- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.361
Cevizli sucuğa kadar iyiymiş aslında canım.dondurma kurabiye olmasaymış keske.sehriye çorbasıyla ekmekte çok goze batıyor afiyet olsun.Merhabalar
Bugünüm hiç iyi geçmedi
Sabah 11 gibi
3,4 kaşık menemen
Bı çatal peynir
3dilim ekmek
4,5 çatal karpuz
Ara 13. 30
4 kaşık etsiz güveç
2 dilim ekmek
2parmak cevizli sucuk
Ara 15 30. Çok acıktım
Bı kase şehriye çorbası
1dilim ekmek
17.00 civarı
2yemek k. Dondurma
Bı kurabiye
Çok kötü bı liste olduğunun farkindayim
İnanin şu an bile çok acim
Afiyet olsun canım19 Haziran
8=60
Şekersiz çay
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
12=00 .kahve
4.00
5 kaşık pirinç pilavı
Bir kase yeşil fasulye
2 litre su
Hangisiydi canım o bende yapayımLeylağim fitmutlu annenin paylaştığı detoks vardi onu yaptim. Foto bulursam atayim sana. 2 kilo verdirdi bana. Hatta 2 gündür biraz kaçırdım yarıntekrar yapmak istiyorum ama ayda 1 olmasi lazim bakalim. Senin listeyi de coo merak ettim özelden atsana banaaa lutfennnnnyarin ona da baslayabilirim
Afiyet olsun canım19 Haziran menü
Kahvaltı 09.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir kasık menemen
Domates salatalık
Yeşillik
Bir dilim ekmek
13.30
Yeşil cay
14.30
5 yaprak sarma
Bir bardak ayran
19.00
Bir fırında karnıyarık
İki kasık bulgur pilavı
Bol salata
İki acı biber turşusu
Bir bardak ayran
3.5 lt su
Şimdide sade kahve içiyorum
Canlar burda paylaşmıştı hafizecim3 günlük yaptığım detoks kızlar denemek isteyen olursa
İyi geceler canım
Aynrn öyle vücudunu buna alıştırmak nerdeyse 21 gün sürüyor bi yedin mi her şey başa sarıyor malesefDedim ki takım arkadaşlarım yemin edip diyetlerini düzene sokuyor.Ben de yemin edeyim ekmek, hamur isi ,pilav ,makarna
Cumaya kadar yemeyeceğim diye yemin ettim persembe günü.kaldırım taşlarını kemiresim varYoksunluk gibi bir şey açlıktan ziyade. .İki gün yedim sadece nasıl bu kadar bağımlı oldum anlamıyorum .Beyaz ekmek yemek pişmanlıktır.
6 dilim ekmek çok fazla , dondurma, kurabiye ve cevizli sucuk zaten hiç olmamalıydıMerhabalar
Bugünüm hiç iyi geçmedi
Sabah 11 gibi
3,4 kaşık menemen
Bı çatal peynir
3dilim ekmek
4,5 çatal karpuz
Ara 13. 30
4 kaşık etsiz güveç
2 dilim ekmek
2parmak cevizli sucuk
Ara 15 30. Çok acıktım
Bı kase şehriye çorbası
1dilim ekmek
17.00 civarı
2yemek k. Dondurma
Bı kurabiye
Biraz mısır gözümü tırmaladı19 Haziran menüm
Kahvaltı:11.00
1yumurta
4zeytin
Kk beyaz peynir
Bir catal tulum peynir
Domates salatalık biber
Ara:16kiraz
Aksam:16.00
Fırınlanmış yağsız sebze
4yk sarımsaklı yoğurt
Tavuklu salata(domates salatalık biber soğan koydum limon baharat kattım)
18.00
yarım haşlanmış mısır
su:2,5 litre
spor:90 dk tempolu yürüyüş
270 puan
Eki Görüntüle 2873805
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmenmasal3487
Güzelmiş melek bu hafta sağlam yüzde gelecek sanki19 Haziran
8=60
Şekersiz çay
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
12=00 .kahve
4.00
5 kaşık pirinç pilavı
Bir kase yeşil fasulye
2 litre su
Afiyet olsun19 Haziran menü
Kahvaltı 09.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir kasık menemen
Domates salatalık
Yeşillik
Bir dilim ekmek
13.30
Yeşil cay
14.30
5 yaprak sarma
Bir bardak ayran
19.00
Bir fırında karnıyarık
İki kasık bulgur pilavı
Bol salata
İki acı biber turşusu
Bir bardak ayran
3.5 lt su
Senin menüler böyle kalabalık olmazdı ama19.06.2021
11.00 3 yk patatesli yumurta, 1 dilim peynir, 5zeytin, domates salatalik, 2 lokma ekmek, 1 tk reçel
16.00 2 sk semizotu yemeği, yogurt
17.00 sade kahve 3 kare çikolata
19.30 1 kepçe mercimek çorba, 4 sk taze fasulye , 3 üçgen dilim karpuz
21.00 1 avuç çekirdek
Su: 2 lt anca vardır
Kızlar bugün menüm çok çok kötü karnım aşırı şişti ama sindirmesi kolay şeyler diye kandırıyorum kendimi , insallah yarın ve hafta ici daha güzel olacak
Saol canim Allah raziolsunOoo fıstık gibi olmuşsundur şimdi maşallah canım sağ salim gelin inşallah
Saol canim valla ederler bizim oralzrda bir mantik vardir zayifsan hastamisin niye boyle zayolmussun derler kiloluysanda.esin ii bakiyo masallah mantigi vardir simdi béni kesin hasta ederler evet mdem halan arada yokluyo béni agir seyler yuyemiyorumYaaaa ne güzelkendim fıstık olmuş kadar sevindim aman sağlığına dikkat et hassas bir miden var. Türkiye'de nazar ederler sana oku kendine inşallah buraya sadece sohbet için gelirsin
Sağol canimCevizli sucuğa kadar iyiymiş aslında canım.dondurma kurabiye olmasaymış keske.sehriye çorbasıyla ekmekte çok goze batıyor afiyet olsun.
Yarın daha iyi olacak insallah6 dilim ekmek çok fazla , dondurma, kurabiye ve cevizli sucuk zaten hiç olmamalıydı
Hoş geldin canımKizlar nasilsiniz ne yapiyonuz takipte kalamadim son zmanlar son 1 haftam kaldi asiri bir yogun geciyo gunlerim niye boyle oldu anlamadim
Her sabah tartiliyorum 55 ,55;3 cikiyorum biraz artis oldu son b haftadir sadece tek ogun beslendim gunde en Gec aktida ydim sabah kahve cay meyveyle gecistirdim aksam yemegimi ydim Ama ona ragmen aldim
Bu pazartesi yogurt kurume basliycam 54 le geliyim bari trye
B suru elbise pantalon aldim hepsi 34 beden saclarimida sariya boyattim valla genc kizlar gibi oldum
Aynen insanın yedikçe yiyesim geliyor çok değişik bir girdap büDedim ki takım arkadaşlarım yemin edip diyetlerini düzene sokuyor.Ben de yemin edeyim ekmek, hamur isi ,pilav ,makarna
Cumaya kadar yemeyeceğim diye yemin ettim persembe günü.kaldırım taşlarını kemiresim varYoksunluk gibi bir şey açlıktan ziyade. .İki gün yedim sadece nasıl bu kadar bağımlı oldum anlamıyorum .Beyaz ekmek yemek pişmanlıktır.
Canım ekmek sayın ve yasaklı yiyeceklerin göze batıyorMerhabalar
Bugünüm hiç iyi geçmedi
Sabah 11 gibi
3,4 kaşık menemen
Bı çatal peynir
3dilim ekmek
4,5 çatal karpuz
Ara 13. 30
4 kaşık etsiz güveç
2 dilim ekmek
2parmak cevizli sucuk
Ara 15 30. Çok acıktım
Bı kase şehriye çorbası
1dilim ekmek
17.00 civarı
2yemek k. Dondurma
Bı kurabiye
Aynen canım 1 2 ayda kızının durumuna göre hareket edersin, yani emziren anne için sinovac zararsız olur belki diğerinde de birsey olmaz ama bu daha hafif....kız evet hep fark ediyorum sen birseylere karar vermeye çalışıyorsunAnladım canım , ben kılo vereyım 1-2 ay dıyorum, bu surecte kızımın durumu belli olur belki , sonra da başlarım belki. İlk hedefım gece emmelerını yok etmek , adım adım gideyim. Doktora bi de aşıyı sordum , ol tedavı oncesi hallet o işi dedi, hangısı dedım demedi, tum dr lar anlasmıs gıbı ol dıyo , bıyontec te ımzalattıkları kagıtta emziren ve hamılelerde denemmemiş karar sızın vs yazıomıs. Smovac olurum olursam sanırım . İşte bu 1_2 aylık kilo verme emme gozlemleme surecınde aşıyı da mı halletsem bklm. Ya karar vermeyi hiç sevmıorum
Çok güzel canım afiyet olsun19 Haziran menüm
Kahvaltı:11.00
1yumurta
4zeytin
Kk beyaz peynir
Bir catal tulum peynir
Domates salatalık biber
Ara:16kiraz
Aksam:16.00
Fırınlanmış yağsız sebze
4yk sarımsaklı yoğurt
Tavuklu salata(domates salatalık biber soğan koydum limon baharat kattım)
18.00
yarım haşlanmış mısır
su:2,5 litre
spor:90 dk tempolu yürüyüş
270 puan
Eki Görüntüle 2873805
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmenmasal3487
Güzel canım afiyet olsun19 Haziran
8=60
Şekersiz çay
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
12=00 .kahve
4.00
5 kaşık pirinç pilavı
Bir kase yeşil fasulye
2 litre su
Güzel canım afiyet olsun19 Haziran menü
Kahvaltı 09.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir kasık menemen
Domates salatalık
Yeşillik
Bir dilim ekmek
13.30
Yeşil cay
14.30
5 yaprak sarma
Bir bardak ayran
19.00
Bir fırında karnıyarık
İki kasık bulgur pilavı
Bol salata
İki acı biber turşusu
Bir bardak ayran
3.5 lt su
Evet canım çok kalabalik oldu, köydeyiz hafta sonu aksam yemeğini çok geç yiyoruz burda ben de o ara acıktım semiz otu yedim , menü kötü ama tek tesellim karbonhidrat fazla yokSenin menüler böyle kalabalık olmazdı ama
Kızz hoş geldin nasılsın ? Gözün Aydın olsun çok sevdim demek doğum yaptın bebiş nasıl ?Herkese merhaba... ben daha önce burda yarışıp mezun olmuştum. mayıs ayında doğum yaptım ve tekrar zayıflamak için aranıza katılmak istiyorum.. mümkün mü acaba
Kizlarr geçen hafta yapamadım dünde evde değildim bugün yaptım kusura bakmayın18 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
cgdmk (57.8) @Toprak_ Kokusu (66.2)masal3487 (72.6) Pnrrr-12 (73.9) @Breeze96 (77.35)Fit mutlu anne (81.6) Ayla- (87.8)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Eline emeğine sağlık canım çok teşekkürler18 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
cgdmk (57.8) @Toprak_ Kokusu (66.2)masal3487 (72.6) Pnrrr-12 (73.9) @Breeze96 (77.35)Fit mutlu anne (81.6) Ayla- (87.8)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?