- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.101
Yapalım canım ya gerçekten çok üzücü motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz takım olarakKızlar bence grupça hepimizin aktif olacağı bir saat belirleyip konuşmamız lazim,neden motivasyonumuz düştü,ne yapmamız lazım diye. U UcanSupurge canım olur mu,bu dediğim.Herkes neden artı olduğunu,bu hafta güzel ekşi almak icin neler yapmamız gerektiği uzerine konuşsak nasıl olur?
Bence siyah daha güzel canimKızlar bu takımlardan hangisi güzel tilda kumaşmış.Yada güzel değil ikiside diye yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 2854197
Bana uyar canımKızlar acil durum toplantısı yapmamız lazım 21.15 herkese uygun mu ? Gidişat iyi değil
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
@Jasminium84
@gulsum462
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
denizbenimadim
@Melek963
Ayla-
@medine66
@Zeycan123
Harika güle güle giyin canımKızlar bugün kendime bir pantolon aldım yazlık tiril tiril birsey ve 38 beden aldımtamam kalıbı biraz büyük dediler ama yine de 38 beden beni çok mutlu etti
Çok hoş bence de. Üstü açık renk olan var mıKızlar bu takımlardan hangisi güzel tilda kumaşmış.Yada güzel değil ikiside diye yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 2854197
Gri daha güzel benceKızlar bu takımlardan hangisi güzel tilda kumaşmış.Yada güzel değil ikiside diye yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 2854197
Rusemoda canım.Çeşitli takımları var.Çok hoş bence de. Üstü açık renk olan var mı
Siyahını daha çok beğendim diğeri biraz soluk gibi geldi ama önemli olan senjn zevkin tabiTerletmeyen tilda kumas diyor canım.Hangisini beğendin.
Evet biraz pahalıymış,gerçi artık her şey pahalı,bir tunik bile nerden baksan 150 falan.160 canım
Bu aralar bu pileli takımları her yerde görüyorum ama en ince hatunu bile kalın gösterdiği için hiç yanına bile yaklaşmıyorum.Bence siyah güzelKızlar bu takımlardan hangisi güzel tilda kumaşmış.Yada güzel değil ikiside diye yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 2854197
Evet gerçekten hemen hemen her tesettür mağazasında her Internet sitesinde var ama biraz yaşı büyük gösteriyor gibi benim içim pek ısınamadı bu modellereBence gayet şık ve güzel gorunuyor, bu modeller çok moda.Ama kumasina emin olamadim,terleten ve yapışan bir kumaşmj acaba?
Yok kendim için değil Şebin için ben tesettürlü değilimRusemoda canım.Çeşitli takımları var.
Aynen çok moda bunlar,bilmem ben beğeniyorum,yaşlı gosteriyor mu diye hiç dikkatimi çekmediEvet gerçekten hemen hemen her tesettür mağazasında her Internet sitesinde var ama biraz yaşı büyük gösteriyor gibi benim içim pek ısınamadı bu modellere
Teşekkürler canım :)Tebrik ederim canim guzel eksi
Çok zorlama kendini canım yavaş yavaş yaparsin
Çok güzel canım bırakmadan devam et
İnşallah haftaya daha güzel bir sonuç elde edersin canım
Yüzde mi çok düşuk ya
Teşekkür ederim canım
Kayınvalidenin evi çok sıcak.penye tiril tiril bir şey arıyorum.temmuzda gidelim der esim biliyorum.evde tayt tişört geziyorumEvet gerçekten hemen hemen her tesettür mağazasında her Internet sitesinde var ama biraz yaşı büyük gösteriyor gibi benim içim pek ısınamadı bu modellere
bence çok yaşlı işi duruyor canım açıkçasıKızlar bu takımlardan hangisi güzel tilda kumaşmış.Yada güzel değil ikiside diye yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 2854197
O tarzınla ilgili canım. Bu biraz daha hanım hanımcık giyinen azcık klasik kokoş bi tarz daha spor ve rahat giyinen birine olmazEvet gerçekten hemen hemen her tesettür mağazasında her Internet sitesinde var ama biraz yaşı büyük gösteriyor gibi benim içim pek ısınamadı bu modellere
Tamam canım olurKızlar acil durum toplantısı yapmamız lazım 21.15 herkese uygun mu ? Gidişat iyi değil
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
@Jasminium84
@gulsum462
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
denizbenimadim
@Melek963
Ayla-
@medine66
@Zeycan123
Zayıf olmak gerekir evet. Yaşlılık kısmına gelince evet biraz fazla kadın işi. Daha klasik. Ama tarz meselesi bu. Kim neyin içinde rahatsa ona en çok o yakılır benceAynen çok moda bunlar,bilmem ben beğeniyorum,yaşlı gosteriyor mu diye hiç dikkatimi çekmedisadece biraz zayıf olmak lazım sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?