- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.461
Senin son ayların sıcağa denkgelecek yaz hamileliği çok zor Allah yardımcın olsun canimBurda bi sıcak var haftasonundan beri inanılmaz neyse ki akşamları epey serin oluyor buranın
Aynen canım,sınıf öğretmeniyim.Konular bitmişti zaten,genel tekrar yapmayı planlıyordum.Karneler de islenince dersler hiç umursanmiyor. Sen ilkokuldun degilmi canim
Yaa sen okuldasin birdeGeçen hafta full geliyordu çocuklar,bugun hava da yağışlı olunca tek çocuk gelmiş
Aslaaann , Aslan yani Aslan kadar AslanAnammmm fena gaza geldim kahvaltıya tost yapacaktım vazgeçtim omlet neyime yetmiyor
Erzurum çok sıcak değil neyse ki valla yoksa tam ayvayı yerdimSenin son ayların sıcağa denkgelecek yaz hamileliği çok zor Allah yardımcın olsun canim
Erzurumda değil mıydın sen? Bursa'da bu ara sürekli yağmur yagiyor,hava çok değişiyor,bir gün 27-28 diğer gün 22-23 e düşüyorBurda bi sıcak var haftasonundan beri inanılmaz neyse ki akşamları epey serin oluyor buranın
Aslaaann , Aslan yani Aslan kadar Aslan
Rabbim kolayligini verir ins canim. Hafize çok zorlanmisti benimkiler hep kış hamileliği idiErzurum çok sıcak değil neyse ki valla yoksa tam ayvayı yerdim
Okuldayim evetYaa sen okuldasin birde
Ne diyim Allah kolaylık versin neyseki bu haftaya 2 hafta kaldıOkuldayim evetisterse hiç bir çocuk okula gelmesin biz yine gelmek zorundayız
Akıllı hatunlar kışın hamileliğini geçirirRabbim kolayligini verir ins canim. Hafize çok zorlanmisti benimkiler hep kış hamileliği idi
32 derece filan gündüz biz bile inanamıyoruz Erzurum’da Ağustos’ta bile böyle sıcak olmaz diyeErzurumda değil mıydın sen? Bursa'da bu ara sürekli yağmur yagiyor,hava çok değişiyor,bir gün 27-28 diğer gün 22-23 e düşüyorakşamları güzel serin,sıcağı hiç sevmiyorum.
Yazın hamilelikte çok zor oluyor,karnın çıktı mı çok?
Almanya Aslanıya sen nerden buluyon bunları.
Kedidir o kedi
İnşallah canım evler serin neyse kiRabbim kolayligini verir ins canim. Hafize çok zorlanmisti benimkiler hep kış hamileliği idi
Ayarlama bende hiç yapamadım denkgeldiAkıllı hatunlar kışın hamileliğini geçirirBiz beş kardeşiz hepimiz kışın ya da ilk baharda dogmusuz.Benimki tüp bebek olduvu için ayarlayamadim ağustosta doğurdum,hazirandan sonra aşırı zor olmuştu.
çok geçmiş olsun canım bugün nasıl belinÇok sağ ol canim , ağır birsey kaldırdım ama bence yanlış kaldırdım ondan olduoff ne kadar zormuş ya
İnşallah ise yarar canım, memnun kalırsan biz de alırız belki
Çok sağ olun kizlar, cok zormuş onu anladım dinleneyim diyorum ama kız bırakmıyor sağ olsun , az önce mecbur kucağıma almak zorunda kaldim
ahh canım yaa Allah kolaylık versin, ben de 2.ye hamileliğimde büyük kızım sürekli kucağıma gelirdiŞükür burası iki gündür sıcak ya
Mecbur kalınıyor canım arkadaşlarım filan ağır kaldırma diyor oysa kızımı kaç kere kaldırıyorum günde
canım çok geçmiş olsunBugün kötü bi gun geçirdim kızlar odamdaki aynalik devrildi az kalsın çocuğun üstüne gelecekdi resmen kafam döndü akşamı zor ettim
Aynen canım bizimki çok kucakçı değil de bazen zorunda kalıyorum ama ben de kıyamıyorum minik kuşuma bazen kucağımda otururken annecim karnıma dikkat dediğimde bile üzüldü mü diye suratına bakıyorum minik kuşumunçok geçmiş olsun canım bugün nasıl belin
ahh canım yaa Allah kolaylık versin, ben de 2.ye hamileliğimde büyük kızım sürekli kucağıma gelirdi
eşim deli olurdu aklı çıkardı bebeğe bişe olacak diye ama ben de büyüğüme kıyamazdım hele hele bebek var sakın çıkma kucağıma diyemezdim üzülür diye
canım çok geçmiş olsun
Aynrn öyle vücudunu buna alıştırmak nerdeyse 21 gün sürüyor bi yedin mi her şey başa sarıyor malesef
6 dilim ekmek çok fazla , dondurma, kurabiye ve cevizli sucuk zaten hiç olmamalıydı
Biraz mısır gözümü tırmaladı
Güzelmiş melek bu hafta sağlam yüzde gelecek sanki
Afiyet olsun
Geçmiş olsun canimm.
Rabbim korumuş kuzunu
Tabure var da canım rahat geçip oturamıyor yine de
Afiyet olsun
Şükür canım ikinci dozu oldum daha az ağrısı oldu @Goklerce nin beli tutulmuş kızını o halde kucağına almak zorunda kalmış ben de öyleyim diyordum
Gezmeye mi canımm? Kayınvalideye değildir inşallah
Pizza gözümü tırmaladıgün içinde diyet kek, ekmek filan da var
Afiyet olsun canım suyun az gibi
Kız Allah korusun ya verilmiş sadakanız varmış aslında çok tehlikeli şeyler daha önce @Breeze96 nın da başına böyle bir şey gelmişti
Ayy Allah korumuş ekürim ya verilmiş sadaknız varmış kendiliğinden mi düştü
Sağolun kızlarçok geçmiş olsun canım bugün nasıl belin
ahh canım yaa Allah kolaylık versin, ben de 2.ye hamileliğimde büyük kızım sürekli kucağıma gelirdi
eşim deli olurdu aklı çıkardı bebeğe bişe olacak diye ama ben de büyüğüme kıyamazdım hele hele bebek var sakın çıkma kucağıma diyemezdim üzülür diye
canım çok geçmiş olsun
Hala atlatamadın o etkiyi galiba canım iyi misin ?Sağolun kızlar
Geçmiş olsun canımBugün kötü bi gun geçirdim kızlar odamdaki aynalik devrildi az kalsın çocuğun üstüne gelecekdi resmen kafam döndü akşamı zor ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?