- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.041
mecburen canım yapacak bir şey yokÜüfff valla en can sıkıcısı öyle keyifsiz olurum ki reglde hiç bir şey yapasım gelmez
evt canım zaten ödemdi muhtemelen o.Çok güzel geçen haftaki artı hemen hemen gitmiş
kuzum 1 ay önce covid atlattım da, hastalık sırasında çok nefes darlığı çektim, ciğerlerime de indi hastalık, ondan beri hızlı hareket ettiğimde falan nefesim daralıyor daNeyin var canım
tamamdır kuzumOnun için tüm listenin sonuçlarının paylaşması gerek canım free listenin çoğu bildirim yapmadı daha bir de Ela kaldı
mezuniyetin hayırlı olsun canımmm, inşallah bi daha listeye girmek zorunda kalmazsınÇokkk teşekkür ederim, ne mutlu bana
İyi ki sizleri tanımışım. İyi ki burayı keşfetmişim.Rabbim sizlerden razı olsun. Tek başıma asla başaramazdım.
Rabbim ayağına taş, gözüne yaş değdirmesin Zehra Kaptanım.
Bana güvendiğin ve hep yanımda olduğun için çokkk teşekkür ederim.
iyi ki varsın, hep ol
İnşallahhhh Leylağım. Çokça amin diyorum. Çokkk tatlısın hep
inşallah HafizeciğimÇok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım Haticem benim. İlk ekürim.Buralardayım hep bu hafta adım sayılarını ben alacağım.
Teşekkür ederim canımmmmm
senin de mezuniyetini kutlayacağız hem de en güzelinden
teşekkür ederim canımmmmm
çokkk teşekkür ederim canım
Allah razı olsun canım bizim yaptığımız birbirimize destek olmak motive etmeye çalışmak geri kalan sizin emeğinizRabbim ayağına taş, gözüne yaş değdirmesin Zehra Kaptanım.
Bana güvendiğin ve hep yanımda olduğun için çokkk teşekkür ederim.
iyi ki varsın, hep ol
Gerçekten takım motivasyonu çok farklı bırakmak istediğin noktada takımı bırakmak istemiyorsun hem kendin hem takım için çabaladığında mutlu son geliyor zatenÇokkk teşekkür ederim, ne mutlu bana
İyi ki sizleri tanımışım. İyi ki burayı keşfetmişim.Rabbim sizlerden razı olsun. Tek başıma asla başaramazdım.
Devam tekrar gelsin 50lerKızlar fotoğraf çekmedim ama kilom 60.4 geçen hafta 61.0 dı.-600 olmuş diyete devam
İnşallah çok çok aminDevam tekrar gelsin 50ler
Günaydın
Canlarım
( Son günlerim biraz yoğun geçti. Bir türlü gelemedim. Şimdilik spor bildirimimi yapayım. Oğlumu okula bırakıp, yürüyüşümü yapıp geleyim. Hemen geçmiş yapacağım. Çok güzel mesajlar gördüm sanki. )
Eki Görüntüle 2853538 Eki Görüntüle 2853539 Eki Görüntüle 2853540
Üç gün toplam
120 dk hızlı tempolu yürüyüş: 360 puan
U UcanSupurge@Goklerce
Kilo bildirimini de yapayım
Maşallah efsane sahalara geri döndü hava güzel ben de yürüyüşe başlayacağım arkadaşla yürüdük dün ama olmuyor ya tek başına daha güzel hızlı tempolu yürüyüş yapıyorum öteki türlü kobuşmaktan nefes nefese kalıyorum.
Günaydın kızlar.
Geçen hafta : 62.2
Bugün :60.7
Fark: 1.5 kg
Vaaaavv muhteşem nasıl yaptın menülerine bakmadım ama hiç kaçamak yapmadın galiba tebrikler
yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk hatırlayamadım
Kötü olmuş malesef haftaya güzel bir sonuç alırsın inşallahGeçen cuma 70=50
Bu hafta. 71.75
Fark. +1=25
Yüzde -1.7
Hızlı kilo verdigim gibi hızlı kiloda alıyorum ben şok oldum bunu hiç beklemiyordum
Eki Görüntüle 2853595
Çok çok tebriklerUnutmadan bildirimimi yapayım yoğunum işyerinde sonra çıkar aklımdan
geçen hafta: 59,30
Bu hafta: 58,30
Fark: 1
Yüzde: 1,69
Eki Görüntüle 2853616
Tebrikler canım
Birazdan atiyorum. Cocuklari halledeyimCok korkuyorummmm
Çok geçmiş olsun kuzukuzum 1 ay önce covid atlattım da, hastalık sırasında çok nefes darlığı çektim, ciğerlerime de indi hastalık, ondan beri hızlı hareket ettiğimde falan nefesim daralıyor da
Aynı yerdeyiz nerdeyse deseneKızlar fotoğraf çekmedim ama kilom 60.4 geçen hafta 61.0 dı.-600 olmuş diyete devam
Çok güzel neden üzülüyorsun bak 67 ye yaklaştın sonra hızla aşağı düşüş inşallahEki Görüntüle 2854053
Cuma 68.1
Bugün 68.7
Fark -0.6
Yüzde 0.881
Tam toparliyorken regl oldum üzgünüm
Canim maalesef artidayim. TÇok güzel neden üzülüyorsun bak 67 ye yaklaştın sonra hızla aşağı düşüş inşallah
sağol kuzummMaşallah efsane sahalara geri döndü hava güzel ben de yürüyüşe başlayacağım arkadaşla yürüdük dün ama olmuyor ya tek başına daha güzel hızlı tempolu yürüyüş yapıyorum öteki türlü kobuşmaktan nefes nefese kalıyorum.
Kötü olmuş malesef haftaya güzel bir sonuç alırsın inşallah
Çok çok tebrikler
Tebrikler canım
teşekkürler canımmÇok geçmiş olsun kuzu
Aynı yerdeyiz nerdeyse desenehadi 5 lere tekrar
Evet aynen yerdeyiz ama sen daha hızlı veriyorsun canımÇok geçmiş olsun kuzu
Aynı yerdeyiz nerdeyse desenehadi 5 lere tekrar
Aaa farketmemişim onuCanim maalesef artidayim. T
Spor 3 gün yapabildim bu hafta ama ben kapsamlı spor yapıyorum hem kardiyo hem bölgesel tüm vücut çalışıyorum. Bi de abur cubur yemedim çok geç yemedim.onun dışında bir şey yok aslında. Vücut 5 aydır çılgın gibi yemeğe alışınca noluyor lan dedi sanırım çikolata yemeyince de yağlara küstüEvet aynen yerdeyiz ama sen daha hızlı veriyorsun canım.ne yaptın böyle hafta eksin harika spor mu diyet mi ikisi bir arada mı?
Sıkma canını eloşum verirsin oluyor böyle kazalarCanim maalesef artidayim. T
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?