Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim kayinvalidemin evi sıkıntı. Her sabah kızartma, Yemeği yağlı severler,Sebze nadiren yerler,spor yapmak zor kayinvalide engelini aşabilirsem her sabah yürümek istiyorum dur bakalım.
Şaka gibi @Pnrrr-20 60 lı kilolarda mezun olduğu sıra @Breeze96 yeni başlamıştı listeye 90larda şimdi rakipler bakalım kim önce mezun olacak çok heyecanlı
İyi olan kazansın .Bu durum gaza getiriyor valla.

Tatile gıdıyoruz canım , eşim stresımı gordukce pandemi ve iş konularında , bans ıyı gelcegını dusundu ani bi tatıl planı yaptık...amsvardır orda da zaten diye dusunuyorum
İyi tatiller canım iyi gelir inşallah
Sakın kayınvalidenin oyununa gelme ay biraz ye eve gidince yaparsın diyetini filan aman diyeyim

İyi tatiller canım iyi gelir inşallah

Sakın kayınvalidenin oyununa gelme ay biraz ye eve gidince yaparsın diyetini filan aman diyeyim
Kayınvalide öyle ilgilenmez.mesela zayıflamışsın demez çökmüşsün der.
Diyette olduğumu anladığı anda bozmak icin elinden geleni yapar.Diyetteyim demek istemiyorum.Yemekleri kendim yapmak istiyorum. Sebze de yaparım o zaman.midem kötü deyip yememeye çalışayım diyorum.Allah büyük emeklerimi çöp etmek istemiyorum.

Ay Allah kolaylık versin, ye baskısı mahvedıyo tüm emekleri. Ben de sevmuyorum o baskıyı , tüm emekler çöp oluyo. Eski insanlar yedirme delisi ya , zevk alıolar bundan

Kayinvalidedeyim ilk gunku menu yesil fasulye,bulgur pilavi,salata

Ne kadar kalcaksın, bu hafta zorlu geccek desene

Aynen mutfağa sen geç canım kendin için öncelikle moral motivasyon düşürmekte üzerlerine yok
Kayinvalidedeyim ilk gunku menu yesil fasulye,bulgur pilavi,salata
Bayıldım

Teşekkür ederim canım, arada böyle duygusallık çöküyor işte
Bugün daha iyiyim çok şükür
Boşanma süreci çekişmeli gideceğe benziyor
Eş kişisi anlaşmaya yanaşmayacak gibi, hala umudu var ama boş umutlar anlayacak bunu zamanla

Selam kizlar ben memlekete gidiyorum önümüzdeki iki hafta çok aktif olamayabilirim
sağ salim gidip gelin inşallah
İyi tatiller
Canım ya hiç de kolay olmayan bi süreçtesin hele
çocukların varken inşallah iyi olacak her şey onlar da zamanla adapte olacaklar annenin inşallah ciddi bir şeyi çıkmaz üzme kendini lütfen

İnşallah canım, teşekkür ederim
Zor olan kısmı atlattım çok şükür ama bazen çocuklar için üzülüyorum sadece
Kendim için çok mutluyum
Amin canım, çok teşekkür ederim

Kızlar tünaydın
Hafta başında bi sürü tahlil yaptırdım sürekli olan ödem kabızlık vs için
Bugün sonuçları aldım
Demir, d vitamini, çinko ve folik asit eksikliğim varmış
Ve tiroidim çok yüksek
Adam sürekli hareket etmem gerektiğini ve basit karbonhidratı hayatımdan çıkarmam gerektiğini söyledi
Karatay usulü beslenmeye geçişin yolları göründü bana anlayacağınız
Bir de karabuğday çok faydalıymış tadı nasıl bileniniz var mı
Bir de Karatay beslenmesinde yulaf var mıydı

Tiroid problemin hep vardı canım ilaçlarını doktorunun belirttiği şekilde iç muhakkak açsa aç yani tok karnına içince faydası olmuyor bazı ilaçların karabuğdaylı detoks yapmıştı E ela_2019 ve Beyaz leylak hiç yemedim tadını bilmiyorum

Kızlar bayramda tatile filan gidecek olan var mı tartı bildiriminde bulunamayacak olan ?23 Temmuzdaki bildirimler bayramın 4. Gününe denk geliyor eğer sizler için sorun olacaksa etapların birleştirilmesi düşünülüyor yani 16sından sonraki cuma 23ünde değil 30unda bildirim alıp ikiye böleceğiz özellikle listede olanlar ve liste adaylarının dönüşünü bekliyorum ona göre takım kararımızı belirteceğim
@Breeze96
Muzmus
Ucmelekannesi
YaKaMoZz-z
M Manolya15

Evet canım uzun yıllardır devam ediyor ama ilaç kullanmama rağmen niye değerlerim düşmüyor anlamıyordum doktorun dediğine göre karbonhidrat kötü etkiliyormuş ilacı düzenli kullanıp karbonu azaltmak gerek
Sen Karatay yapmıştın di mi yulaf var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…