- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.621
Halledersin senGeçen hafta: 78.95
Bu hafta: 80.2
Fark: +1.25
Yüzde: %-1.583 malesef yediklerime dikkat edemiyorum oğlan huysuz yemek hazirlayamiyorum karbonlu oluyor alel acele yaptıklarım regl haftam bı de karnım kasıklarım şiş geldiği gibi gider artılar insAllah
kızlar biz ailecek hastalandık ve yoğunluğum 2 ye katlandı. o yüzden giremiyorum ama dikkat ettim yediğime içtiğime
Tebrikler canım çok güzel bir eksiBildirim de yapaym resm cekmedik hic aklima gelmedi ama haftaya artk cekerm insallah
Gecen cuma 75.5
Bugun 72.7
Fark 2.8 kg
Meme biraktirma surecinde iyice istahim kapandi sanrm uzzntuden bide cikolata hic yemedim kendime ceza verdm oglan uzuluyor agliyor diye ona meme yoksa banada cikolata yok dedm o şekilde tuttum kendmi hep ama sonuc mukemmel oldu benm icin :) haftaya 70leri ucundanda olsa gorurm insallah
geçen hafta 72.1
Tebrikler canım
Ben fotoğrafı unuttumMerhaba herkese.
Bir kaç gündür çok yoğundum. Ama inşallah bundan sonra aksatmayacağım.
Gelelim kiloya
Pazartesi : 92.5 kg
Bu gün : 91.8 kg
Fark : 700 gram
Eksi olmak güzel. 89.9 kg mı görsem.
2 aydır 90 lardayım.
geçmiş olsun canım neyiniz varkızlar biz ailecek hastalandık ve yoğunluğum 2 ye katlandı. o yüzden giremiyorum ama dikkat ettim yediğime içtiğime
Ay srn cpk yasaBenim cocuklarda zırt pirt değiştiriyor ekran klavyesini.Geçen gün arapça yapmışlar
Muhtemelen canım ama haftalık eksin gayet süperKızlar 67.5 olamadımwc ye ragmen ,dünle aynı 67.9 yani , akşam turşu yemıstım baya o mu yaptı anlamadım
Kendin için bir şeyler yapmak sana iyi gelecek olup özgüvenini güçlendirecektir canım salma haydi harekete geçgünaydın kızlar. 2 gün önce tartıldım 75 olmuştum. bugün 76 çıktım tartıda. acilen detox yapıp aldığım kiloları atmam lazım. arkadaşlarım yalnız bırakmak istemiyor. her gün bir yerdeyim. koyverdim ben deçok mutsuz uyandım yine
Güzel sonucun cancağzım
Ah şu emeklerini zayi etmesen kendini bu kadar yormak zorunda kalmayacaksın canımGeçen hafta: 78.95
Yüzde: %-1.583 malesef yediklerime dikkat edemiyorum oğlan huysuz yemek hazirlayamiyorum karbonlu oluyor alel acele yaptıklarım regl haftam bı de karnım kasıklarım şiş geldiği gibi gider artılar insAllah
Güzel canım her hafta standart eksi ile geliyorsun
Güzel sonucun canım tebrik ederim
Allah şifa versin canım şimdi nasılsınız ? Toparlanınca menülerini yazıp düzeni paylaşım yapmaya başla lütfenkızlar biz ailecek hastalandık ve yoğunluğum 2 ye katlandı. o yüzden giremiyorum ama dikkat ettim yediğime içtiğime
O günler de gelecek canım senden de düzenli menü ve paylaşım bekliyorum fotoğraf atmayı unutma takım içi bildirimde sorun değil de listeye dahil olanlar fotoğraf atmayınca bildirimsiz sayılıyorMerhaba herkese.
Gelelim kiloya
2 aydır 90 lardayım.
Olsun canım ekside olmak harika yeter ki bırakma özellikle detoks sonrası birkaç gün karbonhidrata dikkat etmek gerek yoksa hop diye geri geliveriyor gidenler18 hazıran 71
Bu cuma 70
İki haftada 1 kilo gibi görünse de bir ara 73 u gördüm
Çarşamba işi 72 idi bir anda indi ödem varmış demek kabak ve dün içtiğim detosk suyu etki etti
Evet canım dün yanında detoks suyu götürmüştüm gün boyu onu içtim tabi önceki günlerdeki kabak bence etkili oldu gitmeyecek sanmıştım amaGüzel anı ve bonus eksi kalmış geriye
Afiyet olsun canım sporun menün gayet güzel
Afiyet olsun canım güzel
İyi mi kötü mü çözemedim ama karbonhidrat ağırlıklı olduğu kesin
Harikasın tatlımKızlar 67.5 olamadımwc ye ragmen ,dünle aynı 67.9 yani , akşam turşu yemıstım baya o mu yaptı anlamadım
Tebrikler kuzum
Evet biraz çok gibi ama bence halledersin sen canimGeçen hafta: 78.95
Tebrikler kuzum gayet guzel
Harikasın pınarBildirim de yapaym resm cekmedik hic aklima gelmedi ama haftaya artk cekerm insallah
Gecen cuma 75.5
Bugun 72.7
Fark 2.8 kg
Meme biraktirma surecinde iyice istahim kapandi sanrm uzzntuden bide cikolata hic yemedim kendime ceza verdm oglan uzuluyor agliyor diye ona meme yoksa banada cikolata yok dedm o şekilde tuttum kendmi hep ama sonuc mukemmel oldu benm icin :) haftaya 70leri ucundanda olsa gorurm insallah
Tebrikler canım güzel eksiMerhaba herkese.
Gelelim kiloya
2 aydır 90 lardayım.
Tebrikler canimgeçen hafta 72.1
bu hafta 71.5
giden 0.6gr
Oh şükür devam aynenBildirim de yapaym resm cekmedik hic aklima gelmedi ama haftaya artk cekerm insallah
Gecen cuma 75.5
Bugun 72.7
Fark 2.8 kg
Aynen öyle canim dikkat etmeye çalışıyorum bayrama kadar biraz daha ekşi olmam lazım ama daha çok spor yapmam lazım sanırım dün 2 aydır gorusmedigim bir veli ile görüştük gezide kilomu aldın dedi halbuki kaç zamandır 70 72 arası geziyorum biri 76 kiloymus aynı gibisiniz dedi bir kaç kişi demekki vücudum toparlamamisOlsun canım ekside olmak harika yeter ki bırakma özellikle detoks sonrası birkaç gün karbonhidrata dikkat etmek gerek yoksa hop diye geri geliveriyor gidenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?