- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.841
Aaa geçmiş olsun ciddi bir şey yoktur inşallahLeslie 3 mill, 2 mill yapabildim kızlar.
Minik oğlum kafasını çarpınca sonunu yapamadım
Sporuma da başlamış bulunuyorum
Yok çok şükür oynarken koltuğun sert kısmına kulağını vurduAaa geçmiş olsun ciddi bir şey yoktur inşallah
Aynen olabillr gercekten bu cok mantikli geldi kulağıma :)Yok canım caresı, regl gunu takıp etmessek daha az gergın oluyoruz sanki, braz da yaklastıgını bılınce kendımızde sınırlenme hakkı buluyoruz psıkolojık
Hahaha ne guzel diyor degerlendirebillirsinAnnem bana kocana catcagnda beni ara derona catma bana cat die
Masallah cnmBir hafta sonra 11 aylik oluyor canim.
Bende deniyebilrm bunu odemim var hissediyorm adetde olamadimYeşilçay +soda+limon ödem attırıyor denedim internette tarifleri var canım bakabilirsin yeşilçayı demle 2-3 bardak olacak kadar sonra içine soda kat limon doğra ve gün içinde bu çayı tüket ciddi ödem atıyor.çok aç kalma benim tansiyonum düşmüştü
SupersinnnnMerhaba kızlar dünkü tatlı kaçamağını dengelemek için bugün kahvaltıda yumurta bir dilim ekmek peynir domates yedim hemde çok güzel börek vardışimdi kahvemi içtim sonra spor yapıp akşama da kabak yiyeceğim inşallah telafi olur yarına
Gecmis olsn cnm Allahtan ciddi birsey degilmisLeslie 3 mill, 2 mill yapabildim kızlar.
Allah beterinden esirgesin canımYok çok şükür oynarken koltuğun sert kısmına kulağını vurdu
Ufak bir kızarıklık
Yarım saat ağladı tabii
Ahh kuzum,allah sifa versinIyi aksamlar kızlar oglanin sabahtan hicbirsey yoktu parktan geldik oglen uyumadan bez degistiriym dedm agla agla pipisi de kirmizi gbi sunnetliyiz ya tam kesik yeri neyse pisik kremi surdm bezlemeden uyuttum izin vermedi sonra uyandi kalkti yuruyemiyor basladi aglamaya doktora gittik bi krem verdi dus aldirip surdk insllah iyi gelir enfeksiyon tarzi birsey olmus doktora nedn olur dedm sicaklar bezlwnmesi vs etkili dir dedi tam bisi de soylemedi. Allahtan otururken yatarken iyi yururken bazen aciyabiliyor tabi
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir bi an önceIyi aksamlar kızlar oglanin sabahtan hicbirsey yoktu parktan geldik oglen uyumadan bez degistiriym dedm agla agla pipisi de kirmizi gbi sunnetliyiz ya tam kesik yeri neyse pisik kremi surdm bezlemeden uyuttum izin vermedi sonra uyandi kalkti yuruyemiyor basladi aglamaya doktora gittik bi krem verdi dus aldirip surdk insllah iyi gelir enfeksiyon tarzi birsey olmus doktora nedn olur dedm sicaklar bezlwnmesi vs etkili dir dedi tam bisi de soylemedi. Allahtan otururken yatarken iyi yururken bazen aciyabiliyor tabi
Geçmiş olsun canım oluyor erkek çocuklarında ama sünnetsiz olanlarda daha çok oluyor sıcak havalarda bezleniyor çocuk enfeksiyon olur tabi sık sık değiştir bezini her çiş yaptığında bile en azından iyileşene kadarIyi aksamlar kızlar oglanin sabahtan hicbirsey yoktu parktan geldik oglen uyumadan bez degistiriym dedm agla agla pipisi de kirmizi gbi sunnetliyiz ya tam kesik yeri neyse pisik kremi surdm bezlemeden uyuttum izin vermedi sonra uyandi kalkti yuruyemiyor basladi aglamaya doktora gittik bi krem verdi dus aldirip surdk insllah iyi gelir enfeksiyon tarzi birsey olmus doktora nedn olur dedm sicaklar bezlwnmesi vs etkili dir dedi tam bisi de soylemedi. Allahtan otururken yatarken iyi yururken bazen aciyabiliyor tabi
Güzel görünüyor canim afiyet olsunSlm kızlar
Menü bildirimi
Kahvaltı
Fırında patates
Domates salatalık
Kaşar peyniri
Akşam 16:00
3 kayısı
Yarım kase çorba
5 adet Bulgurlu lahana sarma
4 dilim karpuz
Geçmiş olsun canımLeslie 3 mill, 2 mill yapabildim kızlar.
Geçmiş olsun canım kıyamamIyi aksamlar kızlar oglanin sabahtan hicbirsey yoktu parktan geldik oglen uyumadan bez degistiriym dedm agla agla pipisi de kirmizi gbi sunnetliyiz ya tam kesik yeri neyse pisik kremi surdm bezlemeden uyuttum izin vermedi sonra uyandi kalkti yuruyemiyor basladi aglamaya doktora gittik bi krem verdi dus aldirip surdk insllah iyi gelir enfeksiyon tarzi birsey olmus doktora nedn olur dedm sicaklar bezlwnmesi vs etkili dir dedi tam bisi de soylemedi. Allahtan otururken yatarken iyi yururken bazen aciyabiliyor tabi
Çok kalorili değil fakat eksi de getirmez sanki5 temmuz pazar
10.00
1 yağda yumurta
1 dlm ekmek
5 zeytin
1 dlm peynir
Domates salatalık
15.00
1 çay bardağı karışık çerez (fıstık,leblebi,ceviz)
18.00
2 servis kaşığı makarna bol salata
21.00
Eltimgil geldi yaş pasta getirmişler 3 çatal pasta
Bugün hiccccc olmadı biliyom amma yaziyimm yinede
Ahh kuzum,allah sifa versin
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir bi an önce
Geçmiş olsun canım oluyor erkek çocuklarında ama sünnetsiz olanlarda daha çok oluyor sıcak havalarda bezleniyor çocuk enfeksiyon olur tabi sık sık değiştir bezini her çiş yaptığında bile en azından iyileşene kadar
Bugun 67.5 gordum , dün masterjefte canımız pattıs kızartması cektı aylardır yemıoduk sabah yaptım ben az yedım ama ,zatwn iştahım cok az ya , az once işyerı pc vs emanetleri toparladım , kalbim sinirden küt küt , ice modum düştü yarın benı ne beklıo bklm,kurtulalım şunlardan artıkhayrlısıyla, anneme gıtces bırazdan
Geçmiş olsun canımIyi aksamlar kızlar oglanin sabahtan hicbirsey yoktu parktan geldik oglen uyumadan bez degistiriym dedm agla agla pipisi de kirmizi gbi sunnetliyiz ya tam kesik yeri neyse pisik kremi surdm bezlemeden uyuttum izin vermedi sonra uyandi kalkti yuruyemiyor basladi aglamaya doktora gittik bi krem verdi dus aldirip surdk insllah iyi gelir enfeksiyon tarzi birsey olmus doktora nedn olur dedm sicaklar bezlwnmesi vs etkili dir dedi tam bisi de soylemedi. Allahtan otururken yatarken iyi yururken bazen aciyabiliyor tabi
Hazırsa dene bence canım çocuk da kendin de rahat edersinSagolun kızlar enazindan kosup oturup kalkabiliyor insallah gecer banad bahane bezi bırakmak icin belki ama daha 2 yasinda denesemmi bilemiyorm siz ne diyorsnuz
Çok fena neyse ki birazı ödemGünaydınlar
Ara tartı bildirimi yapaym
Gece adet olmusum onun şişliği vsr bence cunki dun daha bukadr yoktu:
Cuma: 72.7
Bugun: 74.2
Fark : +1.5kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?