- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.421
İns yarına geçer rahatlarsin canimÇok sağ ol canim , ağır birsey kaldırdım ama bence yanlış kaldırdım ondan olduoff ne kadar zormuş ya
İnşallah ise yarar canım, memnun kalırsan biz de alırız belki
Çok sağ olun kizlar, cok zormuş onu anladım dinleneyim diyorum ama kız bırakmıyor sağ olsun , az önce mecbur kucağıma almak zorunda kaldim
Geçmiş olsun canimMenum
09 .00 1 haslanmıs yumurta,3 dilim sucuk,2 dilim tb ekmek
16.00 haslanmıs tavuk,1 kaşıkcık kuskus pilavı( eşime yaptım canım cekti
Spor yok eşim ateslendi vakir bulamadım
Sağol cnm teşekkür ederimCok da almamissin cnm hadi insallah baslangicin hayirli olsun
Dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de dediğin gibi mecbur kalıyoruzEvet canım bu ikinci gebeliklerin mecburi durumuçok görüyorum çevrede sen içini ferah tut dikkatli davran Allah korur muhakkak, uzanarak alma dizlerine yük vermeye çalış
Aynen öyle canım Allah esirgesin hiç bir şey yapmasam günde kaç kere tuvalete oturtup tuvaletten indiriyorum9 aylıkken bile almisligim var Allah korusun ne yapalim
Afiyet olsun canım gayet güzel20 Haziran menüm
Kahvaltı:11.00
Kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
1yumurta
Ara:1 anjelika erik
Aksam:16.30
4yk taze fasulye
(2biber dolmasının biberini ben içini oğluşum yedi)
Salata
2yk yoğurt
18.00
2üçgen karpuz
Su:2 litre
Spor:70dk yürüyüş
210 puan
Eki Görüntüle 2874232
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
Afiyet olsun canım ne oldu eşine ?Menum
Düne göre baya iyiHayırlı aksamlar
11.00
Sabah 2 h. Yumurta
6 yeşil zeytin
3catal peynir
Domates salatalık
Çay
16.00
Bir tabak soğanlı domatesli bulgur pilavı
2b ayran
18.00
1salatalik 1kayisi
Ayağının altina sandalye alsan kendi çıksa inse ben hepöyle yaptimDikkat etmeye çalışıyorum ama yine de dediğin gibi mecbur kalıyoruz
Aynen öyle canım Allah esirgesin hiç bir şey yapmasam günde kaç kere tuvalete oturtup tuvaletten indiriyorum
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versinÇok sağ ol canim , ağır birsey kaldırdım ama bence yanlış kaldırdım ondan olduoff ne kadar zormuş ya
Çok sağ olun kizlar, cok zormuş onu anladım dinleneyim diyorum ama kız bırakmıyor sağ olsun , az önce mecbur kucağıma almak zorunda kaldim
Geçmiş olsunMenum
Ne oldu canım? Tetenoz aşısı nasil geçti? Ağrı oldu mu? Beni çok korkutmuslardi çok ağrı olur diye.Dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de dediğin gibi mecbur kalıyoruz
Aynen öyle canım Allah esirgesin hiç bir şey yapmasam günde kaç kere tuvalete oturtup tuvaletten indiriyorum
İnşallah daha iyi olacakDüne göre baya iyi
Insallah korktugun degildir cnımKızlar günaydın , sabah kahvaltı hazırlarken belim kitlendi çok fena şimdi ilaç içtim uzanıyorum , ilk kez başıma geliyor ne kotuymusinşallah fıtık falan yoktur ben de en istemediğim şeylerden biri hoş kim ister orası ayri ama
Hosgeldin cnm biz tanisiyormuyuz acaba 1 kez mezun olmussun burdan bense 3 kez oldum ama gel gor ki akilanmiyorum :)hoşbulduk:))
Bizede soyle denediginde cnmSağol canım Melek bir marka önerdi aldım dün kaç güne gelir bilmiyorum ama inşallah işe yarar
Masallah ya gercekten ne kilolar veriyorlar biz surda 5-6 kiloyu zor veriyorz ama tbi onlarda neler cekiyor kimbillir :)Kızlar Instagramda bir kadının hesabı var ilgimi çekti .150 kiloyken (boyu da 1.58)şu an 59 kilo .1.5 senede 91 kilo vermiş ameliyatsız diyet ve sporla.ben 5 kiloyu nasıl verecem diye stres yapıyorum kendimden utandım .
Guzel menu bence afyt olsn esinede gecmis olsun cnmMenum
Geçmiş olsun canimm.Bugün kötü bi gun geçirdim kızlar odamdaki aynalik devrildi az kalsın çocuğun üstüne gelecekdi resmen kafam döndü akşamı zor ettim
Trendyolda otantik çanta satıcısından aldım bende instagramdaki hedef65 tavsiye ediyordu bı gazla almıştım güzel terletiyorFit mutlu anne almıştı ben kesin giyemem sıcağı hiç sevmiyorum direkt tansiyonum düşüyor
Süpersin cnmLeylağim fitmutlu annenin paylaştığı detoks vardi onu yaptim. Foto bulursam atayim sana. 2 kilo verdirdi bana. Hatta 2 gündür biraz kaçırdım yarıntekrar yapmak istiyorum ama ayda 1 olmasi lazim bakalim. Senin listeyi de coo merak ettim özelden atsana banaaa lutfennnnnyarin ona da baslayabilirim
Tabure var da canım rahat geçip oturamıyor yine deAyağının altina sandalye alsan kendi çıksa inse ben hepöyle yaptim
Afiyet olsun20 Haziran Pazar menüsü
Kahvaltı 11.00
İki dilim peynir (yumurta yerine fazladan peynir yedim)
İki dilim ekmek
İki kaşık patates ezmesi
Bir kase yoğurt
Aksam 18.00
Bir tabak bol yesillikli kısır
Ayran
2 litre su 30 dk kızımla yürüyüş yaptik
Şükür canım ikinci dozu oldum daha az ağrısı oldu G Goklerce nin beli tutulmuş kızını o halde kucağına almak zorunda kalmış ben de öyleyim diyordumNe oldu canım? Tetenoz aşısı nasil geçti? Ağrı oldu mu? Beni çok korkutmuslardi çok ağrı olur diye.
Gezmeye mi canımm? Kayınvalideye değildir inşallahIyi aksamlar kızlar esim evdeydi bugunde yarinda evde hatta biyerlere gideriz diyoruz fazla gelemeyebillrm
Pizza gözümü tırmaladıMenum:
10:00 1 kuru kayisi, 1 hurma, kahve
12:30 1 adet yumurta tavada, 2 dilim tbekmek, 1 kk peynir, 8 zeytin, 3 dilim salam
15:30 kahve, 2 dilim diyet kek (un seker yag yok icinde kendim yaptim) asiri tatli istegim var bu ara
18:00 3 dilim pizza, bol Salata
20:30 1 bardak sut icine 1 tk kakao ve tarcin 2 kare bitter
8.000 Adım
2.5lt Su
Afiyet olsun canım suyun az gibi20 Haziran
8.30
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
3 parça dil peyniri
1.00
Bir carca çikolata
4.30
Bir kase şehriye çorbası
1.5 litre su
Kız Allah korusun ya verilmiş sadakanız varmış aslında çok tehlikeli şeyler daha önce @Breeze96 nın da başına böyle bir şey gelmiştiBugün kötü bi gun geçirdim kızlar odamdaki aynalik devrildi az kalsın çocuğun üstüne gelecekdi resmen kafam döndü akşamı zor ettim
Geçmiş olsun canım biraz azaldı mı ağrısı. O çok kötü ablamda da olmustu bikaç kez, yanlıs hareketten yanlıs eğilmekten falan oluyor. Bikaç güne geçer insallahÇok sağ ol canim , ağır birsey kaldırdım ama bence yanlış kaldırdım ondan olduoff ne kadar zormuş ya
Ayy Allah korumuş ekürim ya verilmiş sadaknız varmış kendiliğinden mi düştüBugün kötü bi gun geçirdim kızlar odamdaki aynalik devrildi az kalsın çocuğun üstüne gelecekdi resmen kafam döndü akşamı zor ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?