Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beyaz leylak biz başladık M Manolya15 ile sen de yarın bize yetiş
Evet yarın diğer videoyu da yapıcam inş az once çok azcık kabak çitledım, bey gördü ,tüm gun ip atla şimdi de cekırdek ha dedi yatayım en ıyısı içim kıyılıyo fazla spora alışkın dgl bünye

Adam haklı ezom emeklerini çöp etme
Ben de cok açım

Kızlar termal tayt ve body geldi onları giyip yürüdüm acayip terletiyor bir de spor yapsam nasıl terlerdim tahmin edemiyorum üzerimde iken farketmedim terlediğimi .çıkarınca çamaşırlarım su içğndeydi sanki hatta çoraplarım bile ıslanmış ben beğendim işe yaracaktır bence

canım bakıcınızla evveliyatı bilmiyorum tam sadece son 2 mesajı okudum ona göre yorumlayacağım ama ben seni haklı buldum açıkçası. çünkü siz bir ebeveyn olarak en kıymetlinizi evladınızı ona teslim ediyorsunuz ve ondan kendi istediklerinizi yqptırmanız ve bunun üzerine onun bunu yapmamada ısrarcı olmaması onu hatalı yspıyor. hepimiz bir işte çalılırken işverenin talimatları doğrultusunda hareket ermek zorundayız. o da oyle yapmalıydı.bunların hepsini geçtim evlatlarımız bizim emanetimiz onların hakkı hep önde gelir. savunmasız ve çaresizler ve her şeyünden bizler sorumluyuz. sen eğer ki uyhun görmüyorsan evladın daha önemli o yüzden kararını sorhulayıp üzme kendini. enerjini tüketme. inş iyi olacaktır. sakın sıkma canını

Güle güle kullan canım şifa olsun

Hemşirelere yıpranma payı gelmeli mutlaka
Ahh nerdeee
4000 adım yuruyus:40 puan
1000 ip atlama :200 puan
15 dk kardiyo:60 puan
Toplam puan:300 G Goklerce
Maşallah canım ya harika gidiyorsun
Yok artık ona ne yaww, cok cahil, telefon markasıyla ne alakası var
İşte düşün nelerle uğraşıyoruz
Canım benim kendini üzme , er ya da geç bu olacaktı, ayrıca sonradan mesaj atmasi çok saçma hiç sevmem ne söyleyeceksen yüzüne söyle ki karşıdaki cevap verebilir. ..Senin çocuğun Söz konusu sonuçta basit birsey değil ki ne kadar daha göz yumacaksin

Aynen yeri gelıo ailemizs bile ole yapma bole etmr,şunu şole yap diyeçıkışıyoruz cocuk konusunda.,çok vicdanlı bu yasmin cok tatlı cok iyidir, bole taka taka kendını hasta yaparsun Jasminium84 vermiisin bi karar ,hayırlı olcak bence çocugun gelosımı için , kadınla devam edip cocuk ve sen mutsuz olsanız daha mı iyi
Bugun 69.5

9.TAKIM SPOR SONUÇLARI

1. @Breeze96: 1310 p

2. @asliogretmen:1080 p

3.@Goklerce : 280p

1. Ve 2. Arkadaşları tebrik ederim takımda kimse spor yapmadığı için adım sayısıyla 3. Olmuşum
Eline sağlık canim
Kızçeler Bugün yoğundum biraz yarın ikinci kez hala oluyorum Doğum için burda olacak bizimkiler hazırlık filan yaptım yarın da yoğun olurum öpüyorum sizleri
Yaşı uzun olsun canim.
Doğum gerçekleşti mi
Canım bence uzulecegin birşey yok. Bakiciniz yuzsuzluk yapıyor sanki. Sende dinlenmiş olursun bu dönemde biraz
Baya kararli bir ezo gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…