- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.321
Hadi bakalım hayırlısı bizi de haberdar etSelam kızlar işyeri ik aradı, bakalım ne dicek,fesih yasagı bıtıyo heralde, ya onun için , yabi pakey fln mı suncakki dava acmıyım die, dava baya stresli bi iş, keşke gusel bişi sunsa da degerlendırsem cok uzduler,bakalım hayırkısı..
hmmm evet işe iade almama kısmını atladım tabii doğru, davayı kazanıp da işe iade almazlarsa da bi ücret alıyorsunHaklarımı zateb vercejlerını soyledıler, ihbar kıdem yıllık izin. Ben işe iade davası acacagımı soylemısyım bi ara, orda da 4 maaş işe baslatmama 4 maas ta bosta geceb vakıt için tazmınat alıyosun işe gel demesse de sadece 4 maaş bosta gecenı alıosun
Allah kolaylık versin. Çok zor.Ben de canım 10 gün sonra gidiyorum her gün mantıların pastaların böreklerin olduğu bir yerde kilomu korumak büyük başarı zaten vermem mümkün değilde almadan gelsem ne güzel olur
Tamam canım. Dün yazdığımda 92.5 kg dım.Pazartesi klasiği ama Cuma’ya -500 den fazla olman gerek
Alışırlar inşallah bi daha değiştirmek durumunda kalmazsınız
Takımda başladığın kiloyu baz alalım canım
Teşekkür ederim canım.Aramıza hoşgeldin canım,inşallah hedef kılona en kısa sürede ulaşırsın
Tebrik ederim ekürim masallah sana❤Eki Görüntüle 2878847
@Melek963 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (722. Etap) : 80,00
Bitiş Kilosu (732. Etap) : 66,60
Verilen Toplam Kilo : 13,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 16,75%
Toplam Süre : 11 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,52%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.218
Sevgili melek963 11 Nisan 2021 (722. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 725. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 25 Haziran 2021 (732. etap) tarihinde toplamda 13,4 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 89% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Hakkında hayırlısı olsun canım.Selam kızlar işyeri ik aradı, bakalım ne dicek,fesih yasagı bıtıyo heralde, ya onun için , yabi pakey fln mı suncakki dava acmıyım die, dava baya stresli bi iş, keşke gusel bişi sunsa da degerlendırsem cok uzduler,bakalım hayırkısı..
76 oldu cuma günüHiç çok kilom var yolum uzun diye düşünme zaman bu öyle de böyle de geçecek sen yerken de geçecek diyet yaparken de . @Breeze96 97 kilo ile başladı şu an 77 kilo hedefine de azimle gidiyor @ela_2019 da 97-98 civarı bir kiloyla başlayıp yanlış hatırlamıyorsam 63 kiloyla bitirdi .Yani olmayacak iş değil pes etme ve buralardan ayrılma derim
şu sıralar çok yoğunum 2 bebekle yqlnızım misafir falan derken çok zor oluyor ama düzene sokacağım inşCuma 72.1 di diye hatırlıyorum neden düzenli gelmiyorsun menülerini paylaşmıyorsun biz de yorum yapabilelim nerde eksik veya yanlış olduğuna
Çarşamba arkadaşlarım bana gelecek yoksa kesin katılırdim.İnsallah güzel kilolar verirsinKabak detoksu için 2 kilo kabak aldım.
Kabak detoksu yapacak hatunlar tedarik efiniz kabaklarinizi
Anladım canım biliyorsun listede bunlara dikkat etmek lazım kolay gelsin iki çocukla ben ne yapacağım bilmiyorumşu sıralar çok yoğunum 2 bebekle yqlnızım misafir falan derken çok zor oluyor ama düzene sokacağım inş
Kolay gelsin canim işin bitip belkide evine gelmissindir bile ben yazarken. Pazartesi klasiği bence cumaya halledersinKizlar size yoğun bir günden gunydin diyorum ,sabah tartı yine güzel gostermedi çünkü hafta sonu baya kaçırdım +500deyim kizlar inşallah cumaya halledeceğim
İns alisirlar canim gönlünüze göre olsun insBaşladı canım bugün
Geçen hafta perşembe cuma cumartesi geldi kızlar alışsın diye
Ama sabah ufaklık kıyameti kopardı biz çıkarken
Alışacak inşallah
Hakkında hayırlısı canım ya baya uzadı bu mevzu canim. İns hallolur sende rahatlarsinSelam kızlar işyeri ik aradı, bakalım ne dicek,fesih yasagı bıtıyo heralde, ya onun için , yabi pakey fln mı suncakki dava acmıyım die, dava baya stresli bi iş, keşke gusel bişi sunsa da degerlendırsem cok uzduler,bakalım hayırkısı..
Allah Allah fazla olan biseyler var demekki. Ekmeği de kes olmadı yiyorsan. Ama cumaya halledersin benceKızlar 61.7 yim ilginç cumadan beri hiç vermrmişim diyetime ekstra olarak hurma ve kuruyemiş eklemiştim onları çıkarayım bari ben 60 ı görürüm bu hafta diye beklerken işe bak olduğum yerde sayıyorum
Ohhhhh maşallah. Ben bugunden başladımKabak detoksu için 2 kilo kabak aldım.
Kabak detoksu yapacak hatunlar tedarik efiniz kabaklarinizi
Aynen ben de senin gibiyim canım, nasıl koruyacağım bilmiyorumBen de canım 10 gün sonra gidiyorum her gün mantıların pastaların böreklerin olduğu bir yerde kilomu korumak büyük başarı zaten vermem mümkün değilde almadan gelsem ne güzel olur
İnşallah olurum canım yaPazartesi klasiği ama Cuma’ya -500 den fazla olman gerek
Alışırlar inşallah bi daha değiştirmek durumunda kalmazsınız
Takımda başladığın kiloyu baz alalım canım
Maşallah ne güzel motive ettin ben bile gaza geldim ,Hiç çok kilom var yolum uzun diye düşünme zaman bu öyle de böyle de geçecek sen yerken de geçecek diyet yaparken de . @Breeze96 97 kilo ile başladı şu an 77 kilo hedefine de azimle gidiyor @ela_2019 da 97-98 civarı bir kiloyla başlayıp yanlış hatırlamıyorsam 63 kiloyla bitirdi .Yani olmayacak iş değil pes etme ve buralardan ayrılma derim
Sağ ol canım, eve geldim kızı aldim parka çıktı m aşırı yoruldum ama...bilmiyorum pazartesi klasiği olmayabilirdi hafta sonu o kadar yemeseydimKolay gelsin canim işin bitip belkide evine gelmissindir bile ben yazarken. Pazartesi klasiği bence cumaya halledersin
İns alisirlar canim gönlünüze göre olsun ins
Hakkında hayırlısı canım ya baya uzadı bu mevzu canim. İns hallolur sende rahatlarsin
Allah Allah fazla olan biseyler var demekki. Ekmeği de kes olmadı yiyorsan. Ama cumaya halledersin bence
Ohhhhh maşallah. Ben bugunden başladım
Sabah 1 yumurtayla yağsız tavada omlet yaptım yanında 1 dlm peynir maydonoz yedim 11 gibi. Az öncede fırında 2 kabağını yedim yoğurtla akşam 8 gibi kahve ve 2 ceviz yerim acikirsam
Senin bu haftaki sonucunu merakla bekliyorum konyalım.Maşallah iyi gidiyorsun.Kolay gelsin canim işin bitip belkide evine gelmissindir bile ben yazarken. Pazartesi klasiği bence cumaya halledersin
İns alisirlar canim gönlünüze göre olsun ins
Hakkında hayırlısı canım ya baya uzadı bu mevzu canim. İns hallolur sende rahatlarsin
Allah Allah fazla olan biseyler var demekki. Ekmeği de kes olmadı yiyorsan. Ama cumaya halledersin bence
Ohhhhh maşallah. Ben bugunden başladım
Sabah 1 yumurtayla yağsız tavada omlet yaptım yanında 1 dlm peynir maydonoz yedim 11 gibi. Az öncede fırında 2 kabağını yedim yoğurtla akşam 8 gibi kahve ve 2 ceviz yerim acikirsam
Rabbim sifa versin çok zor.Fizik tedavi iyi geliyor aslında. Fizik tedavi demedi mi drKizlar bugün Dr a gittim, bel ve boyun ağrısından.. boynumda düzleşme ve fıtık, belimde de eğrilik ve fıtık varmışağrılar ondan demek kilo ver dedi bana dedi , dedim 18 kilo verdim 2 kilo daha ver dedi, spor yap dedi ama bu ağrılarla nasıl yapacağım
Kilo ile alakası yok bence canim. Doktorlar klasik hemen kilo diyor. İlaç krem bişey vermesini pekiAynen ben de senin gibiyim canım, nasıl koruyacağım bilmiyorum
İnşallah olurum canım yainan hafta sonu dikkat etsem böyle olmazdı çok üzgünüm
Maşallah ne güzel motive ettin ben bile gaza geldim ,
Sağ ol canım, eve geldim kızı aldim parka çıktı m aşırı yoruldum ama...bilmiyorum pazartesi klasiği olmayabilirdi hafta sonu o kadar yemeseydim
Bende merakla bekliyorum detokslada gitmezse artık ne biliyimSenin bu haftaki sonucunu merakla bekliyorum konyalım.Maşallah iyi gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?