- 30 Ocak 2013
- 29.445
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.201
İnşallah canımDeğildir ins canim. Hem öyle bile olsa tedavisi olur ins korkma
Biliyorum canım tedavisi var ama işte korkuyor insanİnşallah değildir canım.Ama eski komsumuz oldu tedavi oldu iyileşti.kuzenimin eşi oldu tedavi oldu iyilesti.Tedavisi var korkma
Canım neden öyle düşünüyorsun . Rabbim dermansız dert vermesin. Tedavi var en azından öyle düşün canim benim. Hem şimdiden felaket tellalı olmaya gerek yok belkide böyle bişey yok bile. Sıkma canını şimdidenEvet ameliyat ediliyor ama şu durumda boğazımın kesilecek olmasına tahammül edebileceğimi sanmıyorum
İnşallah canımCanım neden öyle düşünüyorsun . Rabbim dermansız dert vermesin. Tedavi var en azından öyle düşün canim benim. Hem şimdiden felaket tellalı olmaya gerek yok belkide böyle bişey yok bile. Sıkma canını şimdiden
Hadi inşallahBugün ne olursa olsun 45 dk leslie ve plates yapacağım kesinnn nettt insallahhh
Aminn canım sağolSağlıkla çıkar insAllah ameliyattan canım
amin kuzum sağolasınSağlıkla girsin çıksın ins ameliyatina canim. Geçmiş olsun
emeğine sağlık canımm27 MAYIS 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
@kumsal68 (55)Jasminium84 (58.25) @cgdmk (58.25)TemelinSafinazi (62.75) @Melek963 (70.5)yazarhanim35 (70.9) @Ezogelin56 (71) @BLUEDENIZ (72.9) @gulsum462 (73.9) @masal3487 (74.1) @Breeze96 (78.95) @Fit mutlu anne (82.55) @Ayla- (89.5)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Amin çiçeğim sağolAllah şifasını versin inşallah canım
Eline emeğine sağlık canım
kolay gelsin canımAldım canım Çarşamba öğleden sonra nasipse evden hep beraber çıktık ya silip süpüremedim öğleden sonra canlı dersim var yetiştirebilirsem bi evi silip süpüreyim
Doğru diyorsunYapma yapma kocana kızıp ta verdıgın Kiloları alma
Rabbim şifa versin canım, inşallah değildir ancak öyleyse bile tedavisi mümkün olan bi hastalık bi arkadaşım ameliyatını oldu hatta sonrasında atom da aldı şu anda binlerce şükür gayet iyigünaydın kızlar. perşembeden beri kafam darma duman. daha önce nodül kontrolü yaptırdığımda nodülüm yoktu şimdi yalancı nodül oluşmuş demiştim ve doktor graves hastalığı (zehirli guatr ) da olabilir dedi. o yüzden endokrin bakacak salı gününe randevu aldım ama korkuyorum
Ohhhh ne güzel tadını çıkar canım ekürimAnladım canım, iyi ki şu süreçte okul çağında cocugum yok...hem çalışıp hem de evde nasıl ilgilenirdim
Günaydın canım, benim eşim de köye gitti biz de kiz kiza takılıyoruz bu hafta sonu
Ya aslında benim kitap okurken hiç birşey yiyesim gelmez , bence sen kafana çok taktın birşeyleri ve kitapla uzaklasmadin belki de düşüncelerinden yemekle uzaklaşmak istedin
Evet canım çok oldu ama hem regl hem de cuma olmadı verdi o cesareti
Çok güzel canım afiyet olsun
Eline emeğine sağlık canım
Rabbim huzur, mutluluk, dirlik versin yuvana canımmTeşekkür ederim canım daha iyiyim. İnsanın ailesinde huzur olmaması kadar kötü bir şey yok. Yalnız hissediyorum kendimi, bu histen kurtulamıyorum.
Hadi inşallahBugün ne olursa olsun 45 dk leslie ve plates yapacağım kesinnn nettt insallahhh
Süpersin tebrikler canımmSelamlar , haftasonu geç kalkıyorum kahvaltıda şimdi bitti benim , bu sabah tartıldım ver 69.1 geldim800 Gr daha gitmiş.
Bundan sonrada dikkatli devam etcem tabi .
Ben bu fotoğraf atma işlerinde pek başarılı değilim ya her seferinde elime yüzüme bulaşıyorDün unuttun diye bugün 3 tane mi attın kız
Ben niye foto gördüğümü hatırlıyorum senin bildiriminde acaba yaşlılık alameti bunlar
Korkma canım elbet tedavisi vardır önemli olan sağlıklı olmak kesilecek biçilecek diye düşünme ayrıca stres de yapma canım sakin olmaya bak dersi veren dermanını vermiştir elbetgünaydın kızlar. perşembeden beri kafam darma duman. daha önce nodül kontrolü yaptırdığımda nodülüm yoktu şimdi yalancı nodül oluşmuş demiştim ve doktor graves hastalığı (zehirli guatr ) da olabilir dedi. o yüzden endokrin bakacak salı gününe randevu aldım ama korkuyorum
Teşekkürler canım inş.böle takılmadan devam eder , haftaya regli oda baltalamazsa süper olurAminn canım sağol
amin kuzum sağolasın
emeğine sağlık canımm
Amin çiçeğim sağol
kolay gelsin canım
Doğru diyorsun
Rabbim şifa versin canım, inşallah değildir ancak öyleyse bile tedavisi mümkün olan bi hastalık bi arkadaşım ameliyatını oldu hatta sonrasında atom da aldı şu anda binlerce şükür gayet iyi
Ohhhh ne güzel tadını çıkar canım ekürim
evet yaa galiba öyle oldu zaten kitap günlerdir elimde süründü resmen normal zamanda kırk kere bitmişti o kitap aslında odaklanamadığımdan böyle oldu bi de üstüne cozuttum ahhh bu ben
Rabbim huzur, mutluluk, dirlik versin yuvana canımm
yalnız değilsin hiç böyle düşünme umarım bütün sorunlarınızı aşarsınız kaç yıllık evliydiniz
Hadi inşallah
Süpersin tebrikler canımm
inşallah değildir canımAminn canım sağol
amin kuzum sağolasın
emeğine sağlık canımm
Amin çiçeğim sağol
kolay gelsin canım
Doğru diyorsun
Rabbim şifa versin canım, inşallah değildir ancak öyleyse bile tedavisi mümkün olan bi hastalık bi arkadaşım ameliyatını oldu hatta sonrasında atom da aldı şu anda binlerce şükür gayet iyi
Ohhhh ne güzel tadını çıkar canım ekürim
evet yaa galiba öyle oldu zaten kitap günlerdir elimde süründü resmen normal zamanda kırk kere bitmişti o kitap aslında odaklanamadığımdan böyle oldu bi de üstüne cozuttum ahhh bu ben
Rabbim huzur, mutluluk, dirlik versin yuvana canımm
yalnız değilsin hiç böyle düşünme umarım bütün sorunlarınızı aşarsınız kaç yıllık evliydiniz
Hadi inşallah
Süpersin tebrikler canımm
inşallah canımBen bu fotoğraf atma işlerinde pek başarılı değilim ya her seferinde elime yüzüme bulaşıyor
Korkma canım elbet tedavisi vardır önemli olan sağlıklı olmak kesilecek biçilecek diye düşünme ayrıca stres de yapma canım sakin olmaya bak dersi veren dermanını vermiştir elbet
yazarhanim35 benim akrabamda vardı tedavi oldu geçti hiç korkma
Dur bakalım canım olabilir demiş.Korkma iyi düşün iyi olsun inşallahBiliyorum canım tedavisi var ama işte korkuyor insan
İnşallah canım ama regl olursan artı çıkabilirsin bu sakın canını sıkıp motivasyonunu düşürmesinTeşekkürler canım inş.böle takılmadan devam eder , haftaya regli oda baltalamazsa süper olur
inşallah canım.Dur bakalım canım olabilir demiş.Korkma iyi düşün iyi olsun inşallah
Aynen öyle çok sakin kalıp istikrarlı ilerlicem , reglim haftay cumartesi pazar başlar oyüzden öğünlerde yakın daha hafif geçirmeye çalışcamİnşallah canım ama regl olursan artı çıkabilirsin bu sakın canını sıkıp motivasyonunu düşürmesin
Çünkü sonrasında regl ödemini atınca çok daha güzel yansıyor tartıya eksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?