- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.581
Biliyorum canım ama gerekli şu an senin için kendini daha fazla yıpratma ne yapmaya karar verdiniz ? Durduk yerde nasıl bu duruma geldiniz?genç yaşımda ilaç kullanmaktan bıktım. her gün sabah akşam kullana kullana o kadar sıkıldım ki zehracım. başlangıç süreci de problemli oluyor benim. yan etkileri hep yaşıyorum yani
Ayy masallah cok guzel ilerliyorsun:))) Bildirimimi yapayım ozmn
Gecen hafta:69.3
Bu hafta:67.9
Fark: 1.4
Yüzde: 2.02
İnecek inecek direnci gecince gerisi kolay, ama sporla yada bi şekılde bivucudu şaşırt
yooo yapacağım zaten canım sağolasınCanım adına kanma , ödeme de iyi gelıyor sen bılırsın
şimdilik doğru karar veremediğim için beklemedeyim zehracım. durduk yere değildi aslında. bir sürü problemimiz vardı. sonra bardak taştı.Biliyorum canım ama gerekli şu an senin için kendini daha fazla yıpratma ne yapmaya karar verdiniz ? Durduk yerde nasıl bu duruma geldiniz?
O zaman daha fazla yıpranmadan , yıpratmadan ya çift terapisi alın ya da konuşup anlaşmaya çalışın ya da yolları ayırın canım yazık aynı evde huzursuz bir şekilde hayat geçmezşimdilik doğru karar veremediğim için beklemedeyim zehracım. durduk yere değildi aslında. bir sürü problemimiz vardı. sonra bardak taştı.
Evet biontec de imza alıyorlar yan etki olarak da sinovac daha az yan etki gösteriyor diyorlar istersen kafan rahat etsin emzirme yada ne yaptın gündüz okudum ama yazamadımDeğişik görüşler hakim ,emzir antıkor bebegıne gecsın dıen de var 1-2 gun emzırme dien de .
Hoşgeldin canım.selam kızlar,
kaç haftadır giremiyorum. sizleri yarı yolda bıraktım. bunun için çok çok çok özür dilerim. beni affedin.
hayatım alt üst olmuş durumda. anksiyete bozukluğum yeniden peydah oldu. çok kötü şeyler yaşıyorum. hatta yaşıyor muyum ondan bile emin değilim. her şey sanal geliyor. dokunduğum hiçbir şeyi hissedemiyorum. sürekli kalbim küt küt atıyor. bunlarla yaşıyorum. ayakta kalmaya çalışıyorum. dualarınıza çok ihtiyacım var. nolur benim için dua edin.
U UcanSupurge kaptanım gruptan atıldım mı? atılmışsam bile free olarak burada devam edebilir miyim? bunların hiçbiri mümkün olmazsa bile size motivasyon olmak için menülere falan yorum yapmak istiyorum. hangisi uygun olur? geri dönüş yapabilirseniz çok sevinirim.
Emzirdim canım durmadıEvet biontec de imza alıyorlar yan etki olarak da sinovac daha az yan etki gösteriyor diyorlar istersen kafan rahat etsin emzirme yada ne yaptın gündüz okudum ama yazamadım
İns sanada onada şifa olsun canimEmzirdim canım durmadı
Sagol canım aminİns sanada onada şifa olsun canim
Gündüz onunda yazmamisim aşın şifa olsun sağlık olsun canim
İns sanada onada şifa olsun canim
Gündüz onunda yazmamisim aşın şifa olsun sağlık olsun canim
Gelme miKız niye kimseden bir ses yok nirdesinizzzzz
Yarına geliyormu güzel eksiler
Kana süte ne zmn karısıuo , ne zaman etkısı zararı gwo hıc bılmedıgımden emzirdik gitti ,Evet biontec de imza alıyorlar yan etki olarak da sinovac daha az yan etki gösteriyor diyorlar istersen kafan rahat etsin emzirme yada ne yaptın gündüz okudum ama yazamadım
Hay masallah spora gelll imrenıyorum sana , haftaya kapışcaz1 Temmuz menüm
Kahvaltı:9.30
Yarım kk beyaz peynir
Közlenmiş kırmızı biber
Közlenmiş domates1dilim ekmek
Aksam15.30
2tavuk şiş(yağsız tavuk göğsünden)
Salata
1dilim ekmek
16.30
1nektar
4kayısı
4üzüm(tane)
Su:2,5
Spor:22dk zumba class
1saat zumba
328 puanEki Görüntüle 2880907
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
Allah'ım kercine kercine gözüme sokuyordu kilosunuGelme mi67.5 hedef ,wc de beklıom
Allah gönlüne ruhuna inşirah ferahlık versin canım şifa versin .selam kızlar,
kaç haftadır giremiyorum. sizleri yarı yolda bıraktım. bunun için çok çok çok özür dilerim. beni affedin.
hayatım alt üst olmuş durumda. anksiyete bozukluğum yeniden peydah oldu. çok kötü şeyler yaşıyorum. hatta yaşıyor muyum ondan bile emin değilim. her şey sanal geliyor. dokunduğum hiçbir şeyi hissedemiyorum. sürekli kalbim küt küt atıyor. bunlarla yaşıyorum. ayakta kalmaya çalışıyorum. dualarınıza çok ihtiyacım var. nolur benim için dua edin.
U UcanSupurge kaptanım gruptan atıldım mı? atılmışsam bile free olarak burada devam edebilir miyim? bunların hiçbiri mümkün olmazsa bile size motivasyon olmak için menülere falan yorum yapmak istiyorum. hangisi uygun olur? geri dönüş yapabilirseniz çok sevinirim.
Hadi inşallahKana süte ne zmn karısıuo , ne zaman etkısı zararı gwo hıc bılmedıgımden emzirdik gitti ,
Hay masallah spora gelll imrenıyorum sana , haftaya kapışcaz
Ah no patates kızartması yerine sağlıklı tercih olsaydı
Yuvalama ve patatesli çiğ köfte iki karbonhidrat bir arada olmamış
Çok haklısınız kizlar , dün akşam disrada yedik arkadaslarla o sebeple böyle oldu tabi daha sağlıklı tuketebilirdimKızartma olmasa cok iyiymiş canım afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun
Gayet güzel canım afiyet olsun30 haziran menü
Kahvaltı 08.30
2 kasık kıymalı yumurta
Bir dilim peynir
2 zeytin
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
13.00
Yeşil cay
2 kepekli galeta
19.00
Bir köz patlıcanda karnıyarık
2 kasık bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
Salata
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Yaa yerim onların heyecanını ,Gunaydinlarrrr
Bugün küçüğün sınıf arkadaşlarıyla at binmeye gideceğiz kaç gündür evde tek konuşulan olay
Saç böreği yenecekmis ama ben ne yapacağım yemeyecegim buraya not dusuyum.
Şimdi kahvaltı Faslı erkenden kalktilar halbuki ta 12 de gideceğiz
Ohh ne güzel canım maşallah bak sabredince ne güzel olacak sonuGunaydn kizlar dun gecen alintilarm kalmis once onlari cevapladm. Cok sukur gece aglama krizi meme isteme olmadı kalktigindada soylemedi bugun 4 gunumuz baya ilerleme var
Ya inan bende de aşırı ödem var burası çok nemli sanırım ondan oluyor, sabah elim yüzüm sis uyaniyorumkızlar kaç gündür yine inanılmaz ödemim var, hele bu sabah ellerimi kapatamıyorum resmen o derece şiş
denediğiniz yüzde yüz işe yarıyor dediğiniz ödem atmak önerebileceğiniz neler var
kendimi inanılmaz hantal ve yorgun hissediyorum şu an ödemden dolayı
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun29 Haziran menüm
Kahvaltı:9.00
1yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
4 zeytin
16çiğ fındık
1dilim kavun
Öğle 15.00
Kabak detoksu
Yoğurt
Su:2,5 litre
Spor1saat tempolu yürüyüş
180puan
10bin adım
Migrenim yüzünden resim cekmeyi unuttum
Gayet güzel canım afiyet olsun30 Haziran menüm
Kahvaltı:11.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
1dilim ekmek
4zeytin
Ara:16çiğ badem
Aksam16.00
Avuç içi kadar et
Salata
Yogurt
1dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:8bin adım
80 puan
Canım yıpratma kendini dr ilac diyorsa kullan,dediğin gibi herkes hayatına devam ediyor sen de devam et bırakma kendini,herşey geçip gidiyor inan sendenkiymetli degilkaptanım günün cuma olduğunu bile bilemedim öyle söyleyeyim. 2-3 gün sonra aklıma geldi cuma bildirim yapacaktım diye. iyi olmaya çalışıyorum kaptanım şu anksiyete durumumu atlatmaya çalışıyorum. ilaca başlamamak için direniyorum. izne ayrılmam çok iyi olmuş çok teşekkür ederim. ben buralardayım artık. her gün takip etmek istiyorum.
kimse için kendime kötülük yapmak istemiyorum. bu süreçte yıpranan ben oldum. herkes hayatına devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?