Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

21 Haziran menü
Kahvaltı 11.30
Bir haslanmis yumurta
İki kasık kıymalı menemen
Bir dilim süzme peynir
Bir dilim kaşar
3 zeytin
Domates salatalık biber
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek

15.00
8 Antep fıstığı
5 fındık

17.30
Bir kase kiraz
5 erik

20.00
Bir kücük karnıyarık
İki kasık bulgur pilavı
Bir kase yogurt
3 lt su
Yarım saat yürüyüş

Aksam yemeği geç oldu dısarıdsydık o yüzden ama karnıyarık cok kücüktü az yedim geç oldugu icin

Sagol canımmmm , istesek verırız yeterınce odaklanmıyoruz. Ben biara eloşla cok yakınken kilom, eloş şimdi ucmus masallah , ben yerımde saydım cunku , irade işte ..

Aynen canım akşamın geç olmasından başka sıkıntı yok gibi

Sagol canımmmm , istesek verırız yeterınce odaklanmıyoruz. Ben biara eloşla cok yakınken kilom, eloş şimdi ucmus masallah , ben yerımde saydım cunku , irade işte ..
Ben de sana yetiştim gerçi hedefimden hala çok uzağım yaz da geldi.Kizina doğum günü hazırladın mi? Kıyafet ne aldın kıza? Ben de bakıyorum bu ara ama karar veremedim bir türlü

Senin de mi teke düştü ? Ben idari izne ayrıldım zaten gelmiyorlardı ders mers yapmıyorum daha
Geçen büyük kıza onu dedim derste 10 kişi ancayiz diyor. Fırsata cevir derste daha aktif ol, anlamadığım ne varsa sor diyorum evet anne öğretmenim söz hakkı daha çok verebiliyor böyle olunca diyor

Geçen büyük kıza onu dedim derste 10 kişi ancayiz diyor. Fırsata cevir derste daha aktif ol, anlamadığım ne varsa sor diyorum evet anne öğretmenim söz hakkı daha çok verebiliyor böyle olunca diyor
Aynen canım aslında değerlendirseler daha iyi fırsat çocuklar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…