Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Boşver zaten kafanın uyacağı tipler değilmiş.Ben de sevmem o tipleri.korona olacam korkusuyla yıpratma kendini.açık havada birşey olmaz inşallah

Ooooo harika dur orda bekle uçup gitme daaaa

Korona olmasa bile biri bana eliyle köfte verse hayatta yemem,temiz yıkamış eliyle bile verse yemem.Ha diyeceksiniz köfte elle yapiliyor ne farkeder ama öyle değil,pişince yüksek ısıda temizleniyor diye düşünüyorum ama piştikten sonra tekrar elle temaz olmazya.

Konyalim bu hafta bir atak yaparsın sen.
M Manolya15 cok iyi gidiyor bak.
Yapmam lazım baksana beklemiyor
Bu hafta salı çarşamba persembe 3 günlük kabak detoksu yapmayı planlıyorum.Benimle yapmak isteyen hatun var mı?
Kabagi sotelemeyi sevmemiştim güzel tariflerin varmı ben yapmak isterim seninle
Bekleyemem gareeee hızlı gelll
Beni beni bihterini beklemiycen mi

Ay ole pisler ki , koca bi tabaga köz sogan biber yaptılar , kabuklarını parktan gelen olecenoturan kızlar soydu ,anası tabagın uzerıne egılıp yedi , herkes aynı tabaga catal soktu, benım bıldıgım içine servıs kasıgı atılır, herkes tabahına alır, biz yemedık aılecek...

Yapmam lazım baksana beklemiyor

Kabagi sotelemeyi sevmemiştim güzel tariflerin varmı ben yapmak isterim seninle

Beni beni bihterini beklemiycen mi
Kabağı dilimleyip yağlı kağıtla yağlamadan fırınlayacağız.Böyle güzel oluyor.üzerine yoğurt ohh miss

Bayağı pislermiş gerçekten.Normal zamanda yenmez öyle kaldı ki korona var şimdi.

Oyy o neee öyle . Yapacak bişey yok . Eşin arkadaslariyla çok görüşmek istiyorsa arada erkek erkeğe olmadı görüşecek yoksa hakikaten çekilecek dert degiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…