Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi bakalım hayırlısı bizi de haberdar et

hmmm evet işe iade almama kısmını atladım tabii doğru, davayı kazanıp da işe iade almazlarsa da bi ücret alıyorsun
hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım

Ben de canım 10 gün sonra gidiyorum her gün mantıların pastaların böreklerin olduğu bir yerde kilomu korumak büyük başarı zaten vermem mümkün değilde almadan gelsem ne güzel olur
Allah kolaylık versin. Çok zor.
Bende anneme gidince hep o moddayım.
Yemeyince de kızıyor.
Az az ye. Yemeyince de aklı kalıyor insanın.

Pazartesi klasiği ama Cuma’ya -500 den fazla olman gerek

Alışırlar inşallah bi daha değiştirmek durumunda kalmazsınız

Takımda başladığın kiloyu baz alalım canım
Tamam canım. Dün yazdığımda 92.5 kg dım.
O zaman onu baz alalım. Bu günden itibaren menü yazmaya başlayacağım.

Tebrik ederim ekürim masallah sana❤

Hakkında hayırlısı olsun canım.
İnşallah gönlünden geçen olur.

76 oldu cuma günü

Cuma 72.1 di diye hatırlıyorum neden düzenli gelmiyorsun menülerini paylaşmıyorsun biz de yorum yapabilelim nerde eksik veya yanlış olduğuna
şu sıralar çok yoğunum 2 bebekle yqlnızım misafir falan derken çok zor oluyor ama düzene sokacağım inş

Kizlar size yoğun bir günden gunydin diyorum , sabah tartı yine güzel gostermedi çünkü hafta sonu baya kaçırdım +500deyim kizlar inşallah cumaya halledeceğim
Kolay gelsin canim işin bitip belkide evine gelmissindir bile ben yazarken. Pazartesi klasiği bence cumaya halledersin
Başladı canım bugün
Geçen hafta perşembe cuma cumartesi geldi kızlar alışsın diye
Ama sabah ufaklık kıyameti kopardı biz çıkarken
Alışacak inşallah
İns alisirlar canim gönlünüze göre olsun ins
Hakkında hayırlısı canım ya baya uzadı bu mevzu canim. İns hallolur sende rahatlarsin
Kızlar 61.7 yim ilginç cumadan beri hiç vermrmişim diyetime ekstra olarak hurma ve kuruyemiş eklemiştim onları çıkarayım bari ben 60 ı görürüm bu hafta diye beklerken işe bak olduğum yerde sayıyorum
Allah Allah fazla olan biseyler var demekki. Ekmeği de kes olmadı yiyorsan. Ama cumaya halledersin bence
Kabak detoksu için 2 kilo kabak aldım.
Kabak detoksu yapacak hatunlar tedarik efiniz kabaklarinizi
Ohhhhh maşallah. Ben bugunden başladım
Sabah 1 yumurtayla yağsız tavada omlet yaptım yanında 1 dlm peynir maydonoz yedim 11 gibi. Az öncede fırında 2 kabağını yedim yoğurtla akşam 8 gibi kahve ve 2 ceviz yerim acikirsam

Ben de canım 10 gün sonra gidiyorum her gün mantıların pastaların böreklerin olduğu bir yerde kilomu korumak büyük başarı zaten vermem mümkün değilde almadan gelsem ne güzel olur
Aynen ben de senin gibiyim canım, nasıl koruyacağım bilmiyorum
Pazartesi klasiği ama Cuma’ya -500 den fazla olman gerek

Alışırlar inşallah bi daha değiştirmek durumunda kalmazsınız

Takımda başladığın kiloyu baz alalım canım
İnşallah olurum canım ya inan hafta sonu dikkat etsem böyle olmazdı çok üzgünüm
Maşallah ne güzel motive ettin ben bile gaza geldim ,
Sağ ol canım, eve geldim kızı aldim parka çıktı m aşırı yoruldum ama...bilmiyorum pazartesi klasiği olmayabilirdi hafta sonu o kadar yemeseydim

Senin bu haftaki sonucunu merakla bekliyorum konyalım.Maşallah iyi gidiyorsun.
Rabbim sifa versin çok zor.Fizik tedavi iyi geliyor aslında. Fizik tedavi demedi mi dr

Kilo ile alakası yok bence canim. Doktorlar klasik hemen kilo diyor. İlaç krem bişey vermesini peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…