- 29 Temmuz 2017

- 24.374

- 122.407

- 598

- 36

- Konu Sahibi Handandandan
 - 

- #447.201

Aynen canım en azından korumak da mühim iyi yapmışsın iyi tatillerBuralardayım bacım girip çıkıyorum aslında ama mesaj yazamıyorum .Memleketteyim hergün bir yerdeyiz.Zayıfladığım için aldığım övgüler müthiş ama malesef +1 kg geldim sabah 61.7 yürüyüşe başladık kuzenlerle buradan kilo vereeek gitmem mümkün değil de hiç değilse korusam
Çok şükür canım bugün daha iyiyimNasılsın canım?
Ben de iyiyim canım şükür hava kapalı sıkılıyorum evdeÇok şükür canım bugün daha iyiyim
Sen nasılsın
Aynen bende o durumdayımBen de iyiyim canım şükür hava kapalı sıkılıyorum evde
Kızlar herkesten cevap bekliyorum lütfen
Yolculukta dinlemekten hoşlandığınız şarkıları 1de olur daha çok ta olur yazar mısınız?aksam açıklayacağım
Birazda dinlediğin tarza bağlı canım ben türkü dinlemeyi çok seviyorum yolculukta derine dalmayı kimi de hareketli neşeli severKızlar herkesten cevap bekliyorum lütfen
Yolculukta dinlemekten hoşlandığınız şarkıları 1de olur daha çok ta olur yazar mısınız?aksam açıklayacağım
Ben Mustafa Ceceli dinlerim genelde . Kabinvalimdeyim internet tam çekmiyor YouTube dan kopyalayan adım.Kızlar herkesten cevap bekliyorum lütfen
Yolculukta dinlemekten hoşlandığınız şarkıları 1de olur daha çok ta olur yazar mısınız?aksam açıklayacağımyolculukta 
Kızlar herkesten cevap bekliyorum lütfen
İyiki hayatımdasın şarkısını yükledim teşekkür ederimBen Mustafa Ceceli dinlerim genelde . Kabinvalimdeyim internet tam çekmiyor YouTube dan kopyalayan adım.
İlk kez donledimfelaket şarkısını yükledim
Ve geç de olsa keşfettiğim Zeynep bastık bu sene onun şarkılarıyla gezmeyi planlıyorum
3. OlmuşumEki Görüntüle 2886721
Son dokuz haftalık dönemi kapsayan ve 734. etap verilerine göre hazırlanmış olunan Bireysel Sıralama Listesi
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . sara_28 *** 10.Takım *** ► 11.07.18 ► 106,50 ► 77,80 ► 28,70 ► 26,95% 2 . Restful *** 13.Takım *** ► 16.07.20 ► 104,00 ► 80,10 ► 23,90 ► 22,98% 3 . strontium *** 9.Takım...www.kadinlarkulubu.com 
Yükledim canım teşekkür ederim
Her yıl çocuklar ve esim arasında yolda dinlenen şarkılar yüzünden problem çıkıyor canım.cd aldım herkese 1şarkı hakkı verdim.gerisine karışmayın dedim.Herkesin dinleyebileceği bir cd yapmak istiyorum.Bakalım becerebilecekmiyim.Birazda dinlediğin tarza bağlı canım ben türkü dinlemeyi çok seviyorum yolculukta derine dalmayı kimi de hareketli neşeli sever
Güzel bence canim afiyet olsun11 Temmuz menüm
Kahvaltı:11.00
2ince dilim salam
Kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
1murat bey burgu peynir
1dilim ekmek
1ck bal
1ck kaymak
Aksam:15.30
8çiğ köfte(kendim yaptım)
Bol yeşillik
2bardak ayran
Su:2,5 litre
Spor:90+90 dk yürüyüş
540 puan 
Eki Görüntüle 2886881
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487 
Güzelmiş ekliyorum hemen canım teşekkür ederim
Yolculuk için müzik listesini hazirliyorsun canim.Güzelmiş ekliyorum hemen canım teşekkür ederim
Yolculuk için müzik listesini hazirliyorsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?