Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dedim ki takım arkadaşlarım yemin edip diyetlerini düzene sokuyor.Ben de yemin edeyim ekmek, hamur isi ,pilav ,makarna
Cumaya kadar yemeyeceğim diye yemin ettim persembe günü.kaldırım taşlarını kemiresim var Yoksunluk gibi bir şey açlıktan ziyade..İki gün yedim sadece nasıl bu kadar bağımlı oldum anlamıyorum.Beyaz ekmek yemek pişmanlıktır.

Merhabalar
Bugünüm hiç iyi geçmedi

Sabah 11 gibi
3,4 kaşık menemen
Bı çatal peynir
3dilim ekmek
4,5 çatal karpuz

Ara 13. 30
4 kaşık etsiz güveç
2 dilim ekmek
2parmak cevizli sucuk

Ara 15 30. Çok acıktım
Bı kase şehriye çorbası
1dilim ekmek

17.00 civarı
2yemek k. Dondurma
Bı kurabiye

Çok kötü bı liste olduğunun farkindayim
İnanin şu an bile çok acim

Anladım canım , ben kılo vereyım 1-2 ay dıyorum, bu surecte kızımın durumu belli olur belki , sonra da başlarım belki. İlk hedefım gece emmelerını yok etmek , adım adım gideyim. Doktora bi de aşıyı sordum , ol tedavı oncesi hallet o işi dedi, hangısı dedım demedi, tum dr lar anlasmıs gıbı ol dıyo , bıyontec te ımzalattıkları kagıtta emziren ve hamılelerde denemmemiş karar sızın vs yazıomıs. Smovac olurum olursam sanırım . İşte bu 1_2 aylık kilo verme emme gozlemleme surecınde aşıyı da mı halletsem bklm. Ya karar vermeyi hiç sevmıorum

19 Haziran menüm

Kahvaltı:11.00
1yumurta
4zeytin
Kk beyaz peynir
Bir catal tulum peynir
Domates salatalık biber

Ara:16kiraz

Aksam:16.00
Fırınlanmış yağsız sebze
4yk sarımsaklı yoğurt
Tavuklu salata(domates salatalık biber soğan koydum limon baharat kattım)

18.00
yarım haşlanmış mısır

su:2,5 litre
spor:90 dk tempolu yürüyüş
270 puan

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen masal3487

Tayt sandım kız,yamuna korsem var :)))
Tayt zaten canım korse yazıyor ama linke tıklayınca görürsün siteye yönlendiriyor .hem tayt hem body aldım 300 lira tuttu.piyasa nasıl bilmiyorum ama pahalı geldi bana ama herkes çok övmüş gözümü karartıp aldım sürekli kullanırım

Ben de 14 günlük yemin ettim canım gerçekten bağımlılık bu .tatlıyı geçtim patates bile bağımlılık yapıyor .fırın bozuldu diye hamurişi yapamıyorum uzun süredir gerçekten unutuyor insan ama 1 kere yapsam 2-3 gün sonra yine canım istiyor

Evdekiler yiyor yapıyorum yapmazsam diyetimi sabote ediyorlar.açma gözleme falan.Bir de ekmek yapıyorum ya fırında pişerken bir kokuyor ki sorma.cuma faydasını görürsem diğer cumaya uzatırım.

Gülerek kullan canım.

Canım elom zaten buradasın bir yere gittiğin yok iyi ki tanımışız seni iyi ki katılmışsın takıma düşünce yapınla ruh eşim farz ediyorum seni sakın bir yere gitme sana ihtiyacımız var
Kesinlikle öyleyiz canim benim. Burdayim merak etmeee

Leylağim fitmutlu annenin paylaştığı detoks vardi onu yaptim. Foto bulursam atayim sana. 2 kilo verdirdi bana. Hatta 2 gündür biraz kaçırdım yarıntekrar yapmak istiyorum ama ayda 1 olmasi lazim bakalim. Senin listeyi de coo merak ettim özelden atsana banaaa lutfennnnn yarin ona da baslayabilirim

Çok teşekkür ederim canım insallah

Eloşum bu diyeti yapacağım
Sabah 2 yumurta 1 kk peynir yeşllik
Öğlen. Yoğurt +salatalık +marul +chia
Akşam 100 Gr et ya da tavuk ya da balık hiçbiri yoksa 100 Gr beyaz peynir ve salsta

19 Haziran menü

Kahvaltı 09.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir kasık menemen
Domates salatalık
Yeşillik
Bir dilim ekmek

13.30
Yeşil cay

14.30
5 yaprak sarma
Bir bardak ayran

19.00
Bir fırında karnıyarık
İki kasık bulgur pilavı
Bol salata
İki acı biber turşusu
Bir bardak ayran

3.5 lt su
Şimdide sade kahve içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…