- 31 Ekim 2013
- 21.696
- 72.978
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.781
inşallah canım sağolasınHayırlı olsun canım inşallah çocuklar için en iyisi olur
Ne guzel yaa masallah canim sana bende suan 40-42 giyiyorum rahat rahat 38 giyebillrm insallah
Ben bugün m beden tişört ve tayta girdim.
En son ne zaman giymistim hatırlamıyorum.
Feracede setremste 40 beden ferace oldu.sitarede 40 birazcık dar geldi 42oldu
Almadım sadece denedim.ilk once 44 e gittim o kadar büyük geldiki.Cok şükür
Allahım yolumu aç ineyim istediğim kiloya
Aynen geciyor tabiki Allah kolaylik versin kolik bebekli AilelereSağol canım,gerçekten öyle ki bizimki tüp bebekti yana yakıla istediğimiz halde ne zor gelmişti o dönem ama her şey geçiyor bitiyor şükür.
3 gece kalmayı dusunuyor otelde denizli vs de ugrarsak esimin izni zaten 10 gun. 3gunde yesem de en fazla 1-2 kg alirm herhalde ama artik kesin kararliym hizli gitmeye de yavas yavas gitsinİnşallah canım tatilde açık büfe filan olunca biraz şaşabiliyor düzen
Çok geçmiş olsun canımZaten yiyecek hal kalmadı ki insanda benim kızın ateşi yine çıkıp duruyordu üçüncü gün bugun sabahta yürüyemiyorum dedi yürümek istemedi. Hemen doktoruna getirdik röntgen falan çekildi idrar kan herseye baktı, kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik basladık. Diğer cocuk doktoru yakın diye ona gitmiştik kana bakmamıştı kaç gündür onun yüzünden cocugum ateş çekti. Sabah 6 fan beri uyanık az önce annemlere geldik uyudu kuzum ilaçlarını verdim de
Çok güzel canım spor zaten şahane24 Haziran menüm
Kahvaltı:10.0
2yumurta yarım kk peynirle omlet
Maydanoz
4tane biber
16kiraz
Aksam:15.30
Fırınlanmış kabak
4yk sarımsaklı yoğurt
16.30
16çiğ badem
Su:2,5litre
Spor:22dk zumba class
15dk bacak videosu
40 dk yürüyüş
268 puanEki Görüntüle 2877129
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
Aminn canım çok sagol. Da işte sabah yürümedi sonra yürüyordu sıkıntı yoktu röntgende falan da sıkıntı cıkmadı ama şimdi yine sağ bacağını topallıyor yürüyemiyorum diyor ya cok canım sıkılıyor kandaki enfeksiyondan mı oluyor ki acabaYavrum ya ne çekti .Hele ateş halsizlik bize bile zor ne kadar güçsüz hissefiyorki yürüyemiyorum demiş. Şifası var şükür Antibiyotik onu bi kaç güne ayağa diker. Allah dermansız ilaçsız dert vermesin
Sagol canımÇok geçmiş olsun canım
Yine değişik bir gün olmuş haşhaşlı , mısır09.00 kucuk tava kıymalı yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin
13.00 1 küçük hashaslı
15.00 1 haşlama mısır
18.00 3 tane kuzu pirzola
Spor :5000 adım :50 puan
Bizim bacak videosunu yapmadın mı09.00 kucuk tava kıymalı yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin
13.00 1 küçük hashaslı
15.00 1 haşlama mısır
18.00 3 tane kuzu pirzola
Spor :5000 adım :50 puan
Ben de yapmadım dahaBizim bacak videosunu yapmadın mı
Enerji değil akrep inadı diyelim✌Ben de yapmadım dahaüff melek keşke sendeki enerji bende olsa
Kız MaşAllah sana okudukça hayran kalıyorum enerjine ben yediklerime dikkat edebiliyorum sadece şu sıra spor hiç vakit olmuyor haftada bı kaç gün yürüyüş oluyorEnerji değil akrep inadı diyelim✌
Yapmadan yatmak yok yarı yolda bırakmayın beni yoksa tek başıma inceleceğim
(Karın yağları videosunda şimdi bayılacağım diye diye video bitiyor
Onu yapınca bacak videosu çıtır çerez)
Sen de süper ilerliyorsun canım.Sen beni geçeceksin diye ödüm kopuyor.Sabah yapıyorum sporu cocuklar uyurken.sonra vakit bulamıyorum ben deKız MaşAllah sana okudukça hayran kalıyorum enerjine ben yediklerime dikkat edebiliyorum sadece şu sıra spor hiç vakit olmuyor haftada bı kaç gün yürüyüş oluyor
Ahh benimki uyusa gece zaten derin uykuya geçmesi 23:00 buluyor sabahda 6 gibi uyanıyor emiyor 7 buçukta ayakta yapamıyorum ben geçemem snrm seni ama işte arkandan geliyorum bklm detokslar biraz kurtarıyor gibi bklm yarın ak koyun kara koyun belli olacakSen de süper ilerliyorsun canım.Sen beni geçeceksin diye ödüm kopuyor.Sabah yapıyorum sporu cocuklar uyurken.sonra vakit bulamıyorum ben de
Merakla bekliyorum senin tartını canımAhh benimki uyusa gece zaten derin uykuya geçmesi 23:00 buluyor sabahda 6 gibi uyanıyor emiyor 7 buçukta ayakta yapamıyorum ben geçemem snrm seni ama işte arkandan geliyorum bklm detokslar biraz kurtarıyor gibi bklm yarın ak koyun kara koyun belli olacak
Aaa ben gusel atlattım diye dusunuyodum zira şuan cok acımYine değişik bir gün olmuş haşhaşlı , mısır
Karbonhidrattan bunlar hacımAaa ben gusel atlattım diye dusunuyodum zira şuan cok acım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?