Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Korkma inşallah bir şey bişey olmaz kızlarda söylemiş tedavisi var diye Allah dermansız dertten korusun .

Teşekkür ederim canım daha iyiyim. İnsanın ailesinde huzur olmaması kadar kötü bir şey yok. Yalnız hissediyorum kendimi, bu histen kurtulamıyorum.

Şu an teselli cümlekeri belki seni etkilemiyor iç dünyanı bilemem ama herşey geçiyor her gece ne kadar karanlık olursa olsun sabaha çıkıyor yuvanız bu intihandan hayırlısıyla çıkar inşallah

Bu hafta az yeme bence dengeli sağlıklı karnını doyur belki daha iyi verirsin
Daha saglikli beslenmeye calisicam bu hafta ama fazla yiyemiyorum artik

Nabersiniz canlar cigerler yüzüme kil maskesi yaptım o kururken bı evleri süpürecegim ins.
Nasıl geçiyor hafta sonu kaçamak yok degilmi
Kacamagin k si yok bana b hafta artik mezuniyetimi gormek istiyorum

Olacak olacak ins hadi bakalim

amin canım inşallah.

Teşekkür ederim canım daha iyiyim. İnsanın ailesinde huzur olmaması kadar kötü bir şey yok. Yalnız hissediyorum kendimi, bu histen kurtulamıyorum.
İyi olacaksınız sadece zaman istiyor başta bizde problem yaşadık ben sabrettim o sabretti ben onu tanıdım o beni tanıdı ona göre davrandık mesela artık biliyor neye güceneceğimi ya da onun neye kırılacağını sabır sabır belki bir yılımızı aldı bizim bu düzeni oturtmamız ama oturdu artık şükür
Evet ameliyat ediliyor ama şu durumda boğazımın kesilecek olmasına tahammül edebileceğimi sanmıyorum
Çağırma kötüyü belki öyle değildir
Haftaya da tartı bildirip gruba asıl olarak geçiyorum dimi
Bu haftaki tartı bildiriminde not olmadığı için bildirimsiz kabul ediliyor canım iki hafta tartı bildiriminden sonra listeye alınabiliyorsun yani gelecek Cuma’ya inşallah
Ayyy ne Kadar güzel ya tepelik ağaçlık yeşillik Heidi gibi şu tepeden kollarımı açıp aşağıya koşasım geldi
Tepenin yukarısı hep orman çok güzel böğürtlen dağ çileği karadut filan var geçen yıl eşimin dayısı traktörle bizi ormana götürdü piknik yaptık harikaydı

inşallah canım

Evin işleri yıkanan çamaşırlar canlı dersler anca geldim ne durumdasınız sporlar yapılıyor mu hafta sonu diye salınmadı değil mi ?
Kizcemle yazliklari çıkardım haftaya memlekete gideceğim inşallah o yüzden bunlarla uğraştım kolay gelsin sana da canim

Özledin zaar yine 80 mi görmek istiyorsun

Memleket mi geldi mi mezuniyet yani
Evet canım kısmetse önümüzdeki cumartesi yola çıkacağım tabi yasak kalkarsa, yaa canım benim inan o kadar çok emeğin var ki senin ve bu takımın önümüzdeki cuma 60 ı görürsem 18 kilo vermiş olacağım, mezun olacağım inşallah ama bir yere gitmek istemiyorum mümkün olduğunca spor listesine devam etmek istiyorum memlekette 1 hafta kalacağım dönüşte koruma için burda kalmak istiyorum

Sana kredimiz sonsuz canım başımızın üstünde yerin var her zaman

İyi akşamlar kızlar evde değilim okudum ama vakit bulamadım yazmaya yeniden alıntılar yazicam insAllah
29 Mayıs Cumartesi (son detoks günü)
Kahvaltı 10:00
3 kaşık lor peyniri
1 kaşık siyah kuru üzüm
1 çay kaşığı çörek otu
3 ceviz
Maydanoz
Ve çay

Ara 13:00
3 kaşık yoğurt + pul biber + 2 salatalık

Ara 15:00
1 kupa yeşilçay
1 elma

Akşam 18:00
6 kaşık haşlanmış nohut
Domates, salatalık
Maydanoz
1 tk zeytinyağı
1 bardak ayran

Ara 21:30
1 kupa yeşilçay

Su 3lt geçer
Spor yok henüz

O
oldukça hafif canım

2,5-3 lt kadar su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…