Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hanfendi dıyor ki şimdi de 1-2 temmuzda tüm ekip izmirde olcakmıs benım cıkısı taaa pztsi verceklermiş ,ben de yedım uc gun üstüste işe gelmemekten twzmınatsuz cıkarcak akkı sıra , olmaz dedim, ozmn yıllık ızın yazarız dıyo, niye harvıyım yıllık ıznımı dedım ,ay aptal sanıolar benı , banane

Elim kolum kalkmıyo sinirden,annemleri cagırdum bebege baksınlar, uzduklerı kadar uzulsunler, nasıl bir şirketmiş, hani ibsan sevgılıden ayrılorken sevgılıyı tanırmus ya , işyerı de ole bence, ne çirkefmiş

Ay yok artık ya hesaplara bak resmen dolandırmaya çalışıyorlar , gerçekten dehşete düştüm

Sabırtaşı eşim de getirdi ama kullanmadim canim. Memeden tiksinsin istemedim. Çünkü meme onun en güvenli limaniyken kötü ayrılsınlar istemedim. O yüzden her istediğinde aslında meme verdim ama bittiğini kendi görmüş oldu. Yine de senin kararın sürenler çok var cok duydum

Yok artık ya ne insanlar var

Ayyyy deli oldum burada ezo yaa bunlar ne pislikmiş yaa
aferin sana sakın kanma hiçbişeylerine, versinler bugün çıkışını, ya da 9 temmuza kadar 30.06 tarihli çıkış verebiliyorlar 3 temmuzda versinler çıkışını ama 30.06 göstererek

Gunaydin kızlar bugunde eksi gordm cok sukur cumaya guzel olcak insallah. Bugun kabak yapcktm ama taze fasulye pisirdm esim ekstra kendim le kabak yapmak sacma geldi fasulye de hafif. Yarin yapicm ama kesin kabak detoks yapanlar nasl gidiyor

Dün sacmaladım
Koca gün Antep fıstıklı cıkolata ve ıkı lahmacun yedım, canım yemek yapmak istemedı ve cok actım .bugun toparlıcam. Şüküt ki hala 68.5 im.regl başladı bugun buarada.
Ben de bu gün ve yarın akşamları kabak yiyeceğim. 2 haftadır 92 kg mın altına inemiyorum. Bu hafta kırmak istiyorum.
Ben kendi başıma yaparken pazartesi tartılıyordum. İnşallah 92 kg mı kırarım.

Teşekkür ederim canım

Evet kötüydü şu son bir hafta kötüydü zaten hemen toplarlanamam lazım bugünden basladım insallah cumaya eksi görürüm hic sanmıyorum ama geçen hafta zaten artıydı bilmiyorum içim şişti son zamanlarda kızın hastalıgı falan derken hic motive olamıyorum

Ben de bu gün ve yarın akşamları kabak yiyeceğim. 2 haftadır 92 kg mın altına inemiyorum. Bu hafta kırmak istiyorum.
Ben kendi başıma yaparken pazartesi tartılıyordum. İnşallah 92 kg mı kırarım.
Canım kabızlık kürünü önerırım.ıkı kuru erık ıkı kuru kayısı 1 hurma 1 incir 1-2 bardak suda kaynat , soguyunca içine 1 tatlı kasıgı kinoa ve 1 tatlı kasıgı zeytınyag kat üçe bol , hee sabah ac karna iç ardından hemen su iç. Direnc noktalarında işe yarıyı. Beni bu iş konuları strse soktugu için zaten hiç istahım yok ,bide uzuntu de bana kilo verdırıyo hadı hayırlısı... Bari faydalı bişeye sebep olsun ,

Güzel menü afyt olsn cnm
Afiyet olsun canım.
Yediklerin çok değil ama sabah hem tost hem yumurta . Biri olsa yetrliydi bence
Hmm aslinda ekmek 2 tb ekmek oldgu icin yumrta fazla gelmedi
Amin cnm sagolasin. Ya ben oyle denedm basta olmadi malesef birden kesmek zorunda kaldm komsum dan sabır tașı aldm gece cok aglasa surucem smdilik gunduzleri alisti skntı yok cok sukur
Güzel cnm aksam daha doyurucu ve saglikli olsa iyiymis ama
Güzel cnm afyt olsn
Afiyet olsun

Evet evet kuzenimin göğüs ucunun etrafına filan sürüyordu onunki toz şeklindeydi çocuk bir iki emmeye çalıştığında öğürüp kalkıyordu istemiyordu
Anladm cnm bende aldm. Komsudan cok aglasa gece surup vericem baklm
Haklisin cnm sabredicem insallah biticek artk smdi oglen uykusu sonrasi istemedi bile suan cok mutluym

Sabır taşını duydum baya,kullanan arkadaslarım oldu. Meme bıraktırmak zor bi sürec, ben zorla meme verıyodum almıyodu cocuk, ve ıssız sessoız biyerde anca emıyodu, şimdi bırakırsa bıraksın moduna girdiğimde ise cocuk herkesın yanında her ortamda emmeye basladı , ek gıdayı azalttı sürekli meme meme dıyo ustumu acıyo, ben anladım istemıyo kardeş fln

Biraz okudugum kadarıyla once gece emmesi kesılmelı ve kademeli azaltulmalı , ama tabı hiçbişeu pratıkte teori gibi olmuyor...Allah kolaylık versın,bizim için de cok zor ya o bağ bambaşka bişey...

Ben bugun 68.00 i gordum
Gunaydin kızlar bugunde eksi gordm cok sukur cumaya guzel olcak insallah. Bugun kabak yapcktm ama taze fasulye pisirdm esim ekstra kendim le kabak yapmak sacma geldi fasulye de hafif. Yarin yapicm ama kesin kabak detoks yapanlar nasl gidiyor

Canım emzirmekte kalori harcatıyodu bılıosun, onu bırakıosan sporu cogalt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…