• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2878678
Geceye bir dr now bırakıyorum.
Hepinize iyi geceler kızlar💕
Bu adamı gördükçe hastaları geliyor aklıma ve hafiften korkuyorum🙄🥺
Gördüm instegramda inanmamıştım üzüldüm.
Dünya dediğin bu bir gün birileri de bizim olduğumuzu duyup önce inanamayip sonra biraz üzülüp unutacaklar 🤷‍♀️😔
Ben de 15 gün önce oldum biontec.
İnşallah hepimize şifa olur
Amin canım sanada sifa olsun ins

Bu adamı gördükçe hastaları geliyor aklıma ve hafiften korkuyorum🙄🥺

Dünya dediğin bu bir gün birileri de bizim olduğumuzu duyup önce inanamayip sonra biraz üzülüp unutacaklar 🤷‍♀️😔

Amin canım sanada sifa olsun ins
Motivasyonum düşmesin diye periyodik aralıklarla izliyorum internetten.
O kilodaki kisilere sabah 1aksam 1saat spor yapacaksın diyor.kendimden utanıyorum o zaman.

O kilodaki kisilere sabah 1aksam 1saat spor yapacaksın diyor.kendimden utanıyorum o zaman.
Kilo yükseldikçe spor bı o kadar zorlaşıyor. Ben izleyemiyorum kötü oluyorum bı ara izliyordum şimdi çok üzülüyorum ya

Gerçekten o kilolarda herşey çok zor.
Allah yardım etsin. Ben de denk gelince izliyorum.

ADINIZ: Mine

YAŞINIZ:40

BOYUNUZ: 170 cm

KİLONUZ: 92.5 kg

HEDEF KİLONUZ: 70 kg

MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 8 yaş ve 14 yaş

EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır

MESLEĞİNİZ: Öğretmen

ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet

DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve pdikolojik olarak mutlu olmak.

KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 26 yaşına kadar hayatıma 60 kg la devam ettim.
İlk doğumumdan sonra çok kilo aldım. Sonra da artarak devam etti.

BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:Azimli hırslı bir insanım aslında. Ama iş kiloya gelince bu azmi bir türlü gösteremiyorum. İnşallah sizinle Başarabiliriz.

TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Takım içi aktif olmaya çalışacağım. Spor konusunda şevklendirmeye çalışırım. Bir de yardımcı olabileceğim bir olay olursa her zaman destek olurum.
Hosgeldin cnm aramıza, azim ve hırs olunca burda kilo vermek cok kolay olucak inșallah :KK200:

Iyi geceler benm oglan bebekligine dondu uyandı bu saate bide kackez memeye kalkti. Cuma gunu memeyi birakircam insallah artik yoksa ben delircem. Gerci sıcaklar geldi terlemis ondan uyandı sanrm
Ben de tam sıcaktan uyanmıştır diye yazacaktım canım

Back
X