Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Az mı 21 kilo bir damacanadan daha fazla eksildi senden kızım 3 yaşını geçti 14-15 kilo arası nerdeyse 5 yaşındaki çocuk çıkmış içinden
Takıma gelmeden önce 98 dim.22kilo verdim.neredeyse 4te birim gitti.Zehracim burasi çok yokuş.iki kere inip cikiyordum o kiloyla günlük.Dizler boşuna gitmemiş.şimdi versen elime 22kiloluk bir çanta iki adım zor atarım.Ne işkence yapmışım kendime

Ya değil mi al eline bi damacana su çık bakalım yokuşu mahvolursun

Delü ne yokmuşum gibi davranın anca beraber kanca beraber Ezo uçuyor bi gör sen bunun altında mı kalacaksın? Ayağa kalk Rocky
Detoksa başlıyor oglenine bozuyorum.
Acıkınca gözüm dönüyor. Aslında kaçamak yok abartida yemiyorum sadece meyveyi azcik abartiyorum sanırım. Ama artı görünce amannn diyip daha çok yemeğe davranıyorum. O yüzden artık buraya bişey yazmaya da yüzüm yok motivasyon için tüm kizlar başta sen canla başla uğraşıyorsun yukarda Allah var. Ama ben kendi motivasyonunu sabit tutamiyorum.

Harikasın sen yaaa maşallah sana.

Ekmeği bırakma yemini et bu hafta koyalım.ilk iki gün kaldırım taşlarını kemiresin geliyor ama alışıyorsun.spora basla bizimle

Ekmeği bırakma yemini et bu hafta koyalım.ilk iki gün kaldırım taşlarını kemiresin geliyor ama alışıyorsun.spora basla bizimle
Ekmeğe yemin etme fikri güzel ediyim bugünden itibaren diğer cumaya kadar. Spora başlasam zaten süper olacak ins gün içinde yaparsam etiketlerim

Maşallah tebrikler canım koruma döneminde eksi gelmek de büyük hava yani
Ay doğru soyluyorsun kız bak şimdi gaza geldim ya senin şu yaptığın yeşil çay soda limon kuru nasıldi kaç gün yapılıyordu , cok ödemim var gibi hissediyorum, burdaki basık ve nemli havadan mi yoksa düzensiz uyku ve geç yemekten mi bilmiyorum ? Reglden de var tabi ki ama
Ya şimdi de kuzdıgım şeyler kabloya vs zararlı seylere gitmesı aslında onu dusundgumden ama cocuk parmagıyla artık bizi taklit edıyo hayr olmaz işaretı yapıo cok komık :))
Aynen öyle canım hep zararli şeyler için kızıyoruz ama anlamıyorlar onlar da ne yapsın, yerim onun parmağını ben geçenlerde kızım bana diyor ki hep bana kızıyorum diyor, dede ye koşuyor sonra böyle olunca da üzülüyorum dede sağ olsun çok ilgileniyor çok seviyor ama işte böyle kaçıp ona gidince de üzülüyorum, yani adam kaç yaşında aksama kadar köyde gezdiriyor kapıda , bisiklet sürdürüyor, kumesten tavuk yakalayip sevdiriyor 70 yasinda adam tavuk pesinde kosuyor tabi çocuk ona ilgi duyacak, böyle olunca hem kızım için mutlu oluyorum çünkü çok hoşuna gidiyor hem de kaçıp yanına gidince üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…