- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.601
Süt denedm devam sutu degl inek sutu zaten artk 2 yasina geldi cunki ama icmiyor malesef sut hic sevmedi oyle hatta muzlu Cilekli kakaolu hepsni denedk sade soguk ilik hafif ballı sekerli yok yani nasl icirirm bilmemAy yavrum yaaa yerım masallahakıllı bıdık. Devam sütü mü verceksın peki yerine bişey vercekmısın.
Canım biyontecte biişi imzalatıolarmıs orda sey yazıomıs emziren ve hamılelerde denenmemiiştir yeterincce veri yoktur vs oyuzden riskli geldi, aslında kızımın dr u biyontec onerdı bem tırsttum ondan, eşim bıyontec oldu .
Hmm anladm cnm aslinda kaynatilan bi karisim vardi ödeme iyi geliyodu bi gün gecen kaynatip erteai gun iciliyorsu tam Liste bakmam lazm iyi gelmezse o ben arastiriym eskilerdenAllah yardımcın olsun canım inşallah feraha çıkarsın tez vakitte
inşallah kuzum işe yarar ama ezomun kürü kabızlık için diye gönderdi
kabızlığı ilaçla çözüyorum şu sıra, ödem çok fena
inşallah ona da iyi gelir
Ohh ne guzel ya ck sevindm hem cocuklar icin hem senin eksi gormene :) kiz hic mi birsey yemedi yemeden durabilcenmi sabaha kadarMerhabalar canlar cigerler vallahi sıcakta gezmekten beynim zonkluyor
Ama çocuklar çok mutlu oldu. Büyükler ata bindiler başta korkup sonra inmek istemedilerküçük bidigimda midilliye bindi kendi gibi küçük tatlis bir şeydi.
Tabiki saç boregini yemedim gideceğimiz yer yakındı 30 dk yürüyerek gidip geldim ve eve geldigim 6 falandı tartilinca güzel bir ekşi gördüm sabah 9 şu en son öğünüm belkide ondandır ama yinede mutlu oldum
Afyt olsn guzel cnm kabak detoks yapmadinmi1 Temmuz menüm
Kahvaltı:9.30
Yarım kk beyaz peynir
Közlenmiş kırmızı biber
Közlenmiş domates1dilim ekmek
Aksam15.30
2tavuk şiş(yağsız tavuk göğsünden)
Salata
1dilim ekmek
16.30
1nektar
4kayısı
4üzüm(tane)
Su:2,5
Spor:22dk zumba class
1saat zumba
328 puanEki Görüntüle 2880907
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
Yok canım yemek yaparken 6 gibi tartıldım sonra yemek yedim tabiki duramadim çünkü sabahta yemedim çok fazlahh ne guzel ya ck sevindm hem cocuklar icin hem senin eksi gormene :) kiz hic mi birsey yemedi yemeden durabilcenmi sabaha kadar
Güzel anı ve bonus eksi kalmış geriyeMerhabalar canlar cigerler vallahi sıcakta gezmekten beynim zonkluyor
Ama çocuklar çok mutlu oldu. Büyükler ata bindiler başta korkup sonra inmek istemedilerküçük bidigimda midilliye bindi kendi gibi küçük tatlis bir şeydi.
Tabiki saç boregini yemedim gideceğimiz yer yakındı 30 dk yürüyerek gidip geldim ve eve geldigim 6 falandı tartilinca güzel bir ekşi gördüm sabah 9 şu en son öğünüm belkide ondandır ama yinede mutlu oldum
Afiyet olsun canım sporun menün gayet güzel1 Temmuz menüm
Yarım kk beyaz peynir
Közlenmiş kırmızı biber
Aksam15.30
Salata
1dilim ekmek
16.30
1nektar
4kayısı
4üzüm(tane)
1saat zumba
Afiyet olsun canım güzel01.07.2021
11 sütlü kahve
13.00
1.5 sb sut, 4 YK yulaf, 3 kayısı 2 ceviz
16.00 kahve
18.00
4 YK patlıcan yemeği, 5 YK bezelye kavurma, yoğurt
Şu:3 lt
7 bin adımasliogretmen
İyi mi kötü mü çözemedim ama karbonhidrat ağırlıklı olduğu kesinHayırlı geceler
Sabah 11.00
Disardaydim
Bir simit
150 ml süt
Öğlen 15. 30
Bir tane büyük haşlanmış patates,l.
kızıma haşladım bende yedim.
Bir salatalık
16.30
5, 6 kiraz
4 çatal karpuz.
20. 00
Bir tabak karpuz
20 30.
Yarım h patates
Çay 3 b
Çarşamba başladım canım migren atağı geçirdim.iki gun gözümü açamadım bırakmak zorunda kaldım.Süt denedm devam sutu degl inek sutu zaten artk 2 yasina geldi cunki ama icmiyor malesef sut hic sevmedi oyle hatta muzlu Cilekli kakaolu hepsni denedk sade soguk ilik hafif ballı sekerli yok yani nasl icirirm bilmem
Așın şifa olsn insallah cnm
Hmm anladm cnm aslinda kaynatilan bi karisim vardi ödeme iyi geliyodu bi gün gecen kaynatip erteai gun iciliyorsu tam Liste bakmam lazm iyi gelmezse o ben arastiriym eskilerden
Ohh ne guzel ya ck sevindm hem cocuklar icin hem senin eksi gormene :) kiz hic mi birsey yemedi yemeden durabilcenmi sabaha kadar
Afyt olsn guzel cnm kabak detoks yapmadinmi
çok güzel canım afiyet olsun1 Temmuz menüm
Yarım kk beyaz peynir
Közlenmiş kırmızı biber
Aksam15.30
Salata
1dilim ekmek
16.30
1nektar
4kayısı
4üzüm(tane)
1saat zumba
baya güzel menü canım afiyet olsun01.07.2021
11 sütlü kahve
13.00
1.5 sb sut, 4 YK yulaf, 3 kayısı 2 ceviz
16.00 kahve
18.00
4 YK patlıcan yemeği, 5 YK bezelye kavurma, yoğurt
Şu:3 lt
7 bin adımasliogretmen
miktar az olsa da karbon ağırlıklı olmuş canımHayırlı geceler
Sabah 11.00
Disardaydim
Bir simit
150 ml süt
Öğlen 15. 30
Bir tane büyük haşlanmış patates,l.
kızıma haşladım bende yedim.
Bir salatalık
16.30
5, 6 kiraz
4 çatal karpuz.
20. 00
Bir tabak karpuz
20 30.
Yarım h patates
Çay 3 b
afiyet olsun canım gayet güzel1 Temmuz menü
Kahvaltı 08.30
Salçalı yumurta
Bir dilim süzme peynir
3 zeytin
Domates, yeşillik
Bir dilim ekmek
13.00
Yeşil çay, iki galeta
15.30
5 kiraz, 5 dut, 5 erik
19.30
Dünden kalan yarım karnıyarık, iki lokma börek, bir bardak ayran
4lt su
Yarım saat yürüyüş
Tesekkür ederim canım.çok güzel canım afiyet olsun
baya güzel menü canım afiyet olsun
miktar az olsa da karbon ağırlıklı olmuş canım
afiyet olsun canım gayet güzel
Allah yardımcın olsun zor günler geciriyorsun.Bırakma kendini.Kendi değerini bil.günaydın kızlar. 2 gün önce tartıldım 75 olmuştum. bugün 76 çıktım tartıda. acilen detox yapıp aldığım kiloları atmam lazım. arkadaşlarım yalnız bırakmak istemiyor. her gün bir yerdeyim. koyverdim ben deçok mutsuz uyandım yine
ben dün dayanamadım ödem ilacı kullandım, o bi nebze rahatlattı ama sabah yine şiş uyandım, sanırım uykusuzluk ve sıcak da çok etkiledi beni çünkü dün neredeyse sıfır karbonhidrat ve şekerler bitirdim günümüÇok haklısınız kizlar , dün akşam disrada yedik arkadaslarla o sebeple böyle oldu tabi daha sağlıklı tuketebilirdim
Gayet güzel canım afiyet olsun
Yaa yerim onların heyecanını ,
Ohh ne güzel canım maşallah bak sabredince ne güzel olacak sonu
Ya inan bende de aşırı ödem var burası çok nemli sanırım ondan oluyor, sabah elim yüzüm sis uyaniyorum
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Gayet güzel canım afiyet olsun
Canım yıpratma kendini dr ilac diyorsa kullan,dediğin gibi herkes hayatına devam ediyor sen de devam et bırakma kendini,herşey geçip gidiyor inan sendenkiymetli degil
tamam kuzum sağolasın sana zahmet olacak amaSüt denedm devam sutu degl inek sutu zaten artk 2 yasina geldi cunki ama icmiyor malesef sut hic sevmedi oyle hatta muzlu Cilekli kakaolu hepsni denedk sade soguk ilik hafif ballı sekerli yok yani nasl icirirm bilmem
Așın şifa olsn insallah cnm
Hmm anladm cnm aslinda kaynatilan bi karisim vardi ödeme iyi geliyodu bi gün gecen kaynatip erteai gun iciliyorsu tam Liste bakmam lazm iyi gelmezse o ben arastiriym eskilerden
Ohh ne guzel ya ck sevindm hem cocuklar icin hem senin eksi gormene :) kiz hic mi birsey yemedi yemeden durabilcenmi sabaha kadar
Afyt olsn guzel cnm kabak detoks yapmadinmi
ahhh canım yaagünaydın kızlar. 2 gün önce tartıldım 75 olmuştum. bugün 76 çıktım tartıda. acilen detox yapıp aldığım kiloları atmam lazım. arkadaşlarım yalnız bırakmak istemiyor. her gün bir yerdeyim. koyverdim ben deçok mutsuz uyandım yine
Benim cocuklarda zırt pirt değiştiriyor ekran klavyesini.Geçen gün arapça yapmışlarKidim klavyeyi degodtirmis zor yaziliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?