Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet şifa olsun canım

Ah canım valla gidiyorum ama yazmaya vaktim sabrım kalmıyor gündüzleri parka falan götürüyorum çocukları hiç durmuyorlar evim akşama kadar güneş alıyor feci sıcak oğlan telefonu elime aldırmıyor salya sümük telefonu istiyor okuyorum ama yazamıyorum bı turlu

Gunaydinlarrrr
Bugün küçüğün sınıf arkadaşlarıyla at binmeye gideceğiz kaç gündür evde tek konuşulan olay
Saç böreği yenecekmis ama ben ne yapacağım yemeyecegim buraya not dusuyum.

Şimdi kahvaltı Faslı erkenden kalktilar halbuki ta 12 de gideceğiz

Cocuklar icin ciddi bir olaybayiliyorlar boyle etkinliklere.Bizde cumartesi piknik yapacagiz sinifla

Allah kolaylık versin menüler ne alemde hala 7lerdeyim de lütfen
İyi eğlenceler canım sevinmiştir çocuklar ne zamandır evdeler ne yapsınlar
Gunaydin canim,bu ara misafirlerim vardi,okuldan arkadaslar geldiler hem ev gormesi hem de bebek gormesine,girip yazamadim.
Anladım canım yine menüler yok ortalıkta

Allah kolaylık versin menüler ne alemde hala 7lerdeyim de lütfen

İyi eğlenceler canım sevinmiştir çocuklar ne zamandır evdeler ne yapsınlar

Anladım canım yine menüler yok ortalıkta
Sağol canım evet değişiklik olacak kuzulara

Nekadarlik ti seninki cnm hissetmisdir belki, gercekten birisi daha yazmis bir donem sonra iyice memeye dusuyorlar bizimki 16-17 aydan sonra oldu gunduzleri okadr cok emmek istiyordu ki her isim yarım kaliyordu
Biraz okudugum kadarıyla once gece emmesi kesılmelı ve kademeli azaltulmalı , ama tabı hiçbişeu pratıkte teori gibi olmuyor...Allah kolaylık versın,bizim için de cok zor ya o bağ bambaşka bişey...
Hmm dogrudur cnm herkez baska birsey diyor artik bildigim gbi devam ediyorm. Ki cok sukur Allahim bu gece hic aglamadi istemedi kabullenmislik vardi direk kucagimda pispis yaprk uyudk devam
Ben bugun 68.00 i gordum
Masallah sanaa
Güzel canım afiyet olsun
Sagol cnm
Canım emzirmekte kalori harcatıyodu bılıosun, onu bırakıosan sporu cogalt
Aynen bugun yapicam insallah meme olayindan kacgundur duzenm sasti
Ne desem bilemedim şimdi 1 buçuk yaşına kadar meme açıkta dursun ben gelip gidip esmerim modundaydi benim kız artık kendi açıp kendi emiyordu
Ayy benmkinin bu o huyu yoktu ac derdi gece bile hep ben acardm
Yuvalama ne bilemedm saglikliysa guzel menu cnm afyt olsn

Gunaydn kizlar dun gecen alintilarm kalmis once onlari cevapladm. Cok sukur gece aglama krizi meme isteme olmadı kalktigindada soylemedi bugun 4 gunumuz baya ilerleme var
Alışır canım herkesin öyle olmuştur emin ol ilk günler çok zorlu olsa da alışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…