- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.521
Wawwww seni bu kadar gaza getiren ne acepEvettt çocuklar ve eşim uyurken ben bugünkü bacak egzersizi mi yaptim @Breeze96Gündüz 40 dk tempolu yürüyüş tamam 120 @Goklerce
Eki Görüntüle 2880448
@asliogretmen adımim bugün bu kadarcik bı ara bebek arabasına koymuştum teli saymamis
Bayrama ne kaldı surda. Bide baktım sen ucuyorsun nere gidiyon. Bence benim tartı bir anda inecek umudum o yöndeWawwww seni bu kadar gaza getiren ne acepbana mı yetişcen yogsaaa
Afiyet şifa olsun canım30 haziran menü
Kahvaltı 08.30
2 kasık kıymalı yumurta
Bir dilim peynir
2 zeytin
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
13.00
Yeşil cay
2 kepekli galeta
19.00
Bir köz patlıcanda karnıyarık
2 kasık bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
Salata
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Ah canım valla gidiyorum ama yazmaya vaktim sabrım kalmıyorFit mutlu anne hafizem nerdesin?
Gunaydin canim,bu ara misafirlerim vardi,okuldan arkadaslar geldiler hem ev gormesi hem de bebek gormesine,girip yazamadim.masal3487 ses ver hele niye gelmiyorsun?
Cocuklar icin ciddi bir olayGunaydinlarrrr
Bugün küçüğün sınıf arkadaşlarıyla at binmeye gideceğiz kaç gündür evde tek konuşulan olay
Saç böreği yenecekmis ama ben ne yapacağım yemeyecegim buraya not dusuyum.
Şimdi kahvaltı Faslı erkenden kalktilar halbuki ta 12 de gideceğiz
Allah kolaylık versin menüler ne alemde hala 7lerdeyim de lütfenAh canım valla gidiyorum ama yazmaya vaktim sabrım kalmıyorgündüzleri parka falan götürüyorum çocukları hiç durmuyorlar evim akşama kadar güneş alıyor feci sıcak oğlan telefonu elime aldırmıyor salya sümük telefonu istiyor okuyorum ama yazamıyorum bı turlu
İyi eğlenceler canım sevinmiştir çocuklar ne zamandır evdeler ne yapsınlarGunaydinlarrrr
Bugün küçüğün sınıf arkadaşlarıyla at binmeye gideceğiz kaç gündür evde tek konuşulan olay
Saç böreği yenecekmis ama ben ne yapacağım yemeyecegim buraya not dusuyum.
Şimdi kahvaltı Faslı erkenden kalktilar halbuki ta 12 de gideceğiz
Anladım canım yine menüler yok ortalıktaGunaydin canim,bu ara misafirlerim vardi,okuldan arkadaslar geldiler hem ev gormesi hem de bebek gormesine,girip yazamadim.
Oo hemde nasıl havalara uçuyor. Allah'tan az kişiyiz koca sınıftan 5 yada 6 çocuk ve ailesi ancak gelecekCocuklar icin ciddi bir olaybayiliyorlar boyle etkinliklere.Bizde cumartesi piknik yapacagiz sinifla
Sağol canım evet değişiklik olacak kuzularaAllah kolaylık versin menüler ne alemde hala 7lerdeyim de lütfen
İyi eğlenceler canım sevinmiştir çocuklar ne zamandır evdeler ne yapsınlar
Anladım canım yine menüler yok ortalıkta
Nekadarlik ti seninki cnm hissetmisdir belki, gercekten birisi daha yazmis bir donem sonra iyice memeye dusuyorlar bizimki 16-17 aydan sonra oldu gunduzleri okadr cok emmek istiyordu ki her isim yarım kaliyorduSabır taşını duydum baya,kullanan arkadaslarım oldu. Meme bıraktırmak zor bi sürec, ben zorla meme verıyodum almıyodu cocuk, ve ıssız sessoız biyerde anca emıyodu, şimdi bırakırsa bıraksın moduna girdiğimde ise cocuk herkesın yanında her ortamda emmeye basladı , ek gıdayı azalttı sürekli meme meme dıyo ustumu acıyo, ben anladım istemıyo kardeş fln
Hmm dogrudur cnm herkez baska birsey diyor artik bildigim gbi devam ediyorm. Ki cok sukur Allahim bu gece hic aglamadi istemedi kabullenmislik vardi direk kucagimda pispis yaprk uyudk devamBiraz okudugum kadarıyla once gece emmesi kesılmelı ve kademeli azaltulmalı , ama tabı hiçbişeu pratıkte teori gibi olmuyor...Allah kolaylık versın,bizim için de cok zor ya o bağ bambaşka bişey...
Masallah sanaaBen bugun 68.00 i gordum
Sagol cnmGüzel canım afiyet olsun
Aynen bugun yapicam insallah meme olayindan kacgundur duzenm sastiCanım emzirmekte kalori harcatıyodu bılıosun, onu bırakıosan sporu cogalt
Ayy benmkinin bu o huyu yoktu ac derdi gece bile hep ben acardmNe desem bilemedim şimdi 1 buçuk yaşına kadar meme açıkta dursun ben gelip gidip esmerim modundaydi benim kız artık kendi açıp kendi emiyordu
Yuvalama ne bilemedm saglikliysa guzel menu cnm afyt olsnHayırlı aksamlar
Sabah 10.30
İki dilim peynir inceidi
İki dilim ekmek
Bir kaşık salçalı yumurta
14.00
Bir kepçe Antep yuvalama
3 sıkım patatesli çiğköfte
Salata
17.00
Bir b limonata kendim yaptım
19.30
Bir parça ızgara tavuk.
Bir kepçe yuvalama
Cay
Alışır canım herkesin öyle olmuştur emin ol ilk günler çok zorlu olsa da alışıyorlarGunaydn kizlar dun gecen alintilarm kalmis once onlari cevapladm. Cok sukur gece aglama krizi meme isteme olmadı kalktigindada soylemedi bugun 4 gunumuz baya ilerleme var
Yaa hic inanamadim inatci bi cocuk, Gece yine aglar tutturur diyodm ama sukur ya cok mutluyumAlışır canım herkesin öyle olmuştur emin ol ilk günler çok zorlu olsa da alışıyorlar
Ay sevindim canim. Çocuklar çabuk uyum sağlayabiliyor. Maşallah sizedeGunaydn kizlar dun gecen alintilarm kalmis once onlari cevapladm. Cok sukur gece aglama krizi meme isteme olmadı kalktigindada soylemedi bugun 4 gunumuz baya ilerleme var
Sağol kuzum tesekkurlerUcmelekannesi ne guzel kızlar eglenir insallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?