- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.121
Masallah bu hafta iyiyiz kaç haftadır baya kötüydük insallah hep böyle devam eder
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 729. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> % 1,454
2. (4. TAKIM) ==> %1,187
3. (9. TAKIM) ==> %1,084
BİREYSEL DERECELER
1. Eftalios ==> % 4 ==>10.TAKIM
2. Pembegömlek ==> % 2,827 ==>10.TAKIM
3. @Melek963 ==> % 2.827==> 9. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
LaydLiNe ==> -%1.231 ==> 13. TAKIM
daha da iyi olabilirdi de sağlık olsun artık canım ne yapalımMasallah bu hafta iyiyiz kaç haftadır baya kötüydük insallah hep böyle devam eder
Hahaha amın desem de ne fayda:) bende kaynana yokSağol canım darısı başına
G GoklerceG Goklercekumsal68 Jasminium84
Mezuniyetiniz hayırlı olsun canlarım.Asıl işiniz şimdi başlıyor.Bırakmayın sağlıklı beslenmeye spora devam deyin.Verdiğiniz emekleri unutmayın.İnşallah geri 100gram bile almayın.Darısı başıma inşallah. bir yere gitmeyin mezuniyetimi beraber kutlayalım.
Kız sende az değilsin ha
Hahaha demi ben de cok güldüm:)))Kız sende az değilsin ha
Saol canimGüzel canım tebrik ederim
Saol canim insallah senin de mezuniyetin kutlarizG Goklercekumsal68 Jasminium84
Mezuniyetiniz hayırlı olsun canlarım.Asıl işiniz şimdi başlıyor.Bırakmayın sağlıklı beslenmeye spora devam deyin.Verdiğiniz emekleri unutmayın.İnşallah geri 100gram bile almayın.Darısı başıma inşallah. bir yere gitmeyin mezuniyetimi beraber kutlayalım.
Saol canim
Yettin ama senBen bugun 3 saat yurudum ama anca yedıgım kır pidesıno eritmiştir
Maşallah canıma4 Haziran menüm
Kahvaltı:10.30
Kk peynir
1dilim ekmek
1ck bal
4zeytin
1avuç kabak çekirdeği
Aksam:16.00
4yk taze fasulye
Salata
4yk yoğurt
Su:2 litre
Spor:90 dk tempolu yürüyüş
270 puan
Eki Görüntüle 2864484
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen Ucmelekannesi masal3487
Evett yaa o kadar da heveslendim iki gün yaptim sonrakesintiye uğradı yine. Insallah haftaya daha iyi olacak canim.Güzel canım çocukların hastalığı olmasa spora yoğunlaşmış olsan daha da iyi giderdi bence
Sağol canımSağol canım
Tebrikler canım çok güzel kilo mezun oluyorsun sanırım hayırlı olsun
Sağol canım
Tebrikler canım güzel eksi
Canımın içi sagolasin. Çocuklar iyiler şükür. Oğlum da biraz kırgınlık öksürük var oda geçer insallah.Tebrikler canım güzel eksi mezuniyetinde hayırlı olsun . Maşallah bu hafta 3 mezun verdik
Tebrikler canım.
Nasıl oldu çocuklar daha iyilermi
Vavvvv ikinci olmuşum. Eline emeğine sağlık canım
asliogretmen @Breeze96 tebrikler canlar
Miden ins en kısa zamanda düzelir canim.
Ailenle güzel vakit gecirmeler canim
Teşekkür ederim canım benim. Mezuniyetin hayırlı olsun bendr seni tebrik ederim. Iyi ki seni tanımışız ( yani sanalca tanımak bile güzeldiBu haftaki strese göre çok güzel canim tebrik ederim
Canimcim tebrik ederim. Umarim hayatinda her sey daha da güzel bir hal alır. Allahim hep sag lik versin huzurversin mutluluk versinBildirimimi yapayım
geçen hafta: 57,90
Bu hafta: 56,50
Fark: 1,4
Yüzde 2,42
Eki Görüntüle 2863842
U UcanSupurge canımm, güzel kalpli çiçeğim iyiki varsın sayende bu rakamı görebildim, başta sen sonra da takım arkadaşlarım olmasa ben çoktaannn pes etmiştim, iyiki yolumuz kesişmiş seninle ve tabiiHandandandan mla, o da az uğraşmadı benimle
Özellikle son 1-1,5 aydır çok iyi hissettiğim bi dönem değildi ama sizleri mahcup etmemek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına çabamı gösterdim
Aslında sizlere bi teşekkür borçluyum
Çünkü aslında istersem duygularıma yenilmeyeceğimi, onlarla savaşabileceğimi sayenizde öğrendim
Bu sadece kilo verme serüveni değildi o yüzden benim için, kilo almalarımın temel sebebi duygusal açlık olduğu için sayenizde bununla başa çıkmayı öğrendim ki bu çok büyük bi adım benim için
Hepinizi çok seviyorum iyiki sanalda da olsa tanıştık hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım çok derdimi çektiniz
Haaa veda konuşması sanmayın hep buralardayım ben tabii ki
U UcanSupurge
G Goklerce
M Manolya15
@Beyaz leylak
asliogretmen
@Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
E ela_2019
kumsal68
Ayla-
G Goklerce
@Melek963
masal3487
@Pnrrr-20
@hadikonusalim
İnşallah canım çocuklar da toparlandı mı kim tutar seniEvett yaa o kadar da heveslendim iki gün yaptim sonrakesintiye uğradı yine. Insallah haftaya daha iyi olacak canim.
Yettin ama sen
Maşallah canıma
İnşallah canımSaol canim
Saol canim insallah senin de mezuniyetin kutlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?