- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.121
Eline eemeğine sağlık canım9. TAKİM SPOR SONUÇLARI
. 1. @Breeze96:2398p.
. 2. @Ucmelekannesi:180 p. .
Tebrik ederim kizlarözellikle @Breeze96 seni harika puanın var.....bu hafta ikinizden başka spor yapan olmadı kizlar özellikle listedeki canlar spora zaman ayırmaya çalışın faydasını muhakkak göreceksiniz
Liderlik güzel şeyline emeğine sağlık canımvay be kendime şaşırdım ilk basladigimda sondan 3. Falandim gerçekten bu takımın katkısı çok çok teşekkür ederim
Güzel vakit geçir canım hayırlı yolculuklarSelam kizlar ben memlekete gidiyorumönümüzdeki iki hafta çok aktif olamayabilirim
Cuma için güzel menü canim afiyet olsun9 Temmuz menüm
Kahvaltı:10.00
2 yumurta
1kızarmış ekmek
1sucuklu tost
4zeytin
Kk beyaz peynir
Aksam:16.30
Avuç içi kadar tavuk
4yk firinda kabak
4yk sarımsaklı yoğurt
18.00
1top sade dondurma
Su:3 litre
Spor:90 dk yürüyüş
20dk zumba
350 puan
Eki Görüntüle 2885958
U UcanSupurge @Goklerce @asliogretmenmasal3487
Eline sağlık canım . Ben ve ikincilik9. TAKİM SPOR SONUÇLARI
. 1. @Breeze96:2398p.
. 2. @Ucmelekannesi:180 p. .
Tebrik ederim kizlarözellikle @Breeze96 seni harika puanın var.....bu hafta ikinizden başka spor yapan olmadı kizlar özellikle listedeki canlar spora zaman ayırmaya çalışın faydasını muhakkak göreceksiniz
Rabbim kolaylık içine ferahlık versin canım benim. Çocuklar da alışır ins . Annen3de geçmiş olsun önemli birşey değildir insAaaa çok sevindim 1. olmuşuz
Aynı şekilde devam öyleyse
Hepinizi tebrik ederim kızlar
Tek tek akıntı yapamadım, bugün çok keyifsizim
Çocuklarıma karşı, özellikle küçük olana farklı bir burukluk içindeyim
Babasız kalması, bu ağır sınavlar için daha minicik ve çok masum olması, dünyadan bi haber öylece oyunlar oynaması; ne bileyim değişik bir duygusallık çöktü üzerime
Kimseye de diyemiyorum ki bu yüzdem yazıp rahatlamak istedim
Annemi de Perşembe günü kardiyolojiye kontrol amaçlı götürdüm
Biraz sıkıntılı çıktı, yarın farklı bir hastanede Prof dr buldum, oraya götüreceğim ama kalbim çok fena
Anksiyetem bu aralar çok hortlamaya başladı, psikoloğumun yolunu tutma vakti sanki
Buna da şükür demekten başka çare yok, Rabbim beterinden korusun
Canım bosanma süreci tamamlandı mı , evet hayata güçlü başlıyo ve zor başlıyo biraz ama en azından annesi babası sağ saglıklı şükürAaaa çok sevindim 1. olmuşuz
Aynı şekilde devam öyleyse
Hepinizi tebrik ederim kızlar
Tek tek akıntı yapamadım, bugün çok keyifsizim
Çocuklarıma karşı, özellikle küçük olana farklı bir burukluk içindeyim
Babasız kalması, bu ağır sınavlar için daha minicik ve çok masum olması, dünyadan bi haber öylece oyunlar oynaması; ne bileyim değişik bir duygusallık çöktü üzerime
Kimseye de diyemiyorum ki bu yüzdem yazıp rahatlamak istedim
Annemi de Perşembe günü kardiyolojiye kontrol amaçlı götürdüm
Biraz sıkıntılı çıktı, yarın farklı bir hastanede Prof dr buldum, oraya götüreceğim ama kalbim çok fena
Anksiyetem bu aralar çok hortlamaya başladı, psikoloğumun yolunu tutma vakti sanki
Buna da şükür demekten başka çare yok, Rabbim beterinden korusun
Afiyetolsun canım9 temmuz cuma
11 30
Domates salatalık
1dlm peynir
2 dlm ekmek
15 50
Yarım çay bardağı leblebi
Çay
17.00
1 topsade dondurma
19.00
3 ksk yumurtalı patates kavurma
Domates
5 ksk cacık
1 dlm peynir
3 zeytin
Şu 2bucuk litre
Sağol canım benimAfiyetolsun canım
Değilsin sanırım canimKızlar ben şimdi listedemıyım cok takıp edemedim dün, 1. Olmuşuz galıba .tebrıkler cok sevındım
Tamam canım cunku bu cuma tartılamayabılırım orda tartı yoksa , sehır dısında olcazDeğilsin sanırım canim
Tatilemi gidiyorsunuz canim.Tamam canım cunku bu cuma tartılamayabılırım orda tartı yoksa , sehır dısında olcaz
Miktarlar az az ama her öğünde karbonhidrat var akşam belki patates olmasa dondurmayı da görmeyebilirdim neyse dün cumaydı9 temmuz cuma
11 30
Domates salatalık
1dlm peynir
2 dlm ekmek
15 50
Yarım çay bardağı leblebi
Çay
17.00
1 topsade dondurma
19.00
3 ksk yumurtalı patates kavurma
Domates
5 ksk cacık
1 dlm peynir
3 zeytin
Şu 2bucuk litre
Yok canım listeye yeniden giriş yaptığın için iki hafts üst üste fotoğraflı bildirim olması lazım hayırdır nereye gidiyorsun canım ?Kızlar ben şimdi listedemıyım cok takıp edemedim dün, 1. Olmuşuz galıba .tebrıkler cok sevındım
aaa kız nasıl unuttun sen küçük hanımın kimliğini Allahtan hallolmuş neyse ki Erzurum’dan İzmir’e gidince ben öyle oluyorum Allah kolaylık versinGunaydin kizlar,dun aksam itibariyle memlekete geldik,bebekle ne kadar zormus,iki uc cocukla yolculuk yapanlari ayakta alkisliyorumBursa'dan Sabiha gokcene gectik,bir saat yol buyunca kizim durmadaj agladi,insanlari rahatsiz ettigimiz icin ekstra gerildim.
Sonra hava alanina geldik,kizin kimligi yok,islem yapamayiz dedilerbir tarafta kiz kucagimda bagira bagira agliyor,bir taraftan kendime kiziyirum nasil kimlik almadim diye.Neyse bir sekilde halledildi memlekete geldik simdilik sicaklik farkindan bogulmak disinda bir sikinti yok
Estağfirullah canım sizin emek ve katkılarınız kayınvalidende isen gözüm arkada değil çok yiyemezsinDun birinci olmusuz emegi gecen basta U UcanSupurge veUcmelekannesi olmak uzere listedeki arkadaslari tebrik ediyorum
Insallah canımSonunda gelen 1. Maşallah tebrikler kizlarrr
@Muzmus canim bireyselde derece almışsın tebrikler canim
Yakında yukarılara gideceğine eminim canim ben
Hayirli yolculuklar insallah guzel gecer zamanınSelam kizlar ben memlekete gidiyorumönümüzdeki iki hafta çok aktif olamayabilirim
Aynen cnm bu hafta guzel vermeliyim yoksa yakaliycaksin beni
Ayy zor gercekten Allah kolaylik versin iyi eglenceler size Ozamann :)Gunaydin kizlar,dun aksam itibariyle memlekete geldik,bebekle ne kadar zormus,iki uc cocukla yolculuk yapanlari ayakta alkisliyorumBursa'dan Sabiha gokcene gectik,bir saat yol buyunca kizim durmadaj agladi,insanlari rahatsiz ettigimiz icin ekstra gerildim.
Sonra hava alanina geldik,kizin kimligi yok,islem yapamayiz dedilerbir tarafta kiz kucagimda bagira bagira agliyor,bir taraftan kendime kiziyirum nasil kimlik almadim diye.Neyse bir sekilde halledildi memlekete geldik simdilik sicaklik farkindan bogulmak disinda bir sikinti yok
Tatile gıdıyoruz canım , eşim stresımı gordukce pandemi ve iş konularında , bans ıyı gelcegını dusundu ani bi tatıl planı yaptık...Miktarlar az az ama her öğünde karbonhidrat var akşam belki patates olmasa dondurmayı da görmeyebilirdim neyse dün cumaydı
Yok canım listeye yeniden giriş yaptığın için iki hafts üst üste fotoğraflı bildirim olması lazım hayırdır nereye gidiyorsun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?