- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.121
Fat secret var Türkçe uygulama o da çok güzel de çok sıkıldım ondan farklılık olsun diye bunu indirmiştimAa onu bilmiyorm bende almanca telfn almanca ztn cogu uygulama oyle kullaniyorm ama mesela girerken sut yazinca dost sut vs de cikti yani bilemedm suanda @Fit mutlu anne sende bi progr kullaniyodun sanki ismi neydi belki o turkcedie
Afiyet olsn ne guzelSelam kızlar,kızımj uyuttum çay demledim balkona geçtim,gecmis yapayım sakin kafayla.
Hmm anladm cnm yinede yiyecekleri turkce ver baklm olcakmi bende oluyor cnmuFat secret var Türkçe uygulama o da çok güzel de çok sıkıldım ondan farklılık olsun diye bunu indirmiştim
Afiyet olsn cnmOh sefan olsun benim de canım kahve istiyor bi tane sütlü yapayım
Ben de yatayım yarın yine sınav görevim varBende yatiyorm kizlar yarn gorusrz insallah
Bide uygulamanın ücretli olduğunu yazmışlar yorumlarda öylemi canimAa onu bilmiyorm bende almanca telfn almanca ztn cogu uygulama oyle kullaniyorm ama mesela girerken sut yazinca dost sut vs de cikti yani bilemedm suanda @Fit mutlu anne sende bi progr kullaniyodun sanki ismi neydi belki o turkcedie
İç iç bi tanecikten bir şey olmazOh sefan olsun benim de canım kahve istiyor bi tane sütlü yapayım
Ay ben her gün aç karnına gözümü kahveyle açıyordum resmenİç iç bi tanecikten bir şey olmazbenim kahveyle hiç aram yok,kırk yılda bir içerim herhalde
Tatlim kalori hesabıyla diyet yapmak artık çok eskilerde kaldı,yani sen bilirsin tabi de diyetisyenler artık glisemik indeksi düşük besinler öneriyor diyetteHmm anladm cnm yinede yiyecekleri turkce ver baklm olcakmi bende oluyor cnmu
Tek sevdiğim kahve menengic kahvesi,dogudayken onu çok içerdim.Ay ben her gün aç karnına gözümü kahveyle açıyordum resmen
Ve bu adam hastanede calısıyo, eşimin burnundan getırdım,stres dolup geldik, demekki hazır degılız..yada bu tavırları sergıleyenlerle gorusmeyecegız.. aslında okdr netim ki kackere cocuga yaklastgında fln sosyal mesafeyı koruyalım teyzesi fln dedım,onlar da benden nefret ettı artık istemezler onlarda benıHaklisin cnm aklimda bu ara
Ayy isirmak ne demek ya sasirmislar gercekten. Keske gitmeseysn bukadar anlayış siz insanlarin yanina
Yani bence siz esinle tek Takilin disarda vs de kimseye yaklasmadan daha saglikli olur sizin icin hem yvas yavas sosyallesmiste olursun yine
Ellerine saglik cnm
Menengiçi ilk Diyarbakırlı arkadaşım da içtim sevdim sağolsun memlekete gidince bi kavanoz ezmesini getirmiştiTek sevdiğim kahve menengic kahvesi,dogudayken onu çok içerdim.
Ben nedense bunu yapanları erkek olarak düşünmüştüm niyeyseVe bu adam hastanede calısıyo, eşimin burnundan getırdım,stres dolup geldik, demekki hazır degılız..yada bu tavırları sergıleyenlerle gorusmeyecegız.. aslında okdr netim ki kackere cocuga yaklastgında fln sosyal mesafeyı koruyalım teyzesi fln dedım,onlar da benden nefret ettı artık istemezler onlarda benı
Bana da Urfa'dan gelmiştiMenengiçi ilk Diyarbakırlı arkadaşım da içtim sevdim sağolsun memlekete gidince bi kavanoz ezmesini getirmişti
Aynen.Aralıklı oruç yapıyorum ben glisemik indeksi düşük yemeye çalışıyorum.Tatlim kalori hesabıyla diyet yapmak artık çok eskilerde kaldı,yani sen bilirsin tabi de diyetisyenler artık glisemik indeksi düşük besinler öneriyor diyette
Eşimin arkadslarının karıları canım ama ayak ısıran erkek ,coraplarını cıkar cıkar deyıpduruyo ay sanane , cocuk rahat etcekmıs ,cıkarmıycam dıyorum cımar rahat etsın dıe 3_5 kez soluo , ay size ne ...neyse ben bugunu unutup yatayım umarım korona degılızdr ilk ve son olsun bu , ben evde mutluyumBen nedense bunu yapanları erkek olarak düşünmüştüm niyeyse
Değilsindir değilsin kötüyü düşünme gelmesin.Eşimin arkadslarının karıları canım ama ayak ısıran erkek ,coraplarını cıkar cıkar deyıpduruyo ay sanane , cocuk rahat etcekmıs ,cıkarmıycam dıyorum cımar rahat etsın dıe 3_5 kez soluo , ay size ne ...neyse ben bugunu unutup yatayım umarım korona degılızdr ilk ve son olsun bu , ben evde mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?