Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eline eemeğine sağlık canım

line emeğine sağlık canım vay be kendime şaşırdım ilk basladigimda sondan 3. Falandim gerçekten bu takımın katkısı çok çok teşekkür ederim
Liderlik güzel şeytebrikler canım kendi emeğin
Selam kizlar ben memlekete gidiyorum önümüzdeki iki hafta çok aktif olamayabilirim
Güzel vakit geçir canım hayırlı yolculuklar
Emeğine sağlık canım Pnrrr-12 rakip olduk sanırım

Cuma için güzel menü canim afiyet olsun
Eline sağlık canım . Ben ve ikincilikbu takımda garip şeyler oluyor a dostlar hadi bir silkelenin bakiyim kaç kişiyiz spordan kırılmamış lazim
Rabbim kolaylık içine ferahlık versin canım benim. Çocuklar da alışır ins . Annen3de geçmiş olsun önemli birşey değildir ins

Canım bosanma süreci tamamlandı mı , evet hayata güçlü başlıyo ve zor başlıyo biraz ama en azından annesi babası sağ saglıklı şükür
Cok zor bi sürec hele ki cocukla , cok guclusun ,arada boyle hıssetmem cok dogal,kötü hissettıkce yaz bize , gercek hayatta bazı seyler daha zor anlatılıp paylasılıyıo, annene acıl şifalar versın Allahım yardımcınız olsun inş

Miktarlar az az ama her öğünde karbonhidrat var akşam belki patates olmasa dondurmayı da görmeyebilirdim neyse dün cumaydı
Kızlar ben şimdi listedemıyım cok takıp edemedim dün, 1. Olmuşuz galıba .tebrıkler cok sevındım
Yok canım listeye yeniden giriş yaptığın için iki hafts üst üste fotoğraflı bildirim olması lazım hayırdır nereye gidiyorsun canım ?

Gunaydin kizlar,dun aksam itibariyle memlekete geldik,bebekle ne kadar zormus,iki uc cocukla yolculuk yapanlari ayakta alkisliyorum Bursa'dan Sabiha gokcene gectik,bir saat yol buyunca kizim durmadaj agladi,insanlari rahatsiz ettigimiz icin ekstra gerildim.

Sonra hava alanina geldik,kizin kimligi yok,islem yapamayiz dediler bir tarafta kiz kucagimda bagira bagira agliyor,bir taraftan kendime kiziyirum nasil kimlik almadim diye.Neyse bir sekilde halledildi memlekete geldik simdilik sicaklik farkindan bogulmak disinda bir sikinti yok

aaa kız nasıl unuttun sen küçük hanımın kimliğini Allahtan hallolmuş neyse ki Erzurum’dan İzmir’e gidince ben öyle oluyorum Allah kolaylık versin
Dun birinci olmusuz emegi gecen basta U UcanSupurge ve Ucmelekannesi olmak uzere listedeki arkadaslari tebrik ediyorum
Estağfirullah canım sizin emek ve katkılarınız kayınvalidende isen gözüm arkada değil çok yiyemezsin annende misin ?

Sonunda gelen 1. Maşallah tebrikler kizlarrr
@Muzmus canim bireyselde derece almışsın tebrikler canim

Yakında yukarılara gideceğine eminim canim ben
Insallah canım
Selam kizlar ben memlekete gidiyorum önümüzdeki iki hafta çok aktif olamayabilirim
Hayirli yolculuklar insallah guzel gecer zamanın
Emeğine sağlık canım Pnrrr-12 rakip olduk sanırım
Aynen cnm bu hafta guzel vermeliyim yoksa yakaliycaksin beni
Ayy zor gercekten Allah kolaylik versin iyi eglenceler size Ozamann :)

Tatile gıdıyoruz canım , eşim stresımı gordukce pandemi ve iş konularında , bans ıyı gelcegını dusundu ani bi tatıl planı yaptık...amsvardır orda da zaten diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…