Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok iyi olur zehram birleşirse

İdeal bence dinlenirsin rahatlarsın.
Ay Allah kolaylık versin, ye baskısı mahvedıyo tüm emekleri. Ben de sevmuyorum o baskıyı , tüm emekler çöp oluyo. Eski insanlar yedirme delisi ya , zevk alıolar bundan
Annem de bilmiyor zayıfladığımı.Asıl o baskıya başlayacak öğrenince.
Ne kadar kalcaksın, bu hafta zorlu geccek desene
Bana kalsa merhaba der çıkarım
1hafta simdi sonra 1hafta daha gidecekmişiz
Aynen mutfağa sen geç canım kendin için öncelikle moral motivasyon düşürmekte üzerlerine yok

Bayıldım
İnşallah bakalım Allah büyük

Yok Karatay değildi karbonhidrat oldukça az yani bakliyatlardan alıyordum pirinç hariç ekmek un vs yok hazır gıda patates şeker yok şeklinde idi Karatay mıydı bilmiyorum
Çok iyi olur zehram birleşirse
Tamam canım

Benim için problem yok canım

Şaka gibi Pnrrr-12 60 lı kilolarda mezun olduğu sıra @Breeze96 yeni başlamıştı listeye 90larda şimdi rakipler bakalım kim önce mezun olacak çok heyecanlı
Yaa sorma ya utandım suan kendimden
@Breeze96 senin icin cok seviniyorum cnm
Hmm hadi hayirlisi diyelm cnm sanada vesile olur saglik icinde en iyisi o sonucta basit karbonlari tuketmemek

Canım tatil planı yok şimdilik. ama bayramda ne olacağını şu andan kestiremiyorum . etaplarin birleştirilmesi benim açımdan daha iyi olacak sanki.30 unda bildirim yapmak daha iyi

ben bildirim yapabilirim

Daha önce yaptın yine yapacaksın canım
Insallah canim dogumdan sonra 2 kez hedefe ulasip tekrar aldım, motive olmak zaten zor ve sonrasi yeniden almak beni yipratti bu defa versemde hep diyet kafasinda olucam salmiycam karar verdm yoksa hemen geri aliniyor

Menum:

8:30 kahve, 1 hurma

12:00 2 dilim tb ekmek, 1 tavada yumurta, 1kk peynir, 2 dilim salam, 6zeytin

15:00 1 sütlü kahve, 1zuber (120kalori}

17:00 1 kase yogurtlu salata (tavukluydu, 3 yk kadar makarna)

19:00 tarcınlı turk kahvesi

2lt Su
20dk.leslie
9.000 Adım

Azı dislerimiz cıkıcak sanrm oglan elini sokup bagirdi bikackez bugun acıdı dedi :/ belki gece uyanip uyumamalarıda ondan.. Memeyi de ariyor bu aralar istemiyor ama uyandiginda vs gogsume vuruyor anliyorm boslugunu dolduramiyor ve suan agrisida varsa bazen uzuluyorm boyle olunca

Yaa sorma ya utandım suan kendimden
@Breeze96 senin icin cok seviniyorum cnm

Hmm hadi hayirlisi diyelm cnm sanada vesile olur saglik icinde en iyisi o sonucta basit karbonlari tuketmemek
İnşallah kuzum
Tiroidim yıllardır var yıllardır da ilaç kullanırım ama bu kadar olumsuz etkilerini ilk defa yaşadım bunları anlatınca karbon kes dedi doktor direkt bakalım becerebilirim inşallah

Merhaba bende termal takim aldim sıkılastirma ozelligi oldugunu sizden duydum incelme ne kadar oldu acaba simdiden tesekkurler

İyi geceler kızlar
Dün yazamadım menüyü ama sıkıntı yoktu
Her zaman ki gibiydi
Bugünün menü bildirimi
Saçma sapan oldu temizlik falan yaptı

Kahvaltı
3-4 dilim salatalık
5 zeytin
7-8 erik

Akşam 15:30
Bir tabak sebze yemeği
İki küçük parça popeyes tavuk
Bi iki adet patates
Bir kare bitter

Çok acıktım 19 gibi
5 parça kavun
Bi küçük parça ezine peynir

1,5-2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…