Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar U UcanSupurge neredeydi iyidir inşallah son dakika fark ettik olmadığını

U UcanSupurge cancagzim sen önemli birşey olmasa listeyi paylaşırdin. İyimisin bişey yok degilmi

U UcanSupurge neredesin canım.iyisindir inşallah

U UcanSupurge süpürgem iki elin kanda olsa unutmazdın paylaşımı, iyisindir inşallah herşey yolunda mı?

Neler oluyor ya süpürgem nerde inş kotu bişey yoktur

Aaa ne oldu niye herkes zehrayı sorıyor

Şimdi okudum mesajları Allah korusun kötü birşey yoktur inşallah bence yine internet sıkıntısı yaşadı geçen seferde öyle ılmuştu ya girememişti epey zaman U UcanSupurge ses ver kuzum

Güzelcanım afiyet olsun

Ellerinize sağlık teşekkür ederiz, ya U UcanSupurge unutmazdi paylaşımı inşallah ciddi birsey yoktur

Bende merk ettim ucansupurgeyi Kaç saattir girmedim şimdi gördüm mesajları ama hala gelmemiş

U UcanSupurge insAllah neyi falan çekmiyordur başka önemli bişey yoktur canım görünce hemen yaz

Bende merak ettim şimdi neden girmedi acaba Zehra. Allahım hayra çıkar.
Hepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü

Ah canım Allah beterinden korusun çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…