- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.821
Aynen ama esimle mecburen muhabbet icindeyz oda anliyor gerci artk sen cok gerginsin gene malum zaman yaklasmis diyorSakinliğine cekıl,kimseye catmagel buraya yaz rahatla , yoksa kırıp dökuyoz o gunler biraz sevdıklerımızı
Yok canım caresı, regl gunu takıp etmessek daha az gergın oluyoruz sanki, braz da yaklastıgını bılınce kendımızde sınırlenme hakkı buluyoruz psıkolojıkAynen ama esimle mecburen muhabbet icindeyz oda anliyor gerci artk sen cok gerginsin gene malum zaman yaklasmis diyorogluma da bazen dha cabuk kiza biliyorum yada sinirleniyorm ufacik seye sonradn pisman oluyorm ama anliyorm yani normalde sabirliyimdir cunki bi caresi olsa keske
Annem bana kocana catcagnda beni ara derSakinliğine cekıl,kimseye catmagel buraya yaz rahatla , yoksa kırıp dökuyoz o gunler biraz sevdıklerımızı
Yedi bucuk sekiz gibi uyaniyor benim kiz,ogleden once ve ogleden sonra uyuyor aksamda on da uyutuyorum.Meme duskunu olduvu iicn sabaha kadar cok uyaniyorKacta ayıyo gün size , biz tek uykuya düştük, iki zorluyodu bole ben de kızım da daha iyi olduk
Nekadarlik ti cnmYedi bucuk sekiz gibi uyaniyor benim kiz,ogleden once ve ogleden sonra uyuyor aksamda on da uyutuyorum.Meme duskunu olduvu iicn sabaha kadar cok uyaniyor
Çok kalabalıktı canım ya mecbur gittim ama hiç birşey bulamadim nerdeyseBen geçen gittiğim de nefes alamadım resmen.Herkes üstüme üstüme geliyor gibi geldi
Maskeyi falan hiç indiremedim canım,birşey de yetip içmedik ona rağmen gece 22 de döndükİşini hallet oyalanmadan çık canım ben kaç kere gittim alacağımı alıp hemen çıktım şükür bir şey olmadı maskeme mesafeme el hijyenine elbette dikkat ettim
Hoş geldin canım aramiza inşallah hedef kılına biran önce ulasirsin ,ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:75
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 1 buçuk
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayır
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıflamak istiyorum
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hep kiloluydum zaten artık sıkıldım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: sıradan ev hanımıyım
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE
YAPABİLİRSİN: yorum paylaşım yaparım detokslara önem veririm
Kız ben hamilelikte 25 kilo falan almıştım ,Ben de sordum da geçiştirmiş çok aldı heralcanım süpürgem yaaaa verırsın sonra al gıtsınnnn
Canım bence bir gün kacirdiysak ertesi gün dengelemk lazım başka yolu yok bununBugün yeminim bittiği için yine tatlıya saldırdım kıtlık psikolajisi ile abarttım da şimdi aşırı vicdan azabı çekiyorum hemen spor yapacam squatgirl'ün 25 dk lık bir videosu var 300 kalori yakın diyo onu yapacamama kızlar sanırım korumayı başaracam çünkü geçen sefer sabah akşam her öğünde abartırken bu sefer tek öğünde sapıttım ve artık korkar oldum yiyeceklerden
Kesinlikle etkisi var canım ben de 37 ye kadar çok yoğun calistim hep ayaktaydim ve müthiş ödemim vardı zaten 38 de de doğurdum...hamilelikte 1 hafta yıllık izin almıştım evdeydim ne ayaklarım şişti ne bir yerim ağrıdı dedim evde hamilelik hiç birseymis , noramlde sabah 6.30 da kalkıp akşama kadat ayakta oluyordum bana hamilelikte gece nasıl uyuyorsun ben uyuyamıyorum diyenler vardı ben de bir gün benim gibi çalış bak nasıl uyuyorsun derdimKızımda çok ayakta kalıyordum 37ye kadar çalıştım 37den sonra dip köşe yaptım filan ondan mı oldu diye düşünüyorum bazen
Kesinlikle vazgeçmek yok dün dünde kaldı, bugün harika geçecek ,Kızlar akşam saatlerinde ufak bir panik atağım oldu xanax almak durumunda kaldım
O yüzden bugün gün içinde yediklerimden biraz daha yedim
Bugün olmadı maalesef
Vazgeçmek yok tabii ki
Canım ben hep yapıyorum onu yani pandemiden önce de yapardım, marketteki ya da pazardaki tozlu posetleri ve ürünleri o şekilde yerleştirmiyorum ama abartı şeklinde değil yanicok zamanımı almiyorKızlar pazar ve alısverıs sonrası poset degıstırme , kolonya fısfıslama yada yıkama işlemı yapıyormusunuz aldıklarınıza , oandemıden berı yapıorık artık sıkıldım ,korona bu sekılde bulasmıyor galıba degılmı bıraksammı
Bir hafta sonra 11 aylik oluyor canim.Nekadarlik ti cnm
Yeşilçay +soda+limon ödem attırıyor denedim internette tarifleri var canım bakabilirsin yeşilçayı demle 2-3 bardak olacak kadar sonra içine soda kat limon doğra ve gün içinde bu çayı tüket ciddi ödem atıyor.çok aç kalma benim tansiyonum düşmüştüDünün menüsü
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir domates maydanoz yeşil çay
Akşam üstü bezelye yemeği ve bir parça ekmek aralarda badem fındık falan ama ben spor yapamıyorum ayağımda sıkıntı var bana memnun kaldığınız gerçekten ödem attıran bir tarif verir misiniz yarın kabak detoksuna başlayacağım başka işe yarar ne var
Tamam canım hadi vira bismillah bakalımİzindeyim evet balım bu hafta fotolu yapıyım paylaşımımi artık alışiyim listeyi etkilemedigim bir hafta da girmek isterim listeye başka türlü olmayacak sanirim
Ben hiç yapmadım canım daha covid olmadık şükür dikkat ettiğim üç şey maske, mesafe ve el hijyeniKızlar pazar ve alısverıs sonrası poset degıstırme , kolonya fısfıslama yada yıkama işlemı yapıyormusunuz aldıklarınıza , oandemıden berı yapıorık artık sıkıldım ,korona bu sekılde bulasmıyor galıba degılmı bıraksammı
Bazen ne olacaksa olsun diyorsun böyle sürümcemede kalması daha can sıkıcı oluyorBugun 67.5 gordum , dün masterjefte canımız pattıs kızartması cektı aylardır yemıoduk sabah yaptım ben az yedım ama ,zatwn iştahım cok az ya , az once işyerı pc vs emanetleri toparladım , kalbim sinirden küt küt , ice modum düştü yarın benı ne beklıo bklm,kurtulalım şunlardan artıkhayrlısıyla, anneme gıtces bırazdan da
Tabi ki hayırOfff cok tatılık geldi cokkkk, var mı tatıle gıtcek bu yıl ?
Ooo buna bayıldım elbet olur ya 60 kilo kadınsınMaskeyi falan hiç indiremedim canım,birşey de yetip içmedik ona rağmen gece 22 de döndükhiç birşey bulamadım kendime sadece small beden pantolon aldım aşırı mutluyum . Kız diyor ki bu size olur ben diyorum ki olmaz , bak dene olacak dedi vallahi oldu
Ben ödemin yaptığı uyuşukluktan dinlenmiş olarak uyanamazdım hiç dövülmüş gibi uyanırdımKesinlikle etkisi var canım ben de 37 ye kadar çok yoğun calistim hep ayaktaydim ve müthiş ödemim vardı zaten 38 de de doğurdum...hamilelikte 1 hafta yıllık izin almıştım evdeydim ne ayaklarım şişti ne bir yerim ağrıdı dedim evde hamilelik hiç birseymis , noramlde sabah 6.30 da kalkıp akşama kadat ayakta oluyordum bana hamilelikte gece nasıl uyuyorsun ben uyuyamıyorum diyenler vardı ben de bir gün benim gibi çalış bak nasıl uyuyorsun derdim
Detoks için acele etme canım daha yeni başladın diyete durma takılma ya da fazla kaçırma durumunda detoks denersin menülerini saat ve ölçüleri ile yazar mısın ?Dünün menüsü
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir domates maydanoz yeşil çay
Akşam üstü bezelye yemeği ve bir parça ekmek aralarda badem fındık falan ama ben spor yapamıyorum ayağımda sıkıntı var bana memnun kaldığınız gerçekten ödem attıran bir tarif verir misiniz yarın kabak detoksuna başlayacağım başka işe yarar ne var
Hoş buldumHoşgeldin cnm..
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin
Teşekkür ederimGecmis olsn cnm saglik en onemli si tabiki
Çok teşekkür ederimGerçekten eğlenceli bu adamın videoları biz kivirttik kendimi,e gore
Teşekkür ederimÇok kalabalıktı canım ya mecbur gittim ama hiç birşey bulamadim nerdeysebütün gun maskeye alışkın olduğum için çok etkilemedi ama kızım durmadı biraz o bunalttı eve 22 de geldik aşırı yorulmusum
Maskeyi falan hiç indiremedim canım,birşey de yetip içmedik ona rağmen gece 22 de döndükhiç birşey bulamadım kendime sadece small beden pantolon aldım aşırı mutluyum . Kız diyor ki bu size olur ben diyorum ki olmaz , bak dene olacak dedi vallahi oldu
Hoş geldin canım aramiza inşallah hedef kılına biran önce ulasirsin ,
Kız ben hamilelikte 25 kilo falan almıştım ,
Canım bence bir gün kacirdiysak ertesi gün dengelemk lazım başka yolu yok bunun
Kesinlikle etkisi var canım ben de 37 ye kadar çok yoğun calistim hep ayaktaydim ve müthiş ödemim vardı zaten 38 de de doğurdum...hamilelikte 1 hafta yıllık izin almıştım evdeydim ne ayaklarım şişti ne bir yerim ağrıdı dedim evde hamilelik hiç birseymis , noramlde sabah 6.30 da kalkıp akşama kadat ayakta oluyordum bana hamilelikte gece nasıl uyuyorsun ben uyuyamıyorum diyenler vardı ben de bir gün benim gibi çalış bak nasıl uyuyorsun derdim
Kesinlikle vazgeçmek yok dün dünde kaldı, bugün harika geçecek ,
Canım ben hep yapıyorum onu yani pandemiden önce de yapardım, marketteki ya da pazardaki tozlu posetleri ve ürünleri o şekilde yerleştirmiyorum ama abartı şeklinde değil yanicok zamanımı almiyor
Afiyet olsun canım patatesin kaç dilimdi ? Çorbanın türü neydi ?Slm kızlar
Menü bildirimi
Kahvaltı
Fırında patates
Domates salatalık
Kaşar peyniri
Akşam 16:00
3 kayısı
Yarım kase çorba
5 adet Bulgurlu lahana sarma
4 dilim karpuz
Yayla çorbasıAfiyet olsun canım patatesin kaç dilimdi ? Çorbanın türü neydi ?
Evet ya gerçekten insan dayak yemiş gibi kalkıyorTamam canım hadi vira bismillah bakalım
Ben hiç yapmadım canım daha covid olmadık şükür dikkat ettiğim üç şey maske, mesafe ve el hijyeni
Bazen ne olacaksa olsun diyorsun böyle sürümcemede kalması daha can sıkıcı oluyor
Tabi ki hayırbiri içerde biri dışarda doğum sonrası ücretsize ayrılacağım şu anda tatile ayıracak bütçemiz de yok
Ooo buna bayıldım elbet olur ya 60 kilo kadınsın
Ben ödemin yaptığı uyuşukluktan dinlenmiş olarak uyanamazdım hiç dövülmüş gibi uyanırdım
Detoks için acele etme canım daha yeni başladın diyete durma takılma ya da fazla kaçırma durumunda detoks denersin menülerini saat ve ölçüleri ile yazar mısın ?
mesela
10.00
1 domates
1 haşlanmış yumurta
17.00
6 kaşık yeşil fasülye
4 kaşık
Şeklinde
Bende hiç yapmadım pandeminin başından beri canim. Maske el dezenfekte etmekle yetiniyoruzKızlar pazar ve alısverıs sonrası poset degıstırme , kolonya fısfıslama yada yıkama işlemı yapıyormusunuz aldıklarınıza , oandemıden berı yapıorık artık sıkıldım ,korona bu sekılde bulasmıyor galıba degılmı bıraksammı
Tartı çok güzel canim.ins sonuca bağlanır iş olayında canimBugun 67.5 gordum , dün masterjefte canımız pattıs kızartması cektı aylardır yemıoduk sabah yaptım ben az yedım ama ,zatwn iştahım cok az ya , az once işyerı pc vs emanetleri toparladım , kalbim sinirden küt küt , ice modum düştü yarın benı ne beklıo bklm,kurtulalım şunlardan artıkhayrlısıyla, anneme gıtces bırazdan da
Cancağzım karbonhidratı az az tüketiyorsun bu güzel fakat biraz daha protein sebzeye de yer versek daha iyi olurYayla çorbası
5-6 dilim vardı patates
Pazartesi klasiğini bozmayacaksın yaniEvet ya gerçekten insan dayak yemiş gibi kalkıyor. Ah supurgem ah bugün yine çok kaçırdım şuan çok pişmanım dün de çok yedim oysa bu haftasonu çok kacirmayacaktim
Doğru söylüyorsun canımCancağzım karbonhidratı az az tüketiyorsun bu güzel fakat biraz daha protein sebzeye de yer versek daha iyi olur
Pazartesi klasiğini bozmayacaksın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?