- 22 Mayıs 2011

- 10.805

- 34.314

- 798

- 45

- Konu Sahibi Handandandan
 - 

- #447.161

Çok iyi olur zehram birleşirseKızlar bayramda tatile filan gidecek olan var mı tartı bildiriminde bulunamayacak olan ?23 Temmuzdaki bildirimler bayramın 4. Gününe denk geliyor eğer sizler için sorun olacaksa etapların birleştirilmesi düşünülüyor yani 16sından sonraki cuma 23ünde değil 30unda bildirim alıp ikiye böleceğiz özellikle listede olanlar ve liste adaylarının dönüşünü bekliyorum ona göre takım kararımızı belirteceğim
@Breeze96
Muzmus 
Ucmelekannesi 
YaKaMoZz-z 
@Ezogelin56
İdeal bence dinlenirsin rahatlarsın.1 hafta canım
Annem de bilmiyor zayıfladığımı.Asıl o baskıya başlayacak öğrenince.Ay Allah kolaylık versin, ye baskısı mahvedıyo tüm emekleri. Ben de sevmuyorum o baskıyı , tüm emekler çöp oluyo. Eski insanlar yedirme delisi ya , zevk alıolar bundan
Bana kalsa merhaba der çıkarımNe kadar kalcaksın, bu hafta zorlu geccek desene
İnşallah bakalım Allah büyükAynen mutfağa sen geç canım kendin için öncelikle moral motivasyon düşürmekte üzerlerine yok
Bayıldım
Yok Karatay değildi karbonhidrat oldukça az yani bakliyatlardan alıyordum pirinç hariç ekmek un vs yok hazır gıda patates şeker yok şeklinde idi Karatay mıydı bilmiyorumEvet canım uzun yıllardır devam ediyor ama ilaç kullanmama rağmen niye değerlerim düşmüyor anlamıyordum doktorun dediğine göre karbonhidrat kötü etkiliyormuşilacı düzenli kullanıp karbonu azaltmak gerek 
Sen Karatay yapmıştın di mi yulaf var mıydı
Tamam canımÇok iyi olur zehram birleşirse
Benim için problem yok canımKızlar bayramda tatile filan gidecek olan var mı tartı bildiriminde bulunamayacak olan ?23 Temmuzdaki bildirimler bayramın 4. Gününe denk geliyor eğer sizler için sorun olacaksa etapların birleştirilmesi düşünülüyor yani 16sından sonraki cuma 23ünde değil 30unda bildirim alıp ikiye böleceğiz özellikle listede olanlar ve liste adaylarının dönüşünü bekliyorum ona göre takım kararımızı belirteceğim
@Breeze96
Muzmus 
Ucmelekannesi 
YaKaMoZz-z 
@Ezogelin56
Yaa sorma ya utandım suan kendimden
Hmm hadi hayirlisi diyelm cnm sanada vesile olur saglik icinde en iyisi o sonucta basit karbonlari tuketmemekKızlar tünaydın
Hafta başında bi sürü tahlil yaptırdım sürekli olan ödem kabızlık vs için
Bugün sonuçları aldım
Demir, d vitamini, çinko ve folik asit eksikliğim varmış
Ve tiroidim çok yüksek
Adam sürekli hareket etmem gerektiğini ve basit karbonhidratı hayatımdan çıkarmam gerektiğini söyledi
Karatay usulü beslenmeye geçişin yolları göründü bana anlayacağınız
Bir de karabuğday çok faydalıymış tadı nasıl bileniniz var mı
Bir de Karatay beslenmesinde yulaf var mıydı
Daha önce yaptın yine yapacaksın canımYaa sorma ya utandım suan kendimden
@Breeze96 senin icin cok seviniyorum cnm
Hmm hadi hayirlisi diyelm cnm sanada vesile olur saglik icinde en iyisi o sonucta basit karbonlari tuketmemek
Canım tatil planı yok şimdilik. ama bayramda ne olacağını şu andan kestiremiyorum . etaplarin birleştirilmesi benim açımdan daha iyi olacak sanki.30 unda bildirim yapmak daha iyiKızlar bayramda tatile filan gidecek olan var mı tartı bildiriminde bulunamayacak olan ?23 Temmuzdaki bildirimler bayramın 4. Gününe denk geliyor eğer sizler için sorun olacaksa etapların birleştirilmesi düşünülüyor yani 16sından sonraki cuma 23ünde değil 30unda bildirim alıp ikiye böleceğiz özellikle listede olanlar ve liste adaylarının dönüşünü bekliyorum ona göre takım kararımızı belirteceğim
@Breeze96
Muzmus 
Ucmelekannesi 
YaKaMoZz-z 
@Ezogelin56
Tamam canımCanım tatil planı yok şimdilik. ama bayramda ne olacağını şu andan kestiremiyorum . etaplarin birleştirilmesi benim açımdan daha iyi olacak sanki.30 unda bildirim yapmak daha iyi
aaa ne güzel 1. olmuşuz çok sevindimHele kalkın bi Zafer halayı çekelim çok uzun zaman olmuş bu iyi geldi dostlar 
@Breeze96
@Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84 
asliogretmen 
Ucmelekannesi 
@Fit mutlu anne
@cgdmk
@ela_2019
masal3487 
@Ezogelin56
Pnrrr-12 
@Toprak_ Kokusu
YaKaMoZz-z 
Muzmus 
ben bildirim yapabilirimKızlar bayramda tatile filan gidecek olan var mı tartı bildiriminde bulunamayacak olan ?23 Temmuzdaki bildirimler bayramın 4. Gününe denk geliyor eğer sizler için sorun olacaksa etapların birleştirilmesi düşünülüyor yani 16sından sonraki cuma 23ünde değil 30unda bildirim alıp ikiye böleceğiz özellikle listede olanlar ve liste adaylarının dönüşünü bekliyorum ona göre takım kararımızı belirteceğim
@Breeze96
Muzmus 
Ucmelekannesi 
YaKaMoZz-z 
@Ezogelin56
Tamam canım diğer takımların da kararına göre ortak karar verilecek sizi bilgilendiririmben bildirim yapabilirim
Insallah canim dogumdan sonra 2 kez hedefe ulasip tekrar aldım, motive olmak zaten zor ve sonrasi yeniden almak beni yipratti bu defa versemde hep diyet kafasinda olucam salmiycam karar verdm yoksa hemen geri aliniyorDaha önce yaptın yine yapacaksın canım
İnşallah kuzumYaa sorma ya utandım suan kendimden
@Breeze96 senin icin cok seviniyorum cnm
Hmm hadi hayirlisi diyelm cnm sanada vesile olur saglik icinde en iyisi o sonucta basit karbonlari tuketmemek
Merhaba bende termal takim aldim sıkılastirma ozelligi oldugunu sizden duydum incelme ne kadar oldu acaba simdiden tesekkurlerBest life dan termal değil sıkıştırıcı tayt aldım.giydiğinde bayağı topluyor.o markanın termal taytlarina bakiyorum kararsızim çünkü kaliteli arıyorsan yamuna korse en iyisi. sanırım iki markada da indirim var.bestlife 2günde gönderdi insta dan sipariş veriliyor yamuna korsenin internet sitesi var.bir bak istersen bende almak istiyorum
Bir beden incelme oluyor canım.Hayırlı olsun.Merhaba bende termal takim aldim sıkılastirma ozelligi oldugunu sizden duydum incelme ne kadar oldu acaba simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?