Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2878847

M Melek963 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (722. Etap) : 80,00
Bitiş Kilosu (732. Etap) : 66,60
Verilen Toplam Kilo : 13,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 16,75%
Toplam Süre : 11 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,52%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.218

Sevgili melek963 11 Nisan 2021 (722. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 725. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 25 Haziran 2021 (732. etap) tarihinde toplamda 13,4 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 89% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

M Melek963 tebrik ederim canım

Ara tartı bildirimini biraz geç yazacağım kızlar niyetliyim bugün yatarken yedim kesin artı çıkarım şimdi.Artık 6 lı sayıdan kurtulmak istiyorum gel 59 58 gel gel
Allah kabul etsin canım hadi inşallah gelsin 5ler
M Melek963 canim tebrik ederim tekrar mezuniyetini hedefine kısa sürede ulaştın ins korumada başarılı olursun bir daha kilo problemin olmaz

Ara tartı bildirimini biraz geç yazacağım kızlar niyetliyim bugün yatarken yedim kesin artı çıkarım şimdi.Artık 6 lı sayıdan kurtulmak istiyorum gel 59 58 gel gel
Allah kabul etsin canım
tebrikler M Melek963 mezuniyetin hayırlı olsun.

Sagolasin cnm
Kaç aylık oldu minik oğlun?
24 ayın icindeyz cnm 2yasimuza 2 hafta kaldi
Harikasın canım şu 6lara bi insek süper olacak
Yaa insallah cnm sagol
Yan komsum da biraktirdi aglamis hep dedign gbi anneyi etkiliyor sanrm bende bi denedim ozaman 22 aylikti yapamadm hadi dedm pisman olmiyim 2 yasina kadr emsin bakalm insallah kolay olur dedigin gibi canim
Canım öncelıkle emerek uyutma konusunu cozmek gerekıyormus,Allah kolaylık versın , eşime şutlıcam ben uyutma işini bakalım ,emerek uyutnayı ben de cozmeye calısıyorum suan
Aynen o cok kotu oluyor ama biz cozememistik daha dogrusu cok da ugrasmadim, zaten 2 yasina geldi artik mecbur memesiz uyuycak baklm :) babasina vermek mantikli ama oglen uykulari vs napicaksin calismiyormu esin
Çok güzel eksi canim tebrikler

Sana yürüyüş olmuş iyi tarafı bu
Sagol canim
Vay canınamasallaj gııı bak kılolar daha yerkesmemıs cabuk gıdıuo gordunmu
Aynenn bencede 6lara kadr boyle hizla gitse keske
Hg ben Hafize 27 yaşındayım 11 aylık ve 7 yaşında iki çocuğum var ideal kilona sağlıkla ulaşırsın insAllah

Çok iyi canım tebrikler
Sagolasin canim
Tebrikler cok iyi vermiss in kısa zamanda hemde M Melek963

Helal olsun sana maşallah harika gidiyorsun ,
Günaydın kızlar ara tartı beni mutlu etti, gerci gecen hafta aldigim kilolar gitti ama olsun, simdi cumaya oynama zamanı:

Cuma: 75.5
Bugun: 73.8
Fark - 1.7kg
Süpersin canım vazgevmeden devam et ,
İnşallah canım ben de 6 kardan kurtulmak istiyorum ama 2 hafta sonra memlekete gideceğim orda mümkün değil
Tebrik ederim canım harika kilo verdin ,

Gerçekten atraksiyon olmuş
Yakın ve güvendiğin birine anahtar bırakmak iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…