Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Diğer bakıcı ile yaşadığın sorunları da anlatsaydın Yasemin herşeyi önceden bilsin ki ona göre davransın

Profesyonel birinden al pilates dersini zor çünkü sakata gelme canım şifa bulursun inşallah

Çok mu tatlı bir gün ben de yiyecem

Dizini neden sakatladin canim

Senin bacak egzersizi ne fena bir şey öyle dizlerim var ya sızlıyor özellikle üst bölge
Evet @Breeze96 nasıl yaptı anlamadım ben yarım yamslak tamamladım sonrada gözüm yemedi yapmayı ama maşallah kızımız atom karınca gibi yapamadığı Spor yok

Hayırlı geceler hanımlar

Yine boşladim yazamadım.

Sabah
11.00 civarı
Bir tabak karpuz

14. 00 gibi
Fırında patlıcan domates biber. Az yağda
2dilim ekmek

16.00
Bir avuç kabak çekirdeği.

19.30
3 parça tavuk ızgara
Yarım lavaş
1kozlenmis biber
Salata
2b kola

10dk cik tempolu yuruyebildim

Geçmiş olsun canım.
Eğilirken ve uzanırken dikkat et. Ani hareketler çok zorluyor.

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım

Gunaydn kizlar biz bugun erkenciyiz meme biraktirma biraz zorluyor benm goguslee de sagmama ragmen cabuk doluyor sızı yapiyor napcam bilemedm sut kesilsn diye ilac mi kullansam mastit olrmu diye korktm sagdikca d devam gelicek bi kisirdongu bileniniz varmi. Dün sadece sizladiginda tamamen sagmama ragmen 300ml cikti toplam simdi de her ikiside davul gbi ve aciyor uyudum ya dolmuslar

Sagol cnm insallah
Hoşbulduk canım.
İnşallah hep birlikte kışa daha mutlu gireceğim.
Amin cnm insallah
Çalışıyor, şimdılık geceye odaklandık, gunduz ayakta salkıorum genelde,yarımsaat oncesınden emzırıp, memede uyucak gibi olursa uyanık tutmaya calısıyorum
Anladm cnm hayirlisiyla alisir insallah hemen
Kızlar 61.7 yim ilginç cumadan beri hiç vermrmişim diyetime ekstra olarak hurma ve kuruyemiş eklemiştim onları çıkarayım bari ben 60 ı görürüm bu hafta diye beklerken işe bak olduğum yerde sayıyorum
Hmm adet zamanin falanmi odem vsdir belki bi anda gider pes etme
Kabak detoksu için 2 kilo kabak aldım.
Kabak detoksu yapacak hatunlar tedarik efiniz kabaklarinizi
Bende carsamba gnu pazardn alip yapcm insallah hadi iyi eksiler getirsin n bize :)
Aaa cok gecmis olsn ya zor vallahi gercekten fizik tedavi en mantiklisi sanki bide duydunmu hic bilmem kayroterapi diye bir bak istersn oda iyi gelyr bu tarz seylere
Afiyet olsun canım
Sagol cnm
Dizini neden sakatladin canim

Senin bacak egzersizi ne fena bir şey öyle dizlerim var ya sızlıyor özellikle üst bölge
Ayy bende istiyorm atabillrmisn Video u ust bacaklarm incelse super olur
Haklisin cnm hic oyle dusunmemistim biraz dha planlı hareket etmeliyim
Cok guzel menün ve sporun cnm

Azaltarak kesseydin canım sırayla günlük emzirme sayısını düşürsen hiç sıkıntı olmuyor hem bebek hem anne için ben kızımda öyle yaptım

Dün zumba yaparken ters hareket yaptım
Gözüm dönüyor bazen
Bacak videosu rahatlatiyordu iyiydim
Bugun de spora devam ettim.Ama hareket ederken acıyor
Zorlama bari canım dikkat et aman
Evet @Breeze96 nasıl yaptı anlamadım ben yarım yamslak tamamladım sonrada gözüm yemedi yapmayı ama maşallah kızımız atom karınca gibi yapamadığı Spor yok
Aynen maşallah. Ben yürüyüş arkasına yapıyorum birde hareketlerin sonuna doğru yanıyor bacakalrim
Benim hiç birikmemisti sütüm zaten çok yoktu. Olmazsın ins mastır. Ama sagdikca devamı gelir dediğin gibi
Ayy bende istiyorm atabillrmisn Video u ust bacaklarm incelse super olur

Video bu canim

Eline emeğine sağlık canım vay vay ezoya bakın nasıl atak yapmış bu hafta tebrik ederim Kızlar

Azaltarak kesseydin canım sırayla günlük emzirme sayısını düşürsen hiç sıkıntı olmuyor hem bebek hem anne için ben kızımda öyle yaptım
Denedm cnm bundan 2 ay once ama vermiycem diyince anlamiyor kafasini vuriyodu duvarlara bende arada salca vs surdm oyle olmadi sil diyodu artk bi ver bi verme kafasi karışıyor du o yuzden bu sekil yapmak zorunda kaldm aslinda gunduz cok Problem yok ama gece zorliycam belli uykuya dalmakta zorlanan bir cocuk zten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…