- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.801
Çok iyi yapmışsın canım.Zumba yaptığım zaman bu adamın tüm videolarını yapıyorum.Bir kaç da baska sevdiklerim var.Çok eğlenceli değil mi.
Meşhur kivirtan hocamızın bu videosuna bayılıyorum bende tam yapamasamda kızlarla mutfakta kivirttik az önce minnak uyurken eşimde maç izlerken
@Breeze96 @Fit mutlu anne
Harika3 Temmuz menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Ceyrek kk peynir
Domates salatalık biber
Aksam:16.00
4yk taze fasulye
Salata
Yoğurt
Su:2 litre
Spor:22dk zumba class
1saat tempolu yürüyüş
268 puan
11500 adım(resmini çekmeyi unuttum)
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
Geçmiş olsun canım tabiki telafi edersin bugunKızlar akşam saatlerinde ufak bir panik atağım oldu xanax almak durumunda kaldım
O yüzden bugün gün içinde yediklerimden biraz daha yedim
Bugün olmadı maalesef
Vazgeçmek yok tabii ki
Gerçekten eğlenceli bu adamın videoları biz kivirttik kendimi,e goreÇok iyi yapmışsın canım.Zumba yaptığım zaman bu adamın tüm videolarını yapıyorum.Bir kaç da baska sevdiklerim var.Çok eğlenceli değil mi.
Hadi bakalım Hatice’m izindeydin sen değil mi ? Bu gidişle zorla listeye sokacağım seniGunaydinlarrrr
Bugün den itibaren menua yazmaya başlıyorum bı düzen gelsin bakalım hayatıma
İzindeyim evet balım bu hafta fotolu yapıyım paylaşımımi artık alışiyim listeyi etkilemedigim bir hafta da girmek isterim listeye başka türlü olmayacak sanirimHadi bakalım Hatice’m izindeydin sen değil mi ? Bu gidişle zorla listeye sokacağım seni
Tamam balım kaydettim yapacağım en kısa zamanda
Pikniginiz nasil gectiİzindeyim evet balım bu hafta fotolu yapıyım paylaşımımi artık alışiyim listeyi etkilemedigim bir hafta da girmek isterim listeye başka türlü olmayacak sanirim
Güzeldi yedik içtik çocuklar oynadı.Pikniginiz nasil gecti
Kacta ayıyo gün size , biz tek uykuya düştük, iki zorluyodu bole ben de kızım da daha iyi oldukGunaydin kizlargerci bizde gun ayali cok oldu
Gunaydinn aynen cok iyi dusunmussun canimGunaydinlarrrr
Bugün den itibaren menua yazmaya başlıyorum bı düzen gelsin bakalım hayatıma
Ben bayadir yapmiyorm cnm aralarda ve sonunda ellerimi yikiyorm dezenfekte ediyorm yeterli oluyor benceKızlar pazar ve alısverıs sonrası poset degıstırme , kolonya fısfıslama yada yıkama işlemı yapıyormusunuz aldıklarınıza , oandemıden berı yapıorık artık sıkıldım ,korona bu sekılde bulasmıyor galıba degılmı bıraksammı
Sakinliğine cekıl,kimseye catmaGunaydin kızlar adet olucam bu ara acayip gergin sinirliym ya ve odem oldu sanrm biraz hissediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?