Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yani ben diyetisyeni zaten takip ediyorum. Bir çoğu da sayfasinda yazdığı şeylermiş. Tv programlarini röportaj larini falan da cok dinlemistim. Ben kilo verme doneminden ziyade koruma döneminde lazim olur diye düşünüyorum.
Ne yapsak eloş malesef cozuttuk biz yine yemin mi etsek
Ben ettimmm ya temmuza kadar. Ama cuma ödüllerim olacak
Aaa farketmemişim onu inşallah haftaya telafi edersin
Tahmin ettim yanlış anladığını. Insallah canimm
Sıkma canını eloşum verirsin oluyor böyle kazalar
Insallah denizcimmm yaa. Maalesef 57 lere gelmem biraz sürecek gibi.

Bu haftaki eylem planınızı alalım nerde eksik vardı ? Bu hafta neler yapılacak
benim tiroidlerim çalışmıyormuş doktor dün söyledi. muhtelemen bir al ver yapmam bu yüzden. önümüzdeki hafta perşembe ultrason randevum var . onu nihayete erdireceğim inşallah. bakalım gerek duyarsa ilaca başlayacak.

-gece kaçamaklarını bitirmem gerek.
-daha doyurucu beslenmem gerek ilk maddeyi uygulayabilmem için.
-kaçamakları minimuma indirmem gerek.
-su seviyem olması gereken gibi zaten. ondan yana sıkıntım yok.
- can sıkıntısına ya da duygusal açlığa dur demem gerek.
- her gel yemek yiyelim diyenle yemek yememem gerek

Aynen canım özellikle tok yatmak illa tıka basa olmaya gerek yok uyurken yağ yakımı bingosunu düşürüyor

Kızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
İlk baharda daha hızlı vermemiz gerekirken.Bayramdan beri takımca rehavete düştük.sporlar azaldı.kaçamaklar arttı ben dahil

Sadece yürüyüş yetmiyor bana.kardio bir egzersiz ekleyeceğim.Bir de cumaları abarttığımı farkettim tüm hafta toplamaya çalışıyorum.Ekmeği bırakıyorum yarından itibaren.
Zamanında G Goklerce de bunu fark etti hafta sonu veya cuma kaçamak yapmayınca bütün hafta o günleri yakmakla uğraşmadığını söylemişti Beyaz leylak mezun olduğu hafta kaçamak yapmadı final yüzdesini biliyorsunuz zaten

Bu hafta cuma kaçamaklı oldu.Bu ay kaçamağı tüm cumalar da bırakıyorum

Son maddeye bayıdımmm

Onu bırakamıyorum evdekiler istiyor.En iyisi tadına bakmamak.

Kızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
Bence artı gelenlere ya da üst üste az kilo verenlere karşı çok hoş görülüyüz.

Benim gibi menü yazmayanlar da buna dahil ya tabi belli yaslardayiz illa birinin kizmasi uyarması gerekmiyor ama sonucta bir birimizin iyiliği için bir tık sert olunabilir diye düşünüyorum.

ciddi yaptırımlar mı koysak ne . 2 hafta üst üste + çıkıp 3. hafta da - yi göremeyeni gruptan mı atsak acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…