Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Burda bi sıcak var haftasonundan beri inanılmaz neyse ki akşamları epey serin oluyor buranın
Erzurumda değil mıydın sen? Bursa'da bu ara sürekli yağmur yagiyor,hava çok değişiyor,bir gün 27-28 diğer gün 22-23 e düşüyor akşamları güzel serin,sıcağı hiç sevmiyorum.

Yazın hamilelikte çok zor oluyor,karnın çıktı mı çok?

Rabbim kolayligini verir ins canim. Hafize çok zorlanmisti benimkiler hep kış hamileliği idi
Akıllı hatunlar kışın hamileliğini geçirir Biz beş kardeşiz hepimiz kışın ya da ilk baharda dogmusuz.Benimki tüp bebek olduvu için ayarlayamadim ağustosta doğurdum,hazirandan sonra aşırı zor olmuştu.

32 derece filan gündüz biz bile inanamıyoruz Erzurum’da Ağustos’ta bile böyle sıcak olmaz diye
ya sen nerden buluyon bunları.
Kedidir o kedi
Almanya Aslanı
Rabbim kolayligini verir ins canim. Hafize çok zorlanmisti benimkiler hep kış hamileliği idi
İnşallah canım evler serin neyse ki

Ayarlama bende hiç yapamadım denkgeldi
En küçük Kasım 30 doğumlu son aylarım Eylül Ekim kasim olduğu için ondada pek zorlanmadım.
Büyük Ocak diğeri Mart doğumlu baya rahattı yani

çok geçmiş olsun canım bugün nasıl belin

Şükür burası iki gündür sıcak ya

Mecbur kalınıyor canım arkadaşlarım filan ağır kaldırma diyor oysa kızımı kaç kere kaldırıyorum günde
ahh canım yaa Allah kolaylık versin, ben de 2.ye hamileliğimde büyük kızım sürekli kucağıma gelirdi
eşim deli olurdu aklı çıkardı bebeğe bişe olacak diye ama ben de büyüğüme kıyamazdım hele hele bebek var sakın çıkma kucağıma diyemezdim üzülür diye

Bugün kötü bi gun geçirdim kızlar odamdaki aynalik devrildi az kalsın çocuğun üstüne gelecekdi resmen kafam döndü akşamı zor ettim
canım çok geçmiş olsun

Aynen canım bizimki çok kucakçı değil de bazen zorunda kalıyorum ama ben de kıyamıyorum minik kuşuma bazen kucağımda otururken annecim karnıma dikkat dediğimde bile üzüldü mü diye suratına bakıyorum minik kuşumun

Geçmiş olsun canimm.
Rabbim korumuş kuzunu

Ayy Allah korumuş ekürim ya verilmiş sadaknız varmış kendiliğinden mi düştü

Sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…