- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.141
Yani ben diyetisyeni zaten takip ediyorum. Bir çoğu da sayfasinda yazdığı şeylermiş. Tv programlarini röportaj larini falan da cok dinlemistim. Ben kilo verme doneminden ziyade koruma döneminde lazim olur diye düşünüyorum.Tekrar çok geçmiş olsun canım, kritik saatleri atlattin iz inşallah bundan sonra da birsey olmaz
Oyy ne kadar zor ya Allah yardımcın olsun ikinci cocugu erteleme sebeplerim bunlar hep
Gercekten ya bende açığım ve cesaret edemiyorum farklı şeylere
Güzel canım afiyet olsun
Ya o kitabı ben de alacağım ve okumak istiyorum çok ilginç geliyor
Ben ettimmm ya temmuza kadar. Ama cuma ödüllerim olacakNe yapsak eloş malesef cozuttuk biz yine yemin mi etsek
Tahmin ettim yanlış anladığını. Insallah canimmAaa farketmemişim onuinşallah haftaya telafi edersin
Insallah denizcimmm yaa. Maalesef 57 lere gelmem biraz sürecek gibi.Sıkma canını eloşum verirsin oluyor böyle kazalar
benim tiroidlerim çalışmıyormuş doktor dün söyledi. muhtelemen bir al ver yapmam bu yüzden. önümüzdeki hafta perşembe ultrason randevum var . onu nihayete erdireceğim inşallah. bakalım gerek duyarsa ilaca başlayacak.Bu haftaki eylem planınızı alalım nerde eksik vardı ? Bu hafta neler yapılacak
Aynen canım özellikle tok yatmak illa tıka basa olmaya gerek yok uyurken yağ yakımı bingosunu düşürüyorbenim tiroidlerim çalışmıyormuş doktor dün söyledi. muhtelemen bir al ver yapmam bu yüzden. önümüzdeki hafta perşembe ultrason randevum var . onu nihayete erdireceğim inşallah. bakalım gerek duyarsa ilaca başlayacak.
-gece kaçamaklarını bitirmem gerek.
-daha doyurucu beslenmem gerek ilk maddeyi uygulayabilmem için.
-kaçamakları minimuma indirmem gerek.
-su seviyem olması gereken gibi zaten. ondan yana sıkıntım yok.
- can sıkıntısına ya da duygusal açlığa dur demem gerek.
- her gel yemek yiyelim diyenle yemek yememem gerek
aynen canım ne zaman erken yiyip yatsam eksi oluyorum.Aynen canım özellikle tok yatmak illa tıka basa olmaya gerek yok uyurken yağ yakımı bingosunu düşürüyor
İlk baharda daha hızlı vermemiz gerekirken.Bayramdan beri takımca rehavete düştük.sporlar azaldı.kaçamaklar arttı ben dahilKızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
Zamanında G Goklerce de bunu fark etti hafta sonu veya cuma kaçamak yapmayınca bütün hafta o günleri yakmakla uğraşmadığını söylemiştiSadece yürüyüş yetmiyor bana.kardio bir egzersiz ekleyeceğim.Bir de cumaları abarttığımı farkettim tüm hafta toplamaya çalışıyorum.Ekmeği bırakıyorum yarından itibaren.
Bu hafta cuma kaçamaklı oldu.Bu ay kaçamağı tüm cumalar da bırakıyorumZamanında G Goklerce de bunu fark etti hafta sonu veya cuma kaçamak yapmayınca bütün hafta o günleri yakmakla uğraşmadığını söylemiştiBeyaz leylak mezun olduğu hafta kaçamak yapmadı final yüzdesini biliyorsunuz zaten
aynen bende önümüzdeki hafta kaçamak yapmayacağım.Bu hafta cuma kaçamaklı oldu.Bu ay kaçamağı tüm cumalar da bırakıyorum
Son maddeye bayıdımmmbenim tiroidlerim çalışmıyormuş doktor dün söyledi. muhtelemen bir al ver yapmam bu yüzden. önümüzdeki hafta perşembe ultrason randevum var . onu nihayete erdireceğim inşallah. bakalım gerek duyarsa ilaca başlayacak.
-gece kaçamaklarını bitirmem gerek.
-daha doyurucu beslenmem gerek ilk maddeyi uygulayabilmem için.
-kaçamakları minimuma indirmem gerek.
-su seviyem olması gereken gibi zaten. ondan yana sıkıntım yok.
- can sıkıntısına ya da duygusal açlığa dur demem gerek.
- her gel yemek yiyelim diyenle yemek yememem gerek
Onu bırakamıyorum evdekiler istiyor.En iyisi tadına bakmamak.birde eve hamur işi yapmayı bırakacağım kek börek çörek pasta vs yapmayacağım bir süre. yemeyeceğim diyorum tadına bakayım derken olmuyor. yemeyiversin onlarda :) eğer gerçekten çok isterler de yaparsam yemeyeceğim. en azından haziran sonu 65 i görmek istiyorum :)
bendeSon maddeye bayıdımmm
Bence artı gelenlere ya da üst üste az kilo verenlere karşı çok hoş görülüyüz.Kızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
en mantıklısı canım. çnkü onlar istiyor maalesef yapmamak olmuyor.Onu bırakamıyorum evdekiler istiyor.En iyisi tadına bakmamak.
Kesinlikle iç canım,kilo vermeni de kolaylaştıracak.ciddi manada d vitamini eksikliğim varmış. onun için ilaç kullanmaya başladım. haftada 2 tane içmem gerekiyormuş. onu ihmal etmeyeceğim bundan sonra kesinlikle.
ciddi yaptırımlar mı koysak ne . 2 hafta üst üste + çıkıp 3. hafta da - yi göremeyeni gruptan mı atsak acaba.Bence artı gelenlere ya da üst üste az kilo verenlere karşı çok hoş görülüyüz.
Benim gibi menü yazmayanlar da buna dahilya tabi belli yaslardayiz illa birinin kizmasi uyarması gerekmiyor ama sonucta bir birimizin iyiliği için bir tık sert olunabilir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?