Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne guzel yaa masallah canim sana bende suan 40-42 giyiyorum rahat rahat 38 giyebillrm insallah
Sağol canım,gerçekten öyle ki bizimki tüp bebekti yana yakıla istediğimiz halde ne zor gelmişti o dönem ama her şey geçiyor bitiyor şükür.
Aynen geciyor tabiki Allah kolaylik versin kolik bebekli Ailelere
İnşallah canım tatilde açık büfe filan olunca biraz şaşabiliyor düzen
3 gece kalmayı dusunuyor otelde denizli vs de ugrarsak esimin izni zaten 10 gun. 3gunde yesem de en fazla 1-2 kg alirm herhalde ama artik kesin kararliym hizli gitmeye de yavas yavas gitsin

24 Haziran menüm

Kahvaltı:10.0
2yumurta yarım kk peynirle omlet
Maydanoz
4tane biber

16kiraz

Aksam:15.30
Fırınlanmış kabak
4yk sarımsaklı yoğurt

16.30
16çiğ badem

Su:2,5litre
Spor:22dk zumba class
15dk bacak videosu
40 dk yürüyüş
268 puan
U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen masal3487

Çok geçmiş olsun canım

Aminn canım çok sagol. Da işte sabah yürümedi sonra yürüyordu sıkıntı yoktu röntgende falan da sıkıntı cıkmadı ama şimdi yine sağ bacağını topallıyor yürüyemiyorum diyor ya cok canım sıkılıyor kandaki enfeksiyondan mı oluyor ki acaba

Ben de yapmadım dahaüff melek keşke sendeki enerji bende olsa
Enerji değil akrep inadı diyelim✌
Yapmadan yatmak yok yarı yolda bırakmayın beni yoksa tek başıma inceleceğim
(Karın yağları videosunda şimdi bayılacağım diye diye video bitiyor
Onu yapınca bacak videosu çıtır çerez)

Kız MaşAllah sana okudukça hayran kalıyorum enerjine ben yediklerime dikkat edebiliyorum sadece şu sıra spor hiç vakit olmuyor haftada bı kaç gün yürüyüş oluyor

Kız MaşAllah sana okudukça hayran kalıyorum enerjine ben yediklerime dikkat edebiliyorum sadece şu sıra spor hiç vakit olmuyor haftada bı kaç gün yürüyüş oluyor
Sen de süper ilerliyorsun canım.Sen beni geçeceksin diye ödüm kopuyor.Sabah yapıyorum sporu cocuklar uyurken.sonra vakit bulamıyorum ben de

Sen de süper ilerliyorsun canım.Sen beni geçeceksin diye ödüm kopuyor.Sabah yapıyorum sporu cocuklar uyurken.sonra vakit bulamıyorum ben de
Ahh benimki uyusa gece zaten derin uykuya geçmesi 23:00 buluyor sabahda 6 gibi uyanıyor emiyor 7 buçukta ayakta yapamıyorum ben geçemem snrm seni ama işte arkandan geliyorum bklm detokslar biraz kurtarıyor gibi bklm yarın ak koyun kara koyun belli olacak

Merakla bekliyorum senin tartını canım
Sen benim tatlı rakibimsin
Hep ve daima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…