- 22 Mayıs 2011

- 10.805

- 34.314

- 798

- 45

- Konu Sahibi Handandandan
 - 

- #447.141

Benim kayinvalidemin evi sıkıntı. Her sabah kızartma, Yemeği yağlı severler,Sebze nadiren yerler,spor yapmak zor kayinvalide engelini aşabilirsem her sabah yürümek istiyorum dur bakalım.aaa kız nasıl unuttun sen küçük hanımın kimliğini Allahtan hallolmuş neyse ki Erzurum’dan İzmir’e gidince ben öyle oluyorum Allah kolaylık versin
Estağfirullah canım sizin emek ve katkılarınız kayınvalidende isen gözüm arkada değil çok yiyemezsinannende misin ? 
İyi olan kazansın
Evet canımTatilemi gidiyorsunuz canim.
İyi tatiller canım iyi gelir inşallahTatile gıdıyoruz canım , eşim stresımı gordukce pandemi ve iş konularında , bans ıyı gelcegını dusundu ani bi tatıl planı yaptık...amsvardır orda da zaten diye dusunuyorum 
Sakın kayınvalidenin oyununa gelme ay biraz ye eve gidince yaparsın diyetini filan aman diyeyimBenim kayinvalidemin evi sıkıntı. Her sabah kızartma, Yemeği yağlı severler,Sebze nadiren yerler,spor yapmak zor kayinvalide engelini aşabilirsem her sabah yürümek istiyorum dur bakalım.
İyi olan kazansın.Bu durum gaza getiriyor valla. 
Kayınvalide öyle ilgilenmez.mesela zayıflamışsın demez çökmüşsün der.İyi tatiller canım iyi gelir inşallah
Sakın kayınvalidenin oyununa gelme ay biraz ye eve gidince yaparsın diyetini filan aman diyeyim
İyi olmuş valla.Ne kadar kalacaksınız.Evet canımkafa boşaltmaya inş 
1 hafta canımİyi olmuş valla.Ne kadar kalacaksınız.
Kayınvalide öyle ilgilenmez.mesela zayıflamışsın demez çökmüşsün der.
Diyette olduğumu anladığı anda bozmak icin elinden geleni yapar.Diyetteyim demek istemiyorum.Yemekleri kendim yapmak istiyorum. Sebze de yaparım o zaman.midem kötü deyip yememeye çalışayım diyorum.Allah büyük emeklerimi çöp etmek istemiyorum.
Kayinvalidedeyim ilk gunku menu yesil fasulye,bulgur pilavi,salataaaa kız nasıl unuttun sen küçük hanımın kimliğini Allahtan hallolmuş neyse ki Erzurum’dan İzmir’e gidince ben öyle oluyorum Allah kolaylık versin
Estağfirullah canım sizin emek ve katkılarınız kayınvalidende isen gözüm arkada değil çok yiyemezsinannende misin ? 
Sagol canimInsallah canım
Hayirli yolculuklar insallah guzel gecer zamanın
Aynen cnm bu hafta guzel vermeliyim yoksa yakaliycaksin beni
Ayy zor gercekten Allah kolaylik versin iyi eglenceler size Ozamann :)
Ne kadar kalcaksın, bu hafta zorlu geccek deseneBenim kayinvalidemin evi sıkıntı. Her sabah kızartma, Yemeği yağlı severler,Sebze nadiren yerler,spor yapmak zor kayinvalide engelini aşabilirsem her sabah yürümek istiyorum dur bakalım.
İyi olan kazansın.Bu durum gaza getiriyor valla. 
Salata ye cekıl kenara :) sen niye diyetısyenr baslıucaksın burda gusel verıyosun aslında?Kayinvalidedeyim ilk gunku menu yesil fasulye,bulgur pilavi,salata
Aynen mutfağa sen geç canım kendin için öncelikle moral motivasyon düşürmekte üzerlerine yokKayınvalide öyle ilgilenmez.mesela zayıflamışsın demez çökmüşsün der.
Diyette olduğumu anladığı anda bozmak icin elinden geleni yapar.Diyetteyim demek istemiyorum.Yemekleri kendim yapmak istiyorum. Sebze de yaparım o zaman.midem kötü deyip yememeye çalışayım diyorum.Allah büyük emeklerimi çöp etmek istemiyorum.
BayıldımKayinvalidedeyim ilk gunku menu yesil fasulye,bulgur pilavi,salata
Teşekkür ederim canım, arada böyle duygusallık çöküyor işteCanım bosanma süreci tamamlandı mı , evet hayata güçlü başlıyo ve zor başlıyo biraz ama en azından annesi babası sağ saglıklı şükür
Cok zor bi sürec hele ki cocukla , cok guclusun ,arada boyle hıssetmem cok dogal,kötü hissettıkce yaz bize , gercek hayatta bazı seyler daha zor anlatılıp paylasılıyıo, annene acıl şifalar versın Allahım yardımcınız olsun inş
sağ salim gidip gelin inşallahSelam kizlar ben memlekete gidiyorumönümüzdeki iki hafta çok aktif olamayabilirim 
Amin canım, çok teşekkür ederimLiderlik güzel şeytebrikler canım kendi emeğin 
Güzel vakit geçir canım hayırlı yolculuklar
Cuma için güzel menü canim afiyet olsun
Eline sağlık canım . Ben ve ikincilikbu takımda garip şeyler oluyor a dostlar hadi bir silkelenin bakiyim kaç kişiyiz spordan kırılmamış lazim 
Rabbim kolaylık içine ferahlık versin canım benim. Çocuklar da alışır ins . Annen3de geçmiş olsun önemli birşey değildir ins
Dun birinci olmusuz emegi gecen basta U UcanSupurge veUcmelekannesi olmak uzere listedeki arkadaslari tebrik ediyorum 
Çok iyi olmuş canım iyi gelecek sizedeEvet canımkafa boşaltmaya inş 
Tiroid problemin hep vardı canım ilaçlarını doktorunun belirttiği şekilde iç muhakkak açsa aç yani tok karnına içince faydası olmuyor bazı ilaçların karabuğdaylı detoks yapmıştı E ela_2019 veKızlar tünaydın
Hafta başında bi sürü tahlil yaptırdım sürekli olan ödem kabızlık vs için
Bugün sonuçları aldım
Demir, d vitamini, çinko ve folik asit eksikliğim varmış
Ve tiroidim çok yüksek
Adam sürekli hareket etmem gerektiğini ve basit karbonhidratı hayatımdan çıkarmam gerektiğini söyledi
Karatay usulü beslenmeye geçişin yolları göründü bana anlayacağınız
Bir de karabuğday çok faydalıymış tadı nasıl bileniniz var mı
Bir de Karatay beslenmesinde yulaf var mıydı
Evet canım uzun yıllardır devam ediyor ama ilaç kullanmama rağmen niye değerlerim düşmüyor anlamıyordum doktorun dediğine göre karbonhidrat kötü etkiliyormuşTiroid problemin hep vardı canım ilaçlarını doktorunun belirttiği şekilde iç muhakkak açsa aç yani tok karnına içince faydası olmuyor bazı ilaçların karabuğdaylı detoks yapmıştı E ela_2019 veBeyaz leylak hiç yemedim tadını bilmiyorum 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?