- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.001
Tbrkler cnm guzel eksi56.100 gibi bişey görünüyor. Annemin tartısı.
Geçen hafta 57.0 idi
Canim cok gecmis olsun ya cok sevindim iyi olmanıza Allah korumusHepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü
Bugun senı gecmısım sporda yupppiiii25 Haziran menüm
Kahvaltı:10.30
1yumurta
2biber
4zeytin
Aksam:16.00
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü
Salata
İnce dilim kavun
Su:2litre
Spor:22dk zumba class
15dk bacak hareketleri
40 dk yürüyüş
268puan
Eki Görüntüle 2877951
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
Ay canım çok gelmiş geçmiş olsun çok şükür önemli bişey olmamış çok zor bı gün olmuş Rabb'im beterinden korusun bı daha göstermesin yat dinlen insAllah grsrz seviliyosun
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunyeni okudum .
Nazar mı var sizde ya ?
Çok sağolun kızlar çok teşekkür ederimTbrkler cnm guzel eksi
Canim cok gecmis olsun ya cok sevindim iyi olmanıza Allah korumus
Çok geçmiş olsun canım ikinizde iyisiniz şükür.İşte görünmez kaza ne yapacaksın oluyor hepimizin başına geliyor Allah beterinden saklasın.Hepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun, çok dikkat et canım sen kendine çantanda elma falan birşeyler taşı dışarı çıkarken,şekerin çok düşüyor...kızın da korkmuştur kıyamam yaHepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü
| 23 Mayıs 2021 Göğüs: 111 Göğüs altı: 92 Bel: 90.5 Göbek: 98 Kalça: 112 Basen: 108 Boyun: 36 Sağ bacak üst: 66 Sol bacak üst: 66 Sağ bacak alt: 40.5 Sol bacak alt: 40 Sağ kol: 32 Sol kol: 31.5 82.80 kg | 25 Mayıs 2021 Göğüs: 109.5 Göğüs altı: 92 Bel: 88 Göbek: 97.5 Kalça: 109 Basen: 106 Boyun: 35 Sağ bacak üst: 65 Sol bacak üst: 64.5 Sağ bacak alt: 38.5 Sol bacak alt: 38.5 Sağ kol: 31.5 Sol kol: 30.5 78.95 kg |
canım benim bunun bilincinde oman bile emin ol annen gibi olmayacağının göstergesi emin ol
sadece bunu çok fazla düşünüp kendini hırpalama
her kadın her anne zaman zaman bu siniri yaşıyor kimse dört dörtlük değil öyle görünenler bile
dediğin gibi aşamayacak noktada olduğunu hissettiğin anda destek al
eşinle problemlerinde umarım çok yakın zamanda çözülür
hayırlı olsun mezuniyetiniz kızlar tebrikler
@Breeze96
72 değil mi tartı
Süpersin canım, durmak yok kim tutar seni
Tebrik ederim canım çok güzel, mezuniyetin hayırlı olsun
Yaa çok güzel canım tebrik ederimsonunda 7 ler geldi
Ahh canım ne guzrl vermiştin niye böyle oldu
Öyle düşünme canım, tüp bebek olmasa da aynı şeyi dusunecektin yani sevgin ve anneliğin değişmezdi emin ol, Allah izin verirse bir ömür seninle yavrun biraz büyüdüğünde kızmani gerektirecek durumlar olacak o zaman da tüp bebek diye herseye göz yumayim diyemeyeceksin çünkü çoğunlukla kizdi gün şeyler onun için riskli olanlar olacak, içimizi ferah tütün ve Tüp Bebek diye kendi vicdanınizi yormayin, canınızı yazık çünkü fark etmiyor evlat ayni evlat
Çok güzel canım tebrik ederim
Çok güzel canım tebrik ederim
Yaa helal olsun sana
Şimdi bildirdim canım, memlekette almıştım onu verdim sayılır şimdi kesilmek istiyorum
Çok sağolun kızlar darısı sizin başınıza inşallah çiçeklerimKizlar zaten yazmışlar canim. Etten kemikte duygulari olan varlıkların bizde sıkma canını. Böyle düşünüyor olman bile iyi bir anne olduğunu gösterir zaten.
Ekşi eksidir canim
Harikasın balımdediğini ettin beni geçtin
Tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun
Harikasın kardescanim. Tebrik ederim canim
Hadi bismillah sen bı başlarsan tıkır tıkır gidiyor
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canım ekside olman super
Valla hiç yazasim yok be gülüm
Siz ben burda hem yokmuşum hem varmisin gibi davranın
Cok gecmis olsun canim cok sükur iyi olmaniza sevindimHepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü
Et et 3 gunlukle başla canimIyi aksamlar kîzlar bugun nispeten guzeldi menum yarindan itibaren yazicam insallah. Yemin lafı gecmis bende cikolataya yeminmi etsem diye dusundm onu yemesem gerisinde skntı olmaz bende
Ya ne tamamen dalıyorum ne diyet modundayim neyse dün azda olsa spor yapıldı. Bugünde ins yapılacakMukemmel gidiyorsun ya tbrkler cnm yerime sayarsam benide geciceksin
Tbrkler cok guzel eksi cnm
Insallah cnm sagolasin
Masallah iradene hayran kaldım
Masallah cnm korumada eksi cok iyi
Bu hafta olmadi cnm haftaya telafi edicem insallah
Yaa ne guzel motivasyon :)
Bende öyleyim motivasyon Korumak zor olabilliyor hele Liste olmayinca dahada zorlaniyorm ama burya gelip bildirim yapmak bile iyi geliyor bence bosverme
Azar azar olsada heryerinden incelmissin tebriklerÇok aşırı bı fark olmasa da aylık ölçümü de yapmış oldum paylaşayım dedim
23 Mayıs 2021
Göğüs: 111
Göğüs altı: 92
Bel: 90.5
Göbek: 98
Kalça: 112
Basen: 108
Boyun: 36
Sağ bacak üst: 66
Sol bacak üst: 66
Sağ bacak alt: 40.5
Sol bacak alt: 40
Sağ kol: 32
Sol kol: 31.5
82.80 kg25 Mayıs 2021
Göğüs: 109.5
Göğüs altı: 92
Bel: 88
Göbek: 97.5
Kalça: 109
Basen: 106
Boyun: 35
Sağ bacak üst: 65
Sol bacak üst: 64.5
Sağ bacak alt: 38.5
Sol bacak alt: 38.5
Sağ kol: 31.5
Sol kol: 30.5
78.95 kg
Ahhhh canım benim çok çok geçmiş olsunHepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü
Ben daha yeni gördüm mesajları canim. Cok geçmiş olsun Allah korusun ikinizide. Çok şükür ki iyisiniz. Allah razı olsun kaptanlar halletmiş bizde bundan sonra ekstra dikkat ederiz cuma günleri insallah. Gorevdesindir şu an kızın nasil oldu. Sen dedaha iyimisinHepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?