- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.501
Evet canım kaldıgım yerden devam , sadece cok halsız enerjısızım spor yapamıcam gibi şu iş bitenr kadar , elım kolum tutmuyo sinir anımda . 68.00 i gordum bugun dogru duzgun bişi yemedım zaten , haftaya inş sporu costurcam telafı etcem , 2 haftada 68 e inmek bile buyuk basarı bana, kırdım direnci artık gider ıns, ya gobegım bıle dümdüz oldu sanki , pijamalar düşüyo harılka hisYa inan öyle sinir oldum ki , bir de tavırlara bak..sakın birakma hakkını onlarda hem seni kaç ay oyalayacaklar hem de sonra böyle bir tavırla işten cikaracaklar resmen dolandırıcılık sakın bırakma hakkını bunlarda
Ya gerçekten özelde daha fazla ama devlette de hamile kalınca sorunlu eleman gözüyle bakılıyor sanki daha az çalışıyorsun onlardan, lafa gelince kadınlara sahada destek
Güzel ama sanki toplam kalori fazla olmuş gibi
Çok güzel canım afiyet olsun
Canım hem çiğ köfte hem lavaş ikisi de karbonhidrat, akşamki sigara böreği ve cezerye de kötü canım
Canım gercekten düzelecek sabret sadece, çok zor insanın içi açıyor ama mecbur süreçler emzik bırakırken de WC eğitiminde de aynı şeyleri yaşadım, eşim hep boşver bırak daha küçük dedi ama onun için daha kotu bir basla bir bırak, çocuğu da kendini de yipratirsin
Canım evet dün kötü bir gündü ama dünü unut , bugün yeniden devam et bir gun kötü beslendin diye hemen kilo almadım bugün tam gaz devam edip gittikçe incelip daha mutlu bir insan acaksin
Ya ben hiç TV izleyemiyorum 2 yıldır canım istemiyor hiç birsey
Hey maşallah tü tü tü maşallahBen bugun 68.00 i gordum
Reglden kaynaklanıyor hem iştah açık hem de tatlı canavarı oluyoruz .olsun bugün hemen toparlarsınDün sacmaladım
Koca gün Antep fıstıklı cıkolata ve ıkı lahmacun yedım, canım yemek yapmak istemedı ve cok actım .bugun toparlıcam. Şüküt ki hala 68.5 im.regl başladı bugun buarada.
Aaaa şeytanlıklara bak neler dönüyor bu iş dünyasında ben safım ya kesin kandırırlardı beniHanfendi dıyor ki şimdi de 1-2 temmuzda tüm ekip izmirde olcakmıs benım cıkısı taaa pztsi verceklermiş ,ben de yedım uc gun üstüste işe gelmemekten twzmınatsuz cıkarcak akkı sıra , olmaz dedim, ozmn yıllık ızın yazarız dıyo, niye harvıyım yıllık ıznımı dedım ,ay aptal sanıolar benı , banane
Kandırsınlar kuzum, bu dunyanın bi de öbürdunyası varReglden kaynaklanıyor hem iştah açık hem de tatlı canavarı oluyoruz .olsun bugün hemen toparlarsın
Aaaa şeytanlıklara bak neler dönüyor bu iş dünyasında ben safım ya kesin kandırırlardı beni
Canım belli bir zamandan sonra memeye öyle bir dusuyorlaki dünyaları oluyor resmen. Seninkinin o dönemi bence.Sabır taşını duydum baya,kullanan arkadaslarım oldu. Meme bıraktırmak zor bi sürec, ben zorla meme verıyodum almıyodu cocuk, ve ıssız sessoız biyerde anca emıyodu, şimdi bırakırsa bıraksın moduna girdiğimde ise cocuk herkesın yanında her ortamda emmeye basladı , ek gıdayı azalttı sürekli meme meme dıyo ustumu acıyo, ben anladım istemıyo kardeş fln
Gecicimi pekiCanım belli bir zamandan sonra memeye öyle bir dusuyorlaki dünyaları oluyor resmen. Seninkinin o dönemi bence.
Gecicimi peki
Yok artık kabak detoksu nasıl eksi getirmez
Gidersin ya daha birkaç hafta önce sen de oralardaydın unuttun muGelemiyommmmm gelemiyooooommmm
Stres yapma canım, bol su iç yeşil çay falan iç geçersin eksiye merak etmeEvet kötüydü şu son bir hafta kötüydü zaten hemen toplarlanamam lazım bugünden basladım insallah cumaya eksi görürüm hic sanmıyorum ama geçen hafta zaten artıydı bilmiyorum içim şişti son zamanlarda kızın hastalıgı falan derken hic motive olamıyorum
Aynen öyle bak hele 65 e iyice yaklas inan daha da motive olacaksın ...çok iyi geldi sana 6larEvet canım kaldıgım yerden devam , sadece cok halsız enerjısızım spor yapamıcam gibi şu iş bitenr kadar , elım kolum tutmuyo sinir anımda . 68.00 i gordum bugun dogru duzgun bişi yemedım zaten , haftaya inş sporu costurcam telafı etcem , 2 haftada 68 e inmek bile buyuk basarı bana, kırdım direnci artık gider ıns, ya gobegım bıle dümdüz oldu sanki , pijamalar düşüyo harılka his
Kız ben de sağım tamam derim kandirilirim ,Reglden kaynaklanıyor hem iştah açık hem de tatlı canavarı oluyoruz .olsun bugün hemen toparlarsın
Aaaa şeytanlıklara bak neler dönüyor bu iş dünyasında ben safım ya kesin kandırırlardı beni
Anlamadım ki evet kaçamak oldu ama baya aç oluyorum saat 8 de bileYok artık kabak detoksu nasıl eksi getirmez
Gidersin ya daha birkaç hafta önce sen de oralardaydın unuttun mu
Ah no patates kızartması yerine sağlıklı tercih olsaydı30.06.2021
11 sütlü kahve
13.00
1.5 sb sut,4 YK yulaf,3 kayısı,2 ceviz
16.00 sade kahve
18.00
2 sk mantarlı tavuk sote, 1 sk patates kızartması, ayran
19.30. 1 kase kiraz
Şu :2 .5 lt
Dün : 7bin adim
Bugün 8bin adım.asliogretmen
Yuvalama ve patatesli çiğ köfte iki karbonhidrat bir arada olmamışHayırlı aksamlar
Sabah 10.30
İki dilim peynir inceidi
İki dilim ekmek
Bir kaşık salçalı yumurta
14.00
Bir kepçe Antep yuvalama
3 sıkım patatesli çiğköfte
Salata
17.00
Bir b limonata kendim yaptım
19.30
Bir parça ızgara tavuk.
Bir kepçe yuvalama
Cay
Kızartma olmasa cok iyiymiş canım afiyet olsun30.06.2021
11 sütlü kahve
13.00
1.5 sb sut,4 YK yulaf,3 kayısı,2 ceviz
16.00 sade kahve
18.00
2 sk mantarlı tavuk sote, 1 sk patates kızartması, ayran
19.30. 1 kase kiraz
Şu :2 .5 lt
Dün : 7bin adim
Bugün 8bin adım.asliogretmen
Güzel menü canım afiyet olsunHayırlı aksamlar
Sabah 10.30
İki dilim peynir inceidi
İki dilim ekmek
Bir kaşık salçalı yumurta
14.00
Bir kepçe Antep yuvalama
3 sıkım patatesli çiğköfte
Salata
17.00
Bir b limonata kendim yaptım
19.30
Bir parça ızgara tavuk.
Bir kepçe yuvalama
Cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?