Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben 1 yaşına kadar salça yerine direkt domates koydum yemeklerine canım. Şimdi de normal salça kullanıyorum. Tabi domatesi de 1 yaş öncesi abartmamak gerekiyor. Asidik pişik yapabiliyor. Şu an benimkinin en sevdiği şey. Özellikle kiraz domatesler minik olanları. Çok fazla yiyor versem 1 tabak yer değişik

Günaydın kızlar
Kaç günlük firardan sonra şükür burdayım menulerim düzensiz oldu malesef artık kafamızı meşgul eden işleri hallettik bugün 3 günlük arınma detoksuna başladım bugünden itibaren yine eksiksiz menümü yazarım katılım sağlarım insAllah oğlan 3-4 gündür aşşırı huysuz ya bı sıkıntısı var ama bilemedm diş mi başka bişey mi

Menün güzel canım ama akşam sadece protein ve sebze tüket hedefine az kaldığı için
09.00 1 haslanmıs yumurta ,1 dülim tb ekmek

13.00 ton balıklı salata

18.00 2 köfte( kızartma olarak) 1 kaae salata 5 kasık yogurt

Su :3 litre

Spor :500 ip atlama , 100 mekık
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
24 Mayıs

10.00
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay

4.00
Tavuk dürüm
Bir bardak ayran
(Disardaydim bugünde böyle oldu)

7=00
Simit

2 litre su

12 bin adım

@Ayla-
Öğlen dürüm tamam da akşam simit yerine daha hafif olsa daha iyi olurdu sanki afiyet olsun canım
Afiyet olsun kuzum
Hemen her menünde dikkatimi çekiyor kalorisi azdır muhakkak ama sağlıksız olduğu için Züber denen şeyleri azaltsan keşke biraz

Simit çok olmuş canım suyun da az afiyet olsun
Canım Züber içeriği temiz diyorlar tavsiye ediyorlar kalorisi de çok değil kahve yanına bişeyler yemek isteyince ondan yiyorum bir tane
24 Mayıs Pazartesi

12.30
2 haşlanmış yumurta
2 adet çarliston biber
2 adet elma

19.30
4 yk patlıcan oturtma
1 kase yoğurt

su: 2,5 lt
Adım: 6937

@asliogretmen
Afiyet olsun güzel canım
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel
Güzel afiyet olsun canım

Eline emeğine sağlık canım kendmi 4. Sırada görmek çok mutlu ediyor
Guzel menü canim afiyet olsun
Dondurma göze batıyor ama 1 top ve erken saatte yakmissjndjr sporla falan
Güzel menu canım afiyet olsun, sporlarını ilk sayfadaki puanlara göre hesapla benj etiketle seni de dahil edelim spor yarışmasına
Evet ya kaç gündür yoksun, artık düzenli menü yaz da cumaya biraz eksi gel

yaa öyle miymiş bilmiyordum canım afiyet olsun o zaman

Sağol canımm

Emeğine sağlık canım

Afiyet olsun kuzum güzel olmuş

Emeğine sağlık canım

Emziriyoruz diye bu hallere gelmedık mıiştahım yok buara , sevıneyımmı uzuleyımmı bılemedım :))

Sen niye yoksun,

kızlaaarrrr huhuuuu nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor
gizli gizli kaçamak yapmıyorsunuz di mi
Benev işiyle uğraştım baya yorulmuşum. Balkonumdaki çiçeklerime bakım yaptım saksılarıni değiştirdim bir ikisinin evleri supurdum yemek yaptım şimdide çamaşır serecegim azcik dinlenmek için oturdum.

Kaçamak mı o da ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…