- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.141
Aynennnn sporu zorunluluktan ziyade seviyorum.İnşallah canım çocuklar da toparlandı mı kim tutar seni
Hoş geldin canım kararını verdin demek
Bildirimimi yapayım
geçen hafta: 57,90
Bu hafta: 56,50
Fark: 1,4
Yüzde 2,42
Eki Görüntüle 2863842
U UcanSupurge canımm, güzel kalpli çiçeğim iyiki varsın sayende bu rakamı görebildim, başta sen sonra da takım arkadaşlarım olmasa ben çoktaannn pes etmiştim, iyiki yolumuz kesişmiş seninle ve tabiiHandandandan mla, o da az uğraşmadı benimle
Özellikle son 1-1,5 aydır çok iyi hissettiğim bi dönem değildi ama sizleri mahcup etmemek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına çabamı gösterdim
Aslında sizlere bi teşekkür borçluyum
Çünkü aslında istersem duygularıma yenilmeyeceğimi, onlarla savaşabileceğimi sayenizde öğrendim
Bu sadece kilo verme serüveni değildi o yüzden benim için, kilo almalarımın temel sebebi duygusal açlık olduğu için sayenizde bununla başa çıkmayı öğrendim ki bu çok büyük bi adım benim için
Hepinizi çok seviyorum iyiki sanalda da olsa tanıştık hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım çok derdimi çektiniz
Haaa veda konuşması sanmayın hep buralardayım ben tabii ki
U UcanSupurge
@Goklerce
M Manolya15
@Beyaz leylak
@asliogretmen
@Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
E ela_2019
@kumsal68
Ayla-
@Goklerce
M Melek963
masal3487
@Pnrrr-20
@hadikonusalim
Günaydın kızlar
sabit geldim.
GEÇEN CUMA: 73,9
BUGÜN: 73,9
FARK: 0
YÜZDE: 0
Kızlar sabah tartilmistim tekrar tartıldım çok değişiklik olmadıhaftaya göre daha güzel ekşi bekliyordum
U UcanSupurge canım emekleriniz çok çok fazla çok teşekkür ederim, kızlar sizlere de çok teşekkür ederim çok destek oldunuz sizler olmasaniz yapamazdım, bu mutluluğumda emeğiniz katkının çok fazla inşallah herkes biran önce mezun olurama memleket dönüşü burdayım gitmiyorum bir yere çünkü orda alabilirim
Geçen hafta:61.2
Bugun: 60.5
Fark -0.700
Yüzde : 1.144Eki Görüntüle 2864011
Teşekkür ederim kaptanım kontrol ettimmCherry Mom kaptanım 10 liste üyemiz ve bir liste adayımızın tartı bildirimleri 1 liste üyemizin ise fotoğrafı yoktu bildirimsiz diye not düşmüştüm
Kolay gelsin kaptanım teşekkür ederizTeşekkür ederim kaptanım kontrol ettimm
Hayırlı akşamlar
Sağol Zehra'mHoş geldin canım kararını verdin demek
Zehra'm yarışma mı varCherry Mom kaptanım 10 liste üyemiz ve bir liste adayımızın tartı bildirimleri 1 liste üyemizin ise fotoğrafı yoktu bildirimsiz diye not düşmüştüm
İlk sayfadaki tanıtım formunu doldurur musun kuzum diğer arkadaşlarımız da seni tanısın Yasemin alıyordu ölçüleri de o da bugün mezun olduSağol Zehra'm
Kusura bakma geç saate kaldı .
Ancak yazabildim.
Verdim canım şükür
Takım sorumlugu başka oluyor.
Bu ara iştah patlamasi yaşıyorum basen genişledi baseni inceltmem lazım acilen.
Beden ölçüsü alıyor muyuz?Her ayın birinde alıyordunuz.
Sporumu birazdan paylaşırım.
Yarın sabah da onu alıyım gerekirse.
Bu sabah almayi yetiştirmedim.
Yok canım tartı bildirimlerinin fotoğraflarını kontrol ediyor emmis kaptan kolaylık olsun diye etiketliyorumZehra'm yarışma mı var
Ne yapicaz ortmenim görev ne ?
Tamam canım .İlk sayfadaki tanıtım formunu doldurur musun kuzum diğer arkadaşlarımız da seni tanısın Yasemin alıyordu ölçüleri de o da bugün mezun oldu
Enerjine bayılıyorum canımAD: Sudem
BOYUNUZ:1.71
KİLONUZ:71.1
HEDEF KİLONUZ:63.9
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 ,9
EMZİRİYOR MUSUNUZ:yok
MESLEĞİNİZ: öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fit olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:boğa likyemeyi seviyorum.66-77-83 skalasinda gezdim 14 yıldır.
son 5 ayda 5 kilo aldım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:eğlenceyi severim ,dostluğa önem veririm ,sıcakkanlıyım,giriskenim,spor yapmayı seviyorum
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Bol bol çene yaparımçok laf çok iş
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ha haEnerjine bayılıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?