Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok sagol canim inşallah. Evet aslında genelde okuldan bulaşıyormuş ama 1.5 yasında benim kızım baskasından bulaşmamıştır heralde büyük ihtimalle sucuktan oldu
Hmm anladm cnm cok gecmis olsun tekrardan
Günaydın hanımlar

Bismillah deyip başlamak istiyorum.

kilom, Ctesi: 66.200
Cok da almamissin cnm hadi insallah baslangicin hayirli olsun
Banada cok iyi olurdu 2bucuk hafta sonra oglanin dogum gunu var 6lari gormek istiyormm ama imkansiz gbi geliyor,sende ne var 2 hafta sonra :)
Kilo ver dedi benı gorur gormez, bu bana buyuk bi motive kaynagı , çok ciddi diyete başlıyorum...
Hadi baslangicin hayirli olsun bazen birisi gozunu acabiliyor insanin
Instada takip ettigm kadin oneriyordu hedef65 nicki ve cok kisi almis hep memnunlardi ben almayi dusunm3digm icin markasina bakmamisim hic isteraen senin icin bakarm yada insta varsa sen bak hem takip edebiklrsn kadin baya zayifladi motive ediyor insanu

Kızz hoş geldin nasılsın ? Gözün Aydın olsun çok sevdim demek doğum yaptın bebiş nasıl ?
iyiyim sağolasın sen nasılsın:) Bebiş de iyi gazıyla falann uğrqşıyoruz büyük bebenin tripleri derken valla zaman nasıl geçiyor gece ne zaman oluyor hiçbir şey anlamıyorum. tahmin edersin... buralarda ne var ne yok?

İyiyiz şükür canım Niran’ın ailevi sıkıntıları var gelemiyor ben idare etmeye çalışıyorum benim de 25 haftalık oluyor minnoş 15 hafta kaldı doğuma nasipse

Günaydınlarrr bu arada
Dün eve geldik. Sabah esiminn aşısını vurdurduk geldik hastane yürüme mesafesindeydi. Kendime randevu alamadım ben sonra vurunacagim sanırım.
Kahvaltı yapıp evleri silip süpürecegim. Ugrarim arada

İşin şakası kv sana gelınce düştü senın motıvasyon sanki, ip atlayamıon o var diye galıba onda n
Kv bin tekrar gelesi oldu neredeyse.
Benimki kendimle alakalı
Hoşgeldin canım. Çok fazla kilo almamizsin doğumdan sonra. Emzirmeyle de hızlıca verirsin canim ins

Gecmis yapamadim G Goklerce seni merak ettim memlekete gitmistin kilo artisin oldumu umarim koruyosundur kilonu
Canım başka yere etiketlemissin memleketten +2 ye yakın döndüm 1 ini verdim 1 kaldı grupta devam ediyorum biraz daha düşmek hedefim inşallah yapabilirim
Herkese merhaba... ben daha önce burda yarışıp mezun olmuştum. mayıs ayında doğum yaptım ve tekrar zayıflamak için aranıza katılmak istiyorum.. mümkün mü acaba
Hoş geldiniz gruba tekrar

inş canım sağolqsın sen nasılsın bebek büyümüştür senin de rahatladın mı biraz?
Çok şükür tuvalet eğitimi ni bile tamamladık 2bucuk yaşında canim. Artık ablalariyla daha çok takılıyor gün içinde şükür bakalim

Yaa geçmiş olsun canım. Ani bir hareketin yaptın. Fıtık olabilir sanki doktora git bence hemen .

Sağol canım Melek bir marka önerdi aldım dün kaç güne gelir bilmiyorum ama inşallah işe yarar

Geçmiş olsun canım inşallah fıtık değildir

Geçmiş olsun canım.insallah fıtık değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…