- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.441
Sagol canımmmm , istesek verırız yeterınce odaklanmıyoruz. Ben biara eloşla cok yakınken kilom, eloş şimdi ucmus masallah , ben yerımde saydım cunku , irade işte ..Insallah korktugun degildir cnım
Hosgeldin cnm biz tanisiyormuyuz acaba 1 kez mezun olmussun burdan bense 3 kez oldum ama gel gor ki akilanmiyorum :)
Bizede soyle denediginde cnm
Masallah ya gercekten ne kilolar veriyorlar biz surda 5-6 kiloyu zor veriyorz ama tbi onlarda neler cekiyor kimbillir :)
Guzel menu bence afyt olsn esinede gecmis olsun cnm
Aynen canım akşamın geç olmasından başka sıkıntı yok gibi21 Haziran menü
Kahvaltı 11.30
Bir haslanmis yumurta
İki kasık kıymalı menemen
Bir dilim süzme peynir
Bir dilim kaşar
3 zeytin
Domates salatalık biber
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
15.00
8 Antep fıstığı
5 fındık
17.30
Bir kase kiraz
5 erik
20.00
Bir kücük karnıyarık
İki kasık bulgur pilavı
Bir kase yogurt
3 lt su
Yarım saat yürüyüş
Aksam yemeği geç oldu dısarıdsydık o yüzden ama karnıyarık cok kücüktü az yedim geç oldugu icin
Ben de sana yetiştimSagol canımmmm , istesek verırız yeterınce odaklanmıyoruz. Ben biara eloşla cok yakınken kilom, eloş şimdi ucmus masallah , ben yerımde saydım cunku , irade işte ..
HelaaalllSade kahve içildi 30 dk Leslie yapıldı duş alındı ins kahvaltiyida hafif tutabilirim
Bugün birde yürüyüş planı var hadi bakalım.
Vay sabah sabah Leslie mi yaptin lSade kahve içildi 30 dk Leslie yapıldı duş alındı ins kahvaltiyida hafif tutabilirim
Bugün birde yürüyüş planı var hadi bakalım.
Ben ya sabah yapabiliyorum yada hicccccVay sabah sabah Leslie mi yaptin l
Azcik spor şişliği insin bekliyorum kahvaltıdan önce tartilirim canimGünaydın kızlar hayırlı sabahlar ara tartıları bekliyorum
Senin de mi teke düştü ? Ben idari izne ayrıldım zaten gelmiyorlardı ders mers yapmıyorum dahaTek öğrenciyle ders işliyorum
Karneler de islenince dersler hiç umursanmiyor. Sen ilkokuldun degilmi canimTek öğrenciyle ders işliyorum
Üç melek anası gibi olAzcik spor şişliği insin bekliyorum kahvaltıdan önce tartilirim canim
Geçen hafta full geliyordu çocuklar,bugun hava da yağışlı olunca tek çocuk gelmişSenin de mi teke düştü ? Ben idari izne ayrıldım zaten gelmiyorlardı ders mers yapmıyorum daha
Geçen büyük kıza onu dedim derste 10 kişi ancayiz diyor. Fırsata cevir derste daha aktif ol, anlamadığım ne varsa sor diyorum evet anne öğretmenim söz hakkı daha çok verebiliyor böyle olunca diyorSenin de mi teke düştü ? Ben idari izne ayrıldım zaten gelmiyorlardı ders mers yapmıyorum daha
Burda bi sıcak var haftasonundan beri inanılmaz neyse ki akşamları epey serin oluyor buranınGeçen hafta full geliyordu çocuklar,bugun hava da yağışlı olunca tek çocuk gelmiş
Anammmm fena gaza geldim kahvaltıya tost yapacaktım vazgeçtim omlet neyime yetmiyorÜç melek anası gibi ol
Aynen canım aslında değerlendirseler daha iyi fırsat çocuklar içinGeçen büyük kıza onu dedim derste 10 kişi ancayiz diyor. Fırsata cevir derste daha aktif ol, anlamadığım ne varsa sor diyorum evet anne öğretmenim söz hakkı daha çok verebiliyor böyle olunca diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?