Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Neyin var canım
kuzum 1 ay önce covid atlattım da, hastalık sırasında çok nefes darlığı çektim, ciğerlerime de indi hastalık, ondan beri hızlı hareket ettiğimde falan nefesim daralıyor da

Onun için tüm listenin sonuçlarının paylaşması gerek canım free listenin çoğu bildirim yapmadı daha bir de Ela kaldı
tamamdır kuzum

mezuniyetin hayırlı olsun canımmm, inşallah bi daha listeye girmek zorunda kalmazsın

Rabbim ayağına taş, gözüne yaş değdirmesin Zehra Kaptanım.
Bana güvendiğin ve hep yanımda olduğun için çokkk teşekkür ederim.
iyi ki varsın, hep ol
Allah razı olsun canım bizim yaptığımız birbirimize destek olmak motive etmeye çalışmak geri kalan sizin emeğiniz
Çokkk teşekkür ederim, ne mutlu bana
İyi ki sizleri tanımışım. İyi ki burayı keşfetmişim. Rabbim sizlerden razı olsun. Tek başıma asla başaramazdım.
Gerçekten takım motivasyonu çok farklı bırakmak istediğin noktada takımı bırakmak istemiyorsun hem kendin hem takım için çabaladığında mutlu son geliyor zaten

Kilo bildirimini de yapayım

Geçen hafta:80.30
Bu hafta:79.70
Fark:600 gram
Yüzde:0,75
Eki Görüntüle 2853564
Maşallah efsane sahalara geri döndü hava güzel ben de yürüyüşe başlayacağım arkadaşla yürüdük dün ama olmuyor ya tek başına daha güzel hızlı tempolu yürüyüş yapıyorum öteki türlü kobuşmaktan nefes nefese kalıyorum.
Günaydın kızlar.
Geçen hafta : 62.2
Bugün :60.7
Fark: 1.5 kg
Vaaaavv muhteşem nasıl yaptın menülerine bakmadım ama hiç kaçamak yapmadın galiba tebrikler
yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk hatırlayamadım

Geçen cuma 70=50
Bu hafta. 71.75
Fark. +1=25
Yüzde -1.7
Hızlı kilo verdigim gibi hızlı kiloda alıyorum ben şok oldum bunu hiç beklemiyordum

Eki Görüntüle 2853595
Kötü olmuş malesef haftaya güzel bir sonuç alırsın inşallah
Unutmadan bildirimimi yapayım yoğunum işyerinde sonra çıkar aklımdan

geçen hafta: 59,30
Bu hafta: 58,30
Fark: 1
Yüzde: 1,69

Eki Görüntüle 2853616
Çok çok tebrikler
Gecen hafta 55.4
Bu hafta 54,9
Fark -500
Yuzde 0.902 Eki Görüntüle 2853652
Tebrikler canım

kuzum 1 ay önce covid atlattım da, hastalık sırasında çok nefes darlığı çektim, ciğerlerime de indi hastalık, ondan beri hızlı hareket ettiğimde falan nefesim daralıyor da
Çok geçmiş olsun kuzu
Kızlar fotoğraf çekmedim ama kilom 60.4 geçen hafta 61.0 dı.-600 olmuş diyete devam
Aynı yerdeyiz nerdeyse desene hadi 5 lere tekrar

sağol kuzumm

Çok geçmiş olsun kuzu

Aynı yerdeyiz nerdeyse desene hadi 5 lere tekrar
teşekkürler canımm

Evet aynen yerdeyiz ama sen daha hızlı veriyorsun canım .ne yaptın böyle hafta eksin harika spor mu diyet mi ikisi bir arada mı?
Spor 3 gün yapabildim bu hafta ama ben kapsamlı spor yapıyorum hem kardiyo hem bölgesel tüm vücut çalışıyorum. Bi de abur cubur yemedim çok geç yemedim.onun dışında bir şey yok aslında. Vücut 5 aydır çılgın gibi yemeğe alışınca noluyor lan dedi sanırım çikolata yemeyince de yağlara küstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…