- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.481
Hanfendi dıyor ki şimdi de 1-2 temmuzda tüm ekip izmirde olcakmıs benım cıkısı taaa pztsi verceklermiş ,ben de yedım uc gun üstüste işe gelmemekten twzmınatsuz cıkarcak akkı sıra , olmaz dedim, ozmn yıllık ızın yazarız dıyo, niye harvıyım yıllık ıznımı dedım ,ay aptal sanıolar benı , bananeYa inan öyle sinir oldum ki , bir de tavırlara bak..sakın birakma hakkını onlarda hem seni kaç ay oyalayacaklar hem de sonra böyle bir tavırla işten cikaracaklar resmen dolandırıcılık sakın bırakma hakkını bunlarda
Ya gerçekten özelde daha fazla ama devlette de hamile kalınca sorunlu eleman gözüyle bakılıyor sanki daha az çalışıyorsun onlardan, lafa gelince kadınlara sahada destek
Güzel ama sanki toplam kalori fazla olmuş gibi
Çok güzel canım afiyet olsun
Canım hem çiğ köfte hem lavaş ikisi de karbonhidrat, akşamki sigara böreği ve cezerye de kötü canım
Canım gercekten düzelecek sabret sadece, çok zor insanın içi açıyor ama mecbur süreçler emzik bırakırken de WC eğitiminde de aynı şeyleri yaşadım, eşim hep boşver bırak daha küçük dedi ama onun için daha kotu bir basla bir bırak, çocuğu da kendini de yipratirsin
Canım evet dün kötü bir gündü ama dünü unut , bugün yeniden devam et bir gun kötü beslendin diye hemen kilo almadım bugün tam gaz devam edip gittikçe incelip daha mutlu bir insan acaksin
Ya ben hiç TV izleyemiyorum 2 yıldır canım istemiyor hiç birsey
Elim kolum kalkmıyo sinirden,annemleri cagırdum bebege baksınlar, uzduklerı kadar uzulsunler, nasıl bir şirketmiş, hani ibsan sevgılıden ayrılorken sevgılıyı tanırmus ya , işyerı de ole bence, ne çirkefmişYa inan öyle sinir oldum ki , bir de tavırlara bak..sakın birakma hakkını onlarda hem seni kaç ay oyalayacaklar hem de sonra böyle bir tavırla işten cikaracaklar resmen dolandırıcılık sakın bırakma hakkını bunlarda
Ya gerçekten özelde daha fazla ama devlette de hamile kalınca sorunlu eleman gözüyle bakılıyor sanki daha az çalışıyorsun onlardan, lafa gelince kadınlara sahada destek
Canım hem çiğ köfte hem lavaş ikisi de karbonhidrat, akşamki sigara böreği ve cezerye de kötü canım
Canım gercekten düzelecek sabret sadece, çok zor insanın içi açıyor ama mecbur süreçler emzik bırakırken de WC eğitiminde de aynı şeyleri yaşadım, eşim hep boşver bırak daha küçük dedi ama onun için daha kotu bir basla bir bırak, çocuğu da kendini de yipratirsin
Canım evet dün kötü bir gündü ama dünü unut , bugün yeniden devam et bir gun kötü beslendin diye hemen kilo almadım bugün tam gaz devam edip gittikçe incelip daha mutlu bir insan acaksin
Ay yok artık ya hesaplara bak resmen dolandırmaya çalışıyorlar , gerçekten dehşete düştümHanfendi dıyor ki şimdi de 1-2 temmuzda tüm ekip izmirde olcakmıs benım cıkısı taaa pztsi verceklermiş ,ben de yedım uc gun üstüste işe gelmemekten twzmınatsuz cıkarcak akkı sıra , olmaz dedim, ozmn yıllık ızın yazarız dıyo, niye harvıyım yıllık ıznımı dedım ,ay aptal sanıolar benı , banane
Sabırtaşı eşim de getirdi ama kullanmadim canim. Memeden tiksinsin istemedim. Çünkü meme onun en güvenli limaniyken kötü ayrılsınlar istemedim. O yüzden her istediğinde aslında meme verdim ama bittiğini kendi görmüş oldu. Yine de senin kararın sürenler çok var cok duydumYaa denedim Ela ilk basta azaltiym dedm ama tabi smdi ki gbi kararli olmadigim oda agliyodu vermeyince kafaları yerlere vurmaya başlamıştım smdi uf olmus vs diyerk kandirdm doktora gitcem dedim, ilk uyku gecisinse cok agladi yine komsum da sabır tașı varmis acaba alıp ondan surup versemmi doktor gittim iyileri derim hem diye dusunuyorm deneyiniz varmi kızlar sabır tașını genelde o sutun tadini degistirdigi icin emmek istemiyorlarmis
2 gecemiz di ve sanki ilk uyku gecisinse cok daha zorladi ilk gune nazar an o korkuttu beni ama 2 uyku gecisimiz daha iyidi sukur ler olsun insallah atlatir iz ya sen biliyormusun sabır tașını cnm
Tabi artk donmiycem kararimdan bi sekilde birakcak cunki smdi versm dedign gbi onun piskolojisinede iyi degl yani eziyet Cocuga ama gece ne yalancı meme ne biberon sut cay aliyor haliyle zorlaniyor hem meme emerk devam uyurdu :/ cok aglayinca kiyamiyorm hic icim parcalanıyor sanki
Yok artık ya ne insanlar varHanfendi dıyor ki şimdi de 1-2 temmuzda tüm ekip izmirde olcakmıs benım cıkısı taaa pztsi verceklermiş ,ben de yedım uc gun üstüste işe gelmemekten twzmınatsuz cıkarcak akkı sıra , olmaz dedim, ozmn yıllık ızın yazarız dıyo, niye harvıyım yıllık ıznımı dedım ,ay aptal sanıolar benı , banane
Ayyyy deli oldum burada ezo yaa bunlar ne pislikmiş yaaHanfendi dıyor ki şimdi de 1-2 temmuzda tüm ekip izmirde olcakmıs benım cıkısı taaa pztsi verceklermiş ,ben de yedım uc gun üstüste işe gelmemekten twzmınatsuz cıkarcak akkı sıra , olmaz dedim, ozmn yıllık ızın yazarız dıyo, niye harvıyım yıllık ıznımı dedım ,ay aptal sanıolar benı , banane
MerhabaHerkese merhaba
Ben de bu gün ve yarın akşamları kabak yiyeceğim. 2 haftadır 92 kg mın altına inemiyorum. Bu hafta kırmak istiyorum.Dün sacmaladım
Koca gün Antep fıstıklı cıkolata ve ıkı lahmacun yedım, canım yemek yapmak istemedı ve cok actım .bugun toparlıcam. Şüküt ki hala 68.5 im.regl başladı bugun buarada.
Teşekkür ederim canımYa inan öyle sinir oldum ki , bir de tavırlara bak..sakın birakma hakkını onlarda hem seni kaç ay oyalayacaklar hem de sonra böyle bir tavırla işten cikaracaklar resmen dolandırıcılık sakın bırakma hakkını bunlarda
Evet kötüydü şu son bir hafta kötüydü zaten hemen toplarlanamam lazım bugünden basladım insallah cumaya eksi görürüm hic sanmıyorum ama geçen hafta zaten artıydı bilmiyorum içim şişti son zamanlarda kızın hastalıgı falan derken hic motive olamıyorumYa inan öyle sinir oldum ki , bir de tavırlara bak..sakın birakma hakkını onlarda hem seni kaç ay oyalayacaklar hem de sonra böyle bir tavırla işten cikaracaklar resmen dolandırıcılık sakın bırakma hakkını bunlarda
Sormasorma ,nasıl bir şirketmiş, yarın işe gıdıp bolumr gıdıp oturasım var, yarın işe geleyım ozmn dıyorum onu da istemıuo. Ucretaız ızın yazcakmıs güya iki günAy yok artık ya hesaplara bak resmen dolandırmaya çalışıyorlar , gerçekten dehşete düştüm
Canım kabızlık kürünü önerırım.ıkı kuru erık ıkı kuru kayısı 1 hurma 1 incir 1-2 bardak suda kaynat , soguyunca içine 1 tatlı kasıgı kinoa ve 1 tatlı kasıgı zeytınyag kat üçe bol , hee sabah ac karna iç ardından hemen su iç. Direnc noktalarında işe yarıyı. Beni bu iş konuları strse soktugu için zaten hiç istahım yok ,bide uzuntu de bana kilo verdırıyo hadı hayırlısı... Bari faydalı bişeye sebep olsun ,Ben de bu gün ve yarın akşamları kabak yiyeceğim. 2 haftadır 92 kg mın altına inemiyorum. Bu hafta kırmak istiyorum.
Ben kendi başıma yaparken pazartesi tartılıyordum. İnşallah 92 kg mı kırarım.
Güzel menü afyt olsn cnmSalı Menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates - salatalık
2 zeytin
Öğle 13.30
1 kase yoğurt
3 üçgen karpuz
Akşam 17.00
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
4 litre su
45 dk yürüyüş
Hmm aslinda ekmek 2 tb ekmek oldgu icin yumrta fazla gelmediAfiyet olsun canım.
Yediklerin çok değil ama sabah hem tost hem yumurta . Biri olsa yetrliydi bence
Amin cnm sagolasin. Ya ben oyle denedm basta olmadi malesef birden kesmek zorunda kaldm komsum dan sabır tașı aldm gece cok aglasa surucem smdilik gunduzleri alisti skntı yok cok sukurHayırlı geceler hanımlar.
Parka çıktık biraz kızım sürekli dışarı çıkmak istiyor. Esim bakiyorken ben 15 dk hızlı tempoda yürüdüm. Her gün nerdeyse parka çıkıyoruz fırsat buldukça yürümeye çalışacağım.
Allah im kolaylıklar versin cnm. Çok zor sütten kesmek. 2 oğlumda çok aşırı zorlandım. Kızımda kademeli gün içinde meme verme süresini uzattım. Günde bir iki kez vermeye kadar düşürdüm. Sonra gün içinde hiç vermedim. Gece 2 defa falan uyaniyordu sonradan alıştı. Sana tavsiyem cnm birden kesmek çok zor.
Güzel cnm aksam daha doyurucu ve saglikli olsa iyiymis ama29 Haziran menü
Kahvaltı 09.30
Bir haşlanmış yumurta
Yarım simit
Bir dilim beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalık
14.30
6 çiğ köfte
Bir lavaş
Bir bardak ayran
15.30
Sade türk kahvesi
Bir cezerye
19.30
Bir tane sigara böreği
4 lt su
Güzel cnm afyt olsn29.06.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
1 domates ve yumurta ile menemen,1 YK labne, 5 zeytin, 1 slm ekşi maya ekmek
16 sade kahve
19.00. 1 kepçe mercimek çorbası (yeşil)
Avuç içi kadar istavrit tava, 4 üçgen dilim karpuz,1 dlm ekşi maya ekmek
Şu:2.5 lt
Anladm cnm bende aldm. Komsudan cok aglasa gece surup vericem baklmAfiyet olsun
Evet evet kuzenimin göğüs ucunun etrafına filan sürüyordu onunki toz şeklindeydi çocuk bir iki emmeye çalıştığında öğürüp kalkıyordu istemiyordu
Haklisin cnm sabredicem insallah biticek artk smdi oglen uykusu sonrasi istemedi bile suan cok mutluymYa inan öyle sinir oldum ki , bir de tavırlara bak..sakın birakma hakkını onlarda hem seni kaç ay oyalayacaklar hem de sonra böyle bir tavırla işten cikaracaklar resmen dolandırıcılık sakın bırakma hakkını bunlarda
Biraz okudugum kadarıyla once gece emmesi kesılmelı ve kademeli azaltulmalı , ama tabı hiçbişeu pratıkte teori gibi olmuyor...Allah kolaylık versın,bizim için de cok zor ya o bağ bambaşka bişey...Yaa denedim Ela ilk basta azaltiym dedm ama tabi smdi ki gbi kararli olmadigim oda agliyodu vermeyince kafaları yerlere vurmaya başlamıştım smdi uf olmus vs diyerk kandirdm doktora gitcem dedim, ilk uyku gecisinse cok agladi yine komsum da sabır tașı varmis acaba alıp ondan surup versemmi doktor gittim iyileri derim hem diye dusunuyorm deneyiniz varmi kızlar sabır tașını genelde o sutun tadini degistirdigi icin emmek istemiyorlarmis
2 gecemiz di ve sanki ilk uyku gecisinse cok daha zorladi ilk gune nazar an o korkuttu beni ama 2 uyku gecisimiz daha iyidi sukur ler olsun insallah atlatir iz ya sen biliyormusun sabır tașını cnm
Tabi artk donmiycem kararimdan bi sekilde birakcak cunki smdi versm dedign gbi onun piskolojisinede iyi degl yani eziyet Cocuga ama gece ne yalancı meme ne biberon sut cay aliyor haliyle zorlaniyor hem meme emerk devam uyurdu :/ cok aglayinca kiyamiyorm hic icim parcalanıyor sanki
Gunaydin kızlar bugunde eksi gordm cok sukur cumaya guzel olcak insallah. Bugun kabak yapcktm ama taze fasulye pisirdm esim ekstra kendim le kabak yapmak sacma geldi fasulye de hafif. Yarin yapicm ama kesin kabak detoks yapanlar nasl gidiyor
Güzel canım afiyet olsunMenum:
6:30 kahve ile 1 zuber
10:30 1 adet yumurta ile omlet, 2 tb ekmegi ile sucuklu tost , 1 dilim kașar, 5 zeytin
12:30 soguk kahve sütlü
17:30 ince dilim kiymali Lasagne, Salata, yarım kase cacık
7.000 Adım
2.5lt Su
Canım emzirmekte kalori harcatıyodu bılıosun, onu bırakıosan sporu cogaltGunaydn kizlar biz bugun erkenciyiz meme biraktirma biraz zorluyor benm goguslee de sagmama ragmen cabuk doluyor sızı yapiyor napcam bilemedm sut kesilsn diye ilac mi kullansam mastit olrmu diye korktm sagdikca d devam gelicek bi kisirdongu bileniniz varmi. Dün sadece sizladiginda tamamen sagmama ragmen 300ml cikti toplam simdi de her ikiside davul gbi ve aciyor uyudum ya dolmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?