maydanozun etkisini tartıda görürsün görürsün inşallah
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Su çok iyi. Badana işi zor ama mis gibi oluyor ev. Güle güle oturun canım.
Afiyet olsun canım. Bitki çayı bünyeni etkilemiyor mu.
Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım.
Dönem dönem oluyor canım. Geçer inşallah bir an önce. Afiyet olsun.
Patates kızartması göz kırpıyorafiyet olsun canım.
Zaman zaman oluyor canım. En güzeli kendini dışarı temiz havaya atmak. Bazıları böyle durumlarda bşrşey yiyemez. Kıskanıyorum onları
En iyisi bu canım. Yürüyüş çok iyi geliyor insana.
Kolay gelsin canım. Kendin yapınca çok yorucu oluyor gerçekten. Biz hep kendimiz yaptık bu zamana kadar. Geçen yıl usta tutacaktık güya, bir heves yine kendimiz yaptık badanayı.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok şanslısın canım. Keşke bizimde böyle bağ bahçe imkanımız olsa.
Çok iyi canım
Harika canım
Tesekkür ederim canım
Evet yazarken bende öyle düşünüyorum. Ana yerken ölçülü yemeye gayret ediyorum canım. Teşekkürler
Tesekkür ederim canım
Tebrik ederim canım, darısı 6 lara olsun inşallah
Süpersin ekürim tebrik ederimUnutmadan bildirimimi yapayım yoğunum işyerinde sonra çıkar aklımdan
Eki Görüntüle 2853616
Ben de ilk başlarda normal diyet yapıyordum ama bir süre sonra kilo vermem durdu sonra aralıklı oruca geçtim sonra daha iyi vermeye ve daha çok incelme ye başladım ama gördüm ki diyette zamanla azaltmak gerekiyor çünkü bünye alışıyor gittikçeHava değişimi kabızlık yapabiliyor canım
Metabolizmam aslında çok hızlı değil canım. Ancak çok uzun süreli aşırı açlık metabolizmayı yavaşlatır. Ben kendimi aşırı aç bırakmıyorum. Normal düzenimde devam ediyorum. Bi tık daha az yiyerek spor yaparak ve abur cuburu keserek
Bu zaten doğru değil canım. O kilo kaybediş genelde yanıltıcı oluyor ve çok hızlı geri dönüyor. Ben her şeyden yiyorum. Aç kalmıyorum açıkçası. Benim sıkıntım tatlı ve abur cubur. Onları tüketmeyi bıraktığımda ya da minimuma indirdiğimde spor yapınca ve gece çok geç yemeyi bırakınca sıkıntı çözülüyor
Tüh 100 gramla gitti mi mezuniyet ?Bu hafta kabaklara ragmen anca bu kdar kizlar wcye cikamadim onunda etkisi var
Tabi kendine göre aralıklarla yeniden düzenlemek gerekiyorBen de ilk başlarda normal diyet yapıyordum ama bir süre sonra kilo vermem durdu sonra aralıklı oruca geçtim sonra daha iyi vermeye ve daha çok incelme ye başladım ama gördüm ki diyette zamanla azaltmak gerekiyor çünkü bünye alışıyor gittikçe
Çok güzel gitmiş canım maşallah
Yapabildiğin kadar canım zorlama eziyet gibi gelir yoksa sanaBen koyde bikmistim bag bahce islerinde geldik burdada koca bahceli ev aldik bi yandan cok guzel toprala ugrasmayi bisiler ekmeyi cok severim ama cocuk zaman vermiyo iste
Saol canim
Insallah b bun oda olur canim rabbim herkese istedigini versin
Cok guzel eksi canim tebrik ederim
Wc yi halledip bir daha mı tartılsan canım seni mezun edelim bu hafta miden beni korkutuyorBu hafta kabaklara ragmen anca bu kdar kizlar wcye cikamadim onunda etkisi var
ayyy hadi inşallah canımmÇok güzel maşallahbir ya da iki haftaya mezuniyet geliyor yani
Wu huuu babysii
sağol canımBen koyde bikmistim bag bahce islerinde geldik burdada koca bahceli ev aldik bi yandan cok guzel toprala ugrasmayi bisiler ekmeyi cok severim ama cocuk zaman vermiyo iste
Saol canim
sağol canım benimBel ağrım devam ve kaşık ağrım da var muhtemelen erken regl olacağım
Süpersin ekürim tebrik ederim
Ben de ilk başlarda normal diyet yapıyordum ama bir süre sonra kilo vermem durdu sonra aralıklı oruca geçtim sonra daha iyi vermeye ve daha çok incelme ye başladım ama gördüm ki diyette zamanla azaltmak gerekiyor çünkü bünye alışıyor gittikçe
Maşallah canım tebriklerPazartesi 75.3 kg miş. Fark 1.1 kg
tebrikler canım darısı 6 lara
Haftaya düzelir inşallah canımKızlar çok üzgünüm. İstanbula geldiğimden beri lavaboya çıkamadım. Dışarıda her yer kapalı olduğu için yediğim şeyler de aperatif şeyler. Hepinizden çok özür dilerim.
GEÇEN CUMA: 74,00
BUGÜN: 75,00
FARK: 1,00
YÜZDE: - 1,3513
Çok güzel canım tebriklerGünaydın kızlar.
Geçen hafta : 62.2
Bugün :60.7
Fark: 1.5 kg
yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk hatırlayamadım
Vuhhhu işte bu bana motivasyon olsunUnutmadan bildirimimi yapayım yoğunum işyerinde sonra çıkar aklımdan
Eki Görüntüle 2853616
Bu kiloda çok iyi bence tebrik ederim
sağol canımmMaşallah canım tebrikler
Haftaya düzelir inşallah canım
Çok güzel canım tebrikler
Vuhhhu işte bu bana motivasyon olsuntebrikler
Teşekkür ederim canımTebrikler canım
Ben bu mesajı alıntılamıştım sanırımBaya kalabalık ama güzel canim afiyet olsun
Teşekkürler canımGüzel eksi tebrikler canim
Tebrikler canım
İnşallah canım. Emeklerimizin karşılığını almak çok güzelDaha çok eksi bekliyordum.Ama 7 leri gördüm mutluyum.8 lerle son vedam tekrar görüşmeyiz insallah.Merhaba 7ler gitme 6 lar gelinceye kadar
Saol canım. Dengelemeye çalışıyorum. Sen iki canlısın yediklerin canına can size şifa olsunAfiyet olsun canım Perşembe menüsü
Afiyet olsun canım mantıyı dengeli yemişsin
Afiyet olsun canım her şeyden az az yiyebiliyorsun ne güzel keşke ben de öyle yapabilsem n
Tesekkür ederim canımÇok güzel başlangıç canım
Ay artık gelmesin 8ler yeter
Haftaya telafi edersin inşallah canım. Kabızlık etkilemiştir kilonu.Kızlar çok üzgünüm. İstanbula geldiğimden beri lavaboya çıkamadım. Dışarıda her yer kapalı olduğu için yediğim şeyler de aperatif şeyler. Hepinizden çok özür dilerim.
GEÇEN CUMA: 74,00
BUGÜN: 75,00
FARK: 1,00
YÜZDE: - 1,3513
Tebriklerrrr canım, süper bir sonuçGünaydın kızlar.
Geçen hafta : 62.2
Bugün :60.7
Fark: 1.5 kg
yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk hatırlayamadım
Ödem mi oldu acaba, haftaya telafi edersin inşallah canım. 6 lafa az kalmış ne güzel.Geçen cuma 70=50
Bu hafta. 71.75
Fark. +1=25
Yüzde -1.7
Hızlı kilo verdigim gibi hızlı kiloda alıyorum ben şok oldum bunu hiç beklemiyordum
Eki Görüntüle 2853595
Tesekkür ederim canımGüzel canım afiyet olsun
Günaydın canım amin inşallah
Güzel canım afiyet olsun
Çok iyi tebrik ederim
Çok güzel canım tebrik ederim
Kötü olmuş canim ya, insallah toparlarsin
Tebrikler canım, süper sonuç maşallahUnutmadan bildirimimi yapayım yoğunum işyerinde sonra çıkar aklımdan
Eki Görüntüle 2853616
Kesinlikle öyle canım. Benimde kilo alma sebeplerim abur cubur ve tatlı. Bir de buna hareketsizlik eklenince geldi kilolar. Bu şekilde devam ederek sağlıkla vereceğiz bu kilolarıHava değişimi kabızlık yapabiliyor canım
Metabolizmam aslında çok hızlı değil canım. Ancak çok uzun süreli aşırı açlık metabolizmayı yavaşlatır. Ben kendimi aşırı aç bırakmıyorum. Normal düzenimde devam ediyorum. Bi tık daha az yiyerek spor yaparak ve abur cuburu keserek
Bu zaten doğru değil canım. O kilo kaybediş genelde yanıltıcı oluyor ve çok hızlı geri dönüyor. Ben her şeyden yiyorum. Aç kalmıyorum açıkçası. Benim sıkıntım tatlı ve abur cubur. Onları tüketmeyi bıraktığımda ya da minimuma indirdiğimde spor yapınca ve gece çok geç yemeyi bırakınca sıkıntı çözülüyor
Anladım canım. İyi ödem atarsın böylece. Ben de yeşil çay yan etki yaptı. O sebeple sordum canım.Günde en fazla 3 bardak öneriyorlar
Güne yayarak içtiğimden pek etkilemiyor canım
İnşallah canım. Bag bahçe toprakla uğraşmayı çok seviyorum bende.Ben koyde bikmistim bag bahce islerinde geldik burdada koca bahceli ev aldik bi yandan cok guzel toprala ugrasmayi bisiler ekmeyi cok severim ama cocuk zaman vermiyo iste
Saol canim
Tartıdakş rakam beni benden aldı, tebrikler canım
Geçmiş olsun canım, bel ve kasık ağrısı zorluyor regl olurda rahatlarsın inşallah.Bel ağrım devam ve kaşık ağrım da var muhtemelen erken regl olacağım
Süpersin ekürim tebrik ederim
Ben de ilk başlarda normal diyet yapıyordum ama bir süre sonra kilo vermem durdu sonra aralıklı oruca geçtim sonra daha iyi vermeye ve daha çok incelme ye başladım ama gördüm ki diyette zamanla azaltmak gerekiyor çünkü bünye alışıyor gittikçe
Teşekkürler canımMaşallah canım tebrikler
Haftaya düzelir inşallah canım
Çok güzel canım tebrikler
Vuhhhu işte bu bana motivasyon olsuntebrikler
sağol canımmTeşekkür ederim canım
Ben bu mesajı alıntılamıştım sanırım
Teşekkürler canım
Tebrikler canım
İnşallah canım. Emeklerimizin karşılığını almak çok güzel
Saol canım. Dengelemeye çalışıyorum. Sen iki canlısın yediklerin canına can size şifa olsun
Tesekkür ederim canım
Haftaya telafi edersin inşallah canım. Kabızlık etkilemiştir kilonu.
Tebriklerrrr canım, süper bir sonuç
Ödem mi oldu acaba, haftaya telafi edersin inşallah canım. 6 lafa az kalmış ne güzel.
Tesekkür ederim canım
Tebrikler canım, süper sonuç maşallah
Kesinlikle öyle canım. Benimde kilo alma sebeplerim abur cubur ve tatlı. Bir de buna hareketsizlik eklenince geldi kilolar. Bu şekilde devam ederek sağlıkla vereceğiz bu kiloları
Anladım canım. İyi ödem atarsın böylece. Ben de yeşil çay yan etki yaptı. O sebeple sordum canım.
İnşallah canım. Bag bahçe toprakla uğraşmayı çok seviyorum bende.
Tartıdakş rakam beni benden aldı, tebrikler canım
Geçmiş olsun canım, bel ve kasık ağrısı zorluyor regl olurda rahatlarsın inşallah.
yaa ben de spora başlamak istiyorum tekrar ama covidden sonra nefesim tam düzelmedi çok yorarım diye korkuyorum kendimiBu hafta yarından itibaren yemin edeceğim günde en az 100 ip atlamak ve kaçamak yapmamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?