- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.881
ElhamdülillahCancağzım karbonhidratı az az tüketiyorsun bu güzel fakat biraz daha protein sebzeye de yer versek daha iyi olur
Pazartesi klasiğini bozmayacaksın yani
Geçmiş olsun canımLeslie 3 mill, 2 mill yapabildim kızlar.
Minik oğlum kafasını çarpınca sonunu yapamadım
Sporuma da başlamış bulunuyorum
Çok geçmiş olsun canım, kıyamam baya ağrı yapar onaIyi aksamlar kızlar oglanin sabahtan hicbirsey yoktu parktan geldik oglen uyumadan bez degistiriym dedm agla agla pipisi de kirmizi gbi sunnetliyiz ya tam kesik yeri neyse pisik kremi surdm bezlemeden uyuttum izin vermedi sonra uyandi kalkti yuruyemiyor basladi aglamaya doktora gittik bi krem verdi dus aldirip surdk insllah iyi gelir enfeksiyon tarzi birsey olmus doktora nedn olur dedm sicaklar bezlwnmesi vs etkili dir dedi tam bisi de soylemedi. Allahtan otururken yatarken iyi yururken bazen aciyabiliyor tabi
Fena değil canım5 temmuz pazar
10.00
1 yağda yumurta
1 dlm ekmek
5 zeytin
1 dlm peynir
Domates salatalık
15.00
1 çay bardağı karışık çerez (fıstık,leblebi,ceviz)
18.00
2 servis kaşığı makarna bol salata
21.00
Eltimgil geldi yaş pasta getirmişler 3 çatal pasta
Bugün hiccccc olmadı biliyom amma yaziyimm yinede
Eğer hazır gibiyse dene canım yani kendini ifade ediyorsa ama zorlanacaksa hem ağrı var hem WC üstüne gitme acıyacak diye yapmak istemeyebilirSagolun kızlar enazindan kosup oturup kalkabiliyor insallah gecer banad bahane bezi bırakmak icin belki ama daha 2 yasinda denesemmi bilemiyorm siz ne diyorsnuz
Birazı odem olsa cumaya halledersin canımGünaydınlar
Ara tartı bildirimi yapaym
Gece adet olmusum onun şişliği vsr bence cunki dun daha bukadr yoktu:
Cuma: 72.7
Bugun: 74.2
Fark : +1.5kg
Güzel canım suyun az sadece4 Temmuz menüm
Kahvaltı:10.00
1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
Aksam:16.00
4yk taze fasulye
4yk pirinç pilavı
Salata
Yoğurt
Su:1,5 litre
Spor:4400 adım
44puan
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen @masal3487
Hiç kendini strese sokma birşey olmaz rahat ol ,Bugün aşının (Biontecht)ikinci dozunu olacam içimde bir korku var ikinci dozlarda yan etki çok oluyormuş hasta oluyormuş insanlar o yüzden bir tedirginlik var üzerimde dua edin şifa olsun beni hasta etmeden virüsten korusun
Halledersin canım cumaya+350gram geldim.
Ödem sanırım.
Gayet güzel canım tebrik ederimHanımlar kilo bildirimi
62 kg en son tartıldığımda
Bu sabah 61.5
Cumaya halledersin canımCuma 70
Pazartesi 70.2
Dünkü makarna büyük ihtimal hallolmayacak şey değil şimdicik Dukan birami yaptım içeceğum.