- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.961
Öğle den beri yok.haber de yokAaa ne oldu niye herkes zehrayı sorıyor
İnşallah öyledirŞimdi okudum mesajları Allah korusun kötü birşey yoktur inşallah bence yine internet sıkıntısı yaşadı geçen seferde öyle ılmuştu ya girememişti epey zaman U UcanSupurge ses ver kuzum
Köye fln mı gıtcekti ?İnşallah öyledir
Öyle birşey söylediğini hatırlamıyorum.Köye fln mı gıtcekti ?
Aynen ya ben de öyleyim.Hayırlı bir haber alabilsek.İçime sıkıntıçöktü girip girip bakıyorum
Bende bende yoktur biseyy ins telefonuna falan bişey olmuştur belkiİçime sıkıntıçöktü girip girip bakıyorum
İnşallahBende bende yoktur biseyy ins telefonuna falan bişey olmuştur belki
Güzelcanım afiyet olsun09.00 domatesli yumurta
11.00 kahve
13.00 kısır
15.00 1 avakado
18.00 yogurt corbası
Spor:
700 ip 1000 e tamamlarım :200 puan
4000 adım :40 puan
15 dk kardıyo :60 puan
Toplam 300 puan
Ellerinize sağlık teşekkür ederiz, ya U UcanSupurge unutmazdi paylaşımı inşallah ciddi birsey yokturKızlar U UcanSupurge neredeydi iyidir inşallah son dakika fark ettik olmadığını
Tarih de olacaktı canım
Canım bu duruma lütfen dikkat et takım ortalaması bu yüzden düşüyor ve haftaya yüzden ikiye bölünecekTartı yok Annemde
Allah razı olsun kaptanım hızır gibi yetişmişsin* * * 9.Takım 732. Etap * * *
Breeze96 (77.35/76.0/1.35/%1.745)
masal3487 (72.6/72.3/0.3/%0.413)
Ayla- (87.8///)bildirimde bulunmadi
melek963 (67.15/66.6/0.55/%0.819)mezun olmak istiyor
9.Takim Ortalamasi :%0.744
Kızlar U UcanSupurge neredeydi iyidir inşallah son dakika fark ettik olmadığını
U UcanSupurge cancagzim sen önemli birşey olmasa listeyi paylaşırdin. İyimisin bişey yok degilmi
U UcanSupurge neredesin canım.iyisindir inşallah
U UcanSupurge süpürgem iki elin kanda olsa unutmazdın paylaşımı, iyisindir inşallah herşey yolunda mı?
Neler oluyor ya süpürgem nerdeinş kotu bişey yoktur
Aaa ne oldu niye herkes zehrayı sorıyor
Şimdi okudum mesajları Allah korusun kötü birşey yoktur inşallah bence yine internet sıkıntısı yaşadı geçen seferde öyle ılmuştu ya girememişti epey zaman U UcanSupurge ses ver kuzum
Güzelcanım afiyet olsun
Ellerinize sağlık teşekkür ederiz, ya U UcanSupurge unutmazdi paylaşımı inşallah ciddi birsey yoktur
Bende merk ettim ucansupurgeyiKaç saattir girmedim şimdi gördüm mesajları ama hala gelmemiş
U UcanSupurge insAllah neyi falan çekmiyordur başka önemli bişey yoktur canım görünce hemen yaz
Hepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündüBende merak ettim şimdi neden girmedi acaba Zehra. Allahım hayra çıkar.
Ah canım Allah beterinden korusun çok çok geçmiş olsunHepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?