Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süt denedm devam sutu degl inek sutu zaten artk 2 yasina geldi cunki ama icmiyor malesef sut hic sevmedi oyle hatta muzlu Cilekli kakaolu hepsni denedk sade soguk ilik hafif ballı sekerli yok yani nasl icirirm bilmem
Așın şifa olsn insallah cnm
Hmm anladm cnm aslinda kaynatilan bi karisim vardi ödeme iyi geliyodu bi gün gecen kaynatip erteai gun iciliyorsu tam Liste bakmam lazm iyi gelmezse o ben arastiriym eskilerden
Ohh ne guzel ya ck sevindm hem cocuklar icin hem senin eksi gormene :) kiz hic mi birsey yemedi yemeden durabilcenmi sabaha kadar
Afyt olsn guzel cnm kabak detoks yapmadinmi

hh ne guzel ya ck sevindm hem cocuklar icin hem senin eksi gormene :) kiz hic mi birsey yemedi yemeden durabilcenmi sabaha kadar
Yok canım yemek yaparken 6 gibi tartıldım sonra yemek yedim tabiki duramadim çünkü sabahta yemedim çok fazla

Güzel anı ve bonus eksi kalmış geriye
Afiyet olsun canım sporun menün gayet güzel
01.07.2021
11 sütlü kahve
13.00
1.5 sb sut, 4 YK yulaf, 3 kayısı 2 ceviz

16.00 kahve
18.00
4 YK patlıcan yemeği, 5 YK bezelye kavurma, yoğurt

Şu:3 lt
7 bin adım asliogretmen
Afiyet olsun canım güzel
İyi mi kötü mü çözemedim ama karbonhidrat ağırlıklı olduğu kesin

1 Temmuz menü

Kahvaltı 08.30
Salçalı yumurta
Bir dilim süzme peynir
3 zeytin
Domates, yeşillik
Bir dilim ekmek

13.00
Yeşil çay, iki galeta

15.30
5 kiraz, 5 dut, 5 erik

19.30
Dünden kalan yarım karnıyarık, iki lokma börek, bir bardak ayran

4lt su
Yarım saat yürüyüş

Çarşamba başladım canım migren atağı geçirdim.iki gun gözümü açamadım bırakmak zorunda kaldım.

çok güzel canım afiyet olsun
01.07.2021
11 sütlü kahve
13.00
1.5 sb sut, 4 YK yulaf, 3 kayısı 2 ceviz

16.00 kahve
18.00
4 YK patlıcan yemeği, 5 YK bezelye kavurma, yoğurt

Şu:3 lt
7 bin adım asliogretmen
baya güzel menü canım afiyet olsun
miktar az olsa da karbon ağırlıklı olmuş canım
afiyet olsun canım gayet güzel

Allah yardımcın olsun zor günler geciriyorsun.Bırakma kendini.Kendi değerini bil.

ben dün dayanamadım ödem ilacı kullandım, o bi nebze rahatlattı ama sabah yine şiş uyandım, sanırım uykusuzluk ve sıcak da çok etkiledi beni çünkü dün neredeyse sıfır karbonhidrat ve şekerler bitirdim günümü

tamam kuzum sağolasın sana zahmet olacak ama

ahhh canım yaa

takip edemediğim için sorun ne bilmiyorum kuzum kusura bakma ama umarım çözülemeyecek şeyler değildir de bugünleri tez vakitte atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…