Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Artım zaten canım bu gidenler hep ödemdi yağ yakacak şekilde beslenemedim yoksa ama sıkı diyetle yağ da gider inşallah
Tebrikler canım. Az olsun kalıcı olsun. 5 kere az kalmış ne güzel.
Sağol canım Keşke haftaya 5 görsem artık

Ben de şu sporsuz dikkatsiz menülerin üstüne çok da iç açıcı olmayan kilo bildirimini yapayım

Geçen cuma 62.35
Bugün 62.00
Fark -350 gr
Yüzde 0,561
Eki Görüntüle 2853700
Fena değil canım sana göre elbette az düzenli spor ve menülerinle haftada %1 üzeri yaparsın aslında

Ben iki gün annemlerdeydim benim bi huyum var bi yere gidince tuvalete çıkamam,iki gün cıkmadım bugun üçüncü gün kahvaltıdan sonra cıktım ama önce tartılmıştım. 200 300 gr daha aşağısıydı bence çünkü hiç kaçamak yapmadım sadece çok az bi dondurma yedim bir hafta boyunca cok dikkat ettim

Geçen hafta :91.1
Bu hafta 89.6
Fark:500
Yüzdeyi dediğin gibi yaptım yine de yanlıs cıkıyor U UcanSupurge

M Melek963

Eklentiler

• DSC_5436.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20210521-103927.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 25
İşlemini bu şekilde düzenlersen hata vermez canım (90.1-89.6) x100/90.1

Sen deli misin kızım düştüğünde o sustu ben saatlerce ağlamaya devam ettim. Bunu yaşamayan hele ilk çocuğunda yaşamayan yoktur

Şu yazmadığın menüleri görebilseydik nedenleri üzerine konuşabilirdik aslında canım

Geçen cuma 70=50
Bu hafta. 71.75
Fark. +1=25
Yüzde -1.7
Hızlı kilo verdigim gibi hızlı kiloda alıyorum ben şok oldum bunu hiç beklemiyordum

Eki Görüntüle 2853595
Ya çok üzüldüm ekürim bari sabit kalsaydın. İnsan bi yere gidince dengesi şaşıyor bende iki gün annemde kaldım tuvalete cıkamadım ondan cok veremedim ama olsun moral bozmak yok haftaya cok güzel olcak insallah, daha cok dikkat et bundan sonra

Sadece sen değil ki canım en fazla arada bir 100, 200 gram artı görüyorduk kilo kilo görmeye başladık yine de ekside olman güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…