- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.001
Tebrikler canım. Az olsun kalıcı olsun. 5 kere az kalmış ne güzel.Ben de şu sporsuz dikkatsiz menülerin üstüne çok da iç açıcı olmayan kilo bildirimini yapayım
Geçen cuma 62.35
Bugün 62.00
Fark -350 gr
Yüzde 0,561
Eki Görüntüle 2853700
Daha yeni gördüm mesajı kesinlikle yalnız değilsin bu konudaYanliz değilmiyim yani.
Önce 5 10 diye başla dene bakarsın ona göre çoğaltırsınsağol canımm
yaa ben de spora başlamak istiyorum tekrar ama covidden sonra nefesim tam düzelmedi çok yorarım diye korkuyorum kendimi
Artım zaten canım bu gidenler hep ödemdi yağ yakacak şekilde beslenemedim yoksa ama sıkı diyetle yağ da gider inşallahTeşekkür ederim canım
Ben bu mesajı alıntılamıştım sanırım
Teşekkürler canım
Tebrikler canım
İnşallah canım. Emeklerimizin karşılığını almak çok güzel
Saol canım. Dengelemeye çalışıyorum. Sen iki canlısın yediklerin canına can size şifa olsun
Tesekkür ederim canım
Haftaya telafi edersin inşallah canım. Kabızlık etkilemiştir kilonu.
Tebriklerrrr canım, süper bir sonuç
Ödem mi oldu acaba, haftaya telafi edersin inşallah canım. 6 lafa az kalmış ne güzel.
Tesekkür ederim canım
Tebrikler canım, süper sonuç maşallah
Kesinlikle öyle canım. Benimde kilo alma sebeplerim abur cubur ve tatlı. Bir de buna hareketsizlik eklenince geldi kilolar. Bu şekilde devam ederek sağlıkla vereceğiz bu kiloları
Anladım canım. İyi ödem atarsın böylece. Ben de yeşil çay yan etki yaptı. O sebeple sordum canım.
İnşallah canım. Bag bahçe toprakla uğraşmayı çok seviyorum bende.
Tartıdakş rakam beni benden aldı, tebrikler canım
Geçmiş olsun canım, bel ve kasık ağrısı zorluyor regl olurda rahatlarsın inşallah.
Sağol canım Keşke haftaya 5 görsem artıkTebrikler canım. Az olsun kalıcı olsun. 5 kere az kalmış ne güzel.
Fena değil canım sana göre elbette az düzenli spor ve menülerinle haftada %1 üzeri yaparsın aslındaBen de şu sporsuz dikkatsiz menülerin üstüne çok da iç açıcı olmayan kilo bildirimini yapayım
Geçen cuma 62.35
Bugün 62.00
Fark -350 gr
Yüzde 0,561
Eki Görüntüle 2853700
İşlemini bu şekilde düzenlersen hata vermez canım (90.1-89.6) x100/90.1Ben iki gün annemlerdeydim benim bi huyum var bi yere gidince tuvalete çıkamam,iki gün cıkmadım bugun üçüncü gün kahvaltıdan sonra cıktım ama önce tartılmıştım. 200 300 gr daha aşağısıydı bence çünkü hiç kaçamak yapmadım sadece çok az bi dondurma yedim bir hafta boyunca cok dikkat ettim
Geçen hafta :91.1
Bu hafta 89.6
Fark:500
Yüzdeyi dediğin gibi yaptım yine de yanlıs cıkıyor U UcanSupurge
M Melek963
Sen deli misin kızım düştüğünde o sustu ben saatlerce ağlamaya devam ettim. Bunu yaşamayan hele ilk çocuğunda yaşamayan yokturİyi akşamlar kızlar,bugün öğleden sonra hastanedeydik,dokuzuncu ay kontrolü,kan verdik,sonuçlarını bekledik,o sıra idrar istedi doktor bekle bekle bir şey yokkaç saat boşuna bekledik idrar veremedik.
Kan sonuçları da normal,sadece demiri eksik buldu,damla sayısını arttırdı.
Şükür bugünü de atlattık,boşuna o kadar paniklemisim, bebeği düşen çok kişi varmış,ya bu panik atağı yenmem lazim,ne yapılır bilmiyorum,psikiyatriste mı gideyim ne yapayım.
Şu yazmadığın menüleri görebilseydik nedenleri üzerine konuşabilirdik aslında canımEki Görüntüle 2853784
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 74.5
Fark -200
Yüzde 0.267
Kızlar nu hafta çok az verdim üzgünüm hakkınizı helal edin,müsait olduğunda gün iicn de bu hafta planlama yapacağım burda paylaşırım.
Ben de yüzdemi yazayım o halde. Nasıl sildiysem zihnimden hatırlayamadımİşlemini bu şekilde düzenlersen hata vermez canım (90.1-89.6) x100/90.1
Ya çok üzüldüm ekürim bari sabit kalsaydın. İnsan bi yere gidince dengesi şaşıyor bende iki gün annemde kaldım tuvalete cıkamadım ondan cok veremedim ama olsun moral bozmak yok haftaya cok güzel olcak insallah, daha cok dikkat et bundan sonraGeçen cuma 70=50
Bu hafta. 71.75
Fark. +1=25
Yüzde -1.7
Hızlı kilo verdigim gibi hızlı kiloda alıyorum ben şok oldum bunu hiç beklemiyordum
Eki Görüntüle 2853595
Hesapladım canım tek tek kontrol ediyorum zaten özellikle listedekileri birinde hata olduğu zaman tüm listenin ortalamasını etkiliyor diyeBen de yüzdemi yazayım o halde. Nasıl sildiysem zihnimden hatırlayamadım
Yüzde:2.41
Ben de listede olmadığımdan çok takılmamıştımHesapladım canım tek tek kontrol ediyorum zaten özellikle listedekileri birinde hata olduğu zaman tüm listenin ortalamasını etkiliyor diye
Yine aynısı cıkıyor. Anladım galiba çıkan sonucun basına 0 eklemem gerekiyorİşlemini bu şekilde düzenlersen hata vermez canım (90.1-89.6) x100/90.1
Sadece sen değil ki canım en fazla arada bir 100, 200 gram artı görüyorduk kilo kilo görmeye başladık yine de ekside olman güzelKızlar biliyorsunuz bu haftaya baya bir artı ile başladım ödem sokun diye çok uğraştım ama çok fazla Eksiye geçemedim belki de regl olacağım ondan , @ucansup hakkını helal et kaç haftadır düzgün bir yüzde getirmiyorum
Gecen hafta: 62.1
Bugün : 61.9
Fark: -.0.200 gr
Yuzde: -0.323Eki Görüntüle 2853792
Yüzden 0.555 yorma kendini hacıYine aynısı cıkıyor. Anladım galiba çıkan sonucun basına 0 eklemem gerekiyor
Çıkarma işlemini parantez içine Alman gerek veya çıkarma sonucunu bulup sonra bölü 90.1 çarpı 100 yapmalısınYine aynısı cıkıyor. Anladım galiba çıkan sonucun basına 0 eklemem gerekiyor
Ahahah ben niye beceremiyom anladım dedigin gibi yapıyorum sinir oldumYüzden 0.555 yorma kendini hacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?