- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.061
Tebrik ederim canim mezuniyetin hayirli olsunBildirimimi yapayım
geçen hafta: 57,90
Bu hafta: 56,50
Fark: 1,4
Yüzde 2,42
Eki Görüntüle 2863842
U UcanSupurge canımm, güzel kalpli çiçeğim iyiki varsın sayende bu rakamı görebildim, başta sen sonra da takım arkadaşlarım olmasa ben çoktaannn pes etmiştim, iyiki yolumuz kesişmiş seninle ve tabiiHandandandan mla, o da az uğraşmadı benimle
Özellikle son 1-1,5 aydır çok iyi hissettiğim bi dönem değildi ama sizleri mahcup etmemek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına çabamı gösterdim
Aslında sizlere bi teşekkür borçluyum
Çünkü aslında istersem duygularıma yenilmeyeceğimi, onlarla savaşabileceğimi sayenizde öğrendim
Bu sadece kilo verme serüveni değildi o yüzden benim için, kilo almalarımın temel sebebi duygusal açlık olduğu için sayenizde bununla başa çıkmayı öğrendim ki bu çok büyük bi adım benim için
Hepinizi çok seviyorum iyiki sanalda da olsa tanıştık hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım çok derdimi çektiniz
Haaa veda konuşması sanmayın hep buralardayım ben tabii ki
U UcanSupurge
G Goklerce
M Manolya15
@Beyaz leylak
asliogretmen
Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
E ela_2019
kumsal68
Ayla-
G Goklerce
M Melek963
masal3487
@Pnrrr-20
@hadikonusalim
Tebrik ederim ekurim cok guzel eksi
Tebrik ederim canim mezuniyetin hayirli olsunKızlar sabah tartilmistim tekrar tartıldım çok değişiklik olmadıhaftaya göre daha güzel ekşi bekliyordum
U UcanSupurge canım emekleriniz çok çok fazla çok teşekkür ederim, kızlar sizlere de çok teşekkür ederim çok destek oldunuz sizler olmasaniz yapamazdım, bu mutluluğumda emeğiniz katkının çok fazla inşallah herkes biran önce mezun olurama memleket dönüşü burdayım gitmiyorum bir yere çünkü orda alabilirim
Geçen hafta:61.2
Bugun: 60.5
Fark -0.700
Yüzde : 1.144Eki Görüntüle 2864011
Tebrik ederim canimGeçen hafta: 82.55
Bu hafta: 81.00
Fark: -1.55
Yüzde: %1.878 tartı çekmeyi unuttum malesef
Canım benim hepsi kendi emeklerin bizim yaptığımız sadece destek olmak inşallah miden düzelirBugun kosturmacayla geciyo kizlar arada goz atip cikiyom
Ben bu iZin sitreslitresiyle umarim biraz daha verebilirim
U UcanSupurge emeklerin icin ayriyetten cok tesekkur ederim sayende sayenizde evlenirken oldugum kiloya dustum takim arkadaslarim iyiki beraber bu yoldaydik sayenizde hedefime ulastim herkeze ayri ayri tesekkur ederim
Son zamanlarda siylemiyodum moral bozmak icin Ama artik midem cok kotu yediklerimi cikariyodum ona ragmen daha fazla veremedim b yandan doktor doktor geziyom ilac ti tahlildi derken ustuneden iZin stresi eklenince mezuniyetin olmam Isabet oldu
Zaman buldukca ugruycam iZin donusu belki listeye bile girmek istiyebilirim memleket hasretiyle yoresel yemekler le kesin kilo alirim bn
sağol canımmTebrik ederim canim mezuniyetin hayirli olsun
Tebrik ederim ekurim cok guzel eksi
Tebrik ederim canim mezuniyetin hayirli olsun
Tebrik ederim canim
Tebrikler canım güzel eksi mezuniyetinde hayırlı olsun . Maşallah bu hafta 3 mezun verdik
Tebrikler canım.
Vavvvv ikinci olmuşum. Eline emeğine sağlık canım9.TAKIM SPOR SONUÇLARI
1. @Breeze96: 1780 p
2. Ucmelekannesi : 1125 p
3. asliogretmen : 1085p
HEPİNİZI TEBRİK EDERİM KIZLAR ÇOK GÜZEL SPORLAR YAPILDI BU HAFTA
Miden ins en kısa zamanda düzelir canim.Bugun kosturmacayla geciyo kizlar arada goz atip cikiyom
U UcanSupurge emeklerin icin ayriyetten cok tesekkur ederim sayende sayenizde evlenirken oldugum kiloya dustum takim arkadaslarim iyiki beraber bu yoldaydik sayenizde hedefime ulastim herkeze ayri ayri tesekkur ederim
Son zamanlarda siylemiyodum moral bozmak icin Ama artik midem cok kotu yediklerimi cikariyodum ona ragmen daha fazla veremedim b yandan doktor doktor geziyom ilac ti tahlildi derken ustuneden iZin stresi eklenince mezuniyetin olmam Isabet oldu
Zaman buldukca ugruycam iZin donusu belki listeye bile girmek istiyebilirim memleket hasretiyle yoresel yemekler le kesin kilo alirim bn
NedenGeçen hafta 71
Bu hafta 71.5
fark +500
artinin yüzdesi nasıl hesaplaniyordu bilmiyorum
WC birinci sebeb ama bahane değil tabi.
Seni 70lerde görmek istemiyorumWC birinci sebeb ama bahane değil tabi.
Dün daha artiydim 72 idim sabahtan anneme gitmeden yani dünkü yediklerime rağmen bugün böyle .
Neyse yarın hafizenin yaptığı 3 günlük detoksu yapıyorum sonrasında da dikkatle güzel olacak cagnim supurgem benimvalla utanıyorum yüzümde yok ama
Ya gerçekten biliyorum çok saçma bire haldeyim bende istemiyorum canım ins haftaya güzel ekşi olacagim 6lara ineceğim canimSeni 70lerde görmek istemiyorumcanım hatcemm
Saol cnm modeme de şifa bulursun insAllah bı an önceTebrik ederim canim
Haftaya yeniden 60larda olursun insAllah canımGeçen hafta 71
Bu hafta 71.5
fark +500
Canım şehir dışındayım giremedim o yüzdenTemelinSafinazi yazarhanim35 sizler için son çağrım birinizden fotoğraf birinizden bildirim bekliyorum
tartı fotonu unutmuşsun canımCanım şehir dışındayım giremedim o yüzden
geöen hafta :70.9
Bu hafta :70.5
Fark -400
Yüzde :%0,56
Fotoğraf olması lazım biliyorsun canım yoksa bildirimsiz kabul ediliyorCanım şehir dışındayım giremedim o yüzden
Fark -400
Tebrikler cnm zaman dolmadan fotoğraf atabilirsen iyi olurCanım şehir dışındayım giremedim o yüzden
Fark -400
Dün geldi canımKız ben niye görmedim diyecektim
300 gram mı gitti fena değil canım şu kayınvaliden bi gelse de %1 leri görsek yahu
Canım benim ya inşallah miden biran önce düzelirBugun kosturmacayla geciyo kizlar arada goz atip cikiyom
Ah ah o güzelim Sporlara yapılır mı buGeçen hafta 71
Bu hafta 71.5
fark +500
Canım biran önce foto atsan , kaç haftadır zaten derecemiz kötü bu hafta çok güzel yüzdelerimiz var, sen veCanım şehir dışındayım giremedim o yüzden
Fark -400
Oy Allahım ne değişik bir kv varDün geldi canımayy görsen sofrada kibarliktan kırılıyor,onun yanında rahat yiyemiyorum,mutfakta da her dakka tepemde hayır gizliden Bir lokma da ağzıma atamiyorum zaten akşama kadar oğlunun fiziğiyle ovunup duruyor neyse bunlar daha iyi günlerim kaldı 29 gün
| Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Sonuç |
| @Breeze96 | + | + | + | + | + | + | + | |
| G Goklerce | + | + | + | + | + | + | + | |
|
| + | + | + | + | + | *Mezun olduğun için ceza yok | ||
|
| + | + | + | + | + | + | + | |
| L LESA76 | + | + | + | + | + | * Nerdesin? | ||
| E ela_2019 | + | + | + | + | * İzinli | |||
|
|
| + | + | + | + | 3 eksik menü | |||
|
| + | + | + | + | + | 2 eksik menü | ||
|
| * İzinli | |||||||
| M Manolya15 | + | |||||||
|
| + | + | * İzinli | |||||
|
| Ya menü yazarsın ya menü takibine başlarsın kararını ver | |||||||
|
| M Melek963 | + | + | * Evine döndün daha da yazmazsan bozuşuruz | |||||
| S SEVTAL87 | + | + | * Nerdesin? | |||||
|
| + | + | + | + | + |
en sevdiğim kaynana gelininin iştahını kesenDün geldi canımayy görsen sofrada kibarliktan kırılıyor,onun yanında rahat yiyemiyorum,mutfakta da her dakka tepemde hayır gizliden Bir lokma da ağzıma atamiyorum zaten akşama kadar oğlunun fiziğiyle ovunup duruyor neyse bunlar daha iyi günlerim kaldı 29 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?