Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Düzenlediyse mesajını yanlışlıkla sildi belki de ben de gördüğümü hatırlıyorum çünkü
Valizler yerlestimi ohh şimdi ev ne güzel geliyordur sana.

Ayrıntılı ultrason için randevu alacaktın heralde aldinmi canim.

Valizler yerlestimi ohh şimdi ev ne güzel geliyordur sana.

Ayrıntılı ultrason için randevu alacaktın heralde aldinmi canim.
Aldım canım Çarşamba öğleden sonra nasipse evden hep beraber çıktık ya silip süpüremedim öğleden sonra canlı dersim var yetiştirebilirsem bi evi silip süpüreyim

Yapma yapma kocana kızıp ta verdıgın Kiloları alma

28 Mayıs
10.00
2 dilkm kızarmış ekmek
Şekersiz çay
Domates salatalık

5.30
Bir kase yeşil fasulye
Bir kase pirinç pilavı

2.5 litre su

Yulaf kepeği bu konuda çookk başarılı özellikle yoğurtla

Yarın burdayım inşallah
yatmadan kayınvalidemlerin meşhur köyünü atayım size
Eki Görüntüle 2859863

28 Mayıs cuma
11.50
5 YK yumurtasız menemen
1 dlm ekmek
1 dlm peynir

16.30
5 çilek
1 elma

19.30
3 YK makarna
1 kase cacik
2 servis ksk semiz otu kavurma

Şu 2 litre

yazarhanim35 ayrıldınmı canım işten? İşsizlik maaşı ne kadar şuan?
ayrıldım canım perşembe sabahtan. değişiyor maaşına göre. ben en son çıkartıldığım yerden asgari almasam da maaşım asgari üzerinden yatıyordu 1200 alıyorum o yüzden.

günaydın kızlar. perşembeden beri kafam darma duman. daha önce nodül kontrolü yaptırdığımda nodülüm yoktu şimdi yalancı nodül oluşmuş demiştim ve doktor graves hastalığı (zehirli guatr ) da olabilir dedi. o yüzden endokrin bakacak salı gününe randevu aldım ama korkuyorum

Üzülme canım ameliyat ediliyor değil mi ?

Değildir ins canim. Hem öyle bile olsa tedavisi olur ins korkma

İnşallah değildir canım.Ama eski komsumuz oldu tedavi oldu iyileşti.kuzenimin eşi oldu tedavi oldu iyilesti.Tedavisi var korkma

Yok canım telafi egitimi 2 temmuzdan sonra başlıyor,normal eğitime devam bu yıl iki temmuza kadar uzadı zaten.Yani son bir ay tekrar yüz yüze açacak gibiler
Anladım canım, iyi ki şu süreçte okul çağında cocugum yok...hem çalışıp hem de evde nasıl ilgilenirdim
Günaydın kızlar
Biz yine erkenden uyandık küçüğümle
eşim de yok bugün, 2 gün annesine refakat edecek hastanede
Kız Kıza takılırız artık
Günaydın canım, benim eşim de köye gitti biz de kiz kiza takılıyoruz bu hafta sonu
Ya aslında benim kitap okurken hiç birşey yiyesim gelmez , bence sen kafana çok taktın birşeyleri ve kitapla uzaklasmadin belki de düşüncelerinden yemekle uzaklaşmak istedin
Evet canım çok oldu ama hem regl hem de cuma olmadı verdi o cesareti
28 Mayıs cuma
11.50
5 YK yumurtasız menemen
1 dlm ekmek
1 dlm peynir

16.30
5 çilek
1 elma

19.30
3 YK makarna
1 kase cacik
2 servis ksk semiz otu kavurma

Şu 2 litre
Çok güzel canım afiyet olsun
Eline emeğine sağlık canım

Teşekkür ederim canım daha iyiyim. İnsanın ailesinde huzur olmaması kadar kötü bir şey yok. Yalnız hissediyorum kendimi, bu histen kurtulamıyorum.
Yanlız değilsin canimm niye yanlız olasinki .
Halledersin ins. Belki biraz zaman gereklidir canim

Teşekkür ederim canım daha iyiyim. İnsanın ailesinde huzur olmaması kadar kötü bir şey yok. Yalnız hissediyorum kendimi, bu histen kurtulamıyorum.
Yalnız değilsin canım öyle düşünme, insallah tekrar huzurlu olursunuz...evliliklerin çoğu böyle dönemlerden geçer sadece kendin olarak düşünme, insallah asarsinz bütün bunları...Geçen yıl çok yakın bir arkadaşım böyle şeyler yaşadı ama astılar şimdi maşallah lari var inşallah siz de öyle olursunuz, dua et düzelmeyecek şey yok inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…