- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.121
Cuma günü için fena değil menun,afiyet olsun canım21.05.2021 menü
14.40
Ufak bir hamburger
Patates
Ayran
16.00
Sade Türk kahvesi
19.00
Haşlama tavuk
3 yk Semizotu yemeği
2 yk yoğurt
Roka salatası
Su:3 litre
masal3487
saol canım cuma kaçamağı malum ev dandini :) yarın da o karmaşa da kaçırmadan dengeli beslenmeye çalışacağım inşallah :)Cuma günü için fena değil menun,afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım21.05.2021 menü
14.40
Ufak bir hamburger
Patates
Ayran
16.00
Sade Türk kahvesi
19.00
Haşlama tavuk
3 yk Semizotu yemeği
2 yk yoğurt
Roka salatası
masal3487
Sağlıcakla kirletin canım ben de Bugün baya iş yaptım yoruldum yarın İzmir’den misafirlerim var malumU UcanSupurge bana uygun canım. valla totomu koydum sonunda koltuğa. ne belimi hissediyorum ne ayaklarımı :) ama pazartesi muhtemelen mis gibi yenilenmiş odada kahvemi içerken iyi gelecek.
Sağol canım seninde ellerine sağlık uzun mu kalacaklar.Afiyet olsun canım
Sağlıcakla kirletin canım ben de Bugün baya iş yaptım yoruldum yarın İzmir’den misafirlerim var malum
Cuma’ya göre güzel bir menü afiyet olsun21.05.2021 menü
14.40
Ufak bir hamburger
Patates
Ayran
16.00
Sade Türk kahvesi
19.00
Haşlama tavuk
3 yk Semizotu yemeği
2 yk yoğurt
Roka salatası
masal3487
bunu ben de uygulayacağım yarın yemin etmeyi düşünüyorum ama anne hatun börek yapim mi diyorKızlar bu hafta için şu kararlari aldım
-menuler eksiksiz yazılacak.
- suyu arttiracagim (3 litre)
- en az dört gün bir saat tempolu yürüyüş yapılacak.
- içme suyuna ödem atıcı limon,tarçın eklenecek.
- aksam yemek en geç altı da yenecek.
-ogle protein,aksam sebze yemeği olacak.
- Bu hafta ekmek yememeyi planlıyorum.
- ara öğün de yapmayacağım,sabah erkenden kahvaltı,öğle ve akşam yemeği şeklinde olacak.
- yemeklerin yanjna,salata ve yoğurt eklenecek.
Bu hafta bunlara harfiyen uyacagim inşallah.
Cuma günü için güzel canımBugünkü menumyazarhanim35
Kahvaltı 08.30
Yedi zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek.
Öğle 13.00 fırınlanmış patlıcan,patates ve biberden eşimle beraber yedik(bir patlıcan,bir ortadan biraz büyük patates ve beş altı biber koymustim eşimle yedik)
İki dilim ekmek
Yoğurt.
Aksam.17.30
Bir küçük tabak bol yesillikli kısır
(Bulgur çok çok azdı icinde)
Ayran
2 litre su,spor yok(sabah dersim vardı,öğleden sonra eşimle temizlik yaptık,benim kız emeklemeye başladı,artık sil süpulür işlerini sıklaştirdik )
Benim annemde biraz kilo aldığı için bize her geldiğinde diyet yaptırıyorumCuma’ya göre güzel bir menü afiyet olsun
bunu ben de uygulayacağım yarın yemin etmeyi düşünüyorum ama anne hatun börek yapim mi diyorAnneme her gün diyorum diyetteyim diye yoksa menülerim daha da kötü olacak
Asla yapmaz benim annem ekmeğin arasına tatlı koyup yer yine de yapmazBenim annemde biraz kilo aldığı için bize her geldiğinde diyet yaptırıyorumsen de dene
afiyet olsun canım.Bugünkü menumyazarhanim35
Kahvaltı 08.30
Yedi zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek.
Öğle 13.00 fırınlanmış patlıcan,patates ve biberden eşimle beraber yedik(bir patlıcan,bir ortadan biraz büyük patates ve beş altı biber koymustim eşimle yedik)
İki dilim ekmek
Yoğurt.
Aksam.17.30
Ayran
2 litre su,spor yok(sabah dersim vardı,öğleden sonra eşimle temizlik yaptık,benim kız emeklemeye başladı,artık sil süpulür işlerini sıklaştirdik )
saol canım :) bizde de boyacı gelecek diye halam diyor ki yarın gözleme yaparım akşamüstüneCuma’ya göre güzel bir menü afiyet olsun
bunu ben de uygulayacağım yarın yemin etmeyi düşünüyorum ama anne hatun börek yapim mi diyorAnneme her gün diyorum diyetteyim diye yoksa menülerim daha da kötü olacak
Ben geldim herkes nerede.
Oğlum diyor senin velin olarak da oraya ben katılayım
Yemin ederim sen bunu yap %2 sen Aşağı gelmezsin gör bakKızlar bu hafta için şu kararlari aldım
-menuler eksiksiz yazılacak.
- suyu arttiracagim (3 litre)
- en az dört gün bir saat tempolu yürüyüş yapılacak.
- içme suyuna ödem atıcı limon,tarçın eklenecek.
- aksam yemek en geç altı da yenecek.
-ogle protein,aksam sebze yemeği olacak.
- Bu hafta ekmek yememeyi planlıyorum.
- ara öğün de yapmayacağım,sabah erkenden kahvaltı,öğle ve akşam yemeği şeklinde olacak.
- yemeklerin yanjna,salata ve yoğurt eklenecek.
Bu hafta bunlara harfiyen uyacagim inşallah.
Yok yok birkaç gün bizde kalıp köye geçerlerSağol canım seninde ellerine sağlık uzun mu kalacaklar.
ay yarın ve pazar boya var bitse de düzenime dönsem tekrar.
GüzelBugünkü menumyazarhanim35
Kahvaltı 08.30
Yedi zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek.
İki dilim ekmek
Yoğurt.
Aksam.17.30
Ayran
Çok fazla cuma için bile kolayı hadi kaçamak diyelim kurabiye , çizi hiç olmamalıydılar haftaya Cuma’ya kadar senin planın ne canım ?Kızlar bugün kv ve görümcemler geldi iyi ki cumaymış
21.05.21
11.00
2 yumurta tavada
2 dilim kepekli ekmek
2 çk çikolata
5 zeytin
14.00 burdan sonrası bozdu yoksa planımda güzel şeyler vardı
5 kurabiye
3 çiziviç
2 bardak çay
18.30
4 küçük balık tavada
Salata
1 bardak kola
2 lokma ekmek
Su 2 L
Spor yok
U UcanSupurge
Bu haftaki eylem planınızı alalım nerde eksik vardı ? Bu hafta neler yapılacakBende geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?