Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yapalım canım ya gerçekten çok üzücü motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz takım olarak
Kızlar bu takımlardan hangisi güzel tilda kumaşmış.Yada güzel değil ikiside diye yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 2854197
Bence siyah daha güzel canim
Bana uyar canım

Kızlar bu takımlardan hangisi güzel tilda kumaşmış.Yada güzel değil ikiside diye yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 2854197
Bu aralar bu pileli takımları her yerde görüyorum ama en ince hatunu bile kalın gösterdiği için hiç yanına bile yaklaşmıyorum.Bence siyah güzel

Bence gayet şık ve güzel gorunuyor, bu modeller çok moda.Ama kumasina emin olamadim,terleten ve yapışan bir kumaşmj acaba?
Evet gerçekten hemen hemen her tesettür mağazasında her Internet sitesinde var ama biraz yaşı büyük gösteriyor gibi benim içim pek ısınamadı bu modellere

Evet gerçekten hemen hemen her tesettür mağazasında her Internet sitesinde var ama biraz yaşı büyük gösteriyor gibi benim içim pek ısınamadı bu modellere
Aynen çok moda bunlar,bilmem ben beğeniyorum,yaşlı gosteriyor mu diye hiç dikkatimi çekmedi sadece biraz zayıf olmak lazım sanki.

Teşekkürler canım :)

Kayınvalidenin evi çok sıcak.penye tiril tiril bir şey arıyorum.temmuzda gidelim der esim biliyorum.evde tayt tişört geziyorum

O tarzınla ilgili canım. Bu biraz daha hanım hanımcık giyinen azcık klasik kokoş bi tarz daha spor ve rahat giyinen birine olmaz

Aynen çok moda bunlar,bilmem ben beğeniyorum,yaşlı gosteriyor mu diye hiç dikkatimi çekmedi sadece biraz zayıf olmak lazım sanki.
Zayıf olmak gerekir evet. Yaşlılık kısmına gelince evet biraz fazla kadın işi. Daha klasik. Ama tarz meselesi bu. Kim neyin içinde rahatsa ona en çok o yakılır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…