- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.921
Takıma gelmeden önce 98 dim.22kilo verdim.neredeyse 4te birim gitti.Zehracim burasi çok yokuş.iki kere inip cikiyordum o kiloyla günlük.Dizler boşuna gitmemiş.şimdi versen elime 22kiloluk bir çanta iki adım zor atarım.Ne işkence yapmışım kendimeAz mı 21 kilo bir damacanadan daha fazla eksildi senden kızım 3 yaşını geçti 14-15 kilo arası nerdeyse 5 yaşındaki çocuk çıkmış içinden
Ya değil mi al eline bi damacana su çık bakalım yokuşu mahvolursunTakıma gelmeden önce 98 dim.22kilo verdim.neredeyse 4te birim gitti.Zehracim burasi çok yokuş.iki kere inip cikiyordum o kiloyla günlük.Dizler boşuna gitmemiş.şimdi versen elime 22kiloluk bir çanta iki adım zor atarım.Ne işkence yapmışım kendime
Detoksa başlıyor oglenine bozuyorum.Delü ne yokmuşum gibi davranın anca beraber kanca beraber Ezo uçuyor bi gör sen bunun altında mı kalacaksın? Ayağa kalk Rocky
Aynen valla.çıkamam kiYa değil mi al eline bi damacana su çık bakalım yokuşu mahvolursun
Harikasın sen yaaa maşallah sana.Takıma gelmeden önce 98 dim.22kilo verdim.neredeyse 4te birim gitti.Zehracim burasi çok yokuş.iki kere inip cikiyordum o kiloyla günlük.Dizler boşuna gitmemiş.şimdi versen elime 22kiloluk bir çanta iki adım zor atarım.Ne işkence yapmışım kendime
Ekmeği bırakma yemini et bu hafta koyalım.ilk iki gün kaldırım taşlarını kemiresin geliyor ama alışıyorsun.spora basla bizimleDetoksa başlıyor oglenine bozuyorum.
Acıkınca gözüm dönüyor. Aslında kaçamak yok abartida yemiyorum sadece meyveyi azcik abartiyorum sanırım. Ama artı görünce amannn diyip daha çok yemeğe davranıyorum. O yüzden artık buraya bişey yazmaya da yüzüm yok motivasyon için tüm kizlar başta sen canla başla uğraşıyorsun yukarda Allah var. Ama ben kendi motivasyonunu sabit tutamiyorum.
Ekmeğe yemin etme fikri güzel ediyim bugünden itibaren diğer cumaya kadar. Spora başlasam zaten süper olacak ins gün içinde yaparsam etiketlerimEkmeği bırakma yemini et bu hafta koyalım.ilk iki gün kaldırım taşlarını kemiresin geliyor ama alışıyorsun.spora basla bizimle
Etiketlerini bekliyorumEkmeğe yemin etme fikri güzel ediyim bugünden itibaren diğer cumaya kadar. Spora başlasam zaten süper olacak ins gün içinde yaparsam etiketlerim
Tartı yok AnnemdeAnnendeki tartı ile tartıl canım
Canım nick in yanına tarihte yazman gerek
aaa ona dikkat etmemişim haftaya inş yazarım bugün geçtiCanım nick in yanına tarihte yazman gerek
Ne maskesi ya tabiki kilo verdiğin içinBugün pandemi de hiç görmediğim bir arkadaşla karşılaştım.Tanıyamadım çok kilo vermişsin dedi( tanımamasında maskenin de payı vardır bence)çok mutlu oldum.
Ne maskesi ya tabiki kilo verdiğin için
Ay doğru soyluyorsun kızMaşallah tebrikler canım koruma döneminde eksi gelmek de büyük hava yani
Aynen öyle canım hep zararli şeyler için kızıyoruz ama anlamıyorlar onlar da ne yapsın, yerim onun parmağını benYa şimdi de kuzdıgım şeyler kabloya vs zararlı seylere gitmesı aslında onu dusundgumden ama cocuk parmagıyla artık bizi taklit edıyo hayr olmaz işaretı yapıo cok komık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?