- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.181
Valizler yerlestimi ohh şimdi ev ne güzel geliyordur sana.Düzenlediyse mesajını yanlışlıkla sildi belki de ben de gördüğümü hatırlıyorum çünkü
Aldım canım Çarşamba öğleden sonra nasipse evden hep beraber çıktık ya silip süpüremedim öğleden sonra canlı dersim var yetiştirebilirsem bi evi silip süpüreyimValizler yerlestimi ohh şimdi ev ne güzel geliyordur sana.
Ayrıntılı ultrason için randevu alacaktın heralde aldinmi canim.
Kolay gelsin canimAldım canım Çarşamba öğleden sonra nasipse evden hep beraber çıktık ya silip süpüremedim öğleden sonra canlı dersim var yetiştirebilirsem bi evi silip süpüreyim
Kolay gelsin canımAldım canım Çarşamba öğleden sonra nasipse evden hep beraber çıktık ya silip süpüremedim öğleden sonra canlı dersim var yetiştirebilirsem bi evi silip süpüreyim
Yapma yapma kocana kızıp ta verdıgın Kiloları almaEşime takığım bi süredir de sanırım bu tetikliyor
Ben ananası da çok severim aslında bu hafta ben de böyle bi detoks yapsam şahane olur, dünü ancak kurtarırım
Ama lezzetlisini bulmak o kadar zor ki
Acaba doğru mevsiminde mi almadım hiç
Bugün hala gözüm dün yiyemediklerimde
Ama tutacağım kendimi, bugün tek ve hafif bi öğünle bitireceğim inşallah
Yerim onu da yerim diğerlerini de yerim
İşin kötüsü ne biliyor musun en sevdiğim şeyi yaparken bu hale girdim
Kitap okuyordum akşam aslında, evet sabahtan beri bi saçma beslendim ama akşam kitap okurken ne yiyeceğimi şaşırdım resmen
Bugünkü menüm
Sabah öğle ...ananaslı yoğurt
Akşam.... 3 haşlanmış yumurta salatası bol yeşillikli
Aralarda ...1 dilim ananas 6 çiğ badem
Spor...40 dk eliptik *4 =160 puan
Akşam 18:10 gibi yedim ve su bazende bitki çayı dışında bişey yemiyorum artık
Bugün çok kararlıydım haftaya 61 kg en az
9.30
2 yumrta ve yaklaşık 6 dilim sucuklu yumurtanın yarısı
1 kaşık labne
Yarım KK peynir
2 kaşık biberli domates
Domates salatalık
5 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
13.30
1 kuruyemişli diyet bar
Filtre kahve
18.30
5 kaşık bol yeşillikle patates salatası
3 köfte kadar göğüs eti fırında
1 biber
su 3 L
250 ip atlama 50 p
50 squat 10 p
U UcanSupurge
28 Mayıs menü
13.00
Bol pul biberli naneli bir kase yogurt
14.00
Şekersiz çay iki kupa
16.30
Yeşil cay
19.00
Bir servis kaşığı besamel soslu garnitürlü tavuk
İki bardak ayran
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
28 Mayıs
10.00
2 dilkm kızarmış ekmek
Şekersiz çay
Domates salatalık
5.30
Bir kase yeşil fasulye
Bir kase pirinç pilavı
2.5 litre su
Yulaf kepeği bu konuda çookk başarılı özellikle yoğurtla
28Mayıs menüm
Kahvaltı:10.30
1yumurta
Kk peynir
1ck bal
Şekersiz çay
Öğle:13.00
1lavas 2yk kıyma salata
1bardak ayran
Aksam:16.00
1küçük dilim karpuz
Küçük bir parça peynir
20:00
2hurma(evdekiler tost yerken acıktım)
Su:2 litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş180puan
9180adım
Eki Görüntüle 2859824
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen
Pirinç pilavı evet arada yenebilir ama bir kase çok sanki canim. Günün geri kalanı güzel cuma içinde gormezden gelebiliriz aslında pirinç pilavini
Piko olmasa güzel menuymus canim
Ya bak her yönden kötü okulların açılması
Güzel canim afiyet olsun
28.05.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 sahanda yumurta, 5 zeytin, 1 yk Labne, 1 dilim ekşi maya ekmek, domates salatalik
19.00
7 lahana sarma (bulgurlu), yogurt, turşu
20.30 bir avuç badem, dondurma 3 top kadar3 cilek
Su: 2.5 lt
7 bin adım 70p @asliogretmen
28 Mayıs cuma
11.50
5 YK yumurtasız menemen
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
16.30
5 çilek
1 elma
19.30
3 YK makarna
1 kase cacik
2 servis ksk semiz otu kavurma
Şu 2 litre
Canım felç durumu biraz daha iyi şükürler olsun ki şimdi kalp kapakçığı değişecek o yüzden hastanede
Ayyy sorma saat 5te uyanmak nedir yaa
Bi de kaçta yatırırsam yatırayım çalar saat gibi 5te ayakta bücür ya
kuzum felçten sonra testler sırasında kalpte sıkıntı olduğu ortaya çıkmıştı bayramdan sonra getirin demişti doktoru işte 1 haftadır o yüzden hastanede sürekli tahlil test vs yapılıyor pazartesi kapakçık değişecek bakalım sağlıkla bi çıksaydı
İnşallah hallederiz kuzum bakalım
Canım daha rahat yürüyor artık çok şükür, pazartesi kalp kapakçığı değişecek ameliyata girecek işte biraz heyecanlı ve stresli tabii korkuyor dainşallah sağlıkla atlatır
27 MAYIS 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
@kumsal68 (55) @Jasminium84 (58.25) @cgdmk (58.25) @Zeycan123 (62.75) @ela_2019 (68.2) @SEVTAL87 (69.9) @Melek963 (70.5)yazarhanim35 (70.9) gulsum462 (73.9) @masal3487 (74.1) @Breeze96 (78.95) @Fit mutlu anne (82.55) @Ayla- (89.5)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Sade tarçınlı kahve içildi.
60 dakika evde tempolu tutundu koridorun halıları eskiyecek
Şimdi kahvaltı hazirlamaya kaçar ben minnosum uyandı başımın etini yiyor acıktım diye
Haydin uyanın hareketlenin
Tertemizdir havası ya.yemyeşil maşallah ne güzelmiş
ayrıldım canım perşembe sabahtan. değişiyor maaşına göre. ben en son çıkartıldığım yerden asgari almasam da maaşım asgari üzerinden yatıyordu 1200 alıyorum o yüzden.yazarhanim35 ayrıldınmı canım işten? İşsizlik maaşı ne kadar şuan?
Üzülme canım ameliyat ediliyor değil mi ?günaydın kızlar. perşembeden beri kafam darma duman. daha önce nodül kontrolü yaptırdığımda nodülüm yoktu şimdi yalancı nodül oluşmuş demiştim ve doktor graves hastalığı (zehirli guatr ) da olabilir dedi. o yüzden endokrin bakacak salı gününe randevu aldım ama korkuyorum
Değildir ins canim. Hem öyle bile olsa tedavisi olur ins korkmagünaydın kızlar. perşembeden beri kafam darma duman. daha önce nodül kontrolü yaptırdığımda nodülüm yoktu şimdi yalancı nodül oluşmuş demiştim ve doktor graves hastalığı (zehirli guatr ) da olabilir dedi. o yüzden endokrin bakacak salı gününe randevu aldım ama korkuyorum
İnşallah değildir canım.Ama eski komsumuz oldu tedavi oldu iyileşti.kuzenimin eşi oldu tedavi oldu iyilesti.Tedavisi var korkmagünaydın kızlar. perşembeden beri kafam darma duman. daha önce nodül kontrolü yaptırdığımda nodülüm yoktu şimdi yalancı nodül oluşmuş demiştim ve doktor graves hastalığı (zehirli guatr ) da olabilir dedi. o yüzden endokrin bakacak salı gününe randevu aldım ama korkuyorum
Anladım canım, iyi ki şu süreçte okul çağında cocugum yok...hem çalışıp hem de evde nasıl ilgilenirdimYok canım telafi egitimi 2 temmuzdan sonra başlıyor,normal eğitime devam bu yıl iki temmuza kadar uzadı zaten.Yani son bir ay tekrar yüz yüze açacak gibiler
Günaydın canım, benim eşim de köye gitti biz de kiz kiza takılıyoruz bu hafta sonuGünaydın kızlar
Biz yine erkenden uyandık küçüğümle
eşim de yok bugün, 2 gün annesine refakat edecek hastanede
Kız Kıza takılırız artık
Ya aslında benim kitap okurken hiç birşey yiyesim gelmez , bence sen kafana çok taktın birşeyleri ve kitapla uzaklasmadin belki de düşüncelerinden yemekle uzaklaşmak istedinEşime takığım bi süredir de sanırım bu tetikliyor
Ben ananası da çok severim aslında bu hafta ben de böyle bi detoks yapsam şahane olur, dünü ancak kurtarırım
Ama lezzetlisini bulmak o kadar zor ki
Acaba doğru mevsiminde mi almadım hiç
Bugün hala gözüm dün yiyemediklerimde
Ama tutacağım kendimi, bugün tek ve hafif bi öğünle bitireceğim inşallah
Yerim onu da yerim diğerlerini de yerim
İşin kötüsü ne biliyor musun en sevdiğim şeyi yaparken bu hale girdim
Kitap okuyordum akşam aslında, evet sabahtan beri bi saçma beslendim ama akşam kitap okurken ne yiyeceğimi şaşırdım resmen
Evet canım çok oldu ama hem regl hem de cuma olmadı verdi o cesaretiDondurma da ayar kacmiss sanki3 top ne kız
Afiyet olsun canim
Bu hafta az yeme bence dengeli sağlıklı karnını doyur belki daha iyi verirsin
Niye bu kadar erken acaba yatsana çocuğum yatağında çivi mi varAllah kolaylık versin canım.
Kv hala hastane demi felç geçirmişti en son sanki
Çok güzel canım afiyet olsun28 Mayıs cuma
11.50
5 YK yumurtasız menemen
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
16.30
5 çilek
1 elma
19.30
3 YK makarna
1 kase cacik
2 servis ksk semiz otu kavurma
Şu 2 litre
Eline emeğine sağlık canım27 MAYIS 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
@kumsal68 (55) @Jasminium84 (58.25) @cgdmk (58.25) @Zeycan123 (62.75) @ela_2019 (68.2) @SEVTAL87 (69.9) @Melek963 (70.5)yazarhanim35 (70.9) gulsum462 (73.9) @masal3487 (74.1) @Breeze96 (78.95) @Fit mutlu anne (82.55) @Ayla- (89.5)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Teşekkür ederim canım daha iyiyim. İnsanın ailesinde huzur olmaması kadar kötü bir şey yok. Yalnız hissediyorum kendimi, bu histen kurtulamıyorum.gulsum462 sen nasılsın canım ?
Yanlız değilsin canimm niye yanlız olasinki .Teşekkür ederim canım daha iyiyim. İnsanın ailesinde huzur olmaması kadar kötü bir şey yok. Yalnız hissediyorum kendimi, bu histen kurtulamıyorum.
Yalnız değilsin canım öyle düşünme, insallah tekrar huzurlu olursunuz...evliliklerin çoğu böyle dönemlerden geçer sadece kendin olarak düşünme, insallah asarsinz bütün bunları...Geçen yıl çok yakın bir arkadaşım böyle şeyler yaşadı ama astılar şimdi maşallah lari var inşallah siz de öyle olursunuz, dua et düzelmeyecek şey yok inanTeşekkür ederim canım daha iyiyim. İnsanın ailesinde huzur olmaması kadar kötü bir şey yok. Yalnız hissediyorum kendimi, bu histen kurtulamıyorum.
Evet ameliyat ediliyor ama şu durumda boğazımın kesilecek olmasına tahammül edebileceğimi sanmıyorumÜzülme canım ameliyat ediliyor değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?