- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.101
Tebrikler canım güzel eksiGeçen hafta 58.25
Bugün 57.95
Fark - 300
Yüzde 0.515
Tebrik ediyorum canım güzel eksiGeçen hafta 58.25
Bugün 57.95
Fark - 300
Yüzde 0.515
Maşallah çok iyi yapmışsın canım, insallah devam eder bu istikrarEmeğine sağlık canım
Oleyyy birinciyim.tebrik ederim kızlar.Emegine sağlık zehram
Bugün bozmadım o yüzden.Hatta aglayan pasta istediler carsamba yaptım dünde yediler haftasonuna cumaya kalırsa dayanamam diye.salı günü simit yaptım tadını biliyorum dedim yemedim.Rabbim istikrar versin gideyim böyle
6 ay olmaz belki çünkü taşınma işi felan var tayin de açıklanmadı henüz bekliyoruz 2 3 ayı bulur belki bilemiyorumSüresiz derken canım bi altı ay listeye girmeyi düşünmüyorsan kendi isteği ile ayrıldı notu düşebilirim
Regl olduysan yavaş yavaş gider inşallah canım
Şuan tartı yok cnm evde bu saatte de açık eczane bulmam imkansız şehir dışındayım çnküFotoğraf olması lazım biliyorsun canım yoksa bildirimsiz kabul ediliyor
Aynen etiketlesinler iyi olurtamadır bu hafta menü takibi sende not almayacağım menüleri ona göre istersen kızlara etiket yapayım bu hafta seni etiketlesinler menüde
Galiba en güzeli bu ama ins basarabilmek mesele.Aslında şu geçen @Breeze96 da paylaşmıştı ya kaçamak işi yaramıyor bize onun dozunu ayarlayamıyoruz ondan cozutuşumuz
Tebrikler canım kilona bakınca eksin guzelGeçen hafta 58.25
Bugün 57.95
Fark - 300
Yüzde 0.515
Harikasın canim . İns bozulmadan gider hedefe katar.Emeğine sağlık canım
Oleyyy birinciyim.tebrik ederim kızlar.Emegine sağlık zehram
Bugün bozmadım o yüzden.Hatta aglayan pasta istediler carsamba yaptım dünde yediler haftasonuna cumaya kalırsa dayanamam diye.salı günü simit yaptım tadını biliyorum dedim yemedim.Rabbim istikrar versin gideyim böyle
ben kaçamak yapınca motivasyonumu yitiriyorum diyette canım tam motive için kaçamak yapmamam lazımGaliba en güzeli bu ama ins basarabilmek mesele.
Sende kacamaksiz devam etmiştin diye hatırlıyorum ne güzel hedefine hızlıca ulasmistin
Tebrikler canım kilona bakınca eksin guzel
Harikasın canim . İns bozulmadan gider hedefe katar.
Tamamdır canimKızlllaaaaarrrrr bu hafta menü takibinimasal3487 yapacak menülerinizde onu etiketlemeyi unutmayın
@Breeze96
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
M Manolya15
M Melek963
Ayla-
Masallll gozunaydın kaynanacıgın gelmiş :)Kızlllaaaaarrrrr bu hafta menü takibinimasal3487 yapacak menülerinizde onu etiketlemeyi unutmayın
@Breeze96
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
M Manolya15
M Melek963
Ayla-
İnsallah bu hafta çok güzel eksi gelir canım detoksun baya faydası olurWC birinci sebeb ama bahane değil tabi.
Dün daha artiydim 72 idim sabahtan anneme gitmeden yani dünkü yediklerime rağmen bugün böyle .
Neyse yarın hafizenin yaptığı 3 günlük detoksu yapıyorum sonrasında da dikkatle güzel olacak cagnim supurgem benimvalla utanıyorum yüzümde yok ama
bravo canımGeçen hafta 58.25
Bugün 57.95
Fark - 300
Yüzde 0.515
Sağol canım darısı başınaMasallll gozunaydın kaynanacıgın gelmiş :)
etap 3. sü olduk bravooo kızlarrr M Melek963 de bireyselde 3.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 729. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> % 1,454
2. (4. TAKIM) ==> %1,187
3. (9. TAKIM) ==> %1,084
BİREYSEL DERECELER
1. Eftalios ==> % 4 ==>10.TAKIM
2. Pembegömlek ==> % 2,827 ==>10.TAKIM
3. M Melek963 ==> % 2.827==> 9. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
LaydLiNe ==> -%1.231 ==> 13. TAKIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?