- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.021
Kahvaltı yapmadığın için kavun çok fazla göze batmiyör, güzel canimGünaydınnn
Hemen dünkü menümü yazayım, kilomu akşama doğru yazıcam.
Perşembe menüsü
Öğlen 13.30
Küçük yarım kavun
İkindi 16.00
Kahve
Akşam 18.30
1.5 dl ekmek
4 yk taze fasulye
1.5 yk bulgur pilavı
Salata
Kahve
Ooo harika inşallah diğer arkadaşların da cok güzel gelir ve bu hafta derece olur
Sabah tartıldım ama şimdi eve geldim tekrar tartilacagim
WC işi halloldu muKahvaltı yapmadığın için kavun çok fazla göze batmiyör, güzel canim
Ooo harika inşallah diğer arkadaşların da cok güzel gelir ve bu hafta derece olur
Sabah tartıldım ama şimdi eve geldim tekrar tartilacagim
Hayırlı olsun mezuniyetin cnmBildirimimi yapayım
geçen hafta: 57,90
Bu hafta: 56,50
Fark: 1,4
Yüzde 2,42
Eki Görüntüle 2863842
U UcanSupurge canımm, güzel kalpli çiçeğim iyiki varsın sayende bu rakamı görebildim, başta sen sonra da takım arkadaşlarım olmasa ben çoktaannn pes etmiştim, iyiki yolumuz kesişmiş seninle ve tabiiHandandandan mla, o da az uğraşmadı benimle
Özellikle son 1-1,5 aydır çok iyi hissettiğim bi dönem değildi ama sizleri mahcup etmemek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına çabamı gösterdim
Aslında sizlere bi teşekkür borçluyum
Çünkü aslında istersem duygularıma yenilmeyeceğimi, onlarla savaşabileceğimi sayenizde öğrendim
Bu sadece kilo verme serüveni değildi o yüzden benim için, kilo almalarımın temel sebebi duygusal açlık olduğu için sayenizde bununla başa çıkmayı öğrendim ki bu çok büyük bi adım benim için
Hepinizi çok seviyorum iyiki sanalda da olsa tanıştık hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım çok derdimi çektiniz
Haaa veda konuşması sanmayın hep buralardayım ben tabii ki
U UcanSupurge
G Goklerce
M Manolya15
@Beyaz leylak
@asliogretmen
Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
E ela_2019
kumsal68
Ayla-
G Goklerce
M Melek963
masal3487
@Pnrrr-20
denizbenimadim
Süpersin cnm tebrikler
Regle rağmen güzel eksiGünaydın arkadaşlarGünlerdir şişkinliğimin nedeni belli oldu regl oldum hala şişim hissediyorum pko olduğu için 40 50 güne bir oluyordum bu ay 30 günde oldu şaşırdım U UcanSupurge izne ayrılmak istiyorum süresiz olarak
Kilo bildirimi
Geçen cuma 62.75
Bugün 62.45
Fark -300 gr
Yüzde 0,478
Haftaya eksi gelirisn insAllah canımGünaydın kızlar
sabit geldim.
GEÇEN CUMA: 73,9
BUGÜN: 73,9
FARK: 0
YÜZDE: 0
Tebrikler canım
Süper eksi cnm tebrikler
Birazdan yapcam cnm bildirimiFit mutlu anne
Ucmelekannesi
M Manolya15
L LESA76
S SEVTAL87
denizbenimadim
Sizler tartılmadınız mı daha ?
Çok saol canim yaa bende hiç beklemiyordum çok iyi olduOooo harika son 3 kilo mezuniyete rüzgar gibi ilerliyorsun maşallah
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun mezuniyetin cnmbı daha kilo sıkıntın olmasın insAllah helal olsun cnm seviliyorsun çok iyi eksi
Süpersin cnm tebrikler
Regle rağmen güzel eksi
Haftaya eksi gelirisn insAllah canım
Tebrikler canım
Süper eksi cnm tebrikler
Birazdan yapcam cnm bildirimi
Güzel eksi canım tebrik ederimKızlar sabah tartilmistim tekrar tartıldım çok değişiklik olmadıhaftaya göre daha güzel ekşi bekliyordum
U UcanSupurge canım emekleriniz çok çok fazla çok teşekkür ederim, kızlar sizlere de çok teşekkür ederim çok destek oldunuz sizler olmasaniz yapamazdım, bu mutluluğumda emeğiniz katkının çok fazla inşallah herkes biran önce mezun olurama memleket dönüşü burdayım gitmiyorum bir yere çünkü orda alabilirim
Geçen hafta:61.2
Bugun: 60.5
Fark -0.700
Yüzde : 1.144Eki Görüntüle 2864011
Çok güzel canım %1 üzeri gelmiş daha ne olsunKızlar sabah tartilmistim tekrar tartıldım çok değişiklik olmadıhaftaya göre daha güzel ekşi bekliyordum
U UcanSupurge canım emekleriniz çok çok fazla çok teşekkür ederim, kızlar sizlere de çok teşekkür ederim çok destek oldunuz sizler olmasaniz yapamazdım, bu mutluluğumda emeğiniz katkının çok fazla inşallah herkes biran önce mezun olurama memleket dönüşü burdayım gitmiyorum bir yere çünkü orda alabilirim
Geçen hafta:61.2
Bugun: 60.5
Fark -0.700
Yüzde : 1.144Eki Görüntüle 2864011
Çok sağ ol canimÇok güzel canım %1 üzeri gelmiş daha ne olsun
Tamam kaptan yok şenlik yapmadım normal bi kahvaltıBen bu mesajı nasıl kaçırmışım sakın şenlik yapma ufak bir iki kaçamak olabilir akşam menünü bekliyor olacağım
Masallah sana ekürim süper
Teşekkürler canımHayırlı olsun mezuniyetin cnmbı daha kilo sıkıntın olmasın insAllah helal olsun cnm seviliyorsun çok iyi eksi
Süpersin cnm tebrikler
Regle rağmen güzel eksi
Haftaya eksi gelirisn insAllah canım
Tebrikler canım
Süper eksi cnm tebrikler
Birazdan yapcam cnm bildirimi
Sabah dokuzda paylaşmışim canım ama başka sayfada okula gittiğim için tekrar kontrol etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?