Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet ameliyat ediliyor ama şu durumda boğazımın kesilecek olmasına tahammül edebileceğimi sanmıyorum
Canım neden öyle düşünüyorsun . Rabbim dermansız dert vermesin. Tedavi var en azından öyle düşün canim benim. Hem şimdiden felaket tellalı olmaya gerek yok belkide böyle bişey yok bile. Sıkma canını şimdiden

Sağlıkla çıkar insAllah ameliyattan canım
Aminn canım sağol

Sağlıkla girsin çıksın ins ameliyatina canim. Geçmiş olsun
amin kuzum sağolasın

emeğine sağlık canımm

Allah şifasını versin inşallah canım

Eline emeğine sağlık canım
Amin çiçeğim sağol

Aldım canım Çarşamba öğleden sonra nasipse evden hep beraber çıktık ya silip süpüremedim öğleden sonra canlı dersim var yetiştirebilirsem bi evi silip süpüreyim
kolay gelsin canım

Yapma yapma kocana kızıp ta verdıgın Kiloları alma
Doğru diyorsun

Rabbim şifa versin canım, inşallah değildir ancak öyleyse bile tedavisi mümkün olan bi hastalık bi arkadaşım ameliyatını oldu hatta sonrasında atom da aldı şu anda binlerce şükür gayet iyi

Ohhhh ne güzel tadını çıkar canım ekürim

evet yaa galiba öyle oldu zaten kitap günlerdir elimde süründü resmen normal zamanda kırk kere bitmişti o kitap aslında odaklanamadığımdan böyle oldu bi de üstüne cozuttum ahhh bu ben

Teşekkür ederim canım daha iyiyim. İnsanın ailesinde huzur olmaması kadar kötü bir şey yok. Yalnız hissediyorum kendimi, bu histen kurtulamıyorum.
Rabbim huzur, mutluluk, dirlik versin yuvana canımm
yalnız değilsin hiç böyle düşünme umarım bütün sorunlarınızı aşarsınız kaç yıllık evliydiniz

Bugün ne olursa olsun 45 dk leslie ve plates yapacağım kesinnn nettt insallahhh
Hadi inşallah

Selamlar , haftasonu geç kalkıyorum kahvaltıda şimdi bitti benim , bu sabah tartıldım ver 69.1 geldim 800 Gr daha gitmiş.
Bundan sonrada dikkatli devam etcem tabi .
Süpersin tebrikler canımm

Dün unuttun diye bugün 3 tane mi attın kız
Ben niye foto gördüğümü hatırlıyorum senin bildiriminde acaba yaşlılık alameti bunlar
Ben bu fotoğraf atma işlerinde pek başarılı değilim ya her seferinde elime yüzüme bulaşıyor
Korkma canım elbet tedavisi vardır önemli olan sağlıklı olmak kesilecek biçilecek diye düşünme ayrıca stres de yapma canım sakin olmaya bak dersi veren dermanını vermiştir elbet

Teşekkürler canım inş.böle takılmadan devam eder , haftaya regli oda baltalamazsa süper olur

inşallah değildir canım

inşallah canım

Teşekkürler canım inş.böle takılmadan devam eder , haftaya regli oda baltalamazsa süper olur
İnşallah canım ama regl olursan artı çıkabilirsin bu sakın canını sıkıp motivasyonunu düşürmesin
Çünkü sonrasında regl ödemini atınca çok daha güzel yansıyor tartıya eksin

İnşallah canım ama regl olursan artı çıkabilirsin bu sakın canını sıkıp motivasyonunu düşürmesin
Çünkü sonrasında regl ödemini atınca çok daha güzel yansıyor tartıya eksin
Aynen öyle çok sakin kalıp istikrarlı ilerlicem , reglim haftay cumartesi pazar başlar oyüzden öğünlerde yakın daha hafif geçirmeye çalışcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…